Hayırlısıyla sağ salim kavuşurursun canım inşallahArkadaşlar selam. 8 Nisan'a sezeryan planlandı. Kısmetse bir kaç güne kavuşuyorum oğluma.
Amin canim sagol valla ben belli etmeyenlerdenim kim gorse. Oh masallah der ama gel sen onu bana sor. Artik gogledeki nisan olayindan sonra pek fazla guvenemiyorum yoksa foto atardim kasimaktan yara olan kolarim gogsum ve bacaklarim. Disariya giderken sikinti oluyor imsanlar icinde kasimak. Hepimize rabbim yardim etsinCanım sen ne kadar çok şey yaşıyormuşsun öyle hayretle okudum desem yeridir. Sağ salim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah evladını tüm derdin sıkıntın su gibi akar gider
Amin canim sagol valla ben belli etmeyenlerdenim kim gorse. Oh masallah der ama gel sen onu bana sor. Artik gogledeki nisan olayindan sonra pek fazla guvenemiyorum yoksa foto atardim kasimaktan yara olan kolarim gogsum ve bacaklarim. Disariya giderken sikinti oluyor imsanlar icinde kasimak. Hepimize rabbim yardim etsin
Doktor sırtımda ödem olduğunu epiduralin zor olabileceğini söyledi. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Eğer olmazsa genel anestezi olacak ki onu hiç istemiyorum.
Senin çok olmuş canım bildiğin nişan gelmiş,doğumun başlamış.Benim ki öyle olmadı ama düne görede azaldı gibiCanım bana o gün suni sancı verip doğumu başlatmıştı doktorum 2cm açıklığım var ve günüm geçti diye. İlk defa öyle alttan muayene etmişti ve muayeneden sonra peçeleye epey kan gelmişti.
Hee şimdi anladım canım dur ben dediğin gibi ped takıp takip edeyim sağol canımCanim renkten cok ped yada pecete islak sa ped islaklik emmisse. Anliyorsun. Birsey gelmese zaten kurudur. Ve hafiftir. Ped
Sen bide beni görçektin yeşil yeşil görünce anam dedim nee oluyoHeyecan yaptım kız yeşil deyincebir an suyun geldi sandım kendim doğuruyormuş gibi hissetim .
Kontrol et bir dahakini canım birde ped tak eğer su kesesi delindiyse ped yarım saate dolu olması lazım.
Bu oğlan zor gelecek beni bekleme sen
Fanfinifon bile fayda etmiyor ben daha nediiim de gelsin
Aynen bu ates normal ateş degil. Rabbim hepimizi ve tum bu durumda olanlari ve olacak olanlari tez vakitte saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsinCuttingcorners her şey harika ilerleyecek ve misss gibi bir bebekkokusu çekeceksin içine Eminim o korkuyu hepimiz yaşadık doğumlarımızda, yaşayacağızda kaçıncı olursa olsun ama o da güzel ve heyecanlı dediğin gibi...
melankolimm ben yaz-kış pencere aralık yatarım hep, sıcak değil soğuk havayı soluyarak uyuyabilirim fakat şu an yaşadığım ateş basması bambaşka bir durum :/ Her güzel şeyin var bir kötü yanı maalesef, olsun, şükür...
Benim ilki genel anestezi oldu. Acıyla uyandım ve 2 hafta sersem gibi gezdim. Belki epiduralin de başka zorlukları olur. Allah hayırlısını versin demek en güzeli galiba.Canim duydugum kadariyla genel yani uyutulan sezeryan daha iyiymiş. Bu arada oglumun dogum gununde sizde hayirlisiyla dogum yapacaksiniz. Insallah benimde olur. Her ikisininde ayni gun olması fena olmaz
Canım seni de özel mesaj grubumuza alıyorum, fotoğraf demişken orada paylaşılan fotoğraflar google’da çıkmıyorAmin canim sagol valla ben belli etmeyenlerdenim kim gorse. Oh masallah der ama gel sen onu bana sor. Artik gogledeki nisan olayindan sonra pek fazla guvenemiyorum yoksa foto atardim kasimaktan yara olan kolarim gogsum ve bacaklarim. Disariya giderken sikinti oluyor imsanlar icinde kasimak. Hepimize rabbim yardim etsin
CanımAmin canim sagol valla ben belli etmeyenlerdenim kim gorse. Oh masallah der ama gel sen onu bana sor. Artik gogledeki nisan olayindan sonra pek fazla guvenemiyorum yoksa foto atardim kasimaktan yara olan kolarim gogsum ve bacaklarim. Disariya giderken sikinti oluyor imsanlar icinde kasimak. Hepimize rabbim yardim etsin
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsünKizlar jet hiziyla dogum yaptim.hastaneye geldim yatis oldu 7 cm acilmam olmus yatakta ikindim once 9 cm oldu o sirada suyumda patladi ikinirken kafasini gordu dur dedi ikinma kafasi geliyo.hemen catala aldilar orda da oldu 17.47 de oldu.belden uyusturdular ben istedim.sonra ayrintili anlatirim
Maşallah sübhanallah canım senden böyle bir doğum haberi alıcağımızı hissetmiştim ☺Kizlar jet hiziyla dogum yaptim.hastaneye geldim yatis oldu 7 cm acilmam olmus yatakta ikindim once 9 cm oldu o sirada suyumda patladi ikinirken kafasini gordu dur dedi ikinma kafasi geliyo.hemen catala aldilar orda da oldu 17.47 de oldu.belden uyusturdular ben istedim.sonra ayrintili anlatirim
Oyy super masallahKizlar jet hiziyla dogum yaptim.hastaneye geldim yatis oldu 7 cm acilmam olmus yatakta ikindim once 9 cm oldu o sirada suyumda patladi ikinirken kafasini gordu dur dedi ikinma kafasi geliyo.hemen catala aldilar orda da oldu 17.47 de oldu.belden uyusturdular ben istedim.sonra ayrintili anlatirim
İnşallah sağlıkla kavuş canım. Her şey güzel olacak inşallahKızlar sabah erkenden hastaneye yatisim yapılacak dualarınızı bekliyorum hayırla bebeğimizi kucagimiza alalım sağlıkla sıhhatle kendime gelir gelmez sizi haberdar ederim inşallah bir terslik olmaz kızlar rabbim kimseyi bu yolda koymasın hepiniz hakkınızı helal edin hayırlı geceler.....
Gözünaydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsinKizlar jet hiziyla dogum yaptim.hastaneye geldim yatis oldu 7 cm acilmam olmus yatakta ikindim once 9 cm oldu o sirada suyumda patladi ikinirken kafasini gordu dur dedi ikinma kafasi geliyo.hemen catala aldilar orda da oldu 17.47 de oldu.belden uyusturdular ben istedim.sonra ayrintili anlatirim
Kızlar benim az önce idrarım yeşil renkte geldi. Su sızıntısı falan mı var ki yeşil geldi
Klozette mavi renk koku giderici var o mu değiştirdi acaba rengini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?