2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar benim sancılar bugün 70 civarıydı hep, geçen hafta 20lerdeydi. Ama doktor birşey demedi. 70 olmasına rağmen.. bebek kalp atışları da 130- 150 arasiydi
Benim 60 civarı çıktığında normal demişti doktorum bi sorun olsa söylerdi bence, biz yorumlayamıyoruz galiba bu sancı meselesini

Kızlar bu adet ağrısı gibi hafif agrilar siz de yaşıyor musunuz
Bende bayagidir hep oluyor
Gecmis olsun ve gozun aydin canim.masallah canim guzel bir
Kizlar selam. Benimde bugunku kontrolumde sanci cikti. Doktor 37i beklemezler 36 i bile bile beklemeyebilirler dedi. Allah hepimizi kurtarsin, kolay sorunsuz dogumlar nasip kismet etsin saglikla kavusalim yavrucaklarimiza
Arkadasiminda cikmisti 3 hafta sonra geldi bebisi.birde o magnezyuma basladi oda geciktirdi
Komşuların ziline bastım kimse açmadı canım
Valla keşke gelseniz ne güzel olurdu

Yarın için güzel bir menü hazırlamıştım ama şanslarını kaybettiler
Gelmek isteyen varsa beklerim
Biraz yakinda olsan atlayip gelmistim

Yoruldun bence kuzum dün
Uyanınca benimde çok ağrıyor
Tabi doğuradabilirsin artık bence
Çok güzel doğum hikayeleri de okuduk canım bakalım benim hikayem nasıl olacak? benimde hep hayalim hastaneye gittiğimde açılmam olsun sonra da doğurayımdı ama bakalım artık sayılı günler kaldı

Gözün aydın canım hayırlı olsun
Sağlıkla büyüsün kuzucuk

Doktor bana erken doğanların bebeği de erken doğar demişti
Eşimle bana sormuştu hatta erken mi doğdunuz diye

Çok güzel doğum hikayeleri de okuduk canım bakalım benim hikayem nasıl olacak? benimde hep hayalim hastaneye gittiğimde açılmam olsun sonra da doğurayımdı ama bakalım artık sayılı günler kaldı
Ah benimde hayalimdii
Ama şunu anladım neyi çok istersek olmuyor biraz akışına bırakmak gerekiyor kuzum
Öyle yada böyle doğuracaz nasılsa

Haklısın canım ama ilk gün sütüm gelmedi zaten o yüzden oldu

Gözün aydın canım hayırlı olsun
Sağlıkla büyüsün kuzucuk

Doktor bana erken doğanların bebeği de erken doğar demişti
Eşimle bana sormuştu hatta erken mi doğdunuz diye
Sağol canım darısı başınıza inşallah :) doktor bize öyle bi şey demedi ama erken doğan arkadaşlarımın bebekleri de erken doğunca bekliyordum ben. ama yine de benden iyi kaldı ben 56 gün erken doğmuşum, :)

Bende bayagidir hep oluyor

Gecmis olsun ve gozun aydin canim.masallah canim guzel bir

Arkadasiminda cikmisti 3 hafta sonra geldi bebisi.birde o magnezyuma basladi oda geciktirdi

Biraz yakinda olsan atlayip gelmistim

Yok mu acaba bana yakın olan
Burda çok güzel sohbet ediyoruz
Gerçekten çok isterdim sizleri ağırlamayı

Enerji öğlene kadar yetti sonra yatış
Eşim beklediğimden erken geldi eve
O gelip yatınca benim de iş yapasım gelmedi girdim koynuna ben de yattım
Oh keyifff. ay bende artık evdeyim .bugün hastaneden sonra yemekler kurabiyeler temizlikler derken şimdi oturdum çay koyup . Ayaklarım davul olmuş iyi oldu bana gece de sızlanır dururum artık

Benim de düzenli değil ama hafif agrilar var, 2 nisan sezeryan günümüz, az kaldı dayansn minigim inşallah

Senin de az kalmış canım
Allah kolay getirsin inşallah

Selam hatun kişileri nasılsınız?
Midem sıkışıyor manasız bugün anlamadım stres yapıyorum sanırım sürekli de karnım aç ama bir şey yiyesim yok iştahım gitti.

İyiyiz canım sen nasılsın
Stres yapma diyecem ama ben olsam ben de sanırım aynı olurdum

Ama sen yine de aç kalma canım bol bol enerji depola ihtiyacın olacak

Otobüsle ne kadar yol gideceksin bilmiyorum ama bence artık otobüs yolculuğu çok yorucu olur canım
Gitmek zorunda değilsen evinde kal dinlen daha iyi

Temizlik de yapılacakmış
Yola çıkıp hiç yorma kendini

Aldıkların hayırlı olsun canım güle güle sağlıkla kullanın

Kitapların da hayırlı olsun, kesinlikle kitap almanın ve okumanın huzuru mutluluğu çok başka

Kızlar bu adet ağrısı gibi hafif agrilar siz de yaşıyor musunuz

Ben de ara ada oluyor canım
Sanırım normal artık bunların yaşanması

Canım geçmiş olsun
Ağrın mı vardı
Şimdi nasılsın

Aldıklarınız hayırlı olsun canım
Çok yorma kendini
Bir an enerji geliyor işleri yapıyoruz ama sonra can vermiş gibi yatıyoruz ayarımız yok

Oh keyifff. ay bende artık evdeyim .bugün hastaneden sonra yemekler kurabiyeler temizlikler derken şimdi oturdum çay koyup . Ayaklarım davul olmuş iyi oldu bana gece de sızlanır dururum artık

Aman canım bir daha öyle çok yorma kendini
Ben bugün öğlene kadar tam gaz iş yaptım ama sonra pilim bitti
Hem ben akşam yemeğine dışarıya çıkacaz diye iş yaptım yoksa hiç yormazdım kendimi bu kadar

Yemek yaptığım günler başka hiç iş yapamıyorum çok yoruluyorum

Ah benimde hayalimdii
Ama şunu anladım neyi çok istersek olmuyor biraz akışına bırakmak gerekiyor kuzum
Öyle yada böyle doğuracaz nasılsa

Evet kuzum hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun Şuan elimizden bir şey gelmiyor
Yok mu acaba bana yakın olan
Burda çok güzel sohbet ediyoruz
Gerçekten çok isterdim sizleri ağırlamayı

Sağol canım ağırlamış kadar oldun siz tayin için mi oradasınız , yoksa memleketiniz mi canım?

Evet kuzum hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun Şuan elimizden bir şey gelmiyor ☺

Sağol canım ağırlamış kadar oldun siz tayin için mi oradasınız , yoksa memleketiniz mi canım?

Biz buraya tayinle geldik ama eşimin memleketinin bir ilçesi
Ama hiç isteyerek gelmedik
Bir sürü güzel yer yazdık gelmedi
Kısmet böyleymiş
İlk yılımız, üç yılın sonunda yine tayin hakkımız var, bu kez de benim memleketi deneyelim diyorum eşime

Eşimin kendi memleketi ama o bile ilk yıl daha dolmadan bıktı annesi yüzünden
Nerden geldik biz buraya gelmez olaydım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…