2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Geçmiş olsun canım eşine. Diş ağrısı hiçbirşey benzemez. Neyse ki muayene olabilmiş.

Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. Dikişlerin 20 güne kadar geçer dikkat et yeter. Oturmakta zorlanırsan yatarak emzir. Sarılık için de sık sık emzirmek en iyisi. Darısı bizim doğumlara inşaallah bizimki de kolay olur.

Kızlar fena çatı ağrım var resmen yürüyemiyorum önceden ara ara acırdı ama şuan o acı hep var

Ben de ara ara oluyor. Peki beline vuran bi ağrı var mı ?

Markete gitcem üşeniyorum. Ekmek yok evde Aç ben bitirdim maşallahım var

Bizde ekmek kalmayınca buzluğa attığım bazlamaları çıkarıyorum ben

Aylar oldu gidip ekmek almayalı
Resmen dışarıyla bağlantım koptu hep evdeyim

İyi akşamlar kızlar kayınvalidemdeyiz giremedim pek doğuran falan yok demi
Az önce tuvalete girdim tuvalet kağıdı bitmiş pantolonumu indirmiştim geri giyip çıkmak zor geldi kardeşime seslendim versin diye kayınvalidemin bi gelişi var görmeniz lazım zaten panik atak bişey geldi sandım kalbim ağzıma geldi diyor Ben gerçekten doğururken napacaklar çok merak ediyorum

Canım neden hep evdesin sağlık sıkıntın mı vardı ?

Yok kuzum ya benim ki tamamen üşengeçlik ve yalnızlıktan

Eşimle arada bir markete giderim, onun dışında da doktor kontrollerine gidiyorum
Geri zaman hep evdeyim
Kimseyi tanımıyorum

Kuzum demek ki hakkınızda hayırlısı buymuş 3 yıl gelir geçer senin memleket neresiydi?
Artık her fotoğrafımı bu kapının önünde çektiririm
37+2 minnoş kızım ve dobiş anası Eki Görüntüle 2252510

Maaşallah size canım

Teşekkürler canım Valla benzemiyormuş fena acı çekti sabaha kadar bende çok üzüldüm şükür ki özeldeki doktor yarım gün çalışıyormuş bugun yoksa devlette hiçbir şey yapmıyorlar
Hayır canım
Coğrafi olarak eylem ve boylam bakımından Türkiye’nin tam ortasındayım

Wuuu gizemli bir memleket daha pek severim iç anadolu diyorum
Mesajını yeni gördüm
Şimdi nasılsın canım
Belinde ağrı var mı ya da farklı hissettiğin bir durum var mı

Canım belim oturunca çok ağrıyor o yüzden hep yatıyorum arada regl hissi geliyor, bazen sancı vuruyor fena ama bunların devamı gelmedi çatı ağrım sürekli ama birkaç gündür fena acıyor

Evet canım bence de. Ben ilk 70 görünce eyvah demistim doktor birşey demeyknce sasirdim

Benim de en son hafta başında 40-60 arası çıktı ama düzensiz
Doktor da normal dedi canım
Son haftalar ya düzenli çıkmadığı sürece normal karşılanıyor sanırım
Düzenli çıkarsa da Doğum mu oluyor artık

Sayili gun cabuk gecer

Görcez bakalım
Çalışmadığım için rahatım
Sıkıldıkça bebeği de alır anneme kardeşime falan giderim diye düşünüyorum
Tabi ucuz uçak bulursam veya eşim götürürse
Bebekle otobüs yolculuğu zor olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…