2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Her şey yoluna girecek inşallah canım kilo alacak büyüyecek inşallah

Ayni seyi brnde hissediyorum ama bebek mi bilemedim acaba baska bisey mi dedim.sol göğsümun tam altinda hissediyorum titresim gibi garip bir sey oluyor ve baysgidir var bende

Ya ben artık korkuyorum
Göbeğim benden bağımsız nefes alış veriş gibi kalkıp iniyor.
Önceden sağıma yattığımda oluyordu sol altta elimi koyunca hissediyordum. 2 gündür sağıma yatmayı bıraktım solum çürüdü artık.
Şimdi oturuyordum geri yaslandım. göbeğimin tepe noktasında oldu aynısı vallahi videoda gözükse çekecektim. Nedir yahu bu
Bebek ki yeri değişti diye düşünüyorum. Bi sorun yoktur içerde değil mi? Allahım ne düşüneceğimi şaşırdım

Uff uzuldum canim.ins iyi olacak annesi.kac kilo dogdu canim bilgi verdiler mi

Rabbim yardımcınız olsun kuzumm İnşallah rn kısa zamanda toparlanır bebeğin ve evinize dönersiniz

Hic bilgi vermiyorlar cnm bugun kuvezin ustunde dosyasi vardi ona bakmak istedim hemsire kizdi halbuki benim cocugumun bilgileri ogrenmek hakkim. Ne zaman cikar diyoruz bebegin durumuna bagli belli degil diyorlar
Insallah en kisa zamanda toparlanacak ,moralini bozma,stress ten uzakdur.bol bol sutun Olsun ,bebis saglikli olsun kilobytes takma

Toparlanır canım. Şükür ki doğdu. Ne zayıf bebekler toparlandı. Ins carcabuk çıkarsınız hastaneden. Bi bakmışız tombis bi kız olmuş aylar sonra

Cnm bunu dün nerde okudum tamda hatırlamıyorum gebelik org olabilir bebek gerçek olarak solunum yapamasada anne karnında, onun alıştırmasını yaparmış doğduğunda güçlük çekmesin diye kendini diş dünyaya hazırlıyormuş yani, geçen hafta konuşmuştuk bende de oluyo korkulacak bişey yok cnm ,biz onun o solunum alıştırmasını hissediyoruz görüyoruz bence

Ya geçti artık olmuyor demiştiniz sanki kuzu
Sürekli hala denk gelince panik yaptım bende
Umarım öyle birşeydir

Ayni seyi brnde hissediyorum ama bebek mi bilemedim acaba baska bisey mi dedim.sol göğsümun tam altinda hissediyorum titresim gibi garip bir sey oluyor ve baysgidir var bende

Bende sağ tarafımdan hissediyorum canım başta korktum ama biraz araştırınca burada da zamanında başlık açmışlar o şekilde yaşayanlar olmuş eşime dedim acaba tuvaletini mi yapıyor o esnada dedi bariz bir titreşim yani kimileri de irkilme demişler bebeklerde oluyormuş

Kuzum ben geçen gün resmen ayağını tuttum dışarıdan ve inanılmaz korktum bebekler doğunca hep hayret etmişimdir bu bebek anne karnına nasıl sığıyor diye içimizde değişik şeyler oluyor.

O bebeğin hareketleri canım korkma sen benim karnımı görsen bazen yanardağ gibi yükseliyor iniyor

Kuzum dediğim ritmik birşey el koymadan anlaşılmıyor hareket olmadığına Eminim dolunayın dediği gibi solunum egzersizi olabilir başka mantıklı açıklama bulamıyorum ona yormak istiyorum açıkcası
Hareketlerimiz bu kadar yavaş olsa keşke kök söktürüyor banada
Bir de şey ayağını nasıl tuttun

Ya geçti artık olmuyor demiştiniz sanki kuzu
Sürekli hala denk gelince panik yaptım bende
Umarım öyle birşeydir
İşin doğrusu bi daha denk gelmedim ya da şöyle söyleyim göbeğimi çıplak gözlemlediğim zaman fark etmiştim, her zaman göbeğimi açık gözlemliyemiyorum ben küçük kız korkuyo anne kapat dio ama iki sefer denk geldim dediğin şeye

Toparlanır canım küçük daha zamanla her şey güzel olacak

Karnıma yağ sürüyordum o esnada artık gerindi mi ne olduysa ayağı birden çıkıntı oluşturdu dokunmamla kendimi çekmem bir oldu sanki beni elektrik çarptı korktum yani

Eşime diyorum bu kız doğunca yandık biz hayatta uslu bi tipe benzemiyor şimdiden

Kuzum o zaman sende de titreşim oluyor yani?

Ya yerim minnoşu ahaha
Bende yatarken elimi karnıma koyunca hissediyordum kuzu beni panik ettirmekten başka birşey yapmıyor bu oğlan ah ah

Eheheh yaramaz kız
Ama korkutucu oluyor gerçekten bazen
Benimkinin favorisi dirsek yada diz çıkarmak

Eheheh yaramaz kız
Ama korkutucu oluyor gerçekten bazen
Benimkinin favorisi dirsek yada diz çıkarmak
Arkadaşımın bebeği çok uslu karnındayken nasıldı dedim? Kaç kere hareket etmiyor diye doktora gittim dedi yani yandık biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…