- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Tünaydın kızlar
Bütün gece uyumadık eşimleeşimin diş ağrısı tuttu gece ama ne ağrı kıvranıyor resmen ne yaptıysak ağrıyı dindiremedik sonra acile gittik orada da hiçbir şey yapmadılar kanal tedavisi olması gerekiyor dedi ilaç yazdı yolladı gece gideceğimiz bildiğimiz özel bir yer d yoktu 2 yeri aradık ikisi de olumsuz kimseler yok ben hayatımda böyle bir şey görmedim hem çok üzüldüm hem de çaresiz hissettik kendimizi sabaha kadar o acıyı çekti
Sabah da gittiği özel hastane vardı doktoru allahtan oradaymış kabul etti bizi meğerse 2 dişi de enfeksiyon kapmışdaha yeni geldik eve deliksiz uyumayı düşünüyorum.
Herkese mutlu hafta sonları diliyorum
Merhaba arkadaşlar
25.03 te kızımı elime aldım normal doğum oldu epidurelsiz çünkü hastaneye gittiğimde 6 cm açılmıştı zaten ve suyum gelmedi doğum sırasında patlattılar nişanım geldi 3 hafta erken doğum oldu ama çok şükür güzel bi doğum oldu. Sarılık geçiriyoruz o yüzden miniğim tedavi görüyor şuan ama inşallah atlatacak. Sizi de Allah bir avazda kurtarsın. Korkmayın ve şunu canı gönülden söyleyebilirim ki Allah yardım ediyor. Hiç sancım yoktu ama bebeği ittirmek için sancı da lazımdı ve suni sancı verildi. 1.5 saat şancı çektim aşağı inene kadar ama ara ara. ve yattıktan 20 dk sonra doğurdum. O an bütün ağrım, özellikle bel ağrım, her şey bitti sanki ben doğusun gibi rahatladım. Dikiş atarken uyuşturdular hiçbir şey anlamadım ama şuan acıyor yürürken otururken zorlanıyorum ama inşallah geçicek bu da. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz herkesin doğumu kendine özel ama bem de çok merak ediyorum nişanın bile ne olduğunu bilmeden doğuma gittim. ama hiç video izlemedim yoksa doguramazdim herhalde. akışına bıraktım Allahım yardım et dedim dua ettim o kadar. Ikınırken makattan ıkınıyormuş gibi ıkının ve sancının en yüksek olduğu anda ıkının topuklarınızı ayak yerine koyup topuktan destek alarak bacaklarınızı kendinize çekin karna doğru aynı zamanda da kabız gibi ittirin bu sırada ağızdan ve burundan nefes almayın işinizi çok kolaylatacaktır sonuçta doktor o sırada bir şey yapamıyor. ben o aşamadayken doktorum şarkı söylüyordu beni unuttu herhalde diye tüm gücümle ittirdim ve kızımı kucağıma verdiler. Siz de sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah. Dünyanın ennnn güzel duygusu..
Kızlar fena çatı ağrım var resmen yürüyemiyorum önceden ara ara acırdı ama şuan o acı hep var
Belki vardir.canim sen uşakta misinYok mu acaba bana yakın olan
Burda çok güzel sohbet ediyoruz
Gerçekten çok isterdim sizleri ağırlamayı
Markete gitcem üşeniyorum. Ekmek yok evdeAç ben bitirdim maşallahım var
Belki vardir.canim sen uşakta misin
Canım neden hep evdesin sağlık sıkıntın mı vardı ?Bizde ekmek kalmayınca buzluğa attığım bazlamaları çıkarıyorum ben
Aylar oldu gidip ekmek almayalı
Resmen dışarıyla bağlantım koptu hep evdeyim
Evet canım bence de. Ben ilk 70 görünce eyvah demistim doktor birşey demeyknce sasirdimBenim 60 civarı çıktığında normal demişti doktorum bi sorun olsa söylerdi bence, biz yorumlayamıyoruz galiba bu sancı meselesini
Sen Yozgatta misin.kim usaktaydiHayır canım
Coğrafi olarak eylem ve boylam bakımından Türkiye’nin tam ortasındayım
Kızlar fena çatı ağrım var resmen yürüyemiyorum önceden ara ara acırdı ama şuan o acı hep var
Sen Yozgatta misin.kim usaktaydi
Ben uşaklıyım canımSen Yozgatta misin.kim usaktaydi
Canım neden hep evdesin sağlık sıkıntın mı vardı ?
Tamam canim bu konusmaydi sanirimBen uşaklıyım canımama istanbulda yaşıyorum bide birininde eşi uşaklıydı H Heart of Gold sanırım o konuşmayı hatırlıyor olabilirsin
Biz buraya tayinle geldik ama eşimin memleketinin bir ilçesi
Ama hiç isteyerek gelmedik
Bir sürü güzel yer yazdık gelmedi
Kısmet böyleymiş
İlk yılımız, üç yılın sonunda yine tayin hakkımız var, bu kez de benim memleketi deneyelim diyorum eşime
Eşimin kendi memleketi ama o bile ilk yıl daha dolmadan bıktı annesi yüzünden
Nerden geldik biz buraya gelmez olaydım diyor
Artık her fotoğrafımı bu kapının önünde çektiririm
37+2 minnoş kızım ve dobiş anasıEki Görüntüle 2252510
Geçmiş olsun canım eşine. Diş ağrısı hiçbirşey benzemez. Neyse ki muayene olabilmiş.
Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. Dikişlerin 20 güne kadar geçer dikkat et yeter. Oturmakta zorlanırsan yatarak emzir. Sarılık için de sık sık emzirmek en iyisi. Darısı bizim doğumlara inşaallah bizimki de kolay olur.
Ben de ara ara oluyor. Peki beline vuran bi ağrı var mı ?
Hayır canım
Coğrafi olarak eylem ve boylam bakımından Türkiye’nin tam ortasındayım
Mesajını yeni gördüm
Şimdi nasılsın canım
Belinde ağrı var mı ya da farklı hissettiğin bir durum var mı
Evet canım eşim oralıBen uşaklıyım canımama istanbulda yaşıyorum bide birininde eşi uşaklıydı H Heart of Gold sanırım o konuşmayı hatırlıyor olabilirsin
Sayili gun cabuk gecerValla kim Uşak’ta hiç duymadım ben yazan olduysa da kaçırmışımdır
Ahh Yozgat
Evet canım bence de. Ben ilk 70 görünce eyvah demistim doktor birşey demeyknce sasirdim
Sayili gun cabuk gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?