2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Çok doğru söyledin canım
Spor zor geliyor
Gitse bile bir iki gider sonra yine bırakır

Geçen yıl ben spora başlayınca o da başladı bir heves, en fazla beş kere gitmiştir, sonra bıraktı

Yaptığı tek spor haftada bir halı saha maçı

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Nişanı bu kadar çok gelen var mı acaba. Sancımın sıklaşmasını beklemekten başka yapacak bişey yok sanırım
Merak ettim doğum yaptınız mı? Sayfalara bakarken gördüm yazınızı, benim bu yumurta akı şeklinde akıntım 1 hafta sürmüştü. Defalarca parça parça düştü.. kanlı değildi ama yine de doğum öncesi rahim ağzından gelen akıntıydı ve sanırım o da bir tür nişan. İlk doğumumda tek sefer kanlı gelmişti sancımla birlikte. Bu sefer sancıdan 1 hafta önce başladı ve 1 hafta sürdü.
İnşallah kolaylıkla gelmiştir bebeğiniz..

Günaydın kizlar.cati muayinesi oldum ve bebek kanala yerlesmis ustelik 3 4 cm acilmam varmis muayene ederken baya kan gen geldi nisaninda gelmis dedi bir haftaya dogum yaparsin dedi catimda musaitmis.birde bu muayenede dogumu tetikler dedi
Süper valla. Darısı başıma inşallah

Günaydın kizlar.cati muayinesi oldum ve bebek kanala yerlesmis ustelik 3 4 cm acilmam varmis muayene ederken baya kan gen geldi nisaninda gelmis dedi bir haftaya dogum yaparsin dedi catimda musaitmis.birde bu muayenede dogumu tetikler dedi
Hadi gözünaydın canımmmmm açılma da varmış artık her an gelebilir. Çok sevindim normal doğum için de uygunmuş.

Enaa kizz ne guzel acilman var musait ohh mis.. ins kolaycacik dogurursunn kuzum.

A April wind hayirli haberlerini bekliyoruz canim

Deme kız Bizim günlerimiz yakın ben daha çalışıyorum buradan doğuma geçiş yapıcam galiba Sende bırak git erkenden beni

Mini_mini ozellikle msjlarini toplu okudum. Canim oncelikle hic merak etme kuzun toparlayacaktir. Ve hemsirelerin maalesef kisitli bilgi verme yetkileri var bu her yerde boyle. Anneli oda dedigi servis cnm. Cocuk eger kendi islevlerini yerine getirebilecek bir durumdaysa serviste kaliyorsunuz. Ilaclari bakimlari orada yapiliyor bir de mis gibi annesiyle oluyor. Ama bunun icin bir cok seyi kendi yapabiliyor olmasi lazim. Cunku ufak bir solunum destegi haric baska turlu vermezler servise. Ablamin oglundan biz bu sureclerden kirk defa gectigimiz icin. Servise cikinca taburcu olmus gibi sevinirdik. Ama hayirlisini dile kuzum. Eger orada kalmasi gerkiyorsa da zorla cikartma sakin servise. Bir de ozelde miydin sen?

Fark etmeden doğuracaktın o zaman akıntın nasıl gelmişti canım renksiz mi kahverengi falan mıydı ? Bi kere kahve gibi geldi diye hatırlıyorum sende ama emin olamadım

Arkadaşımın bebeği çok uslu karnındayken nasıldı dedim? Kaç kere hareket etmiyor diye doktora gittim dedi yani yandık biz

Ay canim ondan ben de korkuyorum. Cunku benim sipa benim Uyanik oldugum her an uyanik ve hareketli.. simdi boyle bir rutinde devam ederse yandik diyorum baska bir sey demiyorum :))

Kızlar merhaba

Kontrolde 3cm aciklik ve sancı cıktı yarış verdi doktor. Şimdi doğuma gidiyorum hani

Bana da dua eder misiniz?
Canimmm cok heycanliii
Hadi saglicakla kucagina al yavrunu insallah.. kolay bir dogum olur umarimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…