Yarın kaç artı oluyorsun canım hayırlı güzel haberler alırsın inşallah. Doğum işi gerçekten tam bir muamma doğrusu ne olacağı hiç mi hiç belli olmuyor. Kanama için dediğin doğru ama canım olsa şimdiye olurdu heraldeEvet canım normalde cumaya almıştım buradaki arkadaşlara sordum ve geç olur dediler bende çarşambaya çektim kaçıyorum galibaşimdi yarın hoşuma gitmeyecek şeyler duyabilirim ama bebeğim iyi olsun da gerisi önemli değil diyorum. Doktor bazen vajinal muayeneden sonra kanama oluyor doğum başlayabilir dedi ama ben kanayacağını düşünmüyorum o kadar ipin ucunda olsaydı mutlaka kanama yaşardım ben o kadar spor yaptım taşındık dünyanın işini yaptım ilişki yasağı yoktu yani biraz umudum var açıkçası
Benimde yarın kuzum ama seni daha çok merak edicem
Canım zaten günün gelmiş... Herkeste aynı şey olacak diye birşey yok. Ama benim tahminim doğumu tetiklemiş olabilir. Eli kulağında sen hazırlıklı olKızlar efsane bir soruyla karşınızdayım
Şimdi şöyle bugün benim ilk defa çatı oldu ya,peçeteye sildikçe adet öncesi gibi kahverengi leke geliyor.
Ara ara yine kasılmam var ama açılma çıkmadı.
Sizce bu gelen nişan mı yoksa muayeneden kaynaklı mı
D şıkkı hepsi doğuruyorsun
Aklıma ballı süt geldiKızlar öğleden beri bi öksürük başladı, napsam acaba ne iyi gelir ki öksürüğe
Sağol cnm öyle yapıyım inş çabuk geçerAklıma ballı süt geldi
Bığazını yumuşatır.
Ihlamur iç yada kuzum, geçmiş olsun.
Benim olmuştu.melike222 kuzum çatıdan sonra kanama oluyormuş muhtemelen ondandır
Bal ılık su ve limon. Pekmezle tereyağı. Balla soğn suyu. Bunlar aklıma gelenler. Geçmiş olsun.Kızlar öğleden beri bi öksürük başladı, napsam acaba ne iyi gelir ki öksürüğe
Sağol cnm pekmezle tereyağı da deneyimBal ılık su ve limon. Pekmezle tereyağı. Balla soğn suyu. Bunlar aklıma gelenler. Geçmiş olsun.
Bende sen gibiyim kaç gündür canım okuyup okuyup kaçıyorum
Kızlar günaydın, ancak yazabiliyorum. Güzel haberlerle geldim. Çok şükür doğum yaptım. Oğlumu kucağıma aldım şükür. 15.49 da Normal doğumla dünyaya geldi şükür. Beni de benden aldı tabiBi ara müsait olunca hepsini yazarım. Sizlere haber vermek için fırsat kolluyordum. Çok alismisim size❤❤❤
Ayağımı uzattım keyifteyim. Annem sağolsun yemekleri yapıyor yeter daha ne olsun
Kızlar kontrolden çıktım. 4-4.5 cm olmuşum. Gez gel sen dedi. Bekliyoruz bakalım sancımıYatmak istersen yatırırım dedi, yok olmaz dedim. Bebişimin keyfi iyiyse zorla çıkartmayalım dedim. Düne göre başı biraz yukarı çıkmış ama.
Doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun çooook güzel haberler bunlar. Ay başladı bizim grup doğumlara
Korktuğum başıma geldi ve göğüs uçlarım hemencik sızlamaya başladı bunun bi üst seviyesi yaradır ve ben deli korkuyorum artık ilkinde çok çektim bunda çekmek istemiyorum diye binbirtürlü önlem aldım ama işe yaramadı sanırım.
Benden başka yara olan yok sanırım hiç konuşulmadı bu konu dimi
Canım öncelikle gözünaydın susam yağı iyi geliyor göğüs yarasına tahinin üzerinde biriken yağı kullanabilirsin
Muayeneden çıktım... Doktor özellikle kordon nerede diye baktı. Omzunun üstünde dedi. Çok şükür ben de ondan tedirginim Allah korusun.
Günün dolmuş cuma tekrar gel bu arada cinsel ilişkiye girebiliyorsanız yapın doğum hızlansın dedi. Ilık duş yürüyüş devam
Nst için sıra bekliyorum maşaAllah bugün hep hastalar gebe.
Şimdi eşime mesaj attım adam kalpten gitti galiba cevap yok. Hele de bu gece kandil ekşın mekşın zorrrrr zaten hiç yanaşmıyor
Ben ilk doğumumda çok yemiştim 3 saatte doğurdum. Son hafta ananas da yemiştim hangisi etkili oldu bilmiyorumhurmanin faydasi oluyormu acaba ?bende epeydir yiyorum
Çatı muayenesi doğumu tetikliyor benceKızlar efsane bir soruyla karşınızdayım
Şimdi şöyle bugün benim ilk defa çatı oldu ya,peçeteye sildikçe adet öncesi gibi kahverengi leke geliyor.
Ara ara yine kasılmam var ama açılma çıkmadı.
Sizce bu gelen nişan mı yoksa muayeneden kaynaklı mı
D şıkkı hepsi doğuruyorsun
Amin hepimizin canim. Bu maberak gecede bizleri umutmayin.Çok şükür iyiydi kuzum 3 kiloyu geçmişiz boyunu hatırlamıyorum ☺ cuma tekrardan benimde kontrolüm var. İnşallah hayırlı güzel haberlerle geliriz
Amin cok amin benimde dualarimdasinizKızlar kandiliniz mübarek olsun
Rabbim bu gecenin hürmetine sıkıntılarımızdan kurtarsın, gönlümüzü ferahlatsın inşallah
Doğum yapan arkadaşların evlatlarına sağlık versin, bizlere de sağlıklı hayırlı kolay Doğum nasip etsin
Allah doğumumuzda vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah
Evlatlarımızı bize bağışlasın, hayırla büyütüp Salih evlatlar olmalarını nasip etsin inşallah
Allahım bizi korktuklarımızla sınamasın, işlerimizi kolaylaştırsın
Gönlümüzden geçen dualarımızı kabul etsin
Bu gece hepiniz dualarımdasınız canlarım
Aminnn kuzumKızlar kandiliniz mübarek olsun
Rabbim bu gecenin hürmetine sıkıntılarımızdan kurtarsın, gönlümüzü ferahlatsın inşallah
Doğum yapan arkadaşların evlatlarına sağlık versin, bizlere de sağlıklı hayırlı kolay Doğum nasip etsin
Allah doğumumuzda vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah
Evlatlarımızı bize bağışlasın, hayırla büyütüp Salih evlatlar olmalarını nasip etsin inşallah
Allahım bizi korktuklarımızla sınamasın, işlerimizi kolaylaştırsın
Gönlümüzden geçen dualarımızı kabul etsin
Bu gece hepiniz dualarımdasınız canlarım♥
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlı haberlerle gelirimA April wind canim yarin hayirli haberlerinib ekliyoruz hayirli yolculuklar
Ben doktor tavsiyesiyle braun kulaktan ölçer aldımKızlar braun kulaktan ateş ölcer tavsiyesinde kararlı mısınız? Kararlıysanız alacagım da simdi e bebekten%35 indirim var suan bilginizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?