- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Her şey yoluna girecek inşallah canım kilo alacak büyüyecek inşallahKizlar aksam bebegimi gordum. Agzinin kenarlarinda yaralar cikmis, boynuna serumun kablosu dolanmis o da boynunu kizartmis, heryerine ilac surmusler, elinin ustu mosmor birde o kadar kucuk ve zayif ki anlatamam.Vucudunun cogu esimin elini dolduruyor hic eti yok sadece kemik. İnsallah toparlanir ve saglikla evimize gotururuz.
Ayni seyi brnde hissediyorum ama bebek mi bilemedim acaba baska bisey mi dedim.sol göğsümun tam altinda hissediyorum titresim gibi garip bir sey oluyor ve baysgidir var bendeKızlar şimdi size bir şey tarif etmeye çalışıcam ama nasıl edicem bilmiyorum
Şimdi bebek hareket ederken tahminim ayağı çünkü göğsümün altı kaburgamın üst tarafı arada böyle titreşim mi desem ama böyle içten içe de ısıtıyor gibi çok ritmik bir hareket böyle bir şey hissediyorum bu ne demek? Size de oldu mu hiç?
Uff uzuldum canim.ins iyi olacak annesi.kac kilo dogdu canim bilgi verdiler miKizlar aksam bebegimi gordum. Agzinin kenarlarinda yaralar cikmis, boynuna serumun kablosu dolanmis o da boynunu kizartmis, heryerine ilac surmusler, elinin ustu mosmor birde o kadar kucuk ve zayif ki anlatamam.Vucudunun cogu esimin elini dolduruyor hic eti yok sadece kemik. İnsallah toparlanir ve saglikla evimize gotururuz.
Kizlar aksam bebegimi gordum. Agzinin kenarlarinda yaralar cikmis, boynuna serumun kablosu dolanmis o da boynunu kizartmis, heryerine ilac surmusler, elinin ustu mosmor birde o kadar kucuk ve zayif ki anlatamam.Vucudunun cogu esimin elini dolduruyor hic eti yok sadece kemik. İnsallah toparlanir ve saglikla evimize gotururuz.
Insallah en kisa zamanda toparlanacak ,moralini bozma,stress ten uzakdur.bol bol sutun Olsun ,bebis saglikli olsun kilobytes takmaHic bilgi vermiyorlar cnm bugun kuvezin ustunde dosyasi vardi ona bakmak istedim hemsire kizdi halbuki benim cocugumun bilgileri ogrenmek hakkim. Ne zaman cikar diyoruz bebegin durumuna bagli belli degil diyorlar
Toparlanır canım. Şükür ki doğdu. Ne zayıf bebekler toparlandı. Ins carcabuk çıkarsınız hastaneden. Bi bakmışız tombis bi kız olmuş aylar sonraKizlar aksam bebegimi gordum. Agzinin kenarlarinda yaralar cikmis, boynuna serumun kablosu dolanmis o da boynunu kizartmis, heryerine ilac surmusler, elinin ustu mosmor birde o kadar kucuk ve zayif ki anlatamam.Vucudunun cogu esimin elini dolduruyor hic eti yok sadece kemik. İnsallah toparlanir ve saglikla evimize gotururuz.
Cnm bunu dün nerde okudum tamda hatırlamıyorum gebelik org olabilir bebek gerçek olarak solunum yapamasada anne karnında, onun alıştırmasını yaparmış doğduğunda güçlük çekmesin diye kendini diş dünyaya hazırlıyormuş yani, geçen hafta konuşmuştuk bende de oluyo korkulacak bişey yok cnm ,biz onun o solunum alıştırmasını hissediyoruz görüyoruz benceYa ben artık korkuyorum
Göbeğim benden bağımsız nefes alış veriş gibi kalkıp iniyor.
Önceden sağıma yattığımda oluyordu sol altta elimi koyunca hissediyordum. 2 gündür sağıma yatmayı bıraktım solum çürüdü artık.
Şimdi oturuyordum geri yaslandım. göbeğimin tepe noktasında oldu aynısı vallahi videoda gözükse çekecektim. Nedir yahu bu
Bebek ki yeri değişti diye düşünüyorum. Bi sorun yoktur içerde değil mi? Allahım ne düşüneceğimi şaşırdım
Hangi modeliii?Ben doktor tavsiyesiyle braun kulaktan ölçer aldım
Ya geçti artık olmuyor demiştiniz sanki kuzuCnm bunu dün nerde okudum tamda hatırlamıyorum gebelik org olabilir bebek gerçek olarak solunum yapamasada anne karnında, onun alıştırmasını yaparmış doğduğunda güçlük çekmesin diye kendini diş dünyaya hazırlıyormuş yani, geçen hafta konuşmuştuk bende de oluyo korkulacak bişey yok cnm ,biz onun o solunum alıştırmasını hissediyoruz görüyoruz bence
Ayni seyi brnde hissediyorum ama bebek mi bilemedim acaba baska bisey mi dedim.sol göğsümun tam altinda hissediyorum titresim gibi garip bir sey oluyor ve baysgidir var bende
Ya ben artık korkuyorum
Göbeğim benden bağımsız nefes alış veriş gibi kalkıp iniyor.
