- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Cahil pislik bişey yaptığını sanıyor senin canından kanından olan bı maksimum piskolojisiyle oynamaya ne hakkın var tamda çocuğun kişiliğinin oluştuğu evrede bide erkek çocuğu böyle insanların aile yaşantısına bakmak lazım annesiyle arasındaki ilişki nasıldı acaba çocukluğunda muhtemelen hep aşağılanmış değer görmemiş aynısını karşısındakine yansıtıyor işte.allah yardımcısı olsun cnm çok zor bı kadın için kardeşinin yasidiklari işte o onun dimdik durmasını hazmedemiyor bağlı olmasını istiyor korkularını da kendi dile getiremediği için çocuğu öne suruyorAdam güya 35 yaşında ama hiç olgunluk yok
Kardeşim kaç kere uyardı bak biz kavga edebiliriz ayrılabiliriz ama çocuğu bu şekilde doldurmaya hakkın yok dedi
Ama o hala ısrarla çocuk bilerek büyüsün annesinin ne kadar adi ahlaksız bir kadın olduğunu bilsin diyor
Kız yazık üç kuruş para kazanacam diye çırpınıp duruyor, kardeşim işe her gittiğinde bak yavrum annen yine bizi bıraktı gitti bizi sevmiyor diyor aptal adam
Yazık gül gibi ailesi var kıymetini bilmiyo, insanlar ne dertlerle uğraşıyo bunlarda başlarına dert açmakla uğraşıyorlarİnşallah canım biz de artık bu adamdan kurtulmasını yoluna bakmasını istiyoruz
Adam o kadar manyak ki
Kardeşim üç gün iş için şehir dışındaydı
Kardeşimin telefonlarına cevap vermedi, açınca da asla çocukla konuşturmadı çocukla ilgili bilgi vermedi
Kız iş için gitmiş, çok merak ediyorsan ana olup da çocuğunun başında dursaydın diyor kardeşime
Sağol canım bende mustela aldım da başka bir şey daha alsam mı diyordum şimdilik kalsın o zaman :)Kızarmıştı canım pişik olmaya başlıyor gibiydi sürer sürmez geçirdi .
canm sanci evde cekilebilecek gibi mi ? yani ne biliyim sicak su falan ise yariyor mu
epidural zaten son asamaya kadar bekletiyorlar heralde. Beni sanci kısmı korkutuyor da merak ettim evde olunca durum nasil ilerliyor diyeEvet canım çekilebilecek gibi zaten bu aşamada epidural yapmazlar ki
hadi bakalım, güç kuvvet diliyorum, ben ilk doğumumda, sanci geldikçe bunlar sanci değil beni kızıma yaklaştıran dalga diyordum, ise yaramıyordu bende belki sende yarar, eren paşaya yaklaştıran dalgalar gelsin bakalimEvet canım çekilebilecek gibi zaten bu aşamada epidural yapmazlar ki
:) evde kac saat sancili beklemistin canim ? hemen hastaneye gittin mi yadahadi bakalım, güç kuvvet diliyorum, ben ilk doğumumda, sanci geldikçe bunlar sanci değil beni kızıma yaklaştıran dalga diyordum, ise yaramıyordu bende belki sende yarar, eren paşaya yaklaştıran dalgalar gelsin bakalim
kuzum kasılmalarım gece 10 da başladı ağrı yapmıyordu 15 dk da bir kasılıp gevşiyordu, gece 2 de.nisanim geldi, banyo yapıp hazırlanıp çıktık, çıkarken sancılar birden bastırmıştı, öyle yavaş yavaş değil birden bastırdı, hastanede sabah beste açıklık 1 cm de ve akşam.4 de.dogurdum, zordu biraz ama benim gibi canı tez biri doğurduysa herkes dogurur üstelik kordonla geldi yavrum...:) evde kac saat sancili beklemistin canim ? hemen hastaneye gittin mi yada
