Hadi gözün aydın cnm. Darısı bize insMerhaba kızlar ben 12 gibi sezaryenden çıktım bebekte bende iyiyiz çok şükür henüz sütüm gelmedi ama çabalıyoruz inşallah gelir
Şimdi geldik eve canım. Nst sancılar geçen hafta 0 dı. Şimdi 25 30 falan hep. Doktor sancım yok dedi. Çatı muayenesi de oldum. 3 sn sürdü ama çok acıdı ya.. Herkes benim gibi mi bilemedim eldiven kullandı zaten jel de sürdü ama ta ileri kadar soktu sanki bağırdımMuayne oldun mu canim.
Gözün aydın canım i. Allah analı babalı büyütsünKızlar Miraç im geldiçok şükür ikimiz de iyiyiz, benim sancim var biraz yemek Yedikten sonra ayağa kaldıracaklar inşallah
Yaa aynı ben canım. Benim de 39+1. Tık yok. Sanci da yok. Sadece gece uykum sürekli kaciyo uyku düzenim bozuldu. Doktor haftaya çağırdı beni de. Bebek doğum kanalında ama açılma sanci hiç bisi yok. Bazı insanların doğumdan 1 saat önce başlarmış belirtileri. Herlde bizim de öyle olacak. Beni görsen sürekli geziyorum. Günde 4 5 hurma yemeğe de başladım 1 haftadır. Bakalim 40 haftaya 5 gunum var. Doktor en geç 8 9 nisan diyodu. Merakla bekliyrm minigimi. Burda doğum yapanları da gördükçe sabirsizlaniyorum bi taraftan da herlde daha zaman-ı var diyorum dursun bakalim cimcime .ay kuzum adı gibi ne güzel bir günde doğdu Allah analı babalı büyütsün maşaAllah bugün çok güzel doğumlar oldu. Dinlen canım yemeğini ye toparlan iyice
Takvimlerden sildileer beni ah ah doldu canım bugün
Sancı sıfır çıktı hiçbir belirti yok
Teşekkürler Kombine yapıldı canımGözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebiş epidural mi oldunuz?
Gözünüz aydın canımKızlar Miraç im geldiçok şükür ikimiz de iyiyiz, benim sancim var biraz yemek Yedikten sonra ayağa kaldıracaklar inşallah
Maşallah gözünüz aydın olsun canımMerhaba kızlar ben 12 gibi sezaryenden çıktım bebekte bende iyiyiz çok şükür henüz sütüm gelmedi ama çabalıyoruz inşallah gelir
İnşallah sağ salim Ankarada gerçekleşir kuzum doğumun. Stressiz sıkıntısız atlatırsın süreçiDün azaldı balım sanki
Doğurmam ben bu gidişle ya
Sıkıntı yok şuanlık, sen naptın nasılsın yoktun ortalıkta :)
İyi olmana çok sevindim canım daha iyi olursun inşallahmelike222 canım doktora gitmedim ama büyük ihtimalle o gece taş veya kum döktüm
Artık sancının geliş şeklinden anlıyorum
Şimdi iyiyim çok şükür
Ara ara karnımda kasılmalar oluyor ama rahatsız etmiyor
Sen nasılsın
Annenle nasıl geçti
Psikolojik olarak etkileniyor musun acaba canım
Maşallahzaman ne çabuk geçiyor kuzum ❤
Canım yanılmıyorsam @eszcm de olmuştu göğüste yara.
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim yardımcınız olsun. En kısa sürede bebeğinle evine dönersin inşallah
Eğer kendiliğinden gelmezse ne teklif ediyor doktor canım doğum için ?
İyim kuzum, aynı duruldu sanki birden sancılar. Oğlan gelmekten vazgeçti bizde .
Sen nasılsın ?
Çok şükür canım gözün aydın Rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallahMerhaba kızlar ben 12 gibi sezaryenden çıktım bebekte bende iyiyiz çok şükür henüz sütüm gelmedi ama çabalıyoruz inşallah gelir
İnşallah kuzumİnşallah sağ salim Ankarada gerçekleşir kuzum doğumun. Stressiz sıkıntısız atlatırsın süreçi
Kuzu kaç gündür tamda takip edemedim bir sürü iş çıkıp duruyodu :))
İyi olmana çok sevindim canım daha iyi olursun inşallahinsan ayırt edebiliyor az buçuk ağrının hangisinden kaynaklı olduğunu
Çok şükür iyiyim bende canım ☺
Annemlede iyi geçti gibi canım yavaş yavaş dahada düzelir heralde
@havadansudan canım nasılsın sen sormuştun galiba yanlış hatırlamıyorsam,annemin aldıklarını getirip getirmediğini. Getirmiş canım eşim istemiyo yanlız
Hayirli ugurlu olsun canim. Saglikli sihhatli buyusun. Darisi bizlere artik :)Kızlar Miraç im geldiçok şükür ikimiz de iyiyiz, benim sancim var biraz yemek Yedikten sonra ayağa kaldıracaklar inşallah
Çok şükür canım yalancı sancı heraldeİyiyim kuzum şükür, ağrım yok şu an geçti
Maşallah kuzucuğa ❤
Gözün aydın canım inşallah hemen gelir sütün de
Çok şükür canım sağ salim atlattın süreçi kavuştun oğluşunaKızlar Miraç im geldiçok şükür ikimiz de iyiyiz, benim sancim var biraz yemek Yedikten sonra ayağa kaldıracaklar inşallah
Kızlar nasılsınız,kaç gündür bi türlü yazamadım gitti okuyup çıkmak zorunda
Lusi canım gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün Nisantoşunu
@Kemence hepimiz çok merak ettik seni.
İyi olmana çok sevindim Rabbim sağ salim evladını kucağına almayı koynunda yatırmayı nasip etsin
@BellaCiao canım nasılsın son durumun nedir
Kız nerelerdesin sen?Tetikte ol
Bencede çok heyejanlı
Ne ara geçti şu 9 ay ya
Şuraya bir ağız burun bırakıp kaçıyorum şimdilikÖpüyorum herkesi
Eşin gereken cevabı vermiş canımAynen canım tam 8 aylık hamileyken kıyafetime dar dedi dar görüşlü kaynanam
Karnın belli oluyor ayıp dedi, biz utanırdık karnımızı belli etmeye dedi
Ben de Allah’ın verdiği can ne diye utanayım dedim
Sonra eşim de kızdı zaten
Karımın kıyafetine kimse karışamaz dedi
Hastaneye de randevu almadan gidiyoruz canım
Eşimin arkadaşı hastanede çalışıyor
Gitmeden bir gün önce arayıp haber veriyoruz, o sabah işe gidince bize sıra alıyor sağolsun
O yardımcı olmasa saatlerce beklemek zorunda kalırdık ki benim hastane fobim var, ne hale gelirdim tahmin bile edemiyorum
Merhaba kızlar ben 12 gibi sezaryenden çıktım bebekte bende iyiyiz çok şükür henüz sütüm gelmedi ama çabalıyoruz inşallah gelir
Kızlar Miraç im geldiçok şükür ikimiz de iyiyiz, benim sancim var biraz yemek Yedikten sonra ayağa kaldıracaklar inşallah
Güya kasmadım ama hiç alttan muayene olmamıştım daha önce. Kasmış olabilirimEberre canım maşallah kuzucuğuna
O Onel canım çok mu kastın ki kendinibugün benimde çatı yaptı inan ol ben hiiiç mi hiiiç birşey hissetmedim
fullmoon19 canım gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?