- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
Canm bende 35+4 um. Seninle ayniyiz :) en azindan senin günün belli. Benim o da belirsiz.tamamen sürpriz . bende bazen daralıyorum sanki sıkılıyorum. Sonra o ruh halinden sıyrılmaya calisiyorum.kızlar ya cok sıkılıyorum bazen diyorum artık doğurmak istiyorum:) 35+3üm 23 nisan haftasına sezeryan olucam daha 1 ay var nerdeyse
Amin canım amin
normal gözüküyor bi problem olmazsa cnm, hiç korkma bi sekilde çıkacaklar diycem ama benim ikinci olduğu halde korkuyorumCanm cok teşekkür ederim cevabin icin. ilk oldugundan tecrübeli arkadaslara soruyorum .:) aslinda sancinin yaninda açılma da cok önemli anladigim kadariyla.Kimisinin sanci oldugu halde açılma olmuyor yada gec oluyor demekki .Bu dogumun da normal mi olacak canim ?
Eşimle kavga ettik deminlen evde herkesin morali bozuldu. Sanki o doğuracak. Valla bazen niye evlenmişim ki diyorum çile çekmeye mi evlendim. Bi de iki çocuk..
Eşimle kavga ettik deminlen evde herkesin morali bozuldu. Sanki o doğuracak. Valla bazen niye evlenmişim ki diyorum çile çekmeye mi evlendim. Bi de iki çocuk..
Hayırsır canım ne oldu? Yarın doğuma gireceksin canım canını hiç sıkmaEşimle kavga ettik deminlen evde herkesin morali bozuldu. Sanki o doğuracak. Valla bazen niye evlenmişim ki diyorum çile çekmeye mi evlendim. Bi de iki çocuk..
epidural zaten son asamaya kadar bekletiyorlar heralde. Beni sanci kısmı korkutuyor da merak ettim evde olunca durum nasil ilerliyor diye
hadi bakalım, güç kuvvet diliyorum, ben ilk doğumumda, sanci geldikçe bunlar sanci değil beni kızıma yaklaştıran dalga diyordum, ise yaramıyordu bende belki sende yarar, eren paşaya yaklaştıran dalgalar gelsin bakalim
Ne oldu canım niye kavga ettiniz
Çok üzülüyorum aile içi huzursuzluk olunca
Ameliyat öncesi Zaten senin stresin var
Bu erkekler ne kadar anlayışsız
neden kavga ettiniz ki. Kötü olmuş doğumdan birgün önce kavga etmeniz.
Bizde dün öğleden sonra kavga etmiştik sanki onların hormonları bozulmuş gibi davranıyorlar bazen
Kızlar ya insanlar hala ders almamış magandalık peşinde
İki saattir silah atıp duruyorlar
Valla camın önünde oturmaya korkuyurum
Sandalyeyi çekip koridorda oturasım var korkudan
Eşim de ne zaman gelir kim bilir
Bir sürü dert tasa üstüne yalnızlık psikolojim bozulacak artık
Konu yok ki tamamen eşimin mantıksızlığı. Pes diyorum valla nasıl iştir bu üzerime titremesi gerekirken mantıksız işler yapıp moral bozuyor.
Bende merak ediyorum canım benimde sezeryan olma ihtimalim varSezeryan tecrübesi olan arkadaşlar Salı günü sabah sezeryane gireceğim de önerileriniz yada şakın şunu yapma diyeceğiniz ne var? Endişeliyim biraz
Takmıyorum şuan umrumda değil cidden. Sabah kalkıp gideceğim bebeme kavuşacağım o da yaptığından utanır inşallahHayırsır canım ne oldu? Yarın doğuma gireceksin canım canını hiç sıkma
Canım ben o durumlarda bekar arkadaşlarıma bakıyorum onlar da mutsuz ve deli gibi evlenmek istiyorlarEşimle kavga ettik deminlen evde herkesin morali bozuldu. Sanki o doğuracak. Valla bazen niye evlenmişim ki diyorum çile çekmeye mi evlendim. Bi de iki çocuk..
Başkan 500 üyeler 300 küsür canım :)500 lira mı ? İyiymiş valla ben 200 sanıyordum. Bundan sonra bende yazılayım
Merhaba ben bu posta ilk kez yazıyorum ikinci dogumum olacak Allahın izniyle size sorum şu benim ilk doğumum normal oldu ama çok zor bir dogumdu o nedenle epidural oldum prenses dogum karari verdik son anda simdi ben buna ihtiyac duymadan dogurmak istiyorum insallah bana fatma ana otu getirdiler bununla ilgili bilgisi olan varmi kullanan kullanacak olan nasil kullanacagim bilgi verebilir mi
Özür yok canım huyu değildir maalesef . hiç bişi yokmuş gibi davranmaya konuşmaya çalışıyor sadece.Özür diledi mi bağre canım ? Yoksa hala soğukluk varmı ?
Cnm özel bi hastanede doğum yapacaksan idrar sonrasını uyuştuktan sonra taktır belki öylede yapıyolardır, aslında bi acı hissetmiyosun ama insan geriliyo, benim aklıma başka bişey gelmiyo cnm,Allahım ağrısız acısız geçirmeni nasip etsin bu süreci inşSezeryan tecrübesi olan arkadaşlar Salı günü sabah sezeryane gireceğim de önerileriniz yada şakın şunu yapma diyeceğiniz ne var? Endişeliyim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?