2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
kızlar ya cok sıkılıyorum bazen diyorum artık doğurmak istiyorum:) 35+3üm 23 nisan haftasına sezeryan olucam daha 1 ay var nerdeyse
Canm bende 35+4 um. Seninle ayniyiz :) en azindan senin günün belli. Benim o da belirsiz.tamamen sürpriz . bende bazen daralıyorum sanki sıkılıyorum. Sonra o ruh halinden sıyrılmaya calisiyorum.

normal gözüküyor bi problem olmazsa cnm, hiç korkma bi sekilde çıkacaklar diycem ama benim ikinci olduğu halde korkuyorum

Eşimle kavga ettik deminlen evde herkesin morali bozuldu. Sanki o doğuracak. Valla bazen niye evlenmişim ki diyorum çile çekmeye mi evlendim. Bi de iki çocuk..

Ne oldu canım niye kavga ettiniz
Çok üzülüyorum aile içi huzursuzluk olunca

Ameliyat öncesi Zaten senin stresin var
Bu erkekler ne kadar anlayışsız

Eşimle kavga ettik deminlen evde herkesin morali bozuldu. Sanki o doğuracak. Valla bazen niye evlenmişim ki diyorum çile çekmeye mi evlendim. Bi de iki çocuk..

neden kavga ettiniz ki. Kötü olmuş doğumdan birgün önce kavga etmeniz.
Bizde dün öğleden sonra kavga etmiştik sanki onların hormonları bozulmuş gibi davranıyorlar bazen

Kızlar ya insanlar hala ders almamış magandalık peşinde
İki saattir silah atıp duruyorlar
Valla camın önünde oturmaya korkuyurum

Sandalyeyi çekip koridorda oturasım var korkudan

Eşim de ne zaman gelir kim bilir
Bir sürü dert tasa üstüne yalnızlık psikolojim bozulacak artık

Hayırsır canım ne oldu? Yarın doğuma gireceksin canım canını hiç sıkma

epidural zaten son asamaya kadar bekletiyorlar heralde. Beni sanci kısmı korkutuyor da merak ettim evde olunca durum nasil ilerliyor diye

Kuzum şimdilik çok fazla aralıklı sancılarım 15dkda bir olsa hastanede olurdum ama çok fazla belirsiz aralıklı ilerliyor. Ama geldiğinde çok kötü oluyorum nefes alamıyorum her yer dar geliyor bana

Çok teşekkür ederim canım
Şimdilik fazla yakın olmadığı için sancılar iyi kötü katlanabiliyorum bakalım yakınlaşınca ne olacak

Ne oldu canım niye kavga ettiniz
Çok üzülüyorum aile içi huzursuzluk olunca

Ameliyat öncesi Zaten senin stresin var
Bu erkekler ne kadar anlayışsız
neden kavga ettiniz ki. Kötü olmuş doğumdan birgün önce kavga etmeniz.
Bizde dün öğleden sonra kavga etmiştik sanki onların hormonları bozulmuş gibi davranıyorlar bazen

Konu yok ki tamamen eşimin mantıksızlığı. Pes diyorum valla nasıl iştir bu üzerime titremesi gerekirken mantıksız işler yapıp moral bozuyor.

Gerizekalılar. Nefret ediyorum ya o tarz insanlardan. Silahtan ne anlıyorlarsa

Konu yok ki tamamen eşimin mantıksızlığı. Pes diyorum valla nasıl iştir bu üzerime titremesi gerekirken mantıksız işler yapıp moral bozuyor.

Özür diledi mi bağre canım ? Yoksa hala soğukluk varmı ?

Sezeryan tecrübesi olan arkadaşlar Salı günü sabah sezeryane gireceğim de önerileriniz yada şakın şunu yapma diyeceğiniz ne var? Endişeliyim biraz
Bende merak ediyorum canım benimde sezeryan olma ihtimalim var epidural mı olacak yoksa genel mi? Okuduğum şeyler mutlaka kahve içilecekmiş ve gaz için mutlaka yürüyün deniliyor tabii tecrubeli annelerimiz yazarsa biz de faydalanırız

atanamayanogretmen canım cama balkona çıkma sakın ne olur ne olmaz allah korusun

Canım ben o durumlarda bekar arkadaşlarıma bakıyorum onlar da mutsuz ve deli gibi evlenmek istiyorlar

Prenses doğum nasıl oluyor ben bilmiyorum. Benim de ilk normaldi bu da öyle olacak inşaallah. Bahsettiğin meryem ana otu.. elvaven arkadaş kullandı doğum yaptı. Ben de aldım şimdilik açılma sancı olmadığı için kullanmadım ama olursa kullanacağım. Sancıların başladığın bu otu bi kaseye koyuyorsun içine de su koyuyorsun ot açıldıkça senin de rahminin açıldığı sonrasında da doğum bitince de çıkarıyorsun rahmin çabuk toparlansın diye.. Bunu yaparken duası var denildi onu henüz araştırmadım.
QUOTE="kedilovic, post: 59436822, member: 235327"]
[/QUOTE]
Hay Allah yaaa son gün yapılacak şey mi? Eşinin biraz daha anlayışlı olması gerekir üzülme canım seni kötü etkilemesine bu durum

Özür diledi mi bağre canım ? Yoksa hala soğukluk varmı ?
Özür yok canım huyu değildir maalesef . hiç bişi yokmuş gibi davranmaya konuşmaya çalışıyor sadece.
Çocuğun yanında kumandayı aldı fırlattı parçalandı. özür dilese ne olur gereksiz terör estirdi

Sezeryan tecrübesi olan arkadaşlar Salı günü sabah sezeryane gireceğim de önerileriniz yada şakın şunu yapma diyeceğiniz ne var? Endişeliyim biraz
Cnm özel bi hastanede doğum yapacaksan idrar sonrasını uyuştuktan sonra taktır belki öylede yapıyolardır, aslında bi acı hissetmiyosun ama insan geriliyo, benim aklıma başka bişey gelmiyo cnm,Allahım ağrısız acısız geçirmeni nasip etsin bu süreci inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…