2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar efsane bir soruyla karşınızdayım
Şimdi şöyle bugün benim ilk defa çatı oldu ya,peçeteye sildikçe adet öncesi gibi kahverengi leke geliyor.

Ara ara yine kasılmam var ama açılma çıkmadı.
Sizce bu gelen nişan mı yoksa muayeneden kaynaklı mı
D şıkkı hepsi doğuruyorsun

sbry balım nasılsın kaç gündür yoktum :)
İşe devam mı devamsa son 10 gün dayan

Evet canım normalde cumaya almıştım buradaki arkadaşlara sordum ve geç olur dediler bende çarşambaya çektim kaçıyorum galiba şimdi yarın hoşuma gitmeyecek şeyler duyabilirim ama bebeğim iyi olsun da gerisi önemli değil diyorum. Doktor bazen vajinal muayeneden sonra kanama oluyor doğum başlayabilir dedi ama ben kanayacağını düşünmüyorum o kadar ipin ucunda olsaydı mutlaka kanama yaşardım ben o kadar spor yaptım taşındık dünyanın işini yaptım ilişki yasağı yoktu yani biraz umudum var açıkçası
Yarın günün ilk ışıklarıyla
Benimde yarın kuzum ama seni daha çok merak edicem

Ben muayeneden kaynaklı olduğunu düşünüyorum canım ama sen yine de tetikte ol

Benim idrarımda kan gelmişti sadece
Pedime veya peçeteye gelmedi

Nedense bana doğum geliyor belirtisi gibi geldi canım , sen kasılmaları takip et az da olsa sancin olursa ihmal etme hastaneye git hemen

Hepimiz iyi hayırlı haberler alalım kuzum

Normalde 12/8 çıkıyor muayene sirasinda bakarken yuksek cikiyor.hatta gebeligin basinda bu heyacan yuzunden tansiyon aleti almistim

Bizimde grupta atmışlardı resim peçeteye pembemsi akıntı gelmiş sildikçe, bize sormuştu nişan mıdır diye 2 gün sonra Doğumu oldu

Çatı muayenesinden kaynaklı olabilir canım. Ama doğumda olabilir

Canim cogu kisiden duydum cati muayinesinden sonra kan geliyormus bence ondan kaynaklidir.dogumu tetikliyirda diyolar sen hazir ol genede☺

Mini_mini çok mutlu oldum rahminin alınmamasına...Bebeğinde en kısa zamanda toparlayacak ve seninle eve dönecektir canım benim. İnşallah her şey geride kalacak, gözün aydın

Alexander Mcqueen gözünüzaydın, sağlıkla mutlulukla büyütün bebeğinizi

Mervusank gözünüzaydın, hoşgelmiş Miraç bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…