- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Hergün bu saatlerde yemek yiyorum ve felaket uykum geliyor
Kizlar benim ayaklarım ve ellerim çok kötü sisti. Ellerimi acip kaparken cok acio.Ayakkabılarım da gelmio. Sikiyo. Bu zamana kadar hiç bu kadar sismemisti geliyodu ayakkabilarim. Şimdi napcam ben. Yarın gitmek zorunda olduğum bi yer var. Doğumdan snra hemen geçer mi bu sisler acaba;(
Kırkı çıkınca Yusuf'u yıkadı annem banyo suyuna altın koydu sebebini bilmiyorum ama öyle yapılırmış :) birde suyuna Ayetel Kürsi okudu.
İnternette görüyorum buğday , altın , anahtar para vs. Bir sürü şey koyuyorlar kuvvetine , bana batıl inanç gibi geliyor yapmadim. Tercih meselesi tabi. Sizler yapacak misiniz kızlar ?
Bebisin kilosu boyu nasildi. Benimde cuma bakalim çok merak ediyorumBugündü gittim geldim canım ☺
Valla benim kinin göbeği küvezde iken düştü canım, orada yikamadilar silmislerdi sadece.ilk olarak ne zaman yikamamiz gerekiyor canim?gobek bagi banyo yapmaya engel mi
Hadi bakalim hayirli yolculuklar,Hersey Yolanda gider insallahYarın günün ilk ışıklarıyla
Geceleri ağrım oluyor ya birde tabiki tuvaletGeçen kontrolden sonra yeni mi gidiyorsun canım ☺ aynı şikayetler bende de var kuzum bizim fındıkta nazlı çıktı
Aynen canım bende öyle tahmin ediyorum.
Birde ben 3 defa opu işlemi geçirdim heralde onlar falan vajinada esneklik falan yaptı diye düşünüyorumyada benim çatı müsait çünkü muayenelerde falanda benim acım sızım olmuyordu
Yokmuş canım,inan ol hiç ama hiç birşey gerçekten hissetmedim.Hatta bi ara içimden abarttıkları bu muydu yani dedim ☺
İster istemez oda bizi etkiliyor canım
Gece uyumakta çok tuvalete kalktığın için mi zorlanıyon canım yoksa ağrın falan mı oluyor
Oyy maşallah sübhanallahgrubumuzun ilk bebeği kırklanmış büyümüş serpilmiş bile
Benim kendi fikrim canım 1 sürahi papatya çayı hazırlayıp sakinleşmesi için onunla yıkamak,birde süt banyosu yaptırmayı düşünüyorum
Sağol kuzum inşallahHadi bakalim hayirli yolculuklar,Hersey Yolanda gider insallah
Konusu geçti de açan olmamıştı kuzum, bebişler gelince açıym artık dedimÇok şükür canım yalancı sancı heralde
Bu arada toplu mesajı iyi akıl ettin
Çok şükür canım sağ salim atlattın süreçi kavuştun oğluşuna
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Maşallah canım darısı benim kıza olsun :)Aynen canım, 15 günde 50 gram almıştı geçen hafta. Buı hafta 1 hafta da 200 gram almış çok şükür tam 3 kilo hafta olarakta 36+5 iz bir sorun yok diyor doktor
Bak zayıf olacak diyordun kuzum maşallah atağa geçmişBende bugün fındık kızımı görmeye gittim ☺
Kızımız atak yapmış doktor son haftalarda atağa geçmiş sizin kız dedi
Ben inanmıyorum ama son haftalardaki ölçümlere
Muayeneden sonra nst yaptık bugün,sancım çıktı bi ara 100ü gördüm
Aha dedim benim kız bugün geliyo heralde
Açıklık yok dedi doktorumuz ama başı epey bir aşşada dedi
Onu duydum ya helecandan tansiyonum 14/9 çıktı
Cuma tekrar gelin dedi ☺
Bizde haberler böyle arkidişlerim
