2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Eşine çok geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun kuzu
Yat dinlen uyu bol bol
Geçmiş olsun kuzum
Dinlen şimdi güzelce ❤
Bizde yeni çektik diş ağrısı canım majezik sprey var alın mutlaka gece falan sırlarla kullanırsınız

Çok teşekkür ederim kızlar Her şeyin başı sağlık bazen o kadar çok unutuyoruz ki... allahım dermensız dert vermesin iyi doktorlarla karşılaştırsın bizi, eğer eşimin doktoru yarım gün hastanede olmasaydı hala ağrıyı çekiyor olacaktı Bayaa da uyumuşuz iyi geldi

Kizlat nst de sancılarınız kaç çıkıyor, bebek kalp atışları filan
Max 80-85 gördüm her girdiğimde farklı çıkıyor sancı. Düzensiz olduğu sürece sıkıntı yok
Kalp atışı bizim ortalamamız 135 hareket halinde 170-180 oluyor.

Teşekkür ederim canım
Tavsiye ettiğim kitabı (bebeğinize fransız kalın) almana çok sevindim. Geri dönüşünü bekliyorum, umarım beğenirsin. Ben zevkle okudum

Kızlar bu adet ağrısı gibi hafif agrilar siz de yaşıyor musunuz

Her gün oluyor canım :)

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün

Selam hatun kişileri nasılsınız?
Midem sıkışıyor manasız bugün anlamadım stres yapıyorum sanırım sürekli de karnım aç ama bir şey yiyesim yok iştahım gitti.

İyim canım aynı devam . Heyecandan dır o Az kaldı Nisantoşa kavuşacaksın

Mervusank canım, benim sancılar 15 20 arasında gidip geliyordu pazartesi günü senin kaç?

Lusi kuzum şuan sende stres var bebişini kucağına almaya saatlerin kaldı sağlıkla kavuşun inşallah

atanamayanogretmen kekler kurabiyeler yapılmış maaşallah komşuların geliyor mu canım? Bak biz de yiyebiliriz iştah tavan biliyorsun

pelina34 ne güzel bir anı canım maaşallah darısı bizlerin başına inşallah hayırlı olsun

Çok iyi düşünmüşsün canım bence

Komşuların ziline bastım kimse açmadı canım
Valla keşke gelseniz ne güzel olurdu

Yarın için güzel bir menü hazırlamıştım ama şanslarını kaybettiler
Gelmek isteyen varsa beklerim

Kızlar benim sancılar bugün 70 civarıydı hep, geçen hafta 20lerdeydi. Ama doktor birşey demedi. 70 olmasına rağmen.. bebek kalp atışları da 130- 150 arasiydi
Düzensiz olduğu için normal görmüştür bence
O kadar yüksek değildi sanırım ama LoveAndMarriage aynısı olmuş hep yüksek çıkmış doktor normal demiş.
Sorun olacağını düşünmüyorum

Tebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün:)

Markete gitcem üşeniyorum. Ekmek yok evde Aç ben bitirdim maşallahım var
Kuzum ben ekmekleri alıp stok yapıyorum bölüp difrize koyuyorum yiyeceğimiz zaman çıkarıyorum taze oluyor yoksa hayatta gidemem ekmek almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…