Hayirli yolculuklar canimTeşekkür ederim canım inşallah hayırlı haberlerle gelirim
Sağol kuzumHayirli yolculuklar canim
BellaCiao canım sormuştun ama arada kaynadı... Günüm doldu ama hani suni sancı veririz gibi bişi demedi ama genelde öyle yapılıyor...cuma gününe kadar doğum olmazsa muhtemelen ne yapacağını söyleyecektir.
Kızlar kandiliniz mübarek olsun
Rabbim bu gecenin hürmetine sıkıntılarımızdan kurtarsın, gönlümüzü ferahlatsın inşallah
Doğum yapan arkadaşların evlatlarına sağlık versin, bizlere de sağlıklı hayırlı kolay Doğum nasip etsin
Allah doğumumuzda vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah
Evlatlarımızı bize bağışlasın, hayırla büyütüp Salih evlatlar olmalarını nasip etsin inşallah
Allahım bizi korktuklarımızla sınamasın, işlerimizi kolaylaştırsın
Gönlümüzden geçen dualarımızı kabul etsin
Bu gece hepiniz dualarımdasınız canlarım♥
İnşaAllah canım hayırlısı olsunAnladım canım. Burda da bekliyorlar sonra suni sancı veriyorlarUmarım gerek kalmadan kendiliğinden gelirler minikler ❤
Yarın kaç artı oluyorsun canım hayırlı güzel haberler alırsın inşallah. Doğum işi gerçekten tam bir muamma doğrusu ne olacağı hiç mi hiç belli olmuyor. Kanama için dediğin doğru ama canım olsa şimdiye olurdu heralde
Kızlar öğleden beri bi öksürük başladı, napsam acaba ne iyi gelir ki öksürüğe
Önerilerin için tşkler cnm ballı limonlu şu içtim biraz hafifletti sağolasın39+0 oluyorum canım
Vicks varsa boynuna ayak tabanına sür canım yoksa balla limon içebilirsin bal yoksa ılık su karabiber ve limon içebilirsin, ıhlamur da iyi gelir geçmiş olsun canım
evet canim ben sormustum. Kac gun sonra yikamak gerekir diye. Eve getirince silecegiz o zaman.gobek bagi düşene kadar1 saat uyudum bi sürü mesaj olmuş yine....
Gece uyku kaçma olayı bende de oldu son zamanlarda... Sanırım benimki de bi çırpıda olacak bitecek gibi geliyor. Ayakların için de uzun süre ayakta kalma uzat ve tuzlu yeme benim çalışırken şişiyordu 3 haftadır evdeyim şişme olmadı hiç.
MaşaAllah kızına çok güzel haberlerle gelmişsin. Çok heyecan yapma bak herşey olacağına varır.
Bi sürü şey deniyor yok makas kalem konurmuş falan ben yapmadım sadece yıkayıp dua ettim mevlüt yaptık akıma kurbanını pide yaptırıp dağıttık. Benim pek öyle şeylere hevesim yok
MaşaAllah canım çok şükür herşey yolunda imiş.
Canım sen mi sordun göbek bağı düşünce mi yıkadın diye.... Göbek bağı düşünce yıkanılır. Ama sen pamukla diğer yerlerini silebilirsin
ay cok sevindim su anda.insallah banada faydasi olur son bir ayim ve yemeye devam edeceğim. sürenin uzamasindan da korkuyorum çünkü. Bana umut oldun. Umarim kolay geçmesine de faydasi olur
Ben ilk doğumumda çok yemiştim 3 saatte doğurdum. Son hafta ananas da yemiştim hangisi etkili oldu bilmiyorum
O bende de var ama anlık oluyor. Tam tarif ettiğin yerde ayağının olduğunu anlıyorum ben elimle bastırınca. Seninki sanırım daha sık oluyorKızlar şimdi size bir şey tarif etmeye çalışıcam ama nasıl edicem bilmiyorum
Şimdi bebek hareket ederken tahminim ayağı çünkü göğsümün altı kaburgamın üst tarafı arada böyle titreşim mi desem ama böyle içten içe de ısıtıyor gibi çok ritmik bir hareket böyle bir şey hissediyorum bu ne demek? Size de oldu mu hiç?