Yok canm alttan daha hic bakmadılar. Sanci nst de hep sıfır veya 10 altında ciktigindan bide bana soruo sanci var mi diye bende yok diyrm o da gerek yok ozaman bakmaya dedi. sanci yükselirse bakarız dedi. Cati da yapmadılar. Cuma randevum var bakalim. Ozmn 39+4 olcam.Canm açılma var mi diye baktilar ni
ay super süper valla.duydukca seviniyorum. Bende gecen hafta hic beklemedim. Gebeler doğurup gitmiss heralde. :)))) bize boş yer kalsinBanada aynı şekilde aynı dr ve hemşire dedi, acaba şikayet filan mı oldu hastanenin bu durumuyla ilgili ,nst için hiç sıra beklemedim, muayene ve nst sonuç içinde en fazla 5 'dk oturdum ,biraz vardı hasta ama çabuk ilerledi
Korktugun icinde kasilmissindir ondan acımıştır.benimde yarin olacak bakalimŞimdi geldik eve canım. Nst sancılar geçen hafta 0 dı. Şimdi 25 30 falan hep. Doktor sancım yok dedi. Çatı muayenesi de oldum. 3 sn sürdü ama çok acıdı ya.. Herkes benim gibi mi bilemedim eldiven kullandı zaten jel de sürdü ama ta ileri kadar soktu sanki bağırdımsakin ol diyor doktorum. Hemşire de sne gene iyyiidn neleri gördük çatık müsaitniş şuan normal doğuma engel bir şey yok tabi zaman gösterecek doğum anında abiler herşey değişebilir dedi. Uma tekrar randevum var. Ay sormadım ama her seferinde böyle alttan bakacak mı inşallah bakmaz hala acıyor
Agri hissetmediysen tahminimce catin musait olabilir yoksa doktor sezaryan gunu verirdi@Elfidaberre canım maşallah kuzucuğuna
@Onel canım çok mu kastın ki kendinibugün benimde çatı yaptı inan ol ben hiiiç mi hiiiç birşey hissetmedim
fullmoon19 canım gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin
Masallah canim her sey yolunda cikmis.artik bebiş haftasiyla uyumlu mu.kilosuda cok iyi.benimde heyecandan 16 cikiyo hemenBende bugün fındık kızımı görmeye gittim ☺
Cuma tekrar gelin dedi ☺
37. Haftada hurmaya başladım ana diğerlerini sürekli tüketiyorum:)Ne zaman basladin canim bunlara
Böylelerine beddua etmek hakkımız herhalde ,bizde yarıyıl tatilinde böyle bişey yaşadık şehirler arası yolculuk yapıyoduk, yanımızdan bi araba hızla geçti nerdeyse arabalar birbirine yan taraftan değecek kadar yakın bi şekilde, şaşırdık dedik ne oluyo, sonra bu araba birden önümüzde anı fren yapmaya başladı düşün 120yle filan gidilen bi yol,ardından sinyal verip makas atmaya başladı, en son bi benzin istasyonuna sapacak sandık sapmadan kenarda durdu indi bize el kol hareketi yapıyo ayy hiç tanımıyoz etmiyoz, derdi neydi bilmiyorum çok korktum arkamızdan gelecek diye, bi de gittiğimiz yol virajlı tenha bi yer peşimize düşecek diye nasıl tedirgin oldum, ama Allah var beddua etmeyi hiç sevmem ama hamile olunca çok korktum çok beddua ettim haksız yere bize böyle yaptı diye, hamile olmasam inan eşimin yani sıra iner kafa göz dalarım hiç korkmam yaniKızlar dün sağlık ocağına gidip geldik ya eşimle
Dönüşte bir araba bizi sıkıştırdı
Küçücük ilçede bile neye acele ediyorlar anlamadım
Biz sağa döneceğimiz için sağdan normal hızda gidiyorduk, arkamızdaki dibimize kadar girdi selektör yapıp duruyor
Ama yol da öyle hız yapılacak bir yol değil zaten.
