Tü tü tüüü maşallah benim fındığa ekşinlı işleri seviyorEnem maşallah kız
Normal Doğuma uygun muymuş dedi mii birşey
Senin kız pek tezcanlı maşallah kıpır kıpırNe ara tekrar girmiş kanala
Hayırlısıyla gelsin inşallah kaç dedi kilosuna?
Yarın vajinal muayene olacak canım bir şey varsa çıkar heraldeAhanda burdayım bakannem geldi gitti psikolojik etkilendim biraz,tam yazmaya niyetlendim birşey çıkıyodu bi türlü yazamadım o yüzden ☺
Açılma falan var mıymış canım sancım çok dedin yaaz kaldı gelmelerine alıştırma yapıyolar
Sorun olsa derdi kuzum gerçiTü tü tüüü maşallah benim fındığa ekşinlı işleri seviyor
İnan ol kuzum doğum olcak sandım ne heyecandan ben sordum,nede doktorun aklına geldi söylemek ☺
Geçen eşimle izmire gittiğimiz gün oldu ne olduysa,o gün hem çok yürüdüm hemde ağrılarım arttıamin kuzum inşallah inşallah sağ salim cümlemiz kavuşalım miss kokulularımıza 3260 dedi canım ama ben inanmıyorum o kiloya
Akışına bırakıp biraz rahat olsak çok iyi olcakda yapamıyoruz işte ☺ sabırsızlanıyoruz
melike acilman varmi ?acimamasina sevindim :) bana umut oldun@Elfidaberre canım maşallah kuzucuğuna
O Onel canım çok mu kastın ki kendinibugün benimde çatı yaptı inan ol ben hiiiç mi hiiiç birşey hissetmedim
fullmoon19 canım gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin
Amin canım inşallah inşallah ☺Maşallah canım :) Rabbim hakkınızda hayırlı bir doğum nasip etsin, sağlıkla kurtulun inşallah.
Seninle konuşuyorduk sezeryan mı normal mi tercih etsek diye :) benim tercih şansım olmadi. Ama sezeryan da korkulacak birşey değilmiş abartildigi kadar yok yani. Senin normal doğum da bir avazda olsun bitsin inşallah
Sağol canım Allah razı olsun ☺Gözün aydın cnm. Güzel haberlerle gelmişin, geriden geliyo diye üzülüyodun ne mutlu sana
Canım o doktora bağlı tamamen emin ol, ben ağrıyla devlet hastanesi aciline gitmiştim doğum yaptığım gün oradaki doktor alttan muayene etti canım çıktı resmen. Ama kendi doktoruma gittim ve o muayene ederken birşey hissetmedim. Yani doktorunun eli hafifse tedirgin olma hicmelike acilman varmi ?acimamasina sevindim :) bana umut oldun
Yok dedi canım doktor. İKİ haftadır da hurma yiyorum ay resmen 2 kilo hurma bitirdim. Akşamları da plates topunda yaylanıyorum ama baksana bir şey yokCanim peki hic acilma falan varmiydi
randevumu ayin 10 una aldim canm .baska bulamadim maalesef.Bende sana yazacaktim aama mesajini bir türlü bulup okuyamadim galiba yazmissin. Senin nasil gectiSen bu hafta kontrole gittin mi cnm
ay insallah kibar ve dikkatli bir doktora denk gelirim. korkuyorum çünkü. Kimisi hic anlamiyor kimisi çığlık atarak cikiyor.Canım o doktora bağlı tamamen emin ol, ben ağrıyla devlet hastanesi aciline gitmiştim doğum yaptığım gün oradaki doktor alttan muayene etti canım çıktı resmen. Ama kendi doktoruma gittim ve o muayene ederken birşey hissetmedim. Yani doktorunun eli hafifse tedirgin olma hic
Geçen kontrolden sonra yeni mi gidiyorsun canım ☺ aynı şikayetler bende de var kuzum bizim fındıkta nazlı çıktıYarın vajinal muayene olacak canım bir şey varsa çıkar heraldearada regl ağrıları oluyor, arada sancı geliyor ama devamı yok benim kızım nazlı çıktı
Aynen canım bende öyle tahmin ediyorum.Sorun olsa derdi kuzum gerçi
Amin inşallahhh❤
Yokmuş canım,inan ol hiç ama hiç birşey gerçekten hissetmedim.Hatta bi ara içimden abarttıkları bu muydu yani dedim ☺melike acilman varmi ?acimamasina sevindim :) bana umut oldun
İster istemez oda bizi etkiliyor canımSabırsızlanıyoruz gerçekten çok zor su son haftalar asla geçmiyor ya
Hele gece hiç uyuyamadığım için daha da sabırsızlanıyorum
Oyy maşallah sübhanallahKırkı çıkınca Yusuf'u yıkadı annem banyo suyuna altın koydu sebebini bilmiyorum ama öyle yapılırmış :) birde suyuna Ayetel Kürsi okudu.
