2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Merhaba kızlar ben 12 gibi sezaryenden çıktım bebekte bende iyiyiz çok şükür henüz sütüm gelmedi ama çabalıyoruz inşallah gelir
Hadi hayırlı olsun kuzum
Allah analı babalı büyütsün inşallah, kavuştunuz oğluşunla Darısı bize inşallah

İnşaAllah canım sorun olmaz kontrol altında olması iyidir

İyiyim kuzum şükür, ağrım yok şu an geçti
Şuraya bir ağız burun bırakıp kaçıyorum şimdilik Öpüyorum herkesi
Maşallah kuzucuğa
Merhaba kızlar ben 12 gibi sezaryenden çıktım bebekte bende iyiyiz çok şükür henüz sütüm gelmedi ama çabalıyoruz inşallah gelir
Gözün aydın canım inşallah hemen gelir sütün de

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün. Sütün gelir kuzum acele etme dinlen biraz toparlan

Kızlar Miraç im geldi çok şükür ikimiz de iyiyiz, benim sancim var biraz yemek Yedikten sonra ayağa kaldıracaklar inşallah

ay kuzum adı gibi ne güzel bir günde doğdu Allah analı babalı büyütsün maşaAllah bugün çok güzel doğumlar oldu. Dinlen canım yemeğini ye toparlan iyice
Canım 40 hafta doldu dimi senin? O yüzden mi gitmis takvim yoksa, benim de 39 hafta 1 gün. Daha tık yok bayb den;(

Takvimlerden sildileer beni ah ah doldu canım bugün
Sancı sıfır çıktı hiçbir belirti yok

Cnm kantoron yağı geçiriyor al dene ben başladım şimdiden sürmeye göğüs uclarim kabuk tutmuştu bir günde geçirdi.sende faydasını görürsün başka bişey kullanma çünkü hiç birşey fayda etmiyor

Kızlar Miraç im geldi çok şükür ikimiz de iyiyiz, benim sancim var biraz yemek Yedikten sonra ayağa kaldıracaklar inşallah

Gözün aydın canım
Adıyla yaşasın sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…