2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Muayne oldun mu canim.
Şimdi geldik eve canım. Nst sancılar geçen hafta 0 dı. Şimdi 25 30 falan hep. Doktor sancım yok dedi. Çatı muayenesi de oldum. 3 sn sürdü ama çok acıdı ya.. Herkes benim gibi mi bilemedim eldiven kullandı zaten jel de sürdü ama ta ileri kadar soktu sanki bağırdım sakin ol diyor doktorum. Hemşire de sne gene iyyiidn neleri gördük çatık müsaitniş şuan normal doğuma engel bir şey yok tabi zaman gösterecek doğum anında abiler herşey değişebilir dedi. Uma tekrar randevum var. Ay sormadım ama her seferinde böyle alttan bakacak mı inşallah bakmaz hala acıyor

Yaa aynı ben canım. Benim de 39+1. Tık yok. Sanci da yok. Sadece gece uykum sürekli kaciyo uyku düzenim bozuldu. Doktor haftaya çağırdı beni de. Bebek doğum kanalında ama açılma sanci hiç bisi yok. Bazı insanların doğumdan 1 saat önce başlarmış belirtileri. Herlde bizim de öyle olacak. Beni görsen sürekli geziyorum. Günde 4 5 hurma yemeğe de başladım 1 haftadır. Bakalim 40 haftaya 5 gunum var. Doktor en geç 8 9 nisan diyodu. Merakla bekliyrm minigimi. Burda doğum yapanları da gördükçe sabirsizlaniyorum bi taraftan da herlde daha zaman-ı var diyorum dursun bakalim cimcime .

Dün azaldı balım sanki
Doğurmam ben bu gidişle ya
Sıkıntı yok şuanlık, sen naptın nasılsın yoktun ortalıkta :)
İnşallah sağ salim Ankarada gerçekleşir kuzum doğumun. Stressiz sıkıntısız atlatırsın süreçi
Kuzu kaç gündür tamda takip edemedim bir sürü iş çıkıp duruyodu :))
İyi olmana çok sevindim canım daha iyi olursun inşallah insan ayırt edebiliyor az buçuk ağrının hangisinden kaynaklı olduğunu
Çok şükür iyiyim bende canım ☺
Annemlede iyi geçti gibi canım yavaş yavaş dahada düzelir heralde
@havadansudan canım nasılsın sen sormuştun galiba yanlış hatırlamıyorsam,annemin aldıklarını getirip getirmediğini. Getirmiş canım eşim istemiyo yanlız

Psikolojik olarak etkileniyor musun acaba canım bugün yarın gelir elbet sıkma canını bizde iyiyiz çok şükür nazlı kızın gelmesini bekliyoruz
Merhaba kızlar ben 12 gibi sezaryenden çıktım bebekte bende iyiyiz çok şükür henüz sütüm gelmedi ama çabalıyoruz inşallah gelir
Çok şükür canım gözün aydın Rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah

İnşallah kuzum

İyiyim kuzum şükür, ağrım yok şu an geçti

Maşallah kuzucuğa ❤

Gözün aydın canım inşallah hemen gelir sütün de
Çok şükür canım yalancı sancı heralde
Bu arada toplu mesajı iyi akıl ettin
Kızlar Miraç im geldi çok şükür ikimiz de iyiyiz, benim sancim var biraz yemek Yedikten sonra ayağa kaldıracaklar inşallah
Çok şükür canım sağ salim atlattın süreçi kavuştun oğluşuna
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Tetikte ol
Bencede çok heyejanlı
Ne ara geçti şu 9 ay ya
Kız nerelerdesin sen? eşimde gece geliyo diyorsun bize de yazmıyosun napıyosun??

Valla kuzum bi ekmek alayım dedim az da yürürüm ama ben gitmişim yani yok bence her an doğurabilirim yürüyemiyorum bile geceler sıkıntılı nefes almam zorlaştı, kaburgalarım batıyo

Sen nasılsın kuzum? Spora devam mı?
Şuraya bir ağız burun bırakıp kaçıyorum şimdilik Öpüyorum herkesi

Haftalar ilerledikçe yüzlerini göremedik hiç maaşallah canım özgürlük parkı mı orası?
Eşin gereken cevabı vermiş canım burada ölsen randevusuz bakmazlar sırayı geçtim o yönden şanslısınız kuzum
Merhaba kızlar ben 12 gibi sezaryenden çıktım bebekte bende iyiyiz çok şükür henüz sütüm gelmedi ama çabalıyoruz inşallah gelir

Maaşallah canım gözünüz aydın inşallah sütünde gelir kendini iyi hissedince hikayeni yaz canım
Kızlar Miraç im geldi çok şükür ikimiz de iyiyiz, benim sancim var biraz yemek Yedikten sonra ayağa kaldıracaklar inşallah

Gözünüz aydın canım kavuşmuşsunuz maaşallah

Mervusank post: 59457141, member: 923316"]
[/QUOTE]
Canim Allah anali babali büyütsün. Ismiyle geldi.normal mi sezeryan mi

Güya kasmadım ama hiç alttan muayene olmamıştım daha önce. Kasmış olabilirim geçti en azından öyle motiveyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…