2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yarın kaç artı oluyorsun canım hayırlı güzel haberler alırsın inşallah. Doğum işi gerçekten tam bir muamma doğrusu ne olacağı hiç mi hiç belli olmuyor. Kanama için dediğin doğru ama canım olsa şimdiye olurdu heralde

Canım zaten günün gelmiş... Herkeste aynı şey olacak diye birşey yok. Ama benim tahminim doğumu tetiklemiş olabilir. Eli kulağında sen hazırlıklı ol

BellaCiao canım sormuştun ama arada kaynadı... Günüm doldu ama hani suni sancı veririz gibi bişi demedi ama genelde öyle yapılıyor...cuma gününe kadar doğum olmazsa muhtemelen ne yapacağını söyleyecektir.

Kızlar kandiliniz mübarek olsun
Rabbim bu gecenin hürmetine sıkıntılarımızdan kurtarsın, gönlümüzü ferahlatsın inşallah
Doğum yapan arkadaşların evlatlarına sağlık versin, bizlere de sağlıklı hayırlı kolay Doğum nasip etsin
Allah doğumumuzda vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah
Evlatlarımızı bize bağışlasın, hayırla büyütüp Salih evlatlar olmalarını nasip etsin inşallah

Allahım bizi korktuklarımızla sınamasın, işlerimizi kolaylaştırsın
Gönlümüzden geçen dualarımızı kabul etsin

Bu gece hepiniz dualarımdasınız canlarım

melike222 . Sağol canım iyiyim.bende bir gelişme yok
Sen nasılsın bak kızın büyüdü serpildi karnında zamanında boşuna üzdün kendini neyse bunlar tecrube oluyor hep bize 2.hamileliğimizde hiç birşeyi kafaya takmayız herhalde :) sancın 100 çıkmış bence leke de gelmiş bence sen hazırlıklı ol iki üç güne gelebilir senin kız hadi inşallah kolay olur doğumun

sbry balım nasılsın kaç gündür yoktum :)
İşe devam mı devamsa son 10 gün dayan
Bende sen gibiyim kaç gündür canım okuyup okuyup kaçıyorum napiyim anca okumayı bitirebiliyorum işten
Evet canım haftaya son Allahın izniyle nasıl geçti anlamadım hiç. Sende güzel haberlerle gelmişsin kuzum çok sevindim maşallah vuslatımıza

Ayağımı uzattım keyifteyim. Annem sağolsun yemekleri yapıyor yeter daha ne olsun

hurmanin faydasi oluyormu acaba ?bende epeydir yiyorum
Ben ilk doğumumda çok yemiştim 3 saatte doğurdum. Son hafta ananas da yemiştim hangisi etkili oldu bilmiyorum

Çok şükür iyiydi kuzum 3 kiloyu geçmişiz boyunu hatırlamıyorum ☺ cuma tekrardan benimde kontrolüm var. İnşallah hayırlı güzel haberlerle geliriz
Amin hepimizin canim. Bu maberak gecede bizleri umutmayin.

Amin cok amin benimde dualarimdasiniz

melike222 canim benim ilk gebeligimde muayne oldum ve birgun sonra leke oldu 4gun sonra dogum yaptim. Yalniz fazla agriyi bilmedigim icin. Dayanilmaz sandigim agri. Sekerlemeymis. Biraz cektim ama ogluma kavustum. Nişan gelmesini dikkate al.

Aminnn kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…