2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ay maşallah. Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. İnşallah bizimde böyle olur moral oluyor okudukça

Çok teşekkürler canım ❤ İlk duyduğum ana göre daha iyiyim ama halen heyecanlı ve korkuyorum

Yarın kızını görünce Harika hissedeceksin
Sizler doğurdukça bizi de heyecan basıyor

Doktor sırtımda ödem olduğunu epiduralin zor olabileceğini söyledi. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Eğer olmazsa genel anestezi olacak ki onu hiç istemiyorum.

Benim pek bilgim yok ama bence doktorunuzu dinleyin siz
Allah korusun ödem varsa istenmeyen durumlara sebep olmasın

Canım bana o gün suni sancı verip doğumu başlatmıştı doktorum 2cm açıklığım var ve günüm geçti diye. İlk defa öyle alttan muayene etmişti ve muayeneden sonra peçeleye epey kan gelmişti.

Canım yarın Doğumun varmış galiba
Sağlıkla kucağına al inşallah kuzunu
Güzel haberlerini bekliyoruz

Canım ben araba kullanmadığım için pek fikrim yok ama sancı öyle hemen senin direksiyon hakimiyetini kaybedecek kadar bir anda gelmez bence
Sanırım strese girmemen icin kullanma demişlerdir

Yalnız ben bir yazı okumuştum
Hamile olan kişinin oturduğu tarafta hava yastığını iptal etmek gerekiyormuş, sanırım açıldığı an bebeğe zarar veriyordu
Biz benim tarafta kapattık hava yastığını

Arkadaşlar selam. 8 Nisan'a sezeryan planlandı. Kısmetse bir kaç güne kavuşuyorum oğluma.

Hayırlı olsun canım
Geri sayım başladı senin için de

Helal olsun canım sen de hakkını helal et
Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz

A
min canim sagol allah razi olsun

Canım BellaCiao da sormuş doktorun haberi var mı belki gebelik kolestazı olabilir kaşıntı ondan çok oluyordur. Yada alerji olmuş olabilirsin yediklerinde etki ediyordur
Karaciger emzinlerimdeymis. Biraz dustu ama kasinti kaldi cuma gunu kontrole gidince yazarim

Dogum yapan arkadaslar
Kasiklarimda adet agrisi gibi agri var. sanci degilde agri.ama hissedilmeyecek gibi de degil. Sizce bu usutme falan mi hamilelikten mi. 30 nisan gibi dogum gorunuyor simdilik erken gelmezse

Baktın mı akıntı falan varmı kuzu

Aman hiç zevkli olmuyor ki zorla yapıyorum valla

Maaşallah canım hayırlı uğurlu olsun

Amin canım inşallah Sanırım en sona ben giricem ben girene kadar diğer arkadaşlarım doğum yapmış olur.

Kuzum bu arada idrar rengin tabletten dolayı öyle olmuş olabilir yeşil olsa sadece akıntı olmaz mıydı?
Yarın kızını görünce Harika hissedeceksin
Sizler doğurdukça bizi de heyecan basıyor

Benim pek bilgim yok ama bence doktorunuzu dinleyin siz
Allah korusun ödem varsa istenmeyen durumlara sebep olmasın

İnşallah canım bende buradaki doğumlara çok heyecanlandım şimdi heyecan kat sayım daha da arttı❤

Canım uyumalısın yarına dinlenmiş ol
Senin yerine heyecanlıyımm.
Rabbim yardımcın olsun. Bizim yerimize mis mis kokla miniğini

Canım uyumalısın yarına dinlenmiş ol❤❤
Senin yerine heyecanlıyımm.
Rabbim yardımcın olsun. Bizim yerimize mis mis kokla miniğini ❤❤
Heyecandan da uykum kaçtı heralde canım Yarın gece inşallah kızım koynumda uyurum

Kızlar ya ben şu göğüs kapağı varya silverette marka, göğüs ucu yarasından cok korkuyorum. Almak şart mı onu

canım ben baya baktım alsan ıyı olur bence ama silverette cok pahalı geldı baana ithal oldugu ıcın cok daha pahalıymıs o
ben silvernurse kullanıyorum 195 lira baktım bı farkları da yok bırı ıthal bırı yerlı yanı tek fark bu bosuna para verme o kadar

Günaydın kizlar.cati muayinesi oldum ve bebek kanala yerlesmis ustelik 3 4 cm acilmam varmis muayene ederken baya kan gen geldi nisaninda gelmis dedi bir haftaya dogum yaparsin dedi catimda musaitmis.birde bu muayenede dogumu tetikler dedi
Ayyyy ciddi misin acılma oldugunda senin rahim kemiklerin ağrıyor mu hic?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…