Hazır canım her şeyimiz de ben çok gerginim ağlayıp zırlayıp duruyorumHazırlıkların tamam mı canım ? Yarın büyük gün... Çok heyecanlı. Bu gece iyi dinlen.
Bu adam kesinlikle sağlıklı düşünemiyor... Nasıl sözler onlar. Hakaretten bu adam içeride yatar tekrar. Boşanma süreci yıpratır ama atlatılır. En çok da yavrucağa üzüldüm annesi hakkında neler duyuyor.
atanamayanogretmen herkes elbette kıskançlık duygusu yaşar fakat bunu bu şekilde psikopatlığa dönüştürmek kimsenin haddi olmamalı. Evliliklerde imza atıldığında kişilerin hapis ve birbirlerine köle hayatı başlıyor, sanki bu kurumun dışında da ilerleyen şahsi hayatlar yokmuş gibi...Son derece karşı olduğum bir durum bu...
Saygının bittiği bir dilaog olmuş artık kardeşinin evliliğinde, umarım bir an önce kendi hayatını kurmak için adım atar. Aile olarak destek olmanız da ayrıca çok güzel ve kardeşin için onore edici bana kalırsa...
Canım bosandikarinda hiç bişey yapamaz, kardeşin avukat zaten, çocuğun psikolojisi için.bir an.once boşansınlar, çocuğu mahkeme anneye verir, baba istediği kadar doldursun çocuk psikologları anlıyorlar herşeyi, allah ablana sabır versin umarım boşandıktan sonraki hayatı çok çok güzel geçer gün yüzü görürKızlar canımı sıkan bir sorun var
Aslında konu pek benle ilgili değil ama aşırı şekilde üzüldüğüm geceleri uykumu kaçıran bir konu
Uzun zamandır da burda yazıp yazmamak konusunda kararsız kaldım ama konuşacak da kimsem olmadığı için sizinle paylaşmaya karar verdim
Alakasız bulup bize ne diyebilirsiniz ama ben içimi dökmek istiyorum
Uzun yazarsam da okuyanlardan allah razı olsun
Konu kardeşim ve psikopat eşi..
Olabildiğince özet geçmeye çalışcm
Kardeşim 6 yıllık evli ve 6 yıldır psikolojik şiddet görüyor. İlk zamanlar da eşini çok seviyor paylaşamıyor falan diyorduk ama işin dozunu iyice artırdı ve olay hakaret namusa laf söylemeye kadar gitti
Kocası evdeyken biz hiçbir zaman kardeşimi arayamadık, çünkü hemen kavga çıkıyordu sen telefonla uğraşıyorsun bana zaman ayırmıyorsun deyip küçücük çocuk gibi ilgi beklerdi
Mesela hiçbir zaman kardeşimin ondan sonra yatağa girmesini istemezdi, kardeşim azıcık tv izlese hemen küser günlerce konuşmazdı
O zamanlar kardeşim çalışmıyordu, kızcağız eviyle ilgilenir çocuğuyla ilgilenir her şeye yetişmeye çalışırdı ama akşam kocası eve gelince “bu evin hali ne akşama kadar ne yapıyorsun anlamıyorum ki” derdi
Ha bir de kardeşimin asla evde kocası varken eşofman bile giyme hakkı yoktu. Azıcık salaş giyinse kavga çıkardı
Beyfendi illa süslü görecekmiş
Evin içinde küçücük çocukla oyunlar oynarken bile kardeşimin süslü makyajlı oturmasını isterdi
Giyinip süslenmesi yetmez bir de beyefendinin beğenmesi gerek
Onun zevkine göre renk seçmesi onun zevkine göre saçını yapması gerek yoksa yine surat asar
Yıllar bir şekilde geçti gitti
Esas olaylar son zamanlarda patlak verdi
Bu adam khk ile işinden oldu, 6 ay cezaevinde yattı (burada konu dağılmasın siyasete veya bu konulara girmek istemiyorum)
Bu adam daha cezaevine girmeden işsiz kalınca kardeşim “hiç üzülme bunca zaman sen çalıştın şimdi ben çalışırım yeter ki sağlık olsun” dedi çalışmaya başladı.
