2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sağol kuzum Geçmiş olsun yaa ilerlemez inşallah sende dikkat et kendine.

Canım merak etme hepsi geçiyor ve çabuk toparlanıyorlar. Eşimin teyzesi ikiz doğurmuştu. Şuan
3 yaşındalar. Daha dün akşam ona sordum kaç kg doğmuştu kızın diye. 1200 doğdu şişlikleri inince 1 kg kalmıştı dedi. Şuan görsen maşallahı var. Seninki de toparlıcak kendini.

Kizlar doktor burda enfeksiyon kaparsin ya yenidogan unitesini ara bebek uygunsa anneli odaya gec yada evine cik dedi. Anneli odada kalan oldu mu hic ? Nasil oluyor o odalar ?
Canım normal Doğum sonrası kalınan özel odadan bahsetmiş sanırım, beraber kalın diye. Çünkü öyle anneli oda diye birşey yok.
Hastaneyi ara bir sor istersen.

Blankinfinity canım günaydın güzel haberlerini bekliyoruz Allah'a emanet olun....
Mini mini canım emin ol kızın çok güçlü hemencecik toparlanacak ve annesine de güç verecek benim yigenim de 29 haftalık doğdu ki 960 Gr di doktorlar hiç umut vermedi yaşamaz diye ama şuan üniversite sınavına hazırlanıyor Rabbimden umut kesilmez kuzum senin miniginde savaşacak Allah'a emanet yavrularımiz....

Canım normal Doğum sonrası kalınan özel odadan bahsetmiş sanırım, beraber kalın diye. Çünkü öyle anneli oda diye birşey yok.
Hastaneyi ara bir sor istersen.

Canim otel gibi diyor hemsire. Bebek eger uygunsa yanina aliniyormus ama anneye tedavi yapilmiyormus sadece bebekle ilgileniyorlarmis bilemedim bende sadece bu kadar bilgi verdiler. Dogum sonrasi ozel odada kaliyordum ama malesef bebek kuvezde old icin yanima vermediler saat 11 de bebegi gormeye gidecegim o zaman belli olacak sanirim saol canim

melike222 canim bak ortulerim bu. Esim arabaya koydu o ara cektiklerim. Soldaki poşet. Bebegin ilk kiyafetleri. Hemsire istediginde esim direk poseti uzatsin ince pamuklu battaniye. Bez zibin atlet. Külot. Eldiven badisi sapkasi ve corapli pantolonu. Soguk olursa zaten odada degistiririz kalin battaniye yastik pusetini hazirladim.

Günaydın kızlar
Güzel haberler alacağımız mutlu bir gün olsun inşallah

Sabah sabah eşim moralimi bozdu işe gitmeden
Hazırlanıyordu, ne giyse dar geldi, çok kilo aldım diye söylemeye başladı.
Ben de spor yap dedim

Eşim öğretmen, ders saati az olduğu için de sadece Çarşamba Perşembe ve Cumartesi günleri çalışıyor onun dışında hep evde ve en geç 4buçukta evde oluyor.

Ben spor yap deyince ne zaman yapacam zaman mı var dedi
Ben de boş günlerinde 11e kadar yatmak yerine 9da kalk sporunu da yaparsın dedim
“Hem spor yapıp hem de gelip evde iş mi yapıcam” dedi
Bu lafı o kadar zoruma gitti ki

Ya dedim allah aşkına evde ne iş yapıyorsun, duyanda sürekli seni çalıştırıyorum zanneder dedim

Allah razı olsun gerçekten hamilelik boyunca yardımcı oldu hakkını yiyemem ama onun iş dediği şeyler günlük rutinler

Mesela evdeyse yemeği yapar, ama ben elinin altında gezerim mutlaka. Yıkar doğrar hazırlarım o da pişirir, o sırada çıkan bulaşıkları da yıkarım elinin altını boşaltırım, tabi pilavı salatası masayı hazırlaması yine ben yapıyorum
Yemekten sonra her gün bulaşıkları o akıtıyor ben makinaya diziyorum

Kahvaltıyı genelde ben hazırlarım, bulaşığı yine birlikte toplarız
Evi de 10-15 günde bir süpürür ama detaylı değil, şu pratik dik süpürgeler var ya onla süpürür, büyük süpürgeyi bile açmaz
Ben de arkasından toz alırım banyoyu temizlerim

Sanki bunlar çok ağır işlermiş gibi spor yapmasına engel olduğunu söylüyor beyefendi

Ben geçen yıl hem çalışıyordum hem de haftada üç gün pilatese gidiyordum, iki gün de yürüyüş yapıyordum ve evin bütün yükü de bendeydi

Yemeğimi akşamdan yapıp koyardım, işten gelince hemen masayı hazırlardım yemek yerdik toplardım pilatese giderdim
Gelince de çamaşır duş terkar yemek hazırlığı, sabah kalk yine işe git
Benim ki can değil miydi yani

Evet kilo almışsın diyip konuyu kapatsaydın senden ne duymak istedi ki.... Eşim de bazen göbeğim çıktı der; evet biraz çıkmış derim. Hayır spor yapmaz. Kuruyemiş çok sever... Elinde olsa markete arabayla gidecek o yüzden pek oralı olmam.

Bence bu dönem eşlerimiz de hassaslaştı bizdeki değişim onları da etkiliyor.... He de geç sen de canım sayılı günlerin kaldı canını sıkma

Sürekli söyleniyor spor yapamıyorum diye ama dediğin gibi her yere arabayla gider, akşamları kuruyemiş çikolata cips hepsini de yer

Market alışverişimizi görsen sanki evde on tane çocuğa abur cubur alıyor, hepsini de yer

Tek dikkat ettiği ekmek yememek, sonra da kilo aldım diyor ve spor yapamamasının sebebi beni gösteriyor

Haklısın. Onlar o kadar işe alışık büyütülmediği için gözüne fazla geliyor sanırım. Benim eşimde spor yapmak istiyordu iyi git dedim. Sözde herkese Benim izin vermediğimi söylüyordu beyfendi. İnan 3 kere gitti sadece. Onlara spor zor geliyor iş bahane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…