Bende de ara ara oluyor ağrılar ama düzenli şekilde değil...Kızlar bu adet ağrısı gibi hafif agrilar siz de yaşıyor musunuz
Canmmm tebrik ederim .Allah anali babali büyütsün. Cok sevindim senin adina . Güzel bir dogum olmus anladigim kadariyla .Darisi bizim basimiza olsun insallah.minik cadı niye erken gelmis bakalim?herhangi bi sebebi var mi?açılmadan dolayi mi ?Merhaba arkadaşlar
25.03 te kızımı elime aldım normal doğum oldu epidurelsiz çünkü hastaneye gittiğimde 6 cm açılmıştı zaten ve suyum gelmedi doğum sırasında patlattılar nişanım geldi 3 hafta erken doğum oldu ama çok şükür güzel bi doğum oldu. Sarılık geçiriyoruz o yüzden miniğim tedavi görüyor şuan ama inşallah atlatacak. Sizi de Allah bir avazda kurtarsın. Korkmayın ve şunu canı gönülden söyleyebilirim ki Allah yardım ediyor. Hiç sancım yoktu ama bebeği ittirmek için sancı da lazımdı ve suni sancı verildi. 1.5 saat şancı çektim aşağı inene kadar ama ara ara. ve yattıktan 20 dk sonra doğurdum. O an bütün ağrım, özellikle bel ağrım, her şey bitti sanki ben doğusun gibi rahatladım. Dikiş atarken uyuşturdular hiçbir şey anlamadım ama şuan acıyor yürürken otururken zorlanıyorum ama inşallah geçicek bu da. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz herkesin doğumu kendine özel ama bem de çok merak ediyorum nişanın bile ne olduğunu bilmeden doğuma gittim. ama hiç video izlemedim yoksa doguramazdim herhalde. akışına bıraktım Allahım yardım et dedim dua ettim o kadar. Ikınırken makattan ıkınıyormuş gibi ıkının ve sancının en yüksek olduğu anda ıkının topuklarınızı ayak yerine koyup topuktan destek alarak bacaklarinizi
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallahMerhaba arkadaşlar
25.03 te kızımı elime aldım normal doğum oldu epidurelsiz çünkü hastaneye gittiğimde 6 cm açılmıştı zaten ve suyum gelmedi doğum sırasında patlattılar nişanım geldi 3 hafta erken doğum oldu ama çok şükür güzel bi doğum oldu. Sarılık geçiriyoruz o yüzden miniğim tedavi görüyor şuan ama inşallah atlatacak. Sizi de Allah bir avazda kurtarsın. Korkmayın ve şunu canı gönülden söyleyebilirim ki Allah yardım ediyor. Hiç sancım yoktu ama bebeği ittirmek için sancı da lazımdı ve suni sancı verildi. 1.5 saat şancı çektim aşağı inene kadar ama ara ara. ve yattıktan 20 dk sonra doğurdum. O an bütün ağrım, özellikle bel ağrım, her şey bitti sanki ben doğusun gibi rahatladım. Dikiş atarken uyuşturdular hiçbir şey anlamadım ama şuan acıyor yürürken otururken zorlanıyorum ama inşallah geçicek bu da. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz herkesin doğumu kendine özel ama bem de çok merak ediyorum nişanın bile ne olduğunu bilmeden doğuma gittim. ama hiç video izlemedim yoksa doguramazdim herhalde. akışına bıraktım Allahım yardım et dedim dua ettim o kadar. Ikınırken makattan ıkınıyormuş gibi ıkının ve sancının en yüksek olduğu anda ıkının topuklarınızı ayak yerine koyup topuktan destek alarak bacaklarınızı kendinize çekin karna doğru aynı zamanda da kabız gibi ittirin bu sırada ağızdan ve burundan nefes almayın işinizi çok kolaylatacaktır sonuçta doktor o sırada bir şey yapamıyor. ben o aşamadayken doktorum şarkı söylüyordu beni unuttu herhalde diye tüm gücümle ittirdim ve kızımı kucağıma verdiler. Siz de sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah. Dünyanın ennnn güzel duygusu..
Gözünüz aydın, sağlıkla mutlulukla büyütünMerhaba arkadaşlar
25.03 te kızımı elime aldım normal doğum oldu epidurelsiz çünkü hastaneye gittiğimde 6 cm açılmıştı zaten ve suyum gelmedi doğum sırasında patlattılar nişanım geldi 3 hafta erken doğum oldu ama çok şükür güzel bi doğum oldu. Sarılık geçiriyoruz o yüzden miniğim tedavi görüyor şuan ama inşallah atlatacak. Sizi de Allah bir avazda kurtarsın. Korkmayın ve şunu canı gönülden söyleyebilirim ki Allah yardım ediyor. Hiç sancım yoktu ama bebeği ittirmek için sancı da lazımdı ve suni sancı verildi. 1.5 saat şancı çektim aşağı inene kadar ama ara ara. ve yattıktan 20 dk sonra doğurdum. O an bütün ağrım, özellikle bel ağrım, her şey bitti sanki ben doğusun gibi rahatladım. Dikiş atarken uyuşturdular hiçbir şey anlamadım ama şuan acıyor yürürken otururken zorlanıyorum ama inşallah geçicek bu da. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz herkesin doğumu kendine özel ama bem de çok merak ediyorum nişanın bile ne olduğunu bilmeden doğuma gittim. ama hiç video izlemedim yoksa doguramazdim herhalde. akışına bıraktım Allahım yardım et dedim dua ettim o kadar. Ikınırken makattan ıkınıyormuş gibi ıkının ve sancının en yüksek olduğu anda ıkının topuklarınızı ayak yerine koyup topuktan destek alarak bacaklarınızı kendinize çekin karna doğru aynı zamanda da kabız gibi ittirin bu sırada ağızdan ve burundan nefes almayın işinizi çok kolaylatacaktır sonuçta doktor o sırada bir şey yapamıyor. ben o aşamadayken doktorum şarkı söylüyordu beni unuttu herhalde diye tüm gücümle ittirdim ve kızımı kucağıma verdiler. Siz de sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah. Dünyanın ennnn güzel duygusu..