Önceden sağıma yattığımda oluyordu sol altta elimi koyunca hissediyordum. 2 gündür sağıma yatmayı bıraktım solum çürüdü artık.
Şimdi oturuyordum geri yaslandım. göbeğimin tepe noktasında oldu aynısı vallahi videoda gözükse çekecektim. Nedir yahu bu
Bebek ki yeri değişti diye düşünüyorum. Bi sorun yoktur içerde değil mi? Allahım ne düşüneceğimi şaşırdım
Kuzum dediğim ritmik birşey el koymadan anlaşılmıyor hareket olmadığına Eminim dolunayın dediği gibi solunum egzersizi olabilir başka mantıklı açıklama bulamıyorum ona yormak istiyorum açıkcasıBende sağ tarafımdan hissediyorum canım başta korktum ama biraz araştırınca burada da zamanında başlık açmışlar o şekilde yaşayanlar olmuş eşime dedim acaba tuvaletini mi yapıyor o esnada dedibariz bir titreşim yani kimileri de irkilme demişler bebeklerde oluyormuş
Kuzum ben geçen gün resmen ayağını tuttum dışarıdan ve inanılmaz korktumbebekler doğunca hep hayret etmişimdir bu bebek anne karnına nasıl sığıyor diye içimizde değişik şeyler oluyor.
O bebeğin hareketleri canım korkma sen benim karnımı görsenbazen yanardağ gibi yükseliyor iniyor
İşin doğrusu bi daha denk gelmedim ya da şöyle söyleyim göbeğimi çıplak gözlemlediğim zaman fark etmiştim, her zaman göbeğimi açık gözlemliyemiyorum ben küçük kız korkuyo anne kapat dioYa geçti artık olmuyor demiştiniz sanki kuzu
Sürekli hala denk gelince panik yaptım bende
Umarım öyle birşeydir
Toparlanır canım küçük daha zamanla her şey güzel olacakKizlar aksam bebegimi gordum. Agzinin kenarlarinda yaralar cikmis, boynuna serumun kablosu dolanmis o da boynunu kizartmis, heryerine ilac surmusler, elinin ustu mosmor birde o kadar kucuk ve zayif ki anlatamam.Vucudunun cogu esimin elini dolduruyor hic eti yok sadece kemik. İnsallah toparlanir ve saglikla evimize gotururuz.
Karnıma yağ sürüyordum o esnada artık gerindi mi ne olduysa ayağı birden çıkıntı oluşturdu dokunmamla kendimi çekmem bir oldu sanki beni elektrik çarptıKuzum dediğim ritmik birşey el koymadan anlaşılmıyor hareket olmadığına Eminim dolunayın dediği gibi solunum egzersizi olabilir başka mantıklı açıklama bulamıyorum ona yormak istiyorum açıkcası
Hareketlerimiz bu kadar yavaş olsa keşke kök söktürüyor banada
Bir de şey ayağını nasıl tuttun
Ya yerim minnoşu ahahaİşin doğrusu bi daha denk gelmedim ya da şöyle söyleyim göbeğimi çıplak gözlemlediğim zaman fark etmiştim, her zaman göbeğimi açık gözlemliyemiyorum ben küçük kız korkuyo anne kapat dioama iki sefer denk geldim dediğin şeye
Eheheh yaramaz kızKarnıma yağ sürüyordum o esnada artık gerindi mi ne olduysa ayağı birden çıkıntı oluşturdu dokunmamla kendimi çekmem bir oldu sanki beni elektrik çarptıkorktum yani
Eşime diyorum bu kız doğunca yandık biz hayatta uslu bi tipe benzemiyor şimdiden
Kuzum o zaman sende de titreşim oluyor yani?
Arkadaşımın bebeği çok uslu karnındayken nasıldı dedim? Kaç kere hareket etmiyor diye doktora gittim dediEheheh yaramaz kız
Ama korkutucu oluyor gerçekten bazen
Benimkinin favorisi dirsek yada diz çıkarmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?