Biz tam sağa sinyal verdik dönecektik bu araba bir anda önümüze kırdı, az kalsın kaza yapıyorduk
Adam bize el kol hareketi yaptı sonra bastı gidiyordu, bu kez eşim arkasından uzun bir korna çaldı
Öyle olunca adam yolun ortasında durdu bizim gelmemizi bekledi
Ama ben inanılmaz korktum bir şey olacak diye
Bir anda belime ağrı girdi, karnım semsert oldu korkudan bayılacaktım
Eşime kızdım uğraşma kimseyle lütfen biz yolumuza gidelim dedim
Eşim de o sinirle bana bağırdı
Adamın peşine düştü gidiyor
Sonra aklı başına geldi, halimi gördü de vazgeçti, o adam da gitti o sırada
Eve gelince de diyor ki sen olmasaydın gösterirdim ben ona
Kızlar Miraç im geldiçok şükür ikimiz de iyiyiz, benim sancim var biraz yemek Yedikten sonra ayağa kaldıracaklar inşallah
Yaa aynı ben canım. Benim de 39+1. Tık yok. Sanci da yok. Sadece gece uykum sürekli kaciyo uyku düzenim bozuldu. Doktor haftaya çağırdı beni de. Bebek doğum kanalında ama açılma sanci hiç bisi yok. Bazı insanların doğumdan 1 saat önce başlarmış belirtileri. Herlde bizim de öyle olacak. Beni görsen sürekli geziyorum. Günde 4 5 hurma yemeğe de başladım 1 haftadır. Bakalim 40 haftaya 5 gunum var. Doktor en geç 8 9 nisan diyodu. Merakla bekliyrm minigimi. Burda doğum yapanları da gördükçe sabirsizlaniyorum bi taraftan da herlde daha zaman-ı var diyorum dursun bakalim cimcime .
Kizlar benim ayaklarım ve ellerim çok kötü sisti. Ellerimi acip kaparken cok acio.Ayakkabılarım da gelmio. Sikiyo. Bu zamana kadar hiç bu kadar sismemisti geliyodu ayakkabilarim. Şimdi napcam ben. Yarın gitmek zorunda olduğum bi yer var. Doğumdan snra hemen geçer mi bu sisler acaba;(
Bende bugün fındık kızımı görmeye gittim ☺
Cuma tekrar gelin dedi ☺
Kırkı çıkınca Yusuf'u yıkadı annem banyo suyuna altın koydu sebebini bilmiyorum ama öyle yapılırmış :) birde suyuna Ayetel Kürsi okudu.
İnternette görüyorum buğday , altın , anahtar para vs. Bir sürü şey koyuyorlar kuvvetine , bana batıl inanç gibi geliyor yapmadim. Tercih meselesi tabi. Sizler yapacak misiniz kızlar ?
Şükür cnm iyiydi herşey, usg ölçümlerimiz iyi ,nts ye girdim bi sıkıntı yok, Bende haftaya yine gidecem ,bu arada dra dedim ki oldu ki verdiğiniz günden önce başladı doğum buraya acile gelicem demi dedim evet dedi, peki yer yok diye beni almamazlık yaparlar mı dedim yooo yok öyle bişey alınırsın dedi şehir efsanesi onlar ben hiç duymadım öyle bişey dedi, şaka gibiönceden niye öyle söylemişlerdi ya
Canım sen mi sordun göbek bağı düşünce mi yıkadın diye.... Göbek bağı düşünce yıkanılır. Ama sen pamukla diğer yerlerini silebilirsinay super süper valla.duydukca seviniyorum. Bende gecen hafta hic beklemedim. Gebeler doğurup gitmiss heralde. :)))) bize boş yer kalsin
Çok şükür iyiydi kuzum 3 kiloyu geçmişiz boyunu hatırlamıyorum ☺ cuma tekrardan benimde kontrolüm var. İnşallah hayırlı güzel haberlerle gelirizB
Bebisin kilosu boyu nasildi. Benimde cuma bakalim çok merak ediyorum
Böylelerine beddua etmek hakkımız herhalde ,bizde yarıyıl tatilinde böyle bişey yaşadık şehirler arası yolculuk yapıyoduk, yanımızdan bi araba hızla geçti nerdeyse arabalar birbirine yan taraftan değecek kadar yakın bi şekilde, şaşırdık dedik ne oluyo, sonra bu araba birden önümüzde anı fren yapmaya başladı düşün 120yle filan gidilen bi yol,ardından sinyal verip makas atmaya başladı, en son bi benzin istasyonuna sapacak sandık sapmadan kenarda durdu indi bize el kol hareketi yapıyo ayy hiç tanımıyoz etmiyoz, derdi neydi bilmiyorum çok korktum arkamızdan gelecek diye, bi de gittiğimiz yol virajlı tenha bi yer peşimize düşecek diye nasıl tedirgin oldum, ama Allah var beddua etmeyi hiç sevmem ama hamile olunca çok korktum çok beddua ettim haksız yere bize böyle yaptı diye, hamile olmasam inan eşimin yani sıra iner kafa göz dalarım hiç korkmam yani
Böyleleri tam şehir magandası ne varda yolun ortasında duruyon acaba.Kızlar dün sağlık ocağına gidip geldik ya eşimle
Dönüşte bir araba bizi sıkıştırdı
Küçücük ilçede bile neye acele ediyorlar anlamadım
Biz sağa döneceğimiz için sağdan normal hızda gidiyorduk, arkamızdaki dibimize kadar girdi selektör yapıp duruyor
Ama yol da öyle hız yapılacak bir yol değil zaten.
