- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Benim 60 civarı çıktığında normal demişti doktorum bi sorun olsa söylerdi bence, biz yorumlayamıyoruz galiba bu sancı meselesiniKızlar benim sancılar bugün 70 civarıydı hep, geçen hafta 20lerdeydi. Ama doktor birşey demedi. 70 olmasına rağmen.. bebek kalp atışları da 130- 150 arasiydi
Bende bayagidir hep oluyorKızlar bu adet ağrısı gibi hafif agrilar siz de yaşıyor musunuz
Gecmis olsun ve gozun aydin canim.masallah canim guzel birMerhaba arkadaşlar
25.03 te kızımı elime aldım normal doğum oldu epidurelsiz çünkü hastaneye gittiğimde 6 cm açılmıştı zaten ve suyum gelmedi doğum sırasında patlattılar nişanım geldi 3 hafta erken doğum oldu ama çok şükür güzel bi doğum oldu. Sarılık geçiriyoruz o yüzden miniğim tedavi görüyor şuan ama inşallah atlatacak. Sizi de Allah bir avazda kurtarsın. Korkmayın ve şunu canı gönülden söyleyebilirim ki Allah yardım ediyor. Hiç sancım yoktu ama bebeği ittirmek için sancı da lazımdı ve suni sancı verildi. 1.5 saat şancı çektim aşağı inene kadar ama ara ara. ve yattıktan 20 dk sonra doğurdum. O an bütün ağrım, özellikle bel ağrım, her şey bitti sanki ben doğusun gibi rahatladım. Dikiş atarken uyuşturdular hiçbir şey anlamadım ama şuan acıyor yürürken otururken zorlanıyorum ama inşallah geçicek bu da. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz herkesin doğumu kendine özel ama bem de çok merak ediyorum nişanın bile ne olduğunu bilmeden doğuma gittim. ama hiç video izlemedim yoksa doguramazdim herhalde. akışına bıraktım Allahım yardım et dedim dua ettim o kadar. Ikınırken makattan ıkınıyormuş gibi ıkının ve sancının en yüksek olduğu anda ıkının topuklarınızı ayak yerine koyup topuktan destek alarak bacaklarınızı kendinize çekin karna doğru aynı zamanda da kabız gibi ittirin bu sırada ağızdan ve burundan nefes almayın işinizi çok kolaylatacaktır sonuçta doktor o sırada bir şey yapamıyor. ben o aşamadayken doktorum şarkı söylüyordu beni unuttu herhalde diye tüm gücümle ittirdim ve kızımı kucağıma verdiler. Siz de sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah. Dünyanın ennnn güzel duygusu..
Arkadasiminda cikmisti 3 hafta sonra geldi bebisi.birde o magnezyuma basladi oda geciktirdiKizlar selam. Benimde bugunku kontrolumde sanci cikti. Doktor 37i beklemezler 36 i bile bile beklemeyebilirler dedi. Allah hepimizi kurtarsin, kolay sorunsuz dogumlar nasip kismet etsin saglikla kavusalim yavrucaklarimiza
Biraz yakinda olsan atlayip gelmistimKomşuların ziline bastım kimse açmadı canım
Valla keşke gelseniz ne güzel olurdu
Yarın için güzel bir menü hazırlamıştım ama şanslarını kaybettiler
Gelmek isteyen varsa beklerim
Çok güzel doğum hikayeleri de okuduk canım bakalım benim hikayem nasıl olacak?Yoruldun bence kuzum dün
Uyanınca benimde çok ağrıyor
Tabi doğuradabilirsin artık bence
evet canım, sağol darısı sizin başınıza inşallah :)Maşallah ne guzel. Allah analai babali buyutsun tez vakitte iylesirsin. Bu ikinma dediğinde cataldayken mi
Çok teşekkür ederim canım aynı haftadaydık seninle ama bizim minnoş acele etti. ben de 7 aylık doğmuşum bence genetik erken doğan kim varsa onun bebeği de erken doğuyor bence. Çok şükür bi sebebi yok sabah uyandım nişanım geldi kan görünce apar topar muayeneye gittik ve 6 cm açılmış bu halde eve gönderemeyiz öyle ya da böyle bugün doğacak dedi doktorum. Açılma yeterli olduğu için normal oldu norma istiyordum zaten. Sarılık geçiriyor şuanda. Ilk çocukta %80 oluyormuş zaten o da geçecek inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. doğumhanede sandım geliyorken herkese dua ediyordum. Normal doğum müthiş bi şey kesinlikle normal yapılmalı. doğmasıyla beraber her şey geçti bitti şuan tek sorunum dikişlerim 7 dikiş var. ama okadar da olacak kolay değil şimdi elimi soksam girmez bebiş çıktı :) O duyguyu yaşamaya değer.
