2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Mini_mini Canım zor biliyorum ama kendini bırakma lütfen. Çok çok erken doğup aylarca küvezde kalan bebekler de var. Teni daha hassas olduğu için kızarma yara pişikler vs normal.
İnşaallAh çarçabuk toparlanır, kucağına alırsın.

A April wind buldum cnm bahsettiğim şeyi, senin oğlan çok muzur olacak belli daha şimdiden yaramaz
Ya gerçekten
Korkuyorum
Arkadaşımın bebeği çok uslu karnındayken nasıldı dedim? Kaç kere hareket etmiyor diye doktora gittim dedi yani yandık biz
Kardeşimde öyleydi kuzum
Annemle kaç kere acile gidip serum aldık
Serumdan sonra coşuyordu sonra tekrar mazlum oluyordu.
Doğdu ve kardeşimin ağlama sesini ben hiç duymadım Gece uykusu uyurdu. Melek gibiydi. Çok dua ettim öyle çocuğum olsun diye ama maalesef sanırım:))
Bende aksine kolikmişim kök söktürmüşüm bebekken. 5 yaşına kadar da ayakta sallanarak uyumuşum Kadıncağız 18 senede anca unutmuş ki kardeşimle aramda o kadar var

Canım iyileşecek toparlayacak inşallah sabır, bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Sağlık versin kuzuna

Çanım ne bebekler doğuyor kaç kilo ama toparlıyorlar. Üzme kendini toparlıcak inşallah.

Aa bak esin hakli olabilir belkide isiyordur gercekten.tam popolari var o tarafta ayaklar iceriye dogru

Daha az önce telefon yutmuşum gibi titreşim oldu canım oluyor zaten benimki yan durduğu için geriniyor mu napıyor anlamadım

İnşallah canım. Dualarımız seninle. Büyüycek daha minik kızın içini kalbini daraltma

Cok sukur saglikli bir bebekki hareketleri yapiyo masallah urasa

Esiniz ve yakinlariniz butun isleri seve seve yaparlarmi,
bu aralar sürekli düşündüğüm şey gebelik haftamda bile çıkmış Allah razı olsun eşim bu süreçte çok yardımcı oldu, önceden yapmazdı oda bi gerçek ,bi parça bişey kaldırsa onada söylemiydi, çevremden hiç fayda görmedim maalesef ,oysaki ben ne çok kişi için kendimi yordum yıprattım yazık etmişim kendime şimdi kendi evimin işini yapamaz hale geldim, inş bundan ders çıkartırım da gözümün önüne bakarım,

İnşallah kuzum, günaydın
Yolunuz açık olsun cnm dikkatli olun ,burda öksürük salgını var sanırım maske tak cnm hastanede,ben çok kötüyüm şuan sabaha karşı sıtmalandım gece parol içmiştim şimdi de bi tane içtim, öksürmekteniçim dışıma çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…