2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Cahil pislik bişey yaptığını sanıyor senin canından kanından olan bı maksimum piskolojisiyle oynamaya ne hakkın var tamda çocuğun kişiliğinin oluştuğu evrede bide erkek çocuğu böyle insanların aile yaşantısına bakmak lazım annesiyle arasındaki ilişki nasıldı acaba çocukluğunda muhtemelen hep aşağılanmış değer görmemiş aynısını karşısındakine yansıtıyor işte.allah yardımcısı olsun cnm çok zor bı kadın için kardeşinin yasidiklari işte o onun dimdik durmasını hazmedemiyor bağlı olmasını istiyor korkularını da kendi dile getiremediği için çocuğu öne suruyor

Yazık gül gibi ailesi var kıymetini bilmiyo, insanlar ne dertlerle uğraşıyo bunlarda başlarına dert açmakla uğraşıyorlar

Evet canım çekilebilecek gibi zaten bu aşamada epidural yapmazlar ki
hadi bakalım, güç kuvvet diliyorum, ben ilk doğumumda, sanci geldikçe bunlar sanci değil beni kızıma yaklaştıran dalga diyordum, ise yaramıyordu bende belki sende yarar, eren paşaya yaklaştıran dalgalar gelsin bakalim

Kizlar bugün eşimle epey bir işi hallettik ama ben cok yoruldum ya. Ayakta gezinmek bile yoruyor yani. Halilari yikamaya gönderdim. Odamızı başka bir odaya taşıdık.Kizimin odasıni hallettik. Beşiği de bu hafta içi getirecekler. ufak tefek işler kaldi artik yavaaaas yavaasss onlarida bitiririz. Benim icin yaklasik son otuz gün kaldi . :) . minik cadı daha dogmadan bizi parmağında oynatıyor

:) evde kac saat sancili beklemistin canim ? hemen hastaneye gittin mi yada

:) evde kac saat sancili beklemistin canim ? hemen hastaneye gittin mi yada
kuzum kasılmalarım gece 10 da başladı ağrı yapmıyordu 15 dk da bir kasılıp gevşiyordu, gece 2 de.nisanim geldi, banyo yapıp hazırlanıp çıktık, çıkarken sancılar birden bastırmıştı, öyle yavaş yavaş değil birden bastırdı, hastanede sabah beste açıklık 1 cm de ve akşam.4 de.dogurdum, zordu biraz ama benim gibi canı tez biri doğurduysa herkes dogurur üstelik kordonla geldi yavrum...

kızlar ya cok sıkılıyorum bazen diyorum artık doğurmak istiyorum:) 35+3üm 23 nisan haftasına sezeryan olucam daha 1 ay var nerdeyse

kızlar ya cok sıkılıyorum bazen diyorum artık doğurmak istiyorum:) 35+3üm 23 nisan haftasına sezeryan olucam daha 1 ay var nerdeyse
Benim doktorum sezeryan 38 de yapıyor nedense kendiliğinden Doğum riskini düşünüyor 39 a bekleyen doktorları takdir ediyorum bu kararı neye göre veriyorlar

500 lira mı ? İyiymiş valla ben 200 sanıyordum. Bundan sonra bende yazılayım

Arkadaşlar selam. kızım haziran doğumlu olandan kalan body'ler, tulumlar var. Sanki çok ince gibi. Hangi kıyafetler gerekir? Kaçar tane? H&M'den sipariş vereceğim. Gidip alacak halim yok.
Benim kızımda Haziran doğumlu ama yeni doğanları öyle inçe değilmiş. Onları çıkardım. 5 çift falan var. Birde yeni aldım. 3 tane tulum aldım. Kızımın battaniyeleri inceydi bir tane peluş battaniye aldım. Annemde örmüş 2 tane kalın battaniye. Bence ilk etapta yeterli geldi bana. Ama eğer az gelirse gider alırım Doğumdan sonra da. E bebek eve 1 km :)

Reactions: 9ay
Merhaba ben bu posta ilk kez yazıyorum ikinci dogumum olacak Allahın izniyle size sorum şu benim ilk doğumum normal oldu ama çok zor bir dogumdu o nedenle epidural oldum prenses dogum karari verdik son anda simdi ben buna ihtiyac duymadan dogurmak istiyorum insallah bana fatma ana otu getirdiler bununla ilgili bilgisi olan varmi kullanan kullanacak olan nasil kullanacagim bilgi verebilir mi

Ben büchen marka aldım ama pişman oldum mustela almadığıma şampuanı baby me yenidoğan köpük aldım farklı marka olmasın diyorlar ama ne olacak bilmiyorum
Farklı olunca ne oluyormuş ki ilk kez duydum
Ben hepsini mustela aldım da farklı olması sorun olmaz bence. Bi markanın şampuan içeriği iyi yağı kötü olabiliyor mesela. Öyle olunca da hepsini aynı alamazsın ki

Eğer bi alerji yaptıysa hangi üründen kaynaklı olduğu anlaşılmıyormuş bilmiyorum öyle duydum bende

Canm cok teşekkür ederim cevabin icin. ilk oldugundan tecrübeli arkadaslara soruyorum .:) aslinda sancinin yaninda açılma da cok önemli anladigim kadariyla.Kimisinin sanci oldugu halde açılma olmuyor yada gec oluyor demekki .Bu dogumun da normal mi olacak canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…