Kardeşim avukat, kendine ofis açtı, iyi kötü işlerini yürütmeye başladı
Süreç ilerlerdi bu adam cezaevine girdi, 6 ay kardeşim deyim yerindeyse erkek gibi dimdik kaldı her işini halletti çok yıprandı ama hiçbir şey belli etmedi
Zamanla tabi iş ortamından çevresi genişledi
Çalışan hanımlar belki daha iyi anlayacaktır Kızlar iş hayatında giyime dikkat etmek gerekiyor, özellikle de böyle serbest bir meslek yapıyorsanız temiz şık giyim daha çok önem kazanıyor
Adam iyice kıskançlık krizlerine girdi
Yok erkeklerle konuştun tokalaştın yok açık giyindin yok bana süslenmediğin kadar dışarıya süslendin vs.
O kadar yattı aklı başına gelmedi, yuvasının kıymetini anlaması gerekirken daha çok kızın üzerine gitmeye başladı. 5 ay oldu çıkalı
5 aydır eve yatıyor kardeşim çalışıyor ama kıza bir rahat vermiyor her gün kavga
İş artık hakaret boyutuna geldi
“Sen ne adi pislik kadınsın, erkek meraklısısın, üç kuruş para kazandın götünü başını açtın, ne haltlar karıştırdığın belli değil vs”
Kıza o... bile dedi
Hatta bazı kavgalarında yumruk atma saçından sürükleme gibi adice işler de yaptı
Kardeşim hep çocuk için sabretti, yeğenim babasının cezaevinde olduğu dönem psikolojik olarak çok etkilendi. Çıkınca da babasına daha düşkün oldu
Bu adam şimdi de çocuğu annesine karşı dolduruyor
“Senin annem adi pislik bir kadın, bizi sevmiyor istemiyor, bak hep seni dövüyor, sen hastayken seni bırakıp gidiyor vs”
Aslı astarı olmayan şeyler
Kardeşim en son üç günlüğüne şehir dışında bir işe gitmişti, bu sabah döndü
Babası olacak adam çocuğu üç günde öyle bir doldurmuş ki yeğenim annesinin yüzüne bile bakmamış gelip gidip vuruyormuş kardeşime “biz seni istemiyoruz artık, sen beni bırakıp gidiyorsun, senin adın artık anne değil kadın dicez sana, biz babamla başka eve taşıncaz sen bizle gelmeyeceksin vs” bunları 4 yaşındaki çocuk söylüyor çünkü babası doldurmuş çocuğu
Kardeşim odada yatarken gitmiş adam kapısını kapatmış çocuğa da “gel yavrum oraya gitme seni döver, korkma yavrum ben senin yanındayım sana bir şey yapamaz” diyormuş
Çocuk kardeşimden yiyecek bir şey istediğinde “dur yavrum o şimdi senin yemeğine zehir falan koyar ben sana getiririm” diyormuş çocuğa
Kızlar inanın şu an sadece aklıma gelenleri toparlamaya çalışıp yazdım
Bunlar olanların dörtte biri bile değil
Beynimi uyuşmuş hissediyorum
Kardeşim ayrılacak ama bu adam anlaşma yoluna asla gitmez, çocuğu sana vermem diye atıp tutuyor
Kardeşim her aradığında yüreğim ağzıma geliyor yine ne oldu acaba diye
Günlerdir düşünmekten uyuyamıyorum üzüntüden kendimde değilim
Piskopat adam tam kendi egosu için hem kadına hem çocuğa zarar veriyor.ay inşallah kardeşin en kısa zamanda kurtulur böyle bı insandan cocugun annesine olan bağını koparmaya çalışıyor hiçbir zaman çocuklar öne atılmamalı bazı insanların yaşı buyuyorda beyni olduğu gibi kaliyor.avukat kuzum kardeşin her türlü boşanır inşallah buradan paylaşırsin boşandı diye.