Çok teşekkür ederim canım aynı haftadaydık seninle ama bizim minnoş acele etti. ben de 7 aylık doğmuşum bence genetik erken doğan kim varsa onun bebeği de erken doğuyor bence. Çok şükür bi sebebi yok sabah uyandım nişanım geldi kan görünce apar topar muayeneye gittik ve 6 cm açılmış bu halde eve gönderemeyiz öyle ya da böyle bugün doğacak dedi doktorum. Açılma yeterli olduğu için normal oldu norma istiyordum zaten. Sarılık geçiriyor şuanda. Ilk çocukta %80 oluyormuş zaten o da geçecek inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. doğumhanede sandım geliyorken herkese dua ediyordum. Normal doğum müthiş bi şey kesinlikle normal yapılmalı. doğmasıyla beraber her şey geçti bitti şuan tek sorunum dikişlerim 7 dikiş var. ama okadar da olacak kolay değil şimdi elimi soksam girmez bebiş çıktı :) O duyguyu yaşamaya değer.Canmmm tebrik ederim .Allah anali babali büyütsün. Cok sevindim senin adina . Güzel bir dogum olmus anladigim kadariyla .Darisi bizim basimiza olsun insallah.minik cadı niye erken gelmis bakalim?herhangi bi sebebi var mi?açılmadan dolayi mi ?
Maşallah ne guzel. Allah analai babali buyutsun tez vakitte iylesirsin. Bu ikinma dediğinde cataldayken miÇok teşekkür ederim canım aynı haftadaydık seninle ama bizim minnoş acele etti. ben de 7 aylık doğmuşum bence genetik erken doğan kim varsa onun bebeği de erken doğuyor bence. Çok şükür bi sebebi yok sabah uyandım nişanım geldi kan görünce apar topar muayeneye gittik ve 6 cm açılmış bu halde eve gönderemeyiz öyle ya da böyle bugün doğacak dedi doktorum. Açılma yeterli olduğu için normal oldu norma istiyordum zaten. Sarılık geçiriyor şuanda. Ilk çocukta %80 oluyormuş zaten o da geçecek inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. doğumhanede sandım geliyorken herkese dua ediyordum. Normal doğum müthiş bi şey kesinlikle normal yapılmalı. doğmasıyla beraber her şey geçti bitti şuan tek sorunum dikişlerim 7 dikiş var. ama okadar da olacak kolay değil şimdi elimi soksam girmez bebiş çıktı :) O duyguyu yaşamaya değer.
Bende de ara ara oluyor ağrılar ama düzenli şekilde değil...
Selam hatun kişileri nasılsınız?
Midem sıkışıyor manasız bugün anlamadım stres yapıyorum sanırım sürekli de karnım aç ama bir şey yiyesim yok iştahım gitti.
Maşallah cnm sana bebişine,sağlıkla büyüt kuzunu, bebişini bol bol emzir, bezi ne kadar çok dolarsa o kadar sarılığı çabuk atlatır ya da sarılığa yakalanmayan bebek yakalanmıyo, bol emip bezini doldurduğu için, dikişlerinde çabucak iyileşir inşÇok teşekkür ederim canım aynı haftadaydık seninle ama bizim minnoş acele etti. ben de 7 aylık doğmuşum bence genetik erken doğan kim varsa onun bebeği de erken doğuyor bence. Çok şükür bi sebebi yok sabah uyandım nişanım geldi kan görünce apar topar muayeneye gittik ve 6 cm açılmış bu halde eve gönderemeyiz öyle ya da böyle bugün doğacak dedi doktorum. Açılma yeterli olduğu için normal oldu norma istiyordum zaten. Sarılık geçiriyor şuanda. Ilk çocukta %80 oluyormuş zaten o da geçecek inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. doğumhanede sandım geliyorken herkese dua ediyordum. Normal doğum müthiş bi şey kesinlikle normal yapılmalı. doğmasıyla beraber her şey geçti bitti şuan tek sorunum dikişlerim 7 dikiş var. ama okadar da olacak kolay değil şimdi elimi soksam girmez bebiş çıktı :) O duyguyu yaşamaya değer.
Heyecandan bence cnm yazdıkların, sıkıntı etme ne kadar rahat girersen o kadar güzel geçer süreç, inşirah suresi oku sürekli Rabbimgönlünü açar ferahlatır seniSelam hatun kişileri nasılsınız?
Midem sıkışıyor manasız bugün anlamadım stres yapıyorum sanırım sürekli de karnım aç ama bir şey yiyesim yok iştahım gitti.
Pazartesiydi dogum degilmi canim .heyacandandir stressiz gir ,bosa stress yapma tecrubelisinde Hersey yolunda gider insallah rahat dogum olur,Selam hatun kişileri nasılsınız?
Insallah rahat dogum olur,Az kalmis ya ne guzel saglikla kavus bebisineBenim de düzenli değil ama hafif agrilar var, 2 nisan sezeryan günümüz, az kaldı dayansn minigim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?