Ben büchen marka aldım ama pişman oldum mustela almadığıma şampuanı baby me yenidoğan köpük aldım farklı marka olmasın diyorlar ama ne olacak bilmiyorumSağol canım bende mustela aldım da başka bir şey daha alsam mı diyordum şimdilik kalsın o zaman :)
Benim doktorum sezeryan 38 de yapıyor nedense kendiliğinden Doğum riskini düşünüyor 39 a bekleyen doktorları takdir ediyorum bu kararı neye göre veriyorlarkızlar ya cok sıkılıyorum bazen diyorum artık doğurmak istiyorum:) 35+3üm 23 nisan haftasına sezeryan olucam daha 1 ay var nerdeyse
500 lira mı ? İyiymiş valla ben 200 sanıyordum. Bundan sonra bende yazılayımAy biz o işi yokuşa süren taraftayız eşim yaniiçlerinde olmasam bende çok Kızarımda 500 kişiye görev yazmışlar 380 i red vermiş onlardan bu yüzden kimin gerçekten mazereti var bilemiyorlar. Özel hastane raporu kabul etmiyorlar mesela. Ya birde 2000 tl asgari ücret olan bir ülkede 500 tl bir gün için iyi para bence keyfi red edenlere lafım
Benim kızımda Haziran doğumlu ama yeni doğanları öyle inçe değilmiş. Onları çıkardım. 5 çift falan var. Birde yeni aldım. 3 tane tulum aldım. Kızımın battaniyeleri inceydi bir tane peluş battaniye aldım. Annemde örmüş 2 tane kalın battaniye. Bence ilk etapta yeterli geldi bana. Ama eğer az gelirse gider alırım Doğumdan sonra da. E bebek eve 1 km :)Arkadaşlar selam. kızım haziran doğumlu olandan kalan body'ler, tulumlar var. Sanki çok ince gibi. Hangi kıyafetler gerekir? Kaçar tane? H&M'den sipariş vereceğim. Gidip alacak halim yok.
Geçmiş olsun canım. Neyi varmış neden çıkıyormuş ateşi.Hepinize teşekkür ederim kızlar çok şükür ateşi düştü ama hicbisi yemiyor bende ıhlamur kaynattım balla onu içiyorum inşallah çabucak toparlaniriz....
Farklı olunca ne oluyormuş ki ilk kez duydumBen büchen marka aldım ama pişman oldum mustela almadığıma şampuanı baby me yenidoğan köpük aldım farklı marka olmasın diyorlar ama ne olacak bilmiyorum
Eğer bi alerji yaptıysa hangi üründen kaynaklı olduğu anlaşılmıyormuş bilmiyorum öyle duydum bendeFarklı olunca ne oluyormuş ki ilk kez duydum
Ben hepsini mustela aldım da farklı olması sorun olmaz bence. Bi markanın şampuan içeriği iyi yağı kötü olabiliyor mesela. Öyle olunca da hepsini aynı alamazsın ki
İçini karartma bişey olmaz inşallah :) baktın öyle bişey oldu hepsini değiştirirsinEğer bi alerji yaptıysa hangi üründen kaynaklı olduğu anlaşılmıyormuş bilmiyorum öyle duydum bende
Canm cok teşekkür ederim cevabin icin. ilk oldugundan tecrübeli arkadaslara soruyorum .:) aslinda sancinin yaninda açılma da cok önemli anladigim kadariyla.Kimisinin sanci oldugu halde açılma olmuyor yada gec oluyor demekki .Bu dogumun da normal mi olacak canim ?kuzum kasılmalarım gece 10 da başladı ağrı yapmıyordu 15 dk da bir kasılıp gevşiyordu, gece 2 de.nisanim geldi, banyo yapıp hazırlanıp çıktık, çıkarken sancılar birden bastırmıştı, öyle yavaş yavaş değil birden bastırdı, hastanede sabah beste açıklık 1 cm de ve akşam.4 de.dogurdum, zordu biraz ama benim gibi canı tez biri doğurduysa herkes dogurur üstelik kordonla geldi yavrum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?