Böyle bir adama ne denilebilir hic bilmiyorum. Rabbim herkese bir imtihan veriyor.O kızcağızda demekki bunun gibi bir adamla sınaniyor.
Kizkardesin şöyle cazgır, dişli bir kadın olsaydı,namusuna dil uzatan o herifin dilini koparıp burnundan getirirdi ama, o kuzum da demekki onun seviyesine inmiyor evladim var diye sabrediyor .
adamın başına gelenler olabilir issizde kalabilir ne bileyim her insan zor dönemler yaşar. Ama bunlari yasayan adamin, azicik kiymet bilmesi gerekirken ,kalkip birde kadının burnundan getiriyor.
komplekse de girmiştir simdi o . kendi işsiz ,e tabi kiz da avukat.
Hak etmiyor ya böyle herifler böyle kızları.
ayrilmak cok cok zor. Ben hic bir insan eşinden ayrılsın istemem .Hatta bazen evlatlar icin fedakarlik yapilmasi gerektiğini düşünüyorum ama bu durum cok agir.
Benim icin en agir seylerden birisi,iffetli bir kadının namusuna laf atılması.
insallah Rabbim bu insanı dogru yola getirir de yuvalari dagilmaz.
Yok bu kafayla devam edecekse insallah kardeşin bu heriften tez zamanda kurtulur da, o adam kendi çöplüğünde boğulur
Kızarmıştı canım pişik olmaya başlıyor gibiydi sürer sürmez geçirdi .Kardeşinin ne güzel mesleği var işi gücü yerinde ayakları üzerinde duran bir kadın. Çocuğu da bu şartlarda babaya vermezler diye düşünüyorum doğru düzgün işi bile yokken. Yuva kurmak kolay değil ama bunca sorun varken nereye kadar gider ki böyle ? Hayatına yazık o çocuğa da yazık.
Canım mustela pişik önleyici olarak geçiyor da banyo sonrası falan mı sürüyorsun yoksa pişik olunca mı sürdün ?
Canım bosandikarinda hiç bişey yapamaz, kardeşin avukat zaten, çocuğun psikolojisi için.bir an.once boşansınlar, çocuğu mahkeme anneye verir, baba istediği kadar doldursun çocuk psikologları anlıyorlar herşeyi, allah ablana sabır versin umarım boşandıktan sonraki hayatı çok çok güzel geçer gün yüzü görür
Hastanede canım yatışı yapıldı salı günü sezeryan olacakmışKızlarMini_mini den haber var mı?
Sık sık makina açarsan yeter canım zibinlar, ben iki günde bir yarım saatlik programda yıkıyorum.canm tavsiyeleriniz cok önemli. Bende dogum yapan annelere soracaktim .tecrübe etmek cok önemli çünkü. Mesela benim 12 tane falan zibin var. yeter miydi yetmez miydi düşünüp duruyorum. Birde annemgil maalesef prima bezi deposu yaptılar. umarim bize kullanisli gelir
Ben her zaman diyorum kardeşime burası senin de evin çık gel diye ama işte çocuğa kıyamıyorum diyor
Ama artık onun da son noktasına geldi bitirecek
Daha önce bu pislik adam kardeşimi döverek zorla anlaşmalı boşanma protokolü imzalattı kardeşime, orda da çocuğun babada kalacağını kabul ediyorum yazıyordu
Mahkemeye parayı yatırdılar gün aldılar, bu adam çocuğu aldı gitti. Tabi yapamadı zırıl zırıl ağladı ben gitmek istemiyorum ayrılmayalım diye
Kardeşim de çocuk için son bir şans verdi ama bu adam iyice zınavadan çıktı
Darp raporu da bariz bir morluk yara izi vs olmadığı için rapor vermezler dedi gitmedi
Rabbim yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah canım, benimde kasılmalar coktu hani , doğumdan sonra tabi kesilince çok garip hissetmistim :) karnım boş bir çuval gibi oldu. Şimdi hamilelik günlerim bir rüya gibi gelmeye başladı. Uyandım ve bebeğim geldi sanki .. gerçekten bir mucize yaşadığımız .. Allah olmayan herkese nasip etsin inşallahİnşallah bizede nasip olur o günler
Yusuf paşanın fotosunu isterim özelden
Iyim bende canım başladı kasılmalar hatta 1 parmak açılma vardı geçen hastaneye gittiğimde ama doktor eve gönderdi yavaş yavaş açılsın evde çekmek daha iyi diye sancıyı
Evet cnm baska bı gelişme haberi yok demek Allah yardımcısı olsun.Hastanede canım yatışı yapıldı salı günü sezeryan olacakmış
Amin amin. Sanırım yok canım görmedim mesaj başkaEvet cnm baska bı gelişme haberi yok demek Allah yardımcısı olsun.
