Insallah canimm, hepimiz saglikla kavusalimInsallah rahat dogum olur,Az kalmis ya ne guzel saglikla kavus bebisine
Canım dün öyle sabah bir girdim sonra giremedm. Biraz enerjim düşüktü ev işi yemek dizi fln derken telefona çok bakmadımmm
Nasılsın? var mı doğuran :)
Kuzum buralardayımm. Siz nasıslınız napıosunuz? Minnoşlarınız nası?
Canım bence sonunda doğru olan yapılıyor. Doktorlar her ihtimali söylemek zorundalar. Sen en kötüsüne odaklanma. Güzelliğe odaklan. Belki doğumdan sonra da biraz zor bir süreç bekleyecek seni ama hepsi geçecek. Bebeğin kucağına geldiği zaman hepsini unutacaksın Allah’ın izniyle. Ben inanıyorum güzel olacağına. Rabbim seni korktuklarınla sınamasınDualarımız da senle ve minik bebeğinle
Kizlar merhabalar iyisiniz insallah. Firsat buldukca girip okuyorum burdan herbirinizin yazdikalrini.
Kizlar burda yani kadinlar kulubunde bir dogum hikayesi okudum sizde okumussunuzdur heralde. Ve cok sasirdim. Suyu ya da nisani geliyor (tam bilemedim)sancisi geliyor ama halen evde vakit geciriyor yatiyor kalkiyor
Dun internette de okudum erkenden hastaneye gidip dogurmaya calismayin bu sefer hastane sizi dogum baslamadigi icin sezeryana alir diye. Simdi ben bu site de yine bir yazi okumus ve cok aglamistim. Bir arkadasimiz da dogum iyice baslayana kadar evde durmaya karar vermis ve iyice siklasinca hastaneye giderken kanamasi olmus. Plasentasi onceden geldigi icin evladini kaybettmisti. Rabbim yeniden mis kokulu evlat nasip etsin kendisine amin.
Simdi ben ,beni seseryana almasinlar diye iyice emin olup gitmek istiyorum hem de anlamadigim bisi olur isler sarpa sarar diye korkuyorum. Sizler ne dusunuyorsunuz.
Napacaksiniz. acilmayi biz anlayamayiz. Hastanede kontrol edilcek. Hastaneye gidince de yeterli acilma olmayinca ve uzun sure devam ederse acilmani beklemeyip sezeryana aliyorlarmis. Kafam yine cok karisik
Eşine çok geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun kuzu
Yat dinlen uyu bol bol
Gecmis olsun canim.oyy annesi sende hic birakma kizini.ilgi istiyor demekki.ay bir olsun hep gogsumde yatiracam
Canim ne olur ne olmaz hic riske atmamak lazim.ben evde beklemem hemen giderim ben ne cekersem cekeyim yeterki bebek iyi olsun.ne hayirliysa o diye dua etmek lazim.arkadasim illa normal olsun istiyordu tup bebek oldugu icin doktoru riske atmak istemedi sezaryana aldi ve plesenta rahmine iyice yapismis normal dogum olsa ölebilirmiş.onada hep hayirlisi de diyordum cok hakliymissin dedi
Bende ayniyim kahvalti yaptim topladim camasiri attim tekrar yataga girdim.taksit taksit yapiyorumgelsin annen ne olur ne olmaz
Bende oyleyim ama caresi yok ne yapalim katlanicaz
Cok gecmis olsun canim.zeytini dişinin ustune koysun bayagi agriyi aliyor
Geçmiş olsun kuzum
Dinlen şimdi güzelce ❤
Tünaydın canım eşine de çok geçmiş olsun şükür yaşamadım ama diş ağrısı Çok kötü oluyor kıvrandırıyor insanı diyorlar
Sende dediğin gibi yat dinlen deliksiz bir uyku çek kendine gelirsin hemen yoruluyoruz zaten bide uykusuz kalmışsın
Bizde yeni çektik diş ağrısı canım majezik sprey var alın mutlaka gece falan sırlarla kullanırsınız
Max 80-85 gördüm her girdiğimde farklı çıkıyor sancı. Düzensiz olduğu sürece sıkıntı yokKizlat nst de sancılarınız kaç çıkıyor, bebek kalp atışları filan
Merhabalar herkese,
Bu gün alışverişin bir kısmını bitirdim bende, lohusa pijama takımı-geceliği-sabahlığı, bebişin yastık, yorgan, battaniye ıvır zıvır halloldu. Yarın ebebekten geri kalanını da tamamladığımda üstümden yük kalkacak.
Bu arada buradan bir arkadaşımın tavsiye ettiği Bebeğinize Fransız Kalın adlı kitabı da aldım.İnstada başka bir arkadaşımın paylaştığı Çakma Anne ve yeni çıkan Mucizeyi Taşımak adlı bir kitap daha aldım. Kitap almanın ve keşfetmenin huzuru hiçbirşeyde yok sanırım.
BellaCiao süslerinizi çok sevdim, güle güle kullanın.
Bu gün herkes iyi sanırım, okuduklarımda kötü bir durum görmedim diye anımsıyorum.