Ben de 1 aydır her gün 5 tane yiyorum ammaaa bilemedim. Kızkardeşim kuru üzüm ye dedi bi kase yedim bugün ne olacak bilmem artıkay cok sevindim su anda.insallah banada faydasi olur son bir ayim ve yemeye devam edeceğim. sürenin uzamasindan da korkuyorum çünkü. Bana umut oldun. Umarim kolay geçmesine de faydasi olur
Ah kuzum kıyamamKizlar aksam yine bebegimi gordum sonra oturdum agladim. Agzinin kenarlarinda yaralar cikmis, boynuna serumun kablosu dolanmis o da boynunu kizartmis, heryerine ilac surmusler, elinin ustu mosmor birde o kadar kucuk ve zayif ki anlatamam.Vucudunun cogu esimin elini dolduruyor hic eti yok sadece kemik. İnsallah toparlanir ve saglikla evimize gotururuz.
Geçecek cnm hepsi geçecek, bunları düşünüp üzme kendini anne olmak böyle bişey, sen yavruna merhamet ediyosun Rabbim de sana merhamet edecek, yavrunu sana bağışlayacak,çok önemli bi sıkıntısı yok inşallah bebişininKizlar aksam bebegimi gordum. Agzinin kenarlarinda yaralar cikmis, boynuna serumun kablosu dolanmis o da boynunu kizartmis, heryerine ilac surmusler, elinin ustu mosmor birde o kadar kucuk ve zayif ki anlatamam.Vucudunun cogu esimin elini dolduruyor hic eti yok sadece kemik. İnsallah toparlanir ve saglikla evimize gotururuz.
Yapma kuzum nolur iyi olucak kızın inş. Bi bakmışsın birden serpilmiş toparlanmış bile canı içinde olsun gerisi olur giderKizlar aksam bebegimi gordum. Agzinin kenarlarinda yaralar cikmis, boynuna serumun kablosu dolanmis o da boynunu kizartmis, heryerine ilac surmusler, elinin ustu mosmor birde o kadar kucuk ve zayif ki anlatamam.Vucudunun cogu esimin elini dolduruyor hic eti yok sadece kemik. İnsallah toparlanir ve saglikla evimize gotururuz.
Amin insallah. Sen hic zayifligina bakma annesi. Rabbim can verdimi kuru kemikde olsa verir o cani. Moralini yuksek tut bebeğin hissederKizlar aksam bebegimi gordum. Agzinin kenarlarinda yaralar cikmis, boynuna serumun kablosu dolanmis o da boynunu kizartmis, heryerine ilac surmusler, elinin ustu mosmor birde o kadar kucuk ve zayif ki anlatamam.Vucudunun cogu esimin elini dolduruyor hic eti yok sadece kemik. İnsallah toparlanir ve saglikla evimize gotururuz.
O bende de var ama anlık oluyor. Tam tarif ettiğin yerde ayağının olduğunu anlıyorum ben elimle bastırınca. Seninki sanırım daha sık oluyor
Kizlar aksam bebegimi gordum. Agzinin kenarlarinda yaralar cikmis, boynuna serumun kablosu dolanmis o da boynunu kizartmis, heryerine ilac surmusler, elinin ustu mosmor birde o kadar kucuk ve zayif ki anlatamam.Vucudunun cogu esimin elini dolduruyor hic eti yok sadece kemik. İnsallah toparlanir ve saglikla evimize gotururuz.
Geçecek cnm hepsi geçecek, bunları düşünüp üzme kendini anne olmak böyle bişey, sen yavruna merhamet ediyosun Rabbim de sana merhamet edecek, yavrunu sana bağışlayacak,çok önemli bi sıkıntısı yok inşallah bebişinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?