Cocugun yasi daha kucuk, uzak kalirsa babasindan normale doner bence. Kardesin hukuku bizden daha iyi biliyor. Bence cocugun doldurulusu dahil tum hakaretleri, herseyi kaydetsin, mahkemede delil olarak kullanir. Zaten maddi olarak bakabilecek durumda velayet kardesine verilir bence. Asil sorun bazi insanlardan bosarak kurtulamamak. Daha buyuk sıkintilar cikartabilecek kadar sorunlu bir insan gibi geldi bana acikcasi. Allah yar ve yardimciniz olsun.Aynen dediğin gibi kardeşimin ayakları üzerinde güçlü durmasını kaldıramadı sürekli ezmeye çalıştı
“Bir b.k becerdiğin mi var, yoğunum deyip duruyorsun evle ilgilenmiyorsun, millete yalakalık yapıyorsun bizimle ilgilenmiyorsun vs.”
Artık boşanacak da bu adam çocuğu alırsa hiç göstermez veya çocuğu bu şekilde doldurmaya devam ederse çocuk Zaten anneyi istemez
atanamayanogretmen cnm bence adamın zaten psikolojisi bozukmuş, yaşadığı şeyler sonrası hepten bozulmuş, çünkü yazdığın şeyler hiç normal şeyler değil yok süslü püslü ol ,yok telde konuşma, Rabbim onun şerrinden kardeşini ve yiğenini korusun ,böylesi psikolojisi bozuk insanlardan korkarım hergün neler izliyoruz duyuyoruz, keşke bi psikiyatriye gitse, ayrılık olacaksada normal ni psikoloji içinde ayrılık olsun, Allah yardım etsin kardeşine,böyle insanlarla Rabbin karşılaştırmasın
Cocugun yasi daha kucuk, uzak kalirsa babasindan normale doner bence. Kardesin hukuku bizden daha iyi biliyor. Bence cocugun doldurulusu dahil tum hakaretleri, herseyi kaydetsin, mahkemede delil olarak kullanir. Zaten maddi olarak bakabilecek durumda velayet kardesine verilir bence. Asil sorun bazi insanlardan bosarak kurtulamamak. Daha buyuk sıkintilar cikartabilecek kadar sorunlu bir insan gibi geldi bana acikcasi. Allah yar ve yardimciniz olsun.
Günaydın kızlar geceyi hastanede geçirdik.bizim kız gene ateslendi evde dusuremedim öğleden beri saat 11 de gittik gece 3 te geldik sonrada uyuyamadım sabahladim 2 saat uyudum felaket baş ağrısı var bı duş aldım biraz rahatladım bu arada duşta farkettim basur sıkıntım vardı zaten de dışarıya resmen çıkmış çok ağrı yapıyor oturamiyorum esimde oy kullanıp yola çıktı İstanbul'a gidiyor kız hasta bende bu halde offff kızdan banada geçmesin diye korkuyorum ameliyat öncesi hasta olmak istemiyorum inşallah bian önce toparlanır kızım....