Kızlar bu adet ağrısı gibi hafif agrilar siz de yaşıyor musunuz
Merhaba arkadaşlar
25.03 te kızımı elime aldım normal doğum oldu epidurelsiz çünkü hastaneye gittiğimde 6 cm açılmıştı zaten ve suyum gelmedi doğum sırasında patlattılar nişanım geldi 3 hafta erken doğum oldu ama çok şükür güzel bi doğum oldu. Sarılık geçiriyoruz o yüzden miniğim tedavi görüyor şuan ama inşallah atlatacak. Sizi de Allah bir avazda kurtarsın. Korkmayın ve şunu canı gönülden söyleyebilirim ki Allah yardım ediyor. Hiç sancım yoktu ama bebeği ittirmek için sancı da lazımdı ve suni sancı verildi. 1.5 saat şancı çektim aşağı inene kadar ama ara ara. ve yattıktan 20 dk sonra doğurdum. O an bütün ağrım, özellikle bel ağrım, her şey bitti sanki ben doğusun gibi rahatladım. Dikiş atarken uyuşturdular hiçbir şey anlamadım ama şuan acıyor yürürken otururken zorlanıyorum ama inşallah geçicek bu da. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz herkesin doğumu kendine özel ama bem de çok merak ediyorum nişanın bile ne olduğunu bilmeden doğuma gittim. ama hiç video izlemedim yoksa doguramazdim herhalde. akışına bıraktım Allahım yardım et dedim dua ettim o kadar. Ikınırken makattan ıkınıyormuş gibi ıkının ve sancının en yüksek olduğu anda ıkının topuklarınızı ayak yerine koyup topuktan destek alarak bacaklarınızı kendinize çekin karna doğru aynı zamanda da kabız gibi ittirin bu sırada ağızdan ve burundan nefes almayın işinizi çok kolaylatacaktır sonuçta doktor o sırada bir şey yapamıyor. ben o aşamadayken doktorum şarkı söylüyordu beni unuttu herhalde diye tüm gücümle ittirdim ve kızımı kucağıma verdiler. Siz de sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah. Dünyanın ennnn güzel duygusu..
Selam hatun kişileri nasılsınız?
Midem sıkışıyor manasız bugün anlamadım stres yapıyorum sanırım sürekli de karnım aç ama bir şey yiyesim yok iştahım gitti.
Heyecanını yirimSelam hatun kişileri nasılsınız?
Midem sıkışıyor manasız bugün anlamadım stres yapıyorum sanırım sürekli de karnım aç ama bir şey yiyesim yok iştahım gitti.
Çok iyi düşünmüşsün canım benceIkinci ve daha fazla cocugu olanlar cocuklara hediye hazirladinizmi ,kizima hediye hazirladim hastane cantasina koydum ziyarete geldiginde kardesinden diye vericem bebege alissin :) ,birtek kizimin resmini cikarmam lazim geldinde odada gorsun kendini
Mervusank canım, benim sancılar 15 20 arasında gidip geliyordu pazartesi günü senin kaç?
Lusi kuzum şuan sende stres var bebişini kucağına almaya saatlerin kaldı sağlıkla kavuşun inşallah
atanamayanogretmen kekler kurabiyeler yapılmış maaşallah komşuların geliyor mu canım? Bak biz de yiyebiliriz iştah tavan biliyorsun
pelina34 ne güzel bir anı canım maaşallah darısı bizlerin başına inşallah hayırlı olsun ❤
Maşallah canım enerjin tavan
Düzensiz olduğu için normal görmüştür benceKızlar benim sancılar bugün 70 civarıydı hep, geçen hafta 20lerdeydi. Ama doktor birşey demedi. 70 olmasına rağmen.. bebek kalp atışları da 130- 150 arasiydi
Tebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün:)Merhaba arkadaşlar
25.03 te kızımı elime aldım normal doğum oldu epidurelsiz çünkü hastaneye gittiğimde 6 cm açılmıştı zaten ve suyum gelmedi doğum sırasında patlattılar nişanım geldi 3 hafta erken doğum oldu ama çok şükür güzel bi doğum oldu. Sarılık geçiriyoruz o yüzden miniğim tedavi görüyor şuan ama inşallah atlatacak. Sizi de Allah bir avazda kurtarsın. Korkmayın ve şunu canı gönülden söyleyebilirim ki Allah yardım ediyor. Hiç sancım yoktu ama bebeği ittirmek için sancı da lazımdı ve suni sancı verildi. 1.5 saat şancı çektim aşağı inene kadar ama ara ara. ve yattıktan 20 dk sonra doğurdum. O an bütün ağrım, özellikle bel ağrım, her şey bitti sanki ben doğusun gibi rahatladım. Dikiş atarken uyuşturdular hiçbir şey anlamadım ama şuan acıyor yürürken otururken zorlanıyorum ama inşallah geçicek bu da. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz herkesin doğumu kendine özel ama bem de çok merak ediyorum nişanın bile ne olduğunu bilmeden doğuma gittim. ama hiç video izlemedim yoksa doguramazdim herhalde. akışına bıraktım Allahım yardım et dedim dua ettim o kadar. Ikınırken makattan ıkınıyormuş gibi ıkının ve sancının en yüksek olduğu anda ıkının topuklarınızı ayak yerine koyup topuktan destek alarak bacaklarınızı kendinize çekin karna doğru aynı zamanda da kabız gibi ittirin bu sırada ağızdan ve burundan nefes almayın işinizi çok kolaylatacaktır sonuçta doktor o sırada bir şey yapamıyor. ben o aşamadayken doktorum şarkı söylüyordu beni unuttu herhalde diye tüm gücümle ittirdim ve kızımı kucağıma verdiler. Siz de sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah. Dünyanın ennnn güzel duygusu..
Kuzum ben ekmekleri alıp stok yapıyorumMarkete gitcem üşeniyorum. Ekmek yok evdeAç ben bitirdim maşallahım var
Yoruldun bence kuzum dünKızlar fena çatı ağrım var resmen yürüyemiyorum önceden ara ara acırdı ama şuan o acı hep var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?