Ah benimde hayalimdiiÇok güzel doğum hikayeleri de okuduk canım bakalım benim hikayem nasıl olacak?benimde hep hayalim hastaneye gittiğimde açılmam olsun sonra da doğurayımdı ama bakalım artık sayılı günler kaldı
Haklısın canım ama ilk gün sütüm gelmedi zaten o yüzden olduMaşallah cnm sana bebişine,sağlıkla büyüt kuzunu, bebişini bol bol emzir, bezi ne kadar çok dolarsa o kadar sarılığı çabuk atlatır ya da sarılığa yakalanmayan bebek yakalanmıyo, bol emip bezini doldurduğu için, dikişlerinde çabucak iyileşir inş
Ben 37de girdim 0 sancıKizlat nst de sancılarınız kaç çıkıyor, bebek kalp atışları filan
Sağol canım darısı başınıza inşallah :) doktor bize öyle bi şey demedi ama erken doğan arkadaşlarımın bebekleri de erken doğunca bekliyordum ben. ama yine de benden iyi kaldı ben 56 gün erken doğmuşum, :)Gözün aydın canım hayırlı olsun
Sağlıkla büyüsün kuzucuk
Doktor bana erken doğanların bebeği de erken doğar demişti
Eşimle bana sormuştu hatta erken mi doğdunuz diye
Bende bayagidir hep oluyor
Gecmis olsun ve gozun aydin canim.masallah canim guzel bir
Arkadasiminda cikmisti 3 hafta sonra geldi bebisi.birde o magnezyuma basladi oda geciktirdi
Biraz yakinda olsan atlayip gelmistim
Oh keyifff.Enerji öğlene kadar yetti sonra yatış
Eşim beklediğimden erken geldi eve
O gelip yatınca benim de iş yapasım gelmedi girdim koynuna ben de yattım
Benim de düzenli değil ama hafif agrilar var, 2 nisan sezeryan günümüz, az kaldı dayansn minigim inşallah
Selam hatun kişileri nasılsınız?
Midem sıkışıyor manasız bugün anlamadım stres yapıyorum sanırım sürekli de karnım aç ama bir şey yiyesim yok iştahım gitti.
Kızlar ya ben bu hafta çok.agirlastim ev üstüme üstüme geliyor Çarşamba kontrolüm var daha ev temizlenecek kadın gelecek camlara ve dolap.ustlerine benim hiç canım istemiyor ama bı yerden başlamak lazım ilk gebeligimde böyle değildim bunda oglumda var mecbur yapmak zorundayım herşey bana bakıyor Perşembe günü Ankara'ya gidiyim diyorum annem gel burada dogur diyor nasıl doguracaksam özel benimki diyorum olsun ne olacak devlette dogur diyor herkes kendi rahati için uğraşıyor valla.bir hafta kalıp geliyim anneme diyorum sonra halıları gonderirim kadını alırım kolumu kaldıracak halim olursa tabi.uzakta olunca böyle zor işte bakalım otobüsle nasıl gidecem.
Aldıkların hayırlı olsun canım güle güle sağlıkla kullanınMerhabalar herkese,
Bu gün alışverişin bir kısmını bitirdim bende, lohusa pijama takımı-geceliği-sabahlığı, bebişin yastık, yorgan, battaniye ıvır zıvır halloldu. Yarın ebebekten geri kalanını da tamamladığımda üstümden yük kalkacak.
Bu arada buradan bir arkadaşımın tavsiye ettiği Bebeğinize Fransız Kalın adlı kitabı da aldım.İnstada başka bir arkadaşımın paylaştığı Çakma Anne ve yeni çıkan Mucizeyi Taşımak adlı bir kitap daha aldım. Kitap almanın ve keşfetmenin huzuru hiçbirşeyde yok sanırım.
@BellaCiao süslerinizi çok sevdim, güle güle kullanın.
Bu gün herkes iyi sanırım, okuduklarımda kötü bir durum görmedim diye anımsıyorum.
Kızlar bu adet ağrısı gibi hafif agrilar siz de yaşıyor musunuz
Alıntılayamadım tek tek kızlar tşkler cvplarınız için ilk defa böyle bi ağrım olunca acaba çatı ağrısı bu mu ki dedim, 3.gebelikte bile öğrenemedim, galiba herkeste olmuyo bu ağrı, magnezyumu bende içiyorum bu haftada ki kontrolümde soruyum bunu
Merhaba kızlar ❤ Güzel bir haftasonu diliyorum hepinize.
Bu sabah erkenden kalktık yola koyulduk eşimle. Ben hastane odası için süs vs istemiyordum ama annemle eşimle konuştuktan sonra az da olsa bir dekor yapmaya karar verdik. Mağaza mağaza dolandık bir kaç süs bulduk. Oğlumuzun ismiyle gri balonlar, hello baby yazan bir pano ve süslü balonlar.Aşağa foto bırakıyorum aldıklarımızı.
Ondan sonra yemek yedik, bahçemiz için bir kaç yer gezdik eksik vardı aldık.
Sonra eve geldim temizliğe koyuldum. Şu an ölü gibi yatıyorum
Sizler nasılsınız ?
Oh keyifff.ay bende artık evdeyim .bugün hastaneden sonra yemekler kurabiyeler temizlikler derken şimdi oturdum çay koyup . Ayaklarım davul olmuş iyi oldu bana gece de sızlanır dururum artık
Ah benimde hayalimdii
Ama şunu anladım neyi çok istersek olmuyor biraz akışına bırakmak gerekiyor kuzum
Öyle yada böyle doğuracaz nasılsa
Yok mu acaba bana yakın olan
Burda çok güzel sohbet ediyoruz
Gerçekten çok isterdim sizleri ağırlamayı
Yazınca şöyle bir görsel çıktı çatı içinGerçi benimde komple belden dizime kadar ağrıyor her kemiğim
Eki Görüntüle 2252414
Evet kuzum hakkımızda hayırlısı ne ise o olsunŞuan elimizden bir şey gelmiyor ☺
Sağol canım ağırlamış kadar oldunsiz tayin için mi oradasınız , yoksa memleketiniz mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?