2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım sen ne kadar çok şey yaşıyormuşsun öyle hayretle okudum desem yeridir. Sağ salim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah evladını tüm derdin sıkıntın su gibi akar gider
Amin canim sagol valla ben belli etmeyenlerdenim kim gorse. Oh masallah der ama gel sen onu bana sor. Artik gogledeki nisan olayindan sonra pek fazla guvenemiyorum yoksa foto atardim kasimaktan yara olan kolarim gogsum ve bacaklarim. Disariya giderken sikinti oluyor imsanlar icinde kasimak. Hepimize rabbim yardim etsin

Cuttingcorners her şey harika ilerleyecek ve misss gibi bir bebekkokusu çekeceksin içine Eminim o korkuyu hepimiz yaşadık doğumlarımızda, yaşayacağızda kaçıncı olursa olsun ama o da güzel ve heyecanlı dediğin gibi...

melankolimm ben yaz-kış pencere aralık yatarım hep, sıcak değil soğuk havayı soluyarak uyuyabilirim fakat şu an yaşadığım ateş basması bambaşka bir durum :/ Her güzel şeyin var bir kötü yanı maalesef, olsun, şükür...

Canım bu kaşıntıları doktora söyledin mi ?

Canim duydugum kadariyla genel yani uyutulan sezeryan daha iyiymiş. Bu arada oglumun dogum gununde sizde hayirlisiyla dogum yapacaksiniz. Insallah benimde olur. Her ikisininde ayni gun olması fena olmaz
Doktor sırtımda ödem olduğunu epiduralin zor olabileceğini söyledi. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Eğer olmazsa genel anestezi olacak ki onu hiç istemiyorum.

Canım bana o gün suni sancı verip doğumu başlatmıştı doktorum 2cm açıklığım var ve günüm geçti diye. İlk defa öyle alttan muayene etmişti ve muayeneden sonra peçeleye epey kan gelmişti.
Senin çok olmuş canım bildiğin nişan gelmiş,doğumun başlamış.Benim ki öyle olmadı ama düne görede azaldı gibi
Canim renkten cok ped yada pecete islak sa ped islaklik emmisse. Anliyorsun. Birsey gelmese zaten kurudur. Ve hafiftir. Ped
Hee şimdi anladım canım dur ben dediğin gibi ped takıp takip edeyim sağol canım
Sen bide beni görçektin yeşil yeşil görünce anam dedim nee oluyo
Şimdi takcam canım durumdan haberdar ederim
Gelir gelir eli kulağındadır
Oğlan gelsin diye fırsattan istifa ediyom demiyoda

Aynen bu ates normal ateş degil. Rabbim hepimizi ve tum bu durumda olanlari ve olacak olanlari tez vakitte saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin

Canim duydugum kadariyla genel yani uyutulan sezeryan daha iyiymiş. Bu arada oglumun dogum gununde sizde hayirlisiyla dogum yapacaksiniz. Insallah benimde olur. Her ikisininde ayni gun olması fena olmaz
Benim ilki genel anestezi oldu. Acıyla uyandım ve 2 hafta sersem gibi gezdim. Belki epiduralin de başka zorlukları olur. Allah hayırlısını versin demek en güzeli galiba.
8 Nisan güzel bir gün :) Allah sağlıklı güzel ömürler versin oğlunuza ve yeni bebeğinize

Canım seni de özel mesaj grubumuza alıyorum, fotoğraf demişken orada paylaşılan fotoğraflar google’da çıkmıyor

Canım BellaCiao da sormuş doktorun haberi var mı belki gebelik kolestazı olabilir kaşıntı ondan çok oluyordur. Yada alerji olmuş olabilirsin yediklerinde etki ediyordur

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Maşallah sübhanallah canım senden böyle bir doğum haberi alıcağımızı hissetmiştim ☺
Rabbim evladına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

Oyy super masallah gozunuz aydinnn. Anali babali buyusun kuzucuk insallah

İnşallah sağlıkla kavuş canım. Her şey güzel olacak inşallah

Gözünaydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin

Kızlar benim az önce idrarım yeşil renkte geldi. Su sızıntısı falan mı var ki yeşil geldi
Klozette mavi renk koku giderici var o mu değiştirdi acaba rengini

Canım bence telaş yapma
Çünkü o mavi renkle sarı idrar birleşince yeşil olmuştur
Ben de daha önce öyle görüp çok şaşırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…