Hayırrlısı olsun canım geçti mi sancıların devam ediyo muYarın gidiyoruz kuzummm hayırlısıyla
Kendini kasma yani acıtan birşey değil bence.Günaydın kızlar. Doğum yapanların gözü aydın☺ yapacaklara da Allah kolaylık sağlık versin inşallah. Ben de muayene için gidiyorum çatı kontrolü var stresliyim hiç alttan muayene olmadım daha
Dün azaldı balım sankiHayırrlısı olsun canım geçti mi sancıların devam ediyo mu
Dar mı dedi? Hamile kadına bu söylenir mi
Canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin
Kuzum siz randevu almadan mı gidiyorsunuz istediğiniz zaman?
Canım çok geçmiş olsunSarılık zaten çok yaygın olan bir durum ve şimdi hep hastanede bakımını yapıyorlar hiç üzülme... süt için üzüm hoşafı çok iyi diyorlar canım bi dene istersen
Bi de nazlanmaları yok mucanım çömelerek elinde çamaşır yıka bizim buyuk yengemiz var o anlattı eskiden makine de yokmuş bir sürü çamaşır yıkamış o gün akşamına doğurmuş
Ne zaman basladin canim bunlaraHurma ve tahin bol bol yiyorum bende şuaralar süt için. E bebekten malt aldım. Rezene çayı içiyorum.Mini_mini bol su iç ve sık sık sağ :) ama süt gelmezsede sıkma canını. Mamalar ne cagüne duruyor. Benim kızımda süt geldi ama kızım emmedi mesela. Sağıp verdiğim sütü bile tükürdü mamayla büyüdü.
Kantoran yagi iyi geliyormus kucukkuzum demisti.gecmis olsunKorktuğum başıma geldi ve göğüs uçlarım hemencik sızlamaya başladı bunun bi üst seviyesi yaradır ve ben deli korkuyorum artık ilkinde çok çektim bunda çekmek istemiyorum diye binbirtürlü önlem aldım ama işe yaramadı sanırım.
Benden başka yara olan yok sanırım hiç konuşulmadı bu konu dimi
Gecmis olsun canimKızlar merhaba, bayagidir yazamıyorum. Oğlum hastanede yatıyor teyzeleri. Sarılık oldu. Benim normal doğum sonrası dikisler çok agri yaptı birde nedendir bilmiyorum afedersiniz makata sanki bıçak saplaniyor. Üstüne bir de kabız oldumKitlenip kalıyorum. Böyle olunca yavrumu emzirmede de zorlandım. Oglumda sıvı kaybı olunca üstüne bir de sarılık şimdi hastanede birde nabzı yavaşlıyor şimdi ona bakıyorlar . Yavrucum doğalı daha 1 Hafta olacak bugün, birbirimize kavuşamadik. Bize dua edin olur mu. Sizlerde ne var ne yok. Doğumlar başladı mi? Yazıları okumaya fırsatım olmadı daha. İnşallah güzel doğumlar olsun
Rahat ol canim sters yapma bebekte hissediyor bak kötüyü de cagirmaGünaydın kızlar hepinize hayırlı kandiller bugun doğum yapacaklarını rabbim yardımcısı olsun...
Benim stres tavan yaptı hayırla Perşembe günü olsaydı da sağ salim kızımı kucağıma alsaydim uyuyamaz oldum hep tedirginim bişey olacak diye....
Instagramda bile doktorlar hurmayi tavsiye ediyo caninhurmanin faydasi oluyormu acaba ?bende epeydir yiyorum
Mini_mini Doğum yaptı mı????
Ayyyy inan bende oyleyim yaAy kızlar diyorsunuz ki eğil çamaşır yıka yer sil bence zaten bu andan sonra o işleri yaparsam kesin anında doğum başlar da ben de o göz yok şu an... Yürüyüş yaptım çok Yoruldum zaten
Ananmmmm benim takvim gitmiş....sistem bile kabul etmiyor artık beni
Bugün 40 mız cikti kızlar, hâlâ normal doğum tarihimiz gelmemiş aşağıdaki takvime bakınca :)
Annem gelip banyosunu yaptıracakti Yusuf'un ama şimdi baktım aşisi vardı bugün , sağlık ocağını arayacağım aşıyı yarına ertelerler inşallah
Korktuğum başıma geldi ve göğüs uçlarım hemencik sızlamaya başladı bunun bi üst seviyesi yaradır ve ben deli korkuyorum artık ilkinde çok çektim bunda çekmek istemiyorum diye binbirtürlü önlem aldım ama işe yaramadı sanırım.
Benden başka yara olan yok sanırım hiç konuşulmadı bu konu dimi
Kızlar merhaba, bayagidir yazamıyorum. Oğlum hastanede yatıyor teyzeleri. Sarılık oldu. Benim normal doğum sonrası dikisler çok agri yaptı birde nedendir bilmiyorum afedersiniz makata sanki bıçak saplaniyor. Üstüne bir de kabız oldumKitlenip kalıyorum. Böyle olunca yavrumu emzirmede de zorlandım. Oglumda sıvı kaybı olunca üstüne bir de sarılık şimdi hastanede birde nabzı yavaşlıyor şimdi ona bakıyorlar . Yavrucum doğalı daha 1 Hafta olacak bugün, birbirimize kavuşamadik. Bize dua edin olur mu. Sizlerde ne var ne yok. Doğumlar başladı mi? Yazıları okumaya fırsatım olmadı daha. İnşallah güzel doğumlar olsun
Muayeneden çıktım... Doktor özellikle kordon nerede diye baktı. Omzunun üstünde dedi. Çok şükür ben de ondan tedirginim Allah korusun.
Günün dolmuş cuma tekrar gel bu arada cinsel ilişkiye girebiliyorsanız yapın doğum hızlansın dedi. Ilık duş yürüyüş devam
Nst için sıra bekliyorum maşaAllah bugün hep hastalar gebe.
Şimdi eşime mesaj attım adam kalpten gitti galiba cevap yok. Hele de bu gece kandil ekşın mekşın zorrrrr zaten hiç yanaşmıyor
Kızlar nasılsınız,kaç gündür bi türlü yazamadım gitti okuyup çıkmak zorunda
Lusi canım gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün Nisantoşunu
@Kemence hepimiz çok merak ettik seni.
İyi olmana çok sevindim Rabbim sağ salim evladını kucağına almayı koynunda yatırmayı nasip etsin
@BellaCiao canım nasılsın son durumun nedir
Muayne oldun mu canim.Günaydın kızlar. Doğum yapanların gözü aydınyapacaklara da Allah kolaylık sağlık versin inşallah. Ben de muayene için gidiyorum çatı kontrolü var stresliyim hiç alttan muayene olmadım daha
Maşallah ALLAH anali babali büyütsün Gecmis olsun Canim.Merhaba kızlar ben 12 gibi sezaryenden çıktım bebekte bende iyiyiz çok şükür henüz sütüm gelmedi ama çabalıyoruz inşallah gelir
Gozun aydin canim. Anali babali saglikli sihhatli buyusun yavrucakMerhaba kızlar ben 12 gibi sezaryenden çıktım bebekte bende iyiyiz çok şükür henüz sütüm gelmedi ama çabalıyoruz inşallah gelir
Merhaba kızlar ben 12 gibi sezaryenden çıktım bebekte bende iyiyiz çok şükür henüz sütüm gelmedi ama çabalıyoruz inşallah gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?