Geçen kontrolden sonra yeni mi gidiyorsun canım ☺ aynı şikayetler bende de var kuzum bizim fındıkta nazlı çıktı
Aynen canım bende öyle tahmin ediyorum.
Birde ben 3 defa opu işlemi geçirdim heralde onlar falan vajinada esneklik falan yaptı diye düşünüyorumyada benim çatı müsait çünkü muayenelerde falanda benim acım sızım olmuyordu
Yokmuş canım,inan ol hiç ama hiç birşey gerçekten hissetmedim.Hatta bi ara içimden abarttıkları bu muydu yani dedim ☺
İster istemez oda bizi etkiliyor canım
Gece uyumakta çok tuvalete kalktığın için mi zorlanıyon canım yoksa ağrın falan mı oluyor
Oyy maşallah sübhanallahgrubumuzun ilk bebeği kırklanmış büyümüş serpilmiş bile
Benim kendi fikrim canım 1 sürahi papatya çayı hazırlayıp sakinleşmesi için onunla yıkamak,birde süt banyosu yaptırmayı düşünüyorum
Benimde yarın kuzum ama seni daha çok merak edicemYarın günün ilk ışıklarıyla
Kızlar efsane bir soruyla karşınızdayım
Şimdi şöyle bugün benim ilk defa çatı oldu ya,peçeteye sildikçe adet öncesi gibi kahverengi leke geliyor.
Ara ara yine kasılmam var ama açılma çıkmadı.
Sizce bu gelen nişan mı yoksa muayeneden kaynaklı mı
D şıkkı hepsi doğuruyorsun
Nedense bana doğum geliyor belirtisi gibi geldi canım , sen kasılmaları takip et az da olsa sancin olursa ihmal etme hastaneye git hemenKızlar efsane bir soruyla karşınızdayım
Şimdi şöyle bugün benim ilk defa çatı oldu ya,peçeteye sildikçe adet öncesi gibi kahverengi leke geliyor.
Hepimiz iyi hayırlı haberler alalım kuzumEvet canım normalde cumaya almıştım buradaki arkadaşlara sordum ve geç olur dediler bende çarşambaya çektim kaçıyorum galibaşimdi yarın hoşuma gitmeyecek şeyler duyabilirim ama bebeğim iyi olsun da gerisi önemli değil diyorum. Doktor bazen vajinal muayeneden sonra kanama oluyor doğum başlayabilir dedi ama ben kanayacağını düşünmüyorum o kadar ipin ucunda olsaydı mutlaka kanama yaşardım ben o kadar spor yaptım taşındık dünyanın işini yaptım ilişki yasağı yoktu yani biraz umudum var açıkçası
Benimde yarın kuzum ama seni daha çok merak edicem
Normalde 12/8 çıkıyor muayene sirasinda bakarken yuksek cikiyor.hatta gebeligin basinda bu heyacan yuzunden tansiyon aleti almistimBöyleleri tam şehir magandası ne varda yolun ortasında duruyon acaba.
Eşinde o sinirle adama uyup olay çıkarsa Allah korusun herşey olur.
Çok iyi düşünüp iyi yapmışsın canım ☺
Çok şükür canım bugünlerimize
Olabilir canım ben çok defa alttan muayene oldum. Tüp bebek için 3defa opu oldum. Onlarda da sıkıntı yaşamıyordum uygundur diye düşünüyordum bende ☺
Çok şükür canım bugünlerimize :)
Ufak tefek farklılıklarımız var ben takılmıyorum canım. Sağlığı sıhhati yerinde olsun gerisi hallolur gider dedim bu zamana kadar16 yüksek değil mi kız biraz
Çok şükür canım Allah razı olsun güzel haberlerle gelmek nasip oldu. Rabbim cümlemize hayırlı haberler duymayı nasip etsin. İster istemez yaptım canım neyin nasıl olacağınıda bilmediğim için ☺
Bizimde grupta atmışlardı resim peçeteye pembemsi akıntı gelmiş sildikçe, bize sormuştu nişan mıdır diye 2 gün sonra Doğumu olduKızlar efsane bir soruyla karşınızdayım
Kızlar efsane bir soruyla karşınızdayım
Kasılma belirti birşey var mııPilates topum geldi kızlar.
Artık üstünden inmeyeceğim oğlum gelene kadar
Canim cogu kisiden duydum cati muayinesinden sonra kan geliyormus bence ondan kaynaklidir.dogumu tetikliyirda diyolar sen hazir ol genede☺Kızlar efsane bir soruyla karşınızdayım
Belirtiler kayboldu gitti yaKasılma belirti birşey var mıı
Acep ne zaman doğurcan
Belirtiler kayboldu gitti ya
Baktım internetten açılmaya yardımcı oluyormuş. Abime dedim sabah gidip almış hemen.
Belki faydasını görürüm
Bana da bugün Dr gül yağı ile perine masajı önerdi kolay doğum içinHadi yaaaa yöntemlerin sonu yok. YYere çömelsem kalkamam herhalde... Ben önce ilk yöntemi deneyeyim bu da aklımda olsun ama
hadi inşallah
Fayda etmese bile stres atmış olursun bınk bınk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?