2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İhtiyac duyarsam almaya karar verdim ona bütce ayıramadım

Canım öncelikle gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah Heyecanla Doğum hikayeni bekliyorum bir ara 4cm açıklık var dediğini okudum hiç ağrı sızı olmadı mı o raddeye kadar bir de ilk bebiş mi çok merak ettim

Çooooook bitkinim........
Uyumuyor, öğlen saat 14:00den beri bir bebek hiç mi uyumaz!!!!
Hep kucakta hep memede..
Banyo yaptırdık, gaz damlasını verdim, ayakta salladık,vs vs. Yok uyumuyor.
Mızıl mızıl.
Şuan Çok sabırsız ve gerginim. Çok çaresizim.
Ne yapacağımı bilmiyorum artık.
Bi uyusa, sadece uyumak istiyorum!

Annelerin hakkı ödenmez derler İnşallah bebek de alışır canım dışarıya düzelecektir zamanla. Moral bozma güçlü anneleriz biz 9 ay taşıdık, her şeyden koruduk, bu zorlukları da aşarsın inşallah.

Canım hadi geçmiş olsn. Bebisin de masallh nasıl güzel nasıl tombis. Güle güle büyütün. Ben de heyecanlandım şimdi sabirsizlaniyrm. Biran önce kavuşmak istyrm hayırlısı ile

Kizlar normal dogum yapacaksaniz epidural isteyin cok daha rahat oluyor.benim sancim az oldu calisanlarda sasirdi o sanciyle iyi duruyorsun dedi.o yuzden eger duzenli geliyorsa sanciniz gidin muhakkak doktora.nerdeyse evde olacakti.agrida adet agrisi gibi oluyor belede vuruyor.dun catimda cok agrimisti.5 dakikada bir sanci varsa gidin.dogum sirasinda sanci geldigi an buyuk abdestinizi yapar gibi ikinin bacaginizi diziniz cekin basinizi egin ittirin ikinin .sorunuz olursa sorun bakabildikce cevaplarim

Calismalara devam canim dogum istiyosan ,hergun yapmalisin

Yok ya acıyor vallah dün sondu. Zaten toplam 2 kere oldu geçen hafta ve dün ikiside zor oldu.
Başka şekilde başlatmak lazım doğumu yada bıraktım ne zaman isterse o zaman gelir

Benden önce doğurmada nedense ikimiz aynı gün doğuracakmış gibi hissediyorum

Kuzum kaç çıktı sancıların
Ben tam anlayamadım şimdi doğum şeklinin nasıl olacağını
Kuzu 65-70 arası sanırım bu kağıttan pek anlamadım sayıyı ama düzenli çıkmış. 5-7 dk da bir gibi ortalama 15 dk 4 sancı gelmiş kağıda göre.
Geçende dedim ya düzenli kasılmalarım var hastaneye gitsem kesin yatırırlar diye
Biliyom ama şeetmiyom artık napıyım
Doğum şekli şöyle kuzu herşey akışında giderse normal olma ihtimali varmış olabildiğince beklemek istedikleri için normal olacak gibi bekleyelim gün falan vermeyelim dedi. Son anda sezeryan/normal karar verilir ama yinede sezeryan daha önceki seçenek dedi. Yani büyük ihtimal Doğum geceye vs sıkıntılı zamana denk gelmediği sürece normal yapabilirim diye düşünüyorum Ben ilk başta direk normal anladım en son çıkarken tekrar sordum böyle anlattı kuzum
Birşey yapmadım kuzum bu gidişle ya hemen doğurucam ya doğuramayacam gibi geliyor bana
Ankara’ya da bakalım haftaya mı gideriz belli değil ben biraz geç gitmek istiyorum aklım eşimde kedimde kalır dualarım herşeyin yolunda gitmesi için
Senin heyecanını yerim Hasret bitiyor kuzum, sen şimdi planlı olmasının stresini yaşıyorsun biraz çok normal

Teşekkürler canım bilgiler için Nasılsınız bebişle

Sen ne yaptin canim okuyamadim
Canım öncelikle güzel bir Doğum olmuş gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Birazcık beni korkutmadın değil tabi bende ya hissetmezsem diye düşünüyorum bazen
Şaka bir yana bizde iyiyiz kasılmalarım var ama açılma yapmamışlar. Normal akışına bırakıp beklemeye geçtim bakalım benim paşa ne zaman gelmek isterse o zaman olcak gibi doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…