Ben de herkesin elini etegini cekmesine karsiyim canim. Oy kullanmak ne kdr muhimse bu gorevlerde muhim bana kalirsa. dedigin gibi maddi olarak da gayet iyi bir bedel. Ben sadece maalesef iste gercekten zor durumda olanlar icin sorun oldugunu soylemeye calistim. Bir de basit bir is degil. Cahil insanlarin da yapmamasi gereken bir sey. Ama mecbur kalinca onune gelene gorev vermek zorunda kalabiliyorlar. O da memleketimiz icin sorun..Ay biz o işi yokuşa süren taraftayız eşim yaniiçlerinde olmasam bende çok Kızarımda 500 kişiye görev yazmışlar 380 i red vermiş onlardan bu yüzden kimin gerçekten mazereti var bilemiyorlar. Özel hastane raporu kabul etmiyorlar mesela. Ya birde 2000 tl asgari ücret olan bir ülkede 500 tl bir gün için iyi para bence keyfi red edenlere lafım
Kızlar canımı sıkan bir sorun var
Aslında konu pek benle ilgili değil ama aşırı şekilde üzüldüğüm geceleri uykumu kaçıran bir konu
Uzun zamandır da burda yazıp yazmamak konusunda kararsız kaldım ama konuşacak da kimsem olmadığı için sizinle paylaşmaya karar verdim
Alakasız bulup bize ne diyebilirsiniz ama ben içimi dökmek istiyorum
Uzun yazarsam da okuyanlardan allah razı olsun
Konu kardeşim ve psikopat eşi..
Olabildiğince özet geçmeye çalışcm
Kardeşim 6 yıllık evli ve 6 yıldır psikolojik şiddet görüyor. İlk zamanlar da eşini çok seviyor paylaşamıyor falan diyorduk ama işin dozunu iyice artırdı ve olay hakaret namusa laf söylemeye kadar gitti
Kocası evdeyken biz hiçbir zaman kardeşimi arayamadık, çünkü hemen kavga çıkıyordu sen telefonla uğraşıyorsun bana zaman ayırmıyorsun deyip küçücük çocuk gibi ilgi beklerdi
Mesela hiçbir zaman kardeşimin ondan sonra yatağa girmesini istemezdi, kardeşim azıcık tv izlese hemen küser günlerce konuşmazdı
O zamanlar kardeşim çalışmıyordu, kızcağız eviyle ilgilenir çocuğuyla ilgilenir her şeye yetişmeye çalışırdı ama akşam kocası eve gelince “bu evin hali ne akşama kadar ne yapıyorsun anlamıyorum ki” derdi
Ha bir de kardeşimin asla evde kocası varken eşofman bile giyme hakkı yoktu. Azıcık salaş giyinse kavga çıkardı
Beyfendi illa süslü görecekmiş
Evin içinde küçücük çocukla oyunlar oynarken bile kardeşimin süslü makyajlı oturmasını isterdi
Giyinip süslenmesi yetmez bir de beyefendinin beğenmesi gerek
Onun zevkine göre renk seçmesi onun zevkine göre saçını yapması gerek yoksa yine surat asar
Yıllar bir şekilde geçti gitti
Esas olaylar son zamanlarda patlak verdi
Bu adam khk ile işinden oldu, 6 ay cezaevinde yattı (burada konu dağılmasın siyasete veya bu konulara girmek istemiyorum)
Bu adam daha cezaevine girmeden işsiz kalınca kardeşim “hiç üzülme bunca zaman sen çalıştın şimdi ben çalışırım yeter ki sağlık olsun” dedi çalışmaya başladı.