Biz tam sağa sinyal verdik dönecektik bu araba bir anda önümüze kırdı, az kalsın kaza yapıyorduk
Adam bize el kol hareketi yaptı sonra bastı gidiyordu, bu kez eşim arkasından uzun bir korna çaldı
Öyle olunca adam yolun ortasında durdu bizim gelmemizi bekledi
Ama ben inanılmaz korktum bir şey olacak diye
Bir anda belime ağrı girdi, karnım semsert oldu korkudan bayılacaktım
Eşime kızdım uğraşma kimseyle lütfen biz yolumuza gidelim dedim
Eşim de o sinirle bana bağırdı
Adamın peşine düştü gidiyor
Sonra aklı başına geldi, halimi gördü de vazgeçti, o adam da gitti o sırada
Eve gelince de diyor ki sen olmasaydın gösterirdim ben ona
Çok iyi düşünüp iyi yapmışsın canım ☺Konusu geçti de açan olmamıştı kuzum, bebişler gelince açıym artık dedimiyi oldu bence de ❤
Maşallah canım darısı benim kıza olsun :)
Bak zayıf olacak diyordun kuzum maşallah atağa geçmiş❤
Olabilir canım ben çok defa alttan muayene oldum. Tüp bebek için 3defa opu oldum. Onlarda da sıkıntı yaşamıyordum uygundur diye düşünüyordum bende ☺Korktugun icinde kasilmissindir ondan acımıştır.benimde yarin olacak bakalim
Agri hissetmediysen tahminimce catin musait olabilir yoksa doktor sezaryan gunu verirdi
Masallah canim her sey yolunda cikmis.artik bebiş haftasiyla uyumlu mu.kilosuda cok iyi.benimde heyecandan 16 cikiyo hemen
Çok şükür canım Allah razı olsun güzel haberlerle gelmek nasip oldu. Rabbim cümlemize hayırlı haberler duymayı nasip etsin. İster istemez yaptım canım neyin nasıl olacağınıda bilmediğim için ☺1 saat uyudum bi sürü mesaj olmuş yine....
Gece uyku kaçma olayı bende de oldu son zamanlarda... Sanırım benimki de bi çırpıda olacak bitecek gibi geliyor. Ayakların için de uzun süre ayakta kalma uzat ve tuzlu yeme benim çalışırken şişiyordu 3 haftadır evdeyim şişme olmadı hiç.
MaşaAllah kızına çok güzel haberlerle gelmişsin. Çok heyecan yapma bak herşey olacağına varır.
Bi sürü şey deniyor yok makas kalem konurmuş falan ben yapmadım sadece yıkayıp dua ettim mevlüt yaptık akıma kurbanını pide yaptırıp dağıttık. Benim pek öyle şeylere hevesim yok
MaşaAllah canım çok şükür herşey yolunda imiş.
Canım sen mi sordun göbek bağı düşünce mi yıkadın diye.... Göbek bağı düşünce yıkanılır. Ama sen pamukla diğer yerlerini silebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?