2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Ben de kardeşime diyorum her türlü delili topla sen işini daha iyi bilirsin hakaret davası aç buna verme çocuğu

Belki çok kötü düşünüyorum bilmiyorum ama gerekirse hakkında devam eden f..ö soruşturmasını da olaya dahil et al yavrunu ona bırakma

Adamın artık gözü dönmüş nasıl saldıracağını şaşırıyor

Her saniye her şeyi kontrol altında tutmaya çalışıyor

Belki düzelir diye kardeşim telefonunu bile kurcalamasına izin verdi ama o psikopat bizimle bile konuşmalarından anlamlar çıkarıp saldırdı kıza

Dışarıdayken her saniye arar nerdesin kim var yanında doğruyu söyle der
Zaten iki lafından biri ne haltlar karıştırdığın belli değil adi kadın pislik kadın

Hangi insan evladı bu kadar hakarete dayanır ki

Artık korkuyorum kardeşime zarar verecek diye
Yeğenimi hiç söylemiyorum bile... onun için kendi evladımmış gibi içim yanıyor Zaten

Canım bosandikarinda hiç bişey yapamaz, kardeşin avukat zaten, çocuğun psikolojisi için.bir an.once boşansınlar, çocuğu mahkeme anneye verir, baba istediği kadar doldursun çocuk psikologları anlıyorlar herşeyi, allah ablana sabır versin umarım boşandıktan sonraki hayatı çok çok güzel geçer gün yüzü görür

Adam güya 35 yaşında ama hiç olgunluk yok
Kardeşim kaç kere uyardı bak biz kavga edebiliriz ayrılabiliriz ama çocuğu bu şekilde doldurmaya hakkın yok dedi

Ama o hala ısrarla çocuk bilerek büyüsün annesinin ne kadar adi ahlaksız bir kadın olduğunu bilsin diyor

Kız yazık üç kuruş para kazanacam diye çırpınıp duruyor, kardeşim işe her gittiğinde bak yavrum annen yine bizi bıraktı gitti bizi sevmiyor diyor aptal adam

Kardeşim karşısında konuşsa ne ki canım adam anlamıyor
Kardeşim de artık susuyor hiç cevap vermiyor

Şimdiye kadar çocuğu için sabrediyordu ama çocuğu da doldurmaya başlayınca sabretmesinin bir anlamı kalmadı

Kendi işi varken de kardeşimi ezerdi, adam da öyle eğitimsiz de değil, iyi bir üniversiteden mezun bilgisayar mühendisi yüksek lisansını da yapmış
Hani kardeşim avukat diye karşısında ezilecek bir meslek de değil ki kardeşim şimdiye kadar çalışmadı evde oturdu

Kardeşim sabrediyor diye de adam anlıyor mu sanki
“Ne yüzsüz kadınsın yapıştın kaldın yakamızdan düş artık defol git diyorum hala hayatımızdasın kızım da ben de seni istemiyoruz hayatımızda” diyor

Yani tam bir psikopat şizofren

Kızarmıştı canım pişik olmaya başlıyor gibiydi sürer sürmez geçirdi .

İnşallah canım biz de artık bu adamdan kurtulmasını yoluna bakmasını istiyoruz

Adam o kadar manyak ki
Kardeşim üç gün iş için şehir dışındaydı
Kardeşimin telefonlarına cevap vermedi, açınca da asla çocukla konuşturmadı çocukla ilgili bilgi vermedi

Kız iş için gitmiş, çok merak ediyorsan ana olup da çocuğunun başında dursaydın diyor kardeşime

Sık sık makina açarsan yeter canım zibinlar, ben iki günde bir yarım saatlik programda yıkıyorum.
Prima umarım size problem yaratmaz , şöyle soyliyim benim ki premature olduğu için kilosu da düşüktü başta , bacaklar tombul olmadığı halde lastik yerleri sıktı. Stok yapmamak lazım aslında çünkü kullanıp tecrübe etmen daha iyi olurdu.
Canbebe aldık dün en küçük paketi aldırdım eşime , kullanalım memnun kalirsak alırız dedim