İnternette görüyorum buğday , altın , anahtar para vs. Bir sürü şey koyuyorlar kuvvetine , bana batıl inanç gibi geliyor yapmadim. Tercih meselesi tabi. Sizler yapacak misiniz kızlar ?
Şükür cnm iyiydi herşey, usg ölçümlerimiz iyi ,nts ye girdim bi sıkıntı yok, Bende haftaya yine gidecem ,bu arada dra dedim ki oldu ki verdiğiniz günden önce başladı doğum buraya acile gelicem demi dedim evet dedi, peki yer yok diye beni almamazlık yaparlar mı dedim yooo yok öyle bişey alınırsın dedi şehir efsanesi onlar ben hiç duymadım öyle bişey dedi, şaka gibirandevumu ayin 10 una aldim canm .baska bulamadim maalesef.Bende sana yazacaktim aama mesajini bir türlü bulup okuyamadim galiba yazmissin. Senin nasil gecti
Süt banyosunu ilk defa duydum canım , aslında usutmemek için alelacele yikiyoruz. Hemen hapsurmaya başlıyor. Kucuk bir elektrikli sobamiz var kombi açık ama yinede onu da açıp önünde yıkıyoruz. Havalar sıcak olsa günlük banyo yaptırıp yatirirdim gece de rahat rahat uyurdu..Geçen kontrolden sonra yeni mi gidiyorsun canım ☺ aynı şikayetler bende de var kuzum bizim fındıkta nazlı çıktı
Aynen canım bende öyle tahmin ediyorum.
Birde ben 3 defa opu işlemi geçirdim heralde onlar falan vajinada esneklik falan yaptı diye düşünüyorumyada benim çatı müsait çünkü muayenelerde falanda benim acım sızım olmuyordu
Yokmuş canım,inan ol hiç ama hiç birşey gerçekten hissetmedim.Hatta bi ara içimden abarttıkları bu muydu yani dedim ☺
İster istemez oda bizi etkiliyor canım
Gece uyumakta çok tuvalete kalktığın için mi zorlanıyon canım yoksa ağrın falan mı oluyor
Oyy maşallah sübhanallahgrubumuzun ilk bebeği kırklanmış büyümüş serpilmiş bile
Benim kendi fikrim canım 1 sürahi papatya çayı hazırlayıp sakinleşmesi için onunla yıkamak,birde süt banyosu yaptırmayı düşünüyorum
Şükür cnm iyiydi herşey, usg ölçümlerimiz iyi ,nts ye girdim bi sıkıntı yok, Bende haftaya yine gidecem ,bu arada dra dedim ki oldu ki verdiğiniz günden önce başladı doğum buraya acile gelicem demi dedim evet dedi, peki yer yok diye beni almamazlık yaparlar mı dedim yooo yok öyle bişey alınırsın dedi şehir efsanesi onlar ben hiç duymadım öyle bişey dedi, şaka gibiönceden niye öyle söylemişlerdi ya
ilk olarak ne zaman yikamamiz gerekiyor canim?gobek bagi banyo yapmaya engel miSüt banyosunu ilk defa duydum canım , aslında usutmemek için alelacele yikiyoruz. Hemen hapsurmaya başlıyor. Kucuk bir elektrikli sobamiz var kombi açık ama yinede onu da açıp önünde yıkıyoruz. Havalar sıcak olsa günlük banyo yaptırıp yatirirdim gece de rahat rahat uyurdu..
Banada aynı şekilde aynı dr ve hemşire dedi, acaba şikayet filan mı oldu hastanenin bu durumuyla ilgili ,nst için hiç sıra beklemedim, muayene ve nst sonuç içinde en fazla 5 'dk oturdum ,biraz vardı hasta ama çabuk ilerlediama bana hemsire bizzat doktorun yanında demisti. artik nasip kismet bizim kuzum. Ama senin sezaryan zaten ya daha garantilidir belko benimkinden
kalabalik miydi nasildi ortamlar ?
Kuzum şimdi malum havalar tam ısınmadı,haliyle sizde acele yıkamakta haklısınız. Allah nasip eder bizim doğum olup 40ımız çıkana kadar mayıs yarı olmuş olur havalar daha güzel olur. Bizim klima gündüzleri hiç açılmıyor şuanda havalar baya ısındı burda :)Süt banyosunu ilk defa duydum canım , aslında usutmemek için alelacele yikiyoruz. Hemen hapsurmaya başlıyor. Kucuk bir elektrikli sobamiz var kombi açık ama yinede onu da açıp önünde yıkıyoruz. Havalar sıcak olsa günlük banyo yaptırıp yatirirdim gece de rahat rahat uyurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?