Ay maşallah. Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. İnşallah bizimde böyle olur moral oluyor okudukçaKizlar jet hiziyla dogum yaptim.hastaneye geldim yatis oldu 7 cm acilmam olmus yatakta ikindim once 9 cm oldu o sirada suyumda patladi ikinirken kafasini gordu dur dedi ikinma kafasi geliyo.hemen catala aldilar orda da oldu 17.47 de oldu.belden uyusturdular ben istedim.sonra ayrintili anlatirim
Çok teşekkürler canım ❤ İlk duyduğum ana göre daha iyiyim ama halen heyecanlı ve korkuyorum
Doktor sırtımda ödem olduğunu epiduralin zor olabileceğini söyledi. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Eğer olmazsa genel anestezi olacak ki onu hiç istemiyorum.
Canım bana o gün suni sancı verip doğumu başlatmıştı doktorum 2cm açıklığım var ve günüm geçti diye. İlk defa öyle alttan muayene etmişti ve muayeneden sonra peçeleye epey kan gelmişti.
Hayirlisiyla olur insallah dogumun canimSag salim yavrunu kucagina alman dilegiyrl. Yarin haber vermeyi unutma bize
Evet oyleymis canim bir arkadasim oyle aciklama yapti. Ne bileyim iyi hissetmistim kendimi
Ama artik daha dikkat edeyim. Cikmiyim bari kendim.
Ya canim ates basmasj bende de oluyor ama kasinti bildigim kadariyla ciddiye alinmasi gereken bir sey. Kolestaz riski oluyor ya. Bir doktorunla gorustun mu bunla alakali?
Arkadaşlar selam. 8 Nisan'a sezeryan planlandı. Kısmetse bir kaç güne kavuşuyorum oğluma.
Kızlar sabah erkenden hastaneye yatisim yapılacak dualarınızı bekliyorum hayırla bebeğimizi kucagimiza alalım sağlıkla sıhhatle kendime gelir gelmez sizi haberdar ederim inşallah bir terslik olmaz kızlar rabbim kimseyi bu yolda koymasın hepiniz hakkınızı helal edin hayırlı geceler.....
min canim sagol allah razi olsunBenim ilki genel anestezi oldu. Acıyla uyandım ve 2 hafta sersem gibi gezdim. Belki epiduralin de başka zorlukları olur. Allah hayırlısını versin demek en güzeli galiba.
8 Nisan güzel bir gün :) Allah sağlıklı güzel ömürler versin oğlunuza ve yeni bebeğinize
Karaciger emzinlerimdeymis. Biraz dustu ama kasinti kaldi cuma gunu kontrole gidince yazarimCanımBellaCiao da sormuş doktorun haberi var mı belki gebelik kolestazı olabilir kaşıntı ondan çok oluyordur. Yada alerji olmuş olabilirsin yediklerinde etki ediyordur
Senin çok olmuş canım bildiğin nişan gelmiş,doğumun başlamış.Benim ki öyle olmadı ama düne görede azaldı gibi
Hee şimdi anladım canım dur ben dediğin gibi ped takıp takip edeyim sağol canım
Sen bide beni görçektin yeşil yeşil görünce anam dedim nee oluyo
Şimdi takcam canım durumdan haberdar ederim
Gelir gelir eli kulağındadır
Oğlan gelsin diye fırsattan istifa ediyom demiyoda
Kizlar jet hiziyla dogum yaptim.hastaneye geldim yatis oldu 7 cm acilmam olmus yatakta ikindim once 9 cm oldu o sirada suyumda patladi ikinirken kafasini gordu dur dedi ikinma kafasi geliyo.hemen catala aldilar orda da oldu 17.47 de oldu.belden uyusturdular ben istedim.sonra ayrintili anlatirim
Yarın doğumu olacak olan arkadaşlar
Cuttingcorners
@isimdeyimgucumdeyim
@Azram38
Allah yardımcınız olsun ağrısız sızısız sağ salim atlatın inşallah süreçi
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Yarın kızını görünce Harika hissedeceksin
Sizler doğurdukça bizi de heyecan basıyor
Benim pek bilgim yok ama bence doktorunuzu dinleyin siz
Allah korusun ödem varsa istenmeyen durumlara sebep olmasın
Maaşallah canımhayırlı uğurlu olsun
Amin canım inşallahSanırım en sona ben giricem ben girene kadar diğer arkadaşlarım doğum yapmış olur.
Kuzum bu arada idrar rengin tabletten dolayı öyle olmuş olabilir yeşil olsa sadece akıntı olmaz mıydı?
İnşallah canımbende buradaki doğumlara çok heyecanlandım şimdi heyecan kat sayım daha da arttı❤
Heyecandan da uykum kaçtı heralde canımCanım uyumalısın yarına dinlenmiş ol❤❤
Senin yerine heyecanlıyımm.
Rabbim yardımcın olsun. Bizim yerimize mis mis kokla miniğini ❤❤
Hayirlisiyla al kucagina bebisini ,cok kolay rahat dogum olur insallah.Heyecandan da uykum kaçtı heralde canımYarın gece inşallah kızım koynumda uyurum
Calismalara devam canim dogum istiyosan ,hergun yapmalisinBaktın mı akıntı falan varmı kuzu
Aman hiç zevkli olmuyor kizorla yapıyorum valla
Yarın doğumu olacak olan arkadaşlar
Cuttingcorners
@isimdeyimgucumdeyim
@Azram38
Allah yardımcınız olsun ağrısız sızısız sağ salim atlatın inşallah süreçi
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Kızlar ya ben şu göğüs kapağı varya silverette marka, göğüs ucu yarasından cok korkuyorum. Almak şart mı onu
Ayyyy ciddi misinGünaydın kizlar.cati muayinesi oldum ve bebek kanala yerlesmis ustelik 3 4 cm acilmam varmis muayene ederken baya kan gen geldi nisaninda gelmis dedi bir haftaya dogum yaparsin dedicatimda musaitmis.birde bu muayenede dogumu tetikler dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?