1 saniye bile beklemesin bence daha deneyimli bir meslektaşından yardım alsın ne yapabileceğine dair ve yapsın da

Rabbim yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah canım, benimde kasılmalar coktu hani , doğumdan sonra tabi kesilince çok garip hissetmistim :) karnım boş bir çuval gibi oldu. Şimdi hamilelik günlerim bir rüya gibi gelmeye başladı. Uyandım ve bebeğim geldi sanki .. gerçekten bir mucize yaşadığımız .. Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah

atanamayanogretmen cnm bence adamın zaten psikolojisi bozukmuş, yaşadığı şeyler sonrası hepten bozulmuş, çünkü yazdığın şeyler hiç normal şeyler değil yok süslü püslü ol ,yok telde konuşma, Rabbim onun şerrinden kardeşini ve yiğenini korusun ,böylesi psikolojisi bozuk insanlardan korkarım hergün neler izliyoruz duyuyoruz, keşke bi psikiyatriye gitse, ayrılık olacaksada normal ni psikoloji içinde ayrılık olsun, Allah yardım etsin kardeşine,böyle insanlarla Rabbin karşılaştırmasın

Cocugun yasi daha kucuk, uzak kalirsa babasindan normale doner bence. Kardesin hukuku bizden daha iyi biliyor. Bence cocugun doldurulusu dahil tum hakaretleri, herseyi kaydetsin, mahkemede delil olarak kullanir. Zaten maddi olarak bakabilecek durumda velayet kardesine verilir bence. Asil sorun bazi insanlardan bosarak kurtulamamak. Daha buyuk sıkintilar cikartabilecek kadar sorunlu bir insan gibi geldi bana acikcasi. Allah yar ve yardimciniz olsun.

Amin inşallah canım
Biz de korkuyoruz
İnşallah zarar görmeden kardeşim de yeğenim de kurtulur bu adamdan

Kardeşim düzenli danışmana gidiyor, danışman kaç kez eşinizle de görüşmemiz gerek dedi ama adam kendini mükemmel gördüğü için kabul etmiyor

Dediğin çok doğru canım
Beni de korkutan boşandığı halde kurtulamamak
Ciddi derecede adam hasta ruhlu farkında değil

Allah zararsız şekilde kurtarsın inşallah

Canim cok gecmis olsun. Insallah toparlar kziin bir an once

Ben de herkesin elini etegini cekmesine karsiyim canim. Oy kullanmak ne kdr muhimse bu gorevlerde muhim bana kalirsa. dedigin gibi maddi olarak da gayet iyi bir bedel. Ben sadece maalesef iste gercekten zor durumda olanlar icin sorun oldugunu soylemeye calistim. Bir de basit bir is degil. Cahil insanlarin da yapmamasi gereken bir sey. Ama mecbur kalinca onune gelene gorev vermek zorunda kalabiliyorlar. O da memleketimiz icin sorun..

Oy kuzum inan sinirle ve tuylerim urpererek okudum. Hakaret etmek istemem ama nasil bir yaratik o! Bir de afedersin o kdr ahlaksizsa bu kadin gitsin kendi dava acsin..
bana kalirsa kardesin bir dk durmasin canim. Cok uzuldum. Emeklerine, yillarina, yavrusuna.. ama ne olursa olsun o cocugun psikolojisi boyle bir ortamda cok daha sarsilir. En azindan terapi alir bosanma asamasinda. Ve hukuk hic bir aekilde o cocugu babaya vermez.. birazcik psikolojik destek gerekir sadece kuzuya.. allahim tez zamanda kurtarsin insallah kardesini

Ay cildiriciiim sen boyle anlattikcaaaa
Hayali bile cok guzellll
Ben de mustela aldim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…