- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
Canim peki hic acilma falan varmiydiGüya kasmadım ama hiç alttan muayene olmamıştım daha önce. Kasmış olabilirimgeçti en azından öyle motiveyim
Aynen canım, 15 günde 50 gram almıştı geçen hafta. Buı hafta 1 hafta da 200 gram almış çok şükür tam 3 kilo hafta olarakta 36+5 iz bir sorun yok diyor doktorMaşallahdemekki dedikleri gibi bazen az bazen çok alıyorlar :) Son kontrolde az almıştı seninki de dimi canım ? Kaç günde almış 200 gramı ?
Canım dünkü kontrolde 3460 çıktı benimki. Hiç geleside yok henüz. Benim dr um gözümü korkutmadı. Doğarmı bu bebek dedim doğar dedicanım senle takvimimiz aynıydı. senin bebekte önden gidiyordu sanırım . Benimdr öyle şuan ama doktor gözümü korkuttu biraz normal olursa zor olur diye. senin doktorun ne dıyor? Kaç kiloydu senin bebek en son
Ahanda burdayım bakKız nerelerdesin sen?eşimde gece geliyo diyorsun bize de yazmıyosun napıyosun??
Valla kuzum bi ekmek alayım dedim az da yürürüm ama ben gitmişim yani yok bence her an doğurabilirimyürüyemiyorum bile geceler sıkıntılı nefes almam zorlaştı, kaburgalarım batıyo
Sen nasılsın kuzum? Spora devam mı?
Haftalar ilerledikçe yüzlerini göremedik hiç maaşallah canımözgürlük parkı mı orası?
Eşin gereken cevabı vermiş canımburada ölsen randevusuz bakmazlar sırayı geçtim o yönden şanslısınız kuzum
Maaşallah canım gözünüz aydıninşallah sütünde gelir kendini iyi hissedince hikayeni yaz canım ❤
Gözünüz aydın canım kavuşmuşsunuz maaşallah
Birde bana sor canım :) sanki aylar geçmiş gibi..
Maşallahzaman ne çabuk geçiyor kuzum
Canım yanılmıyorsam @eszcm de olmuştu göğüste yara.
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim yardımcınız olsun. En kısa sürede bebeğinle evine dönersin inşallah
Eğer kendiliğinden gelmezse ne teklif ediyor doktor canım doğum için ?
İyim kuzum, aynı duruldu sanki birden sancılar. Oğlan gelmekten vazgeçti bizde .
Sen nasılsın ?
Bende benim sütüm kötü galiba diye ağlayacaktim eşim sakinleştirdi :) lohusa psikolojisi isteAynen boğaZından geçen kar diyeceksin :) ben açaba sütüm acımı diye tadına bile bakmıştım :)
Senin 2. olması avantaj . Normal mi yapmıştın ilkini? Sorma ya hiç sancım ağrım yok. Fingir fingir oynuyor içerde yeri rahat galiba . Doğsun istiyorum daha fazla tombikleşmedenCanım dünkü kontrolde 3460 çıktı benimki. Hiç geleside yok henüz. Benim dr um gözümü korkutmadı. Doğarmı bu bebek dedim doğar dedikızımı tam 40+0 da 3460 doğurmuştum ben. Daha kaç kilo olmaya niyetleri var acaba bu sıpaların
Canim senin kontrolun ne zamandifferent human canım nasılsın
karamell canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce atlatırsınız sarılığı
Merhaba kızlar ben 12 gibi sezaryenden çıktım bebekte bende iyiyiz çok şükür henüz sütüm gelmedi ama çabalıyoruz inşallah gelir
Kızlar Miraç im geldiçok şükür ikimiz de iyiyiz, benim sancim var biraz yemek Yedikten sonra ayağa kaldıracaklar inşallah
Psikolojik olarak etkileniyor musun acaba canımbugün yarın gelir elbet sıkma canını bizde iyiyiz çok şükür nazlı kızın gelmesini bekliyoruz
Çok şükür canım gözün aydın Rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah
Bugündü gittim geldim canım ☺Canim senin kontrolun ne zaman
Gözün aydın canım. Hoşgelmiş MiraçKızlar Miraç im geldiçok şükür ikimiz de iyiyiz, benim sancim var biraz yemek Yedikten sonra ayağa kaldıracaklar inşallah
Enem maşallah kızBende bugün fındık kızımı görmeye gittim ☺
Kızımız atak yapmış doktor son haftalarda atağa geçmiş sizin kız dedi
Ben inanmıyorum ama son haftalardaki ölçümlere
Muayeneden sonra nst yaptık bugün,sancım çıktı bi ara 100ü gördüm
Aha dedim benim kız bugün geliyo heralde
Açıklık yok dedi doktorumuz ama başı epey bir aşşada dedi
Onu duydum ya helecandan tansiyonum 14/9 çıktı
Cuma tekrar gelin dedi ☺
Bizde haberler böyle arkidişlerim
Akışına bırakıp biraz rahat olsak çok iyi olcakda yapamıyoruz işte ☺ sabırsızlanıyoruzGözünüz aydın kızlar ❤ Allah analı babalı büyütsün inşallah
Olabilir belkide etkileniyorum farkında değilim.
Canları ne zaman isterse o zaman gelsin kutucuklarımız inşallah❤
Canm açılma var mi diye baktilar niYaa aynı ben canım. Benim de 39+1. Tık yok. Sanci da yok. Sadece gece uykum sürekli kaciyo uyku düzenim bozuldu. Doktor haftaya çağırdı beni de. Bebek doğum kanalında ama açılma sanci hiç bisi yok. Bazı insanların doğumdan 1 saat önce başlarmış belirtileri. Herlde bizim de öyle olacak. Beni görsen sürekli geziyorum. Günde 4 5 hurma yemeğe de başladım 1 haftadır. Bakalim 40 haftaya 5 gunum var. Doktor en geç 8 9 nisan diyodu. Merakla bekliyrm minigimi. Burda doğum yapanları da gördükçe sabirsizlaniyorum bi taraftan da herlde daha zaman-ı var diyorum dursun bakalim cimcime .
Maşallah canım :) Rabbim hakkınızda hayırlı bir doğum nasip etsin, sağlıkla kurtulun inşallah.Bende bugün fındık kızımı görmeye gittim ☺
Cuma tekrar gelin dedi ☺
Gözün aydın cnm. Güzel haberlerle gelmişin, geriden geliyo diye üzülüyodun ne mutlu sanaBende bugün fındık kızımı görmeye gittim ☺
Cuma tekrar gelin dedi ☺
Sen bu hafta kontrole gittin mi cnmCanm açılma var mi diye baktilar ni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?