Kardeşim avukat, kendine ofis açtı, iyi kötü işlerini yürütmeye başladı
Süreç ilerlerdi bu adam cezaevine girdi, 6 ay kardeşim deyim yerindeyse erkek gibi dimdik kaldı her işini halletti çok yıprandı ama hiçbir şey belli etmedi
Zamanla tabi iş ortamından çevresi genişledi
Çalışan hanımlar belki daha iyi anlayacaktır Kızlar iş hayatında giyime dikkat etmek gerekiyor, özellikle de böyle serbest bir meslek yapıyorsanız temiz şık giyim daha çok önem kazanıyor
Adam iyice kıskançlık krizlerine girdi
Yok erkeklerle konuştun tokalaştın yok açık giyindin yok bana süslenmediğin kadar dışarıya süslendin vs.
O kadar yattı aklı başına gelmedi, yuvasının kıymetini anlaması gerekirken daha çok kızın üzerine gitmeye başladı. 5 ay oldu çıkalı
5 aydır eve yatıyor kardeşim çalışıyor ama kıza bir rahat vermiyor her gün kavga
İş artık hakaret boyutuna geldi
“Sen ne adi pislik kadınsın, erkek meraklısısın, üç kuruş para kazandın götünü başını açtın, ne haltlar karıştırdığın belli değil vs”
Kıza o... bile dedi
Hatta bazı kavgalarında yumruk atma saçından sürükleme gibi adice işler de yaptı
Kardeşim hep çocuk için sabretti, yeğenim babasının cezaevinde olduğu dönem psikolojik olarak çok etkilendi. Çıkınca da babasına daha düşkün oldu
Bu adam şimdi de çocuğu annesine karşı dolduruyor
“Senin annem adi pislik bir kadın, bizi sevmiyor istemiyor, bak hep seni dövüyor, sen hastayken seni bırakıp gidiyor vs”
Aslı astarı olmayan şeyler
Kardeşim en son üç günlüğüne şehir dışında bir işe gitmişti, bu sabah döndü
Babası olacak adam çocuğu üç günde öyle bir doldurmuş ki yeğenim annesinin yüzüne bile bakmamış gelip gidip vuruyormuş kardeşime “biz seni istemiyoruz artık, sen beni bırakıp gidiyorsun, senin adın artık anne değil kadın dicez sana, biz babamla başka eve taşıncaz sen bizle gelmeyeceksin vs” bunları 4 yaşındaki çocuk söylüyor çünkü babası doldurmuş çocuğu
Kardeşim odada yatarken gitmiş adam kapısını kapatmış çocuğa da “gel yavrum oraya gitme seni döver, korkma yavrum ben senin yanındayım sana bir şey yapamaz” diyormuş
Çocuk kardeşimden yiyecek bir şey istediğinde “dur yavrum o şimdi senin yemeğine zehir falan koyar ben sana getiririm” diyormuş çocuğa
Kızlar inanın şu an sadece aklıma gelenleri toparlamaya çalışıp yazdım
Bunlar olanların dörtte biri bile değil
Beynimi uyuşmuş hissediyorum
Kardeşim ayrılacak ama bu adam anlaşma yoluna asla gitmez, çocuğu sana vermem diye atıp tutuyor
Kardeşim her aradığında yüreğim ağzıma geliyor yine ne oldu acaba diye
Günlerdir düşünmekten uyuyamıyorum üzüntüden kendimde değilim
Ay cildiriciiim sen boyle anlattikcaaaaErkek anaları bol bol citcitli zıbın alın , altını her açtığımda işiyor canım oğlum :) illaki zibinin ucuna kıyısına deydiriyor o kadar dikkat ettiğim halde.. zıbın stoğu sağlam olsun..
Bir de V yakalı hastane çıkışları hiç kullanışlı değilmiş yakası bağrı açılıyor maalesef. Yuvarlak yakalar çok kullanisli
Mustela pişik kremi çok iyi geldi kullanır kullanmaz faydasını gördük..
Prima yenidoğan bezin bacak kısmındaki lastikleri çok sıkı, eşim almıştı hiç memnun kalmadım biter bitmez değiştik bezi..
Bunlari da yazayım şuraya :) belki faydasını gören olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?