2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Maşallah demekki dedikleri gibi bazen az bazen çok alıyorlar :) Son kontrolde az almıştı seninki de dimi canım ? Kaç günde almış 200 gramı ?
Aynen canım, 15 günde 50 gram almıştı geçen hafta. Buı hafta 1 hafta da 200 gram almış çok şükür tam 3 kilo hafta olarakta 36+5 iz bir sorun yok diyor doktor

canım senle takvimimiz aynıydı. senin bebekte önden gidiyordu sanırım . Benimdr öyle şuan ama doktor gözümü korkuttu biraz normal olursa zor olur diye. senin doktorun ne dıyor? Kaç kiloydu senin bebek en son
Canım dünkü kontrolde 3460 çıktı benimki. Hiç geleside yok henüz. Benim dr um gözümü korkutmadı. Doğarmı bu bebek dedim doğar dedi kızımı tam 40+0 da 3460 doğurmuştum ben. Daha kaç kilo olmaya niyetleri var acaba bu sıpaların

Ahanda burdayım bak annem geldi gitti psikolojik etkilendim biraz,tam yazmaya niyetlendim birşey çıkıyodu bi türlü yazamadım o yüzden ☺
Açılma falan var mıymış canım sancım çok dedin ya az kaldı gelmelerine alıştırma yapıyolar

Birde bana sor canım :) sanki aylar geçmiş gibi..

Senin 2. olması avantaj . Normal mi yapmıştın ilkini? Sorma ya hiç sancım ağrım yok. Fingir fingir oynuyor içerde yeri rahat galiba . Doğsun istiyorum daha fazla tombikleşmeden Yoksa doktorum beni sezeryana yönlendirecek.

Merhaba kızlar ben 12 gibi sezaryenden çıktım bebekte bende iyiyiz çok şükür henüz sütüm gelmedi ama çabalıyoruz inşallah gelir
Kızlar Miraç im geldi çok şükür ikimiz de iyiyiz, benim sancim var biraz yemek Yedikten sonra ayağa kaldıracaklar inşallah

Gözünüz aydın kızlar Allah analı babalı büyütsün inşallah

Olabilir belkide etkileniyorum farkında değilim .
Canları ne zaman isterse o zaman gelsin kutucuklarımız inşallah

Bende bugün fındık kızımı görmeye gittim ☺
Kızımız atak yapmış doktor son haftalarda atağa geçmiş sizin kız dedi
Ben inanmıyorum ama son haftalardaki ölçümlere
Muayeneden sonra nst yaptık bugün,sancım çıktı bi ara 100ü gördüm
Aha dedim benim kız bugün geliyo heralde
Açıklık yok dedi doktorumuz ama başı epey bir aşşada dedi
Onu duydum ya helecandan tansiyonum 14/9 çıktı
Cuma tekrar gelin dedi ☺
Bizde haberler böyle arkidişlerim

Enem maşallah kız
Normal Doğuma uygun muymuş dedi mii birşey
Senin kız pek tezcanlı maşallah kıpır kıpır Ne ara tekrar girmiş kanala
Hayırlısıyla gelsin inşallah kaç dedi kilosuna?

Gözünüz aydın kızlar ❤ Allah analı babalı büyütsün inşallah

Olabilir belkide etkileniyorum farkında değilim .
Canları ne zaman isterse o zaman gelsin kutucuklarımız inşallah
Akışına bırakıp biraz rahat olsak çok iyi olcakda yapamıyoruz işte ☺ sabırsızlanıyoruz

Canm açılma var mi diye baktilar ni

Maşallah canım :) Rabbim hakkınızda hayırlı bir doğum nasip etsin, sağlıkla kurtulun inşallah.

Seninle konuşuyorduk sezeryan mı normal mi tercih etsek diye :) benim tercih şansım olmadi. Ama sezeryan da korkulacak birşey değilmiş abartildigi kadar yok yani. Senin normal doğum da bir avazda olsun bitsin inşallah

Gözün aydın cnm. Güzel haberlerle gelmişin, geriden geliyo diye üzülüyodun ne mutlu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…