2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Anladım canım. Burda da bekliyorlar sonra suni sancı veriyorlar Umarım gerek kalmadan kendiliğinden gelirler minikler

Amin canım amin ben de okudum hepinize dua ettim Allah kabul etsin
Anladım canım. Burda da bekliyorlar sonra suni sancı veriyorlar Umarım gerek kalmadan kendiliğinden gelirler minikler ❤
İnşaAllah canım hayırlısı olsun

39+0 oluyorum canım
Kızlar öğleden beri bi öksürük başladı, napsam acaba ne iyi gelir ki öksürüğe

Vicks varsa boynuna ayak tabanına sür canım yoksa balla limon içebilirsin bal yoksa ılık su karabiber ve limon içebilirsin, ıhlamur da iyi gelir geçmiş olsun canım

Kızlar şimdi size bir şey tarif etmeye çalışıcam ama nasıl edicem bilmiyorum

Şimdi bebek hareket ederken tahminim ayağı çünkü göğsümün altı kaburgamın üst tarafı arada böyle titreşim mi desem ama böyle içten içe de ısıtıyor gibi çok ritmik bir hareket böyle bir şey hissediyorum bu ne demek? Size de oldu mu hiç?

evet canim ben sormustum. Kac gun sonra yikamak gerekir diye. Eve getirince silecegiz o zaman.gobek bagi düşene kadar

Ben ilk doğumumda çok yemiştim 3 saatte doğurdum. Son hafta ananas da yemiştim hangisi etkili oldu bilmiyorum
ay cok sevindim su anda.insallah banada faydasi olur son bir ayim ve yemeye devam edeceğim. sürenin uzamasindan da korkuyorum çünkü. Bana umut oldun. Umarim kolay geçmesine de faydasi olur

O bende de var ama anlık oluyor. Tam tarif ettiğin yerde ayağının olduğunu anlıyorum ben elimle bastırınca. Seninki sanırım daha sık oluyor

ay cok sevindim su anda.insallah banada faydasi olur son bir ayim ve yemeye devam edeceğim. sürenin uzamasindan da korkuyorum çünkü. Bana umut oldun. Umarim kolay geçmesine de faydasi olur
Ben de 1 aydır her gün 5 tane yiyorum ammaaa bilemedim. Kızkardeşim kuru üzüm ye dedi bi kase yedim bugün ne olacak bilmem artık

Kizlar aksam bebegimi gordum. Agzinin kenarlarinda yaralar cikmis, boynuna serumun kablosu dolanmis o da boynunu kizartmis, heryerine ilac surmusler, elinin ustu mosmor birde o kadar kucuk ve zayif ki anlatamam.Vucudunun cogu esimin elini dolduruyor hic eti yok sadece kemik. İnsallah toparlanir ve saglikla evimize gotururuz.

Ah kuzum kıyamam
İyi olacak inşallah kuzum miniğin

Geçecek cnm hepsi geçecek, bunları düşünüp üzme kendini anne olmak böyle bişey, sen yavruna merhamet ediyosun Rabbim de sana merhamet edecek, yavrunu sana bağışlayacak,çok önemli bi sıkıntısı yok inşallah bebişinin

Yapma kuzum nolur iyi olucak kızın inş. Bi bakmışsın birden serpilmiş toparlanmış bile canı içinde olsun gerisi olur gider

Amin insallah. Sen hic zayifligina bakma annesi. Rabbim can verdimi kuru kemikde olsa verir o cani. Moralini yuksek tut bebeğin hisseder

O bende de var ama anlık oluyor. Tam tarif ettiğin yerde ayağının olduğunu anlıyorum ben elimle bastırınca. Seninki sanırım daha sık oluyor

Günde 1 2 defa oluyo canım telefon titreşimi gibi bir his yarın doktoruma da sorucam

Canım allahın izniyle toparlanacak merak etme artık yediği her şey ona kilo yapacak çünkü tüm engeller kalktı artık

Hic bilgi vermiyorlar cnm bugun kuvezin ustunde dosyasi vardi ona bakmak istedim hemsire kizdi halbuki benim cocugumun bilgileri ogrenmek hakkim. Ne zaman cikar diyoruz bebegin durumuna bagli belli degil diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…