- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
İhtiyac duyarsam almaya karar verdim ona bütce ayıramadımcanım ben baya baktım alsan ıyı olur bence ama silverette cok pahalı geldı baana ithal oldugu ıcın cok daha pahalıymıs o
ben silvernurse kullanıyorum 195 lira baktım bı farkları da yok bırı ıthal bırı yerlı yanı tek fark bu bosuna para verme o kadar
Benden de bilmukabele yazanıyorum gün icinde paketim bitti wifi de eve gidince anca
Hayirlisiyla al kucagina bebisini ,cok kolay rahat dogum olur insallah.
Canım öncelikle gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKizlar jet hiziyla dogum yaptim.hastaneye geldim yatis oldu 7 cm acilmam olmus yatakta ikindim once 9 cm oldu o sirada suyumda patladi ikinirken kafasini gordu dur dedi ikinma kafasi geliyo.hemen catala aldilar orda da oldu 17.47 de oldu.belden uyusturdular ben istedim.sonra ayrintili anlatirim
Annelerin hakkı ödenmez derlerÇooooook bitkinim........
Uyumuyor, öğlen saat 14:00den beri bir bebek hiç mi uyumaz!!!!
Hep kucakta hep memede..
Banyo yaptırdık, gaz damlasını verdim, ayakta salladık,vs vs. Yok uyumuyor.
Mızıl mızıl.
Şuan Çok sabırsız ve gerginim. Çok çaresizim.
Ne yapacağımı bilmiyorum artık.
Bi uyusa, sadece uyumak istiyorum!
Canim okuyamadim dogum mu var yarin sezaryan miHeyecandan da uykum kaçtı heralde canımYarın gece inşallah kızım koynumda uyurum
Canım hadi geçmiş olsn. Bebisin de masallh nasıl güzel nasıl tombis. Güle güle büyütün. Ben de heyecanlandım şimdi sabirsizlaniyrm. Biran önce kavuşmak istyrm hayırlısı ileKizlar jet hiziyla dogum yaptim.hastaneye geldim yatis oldu 7 cm acilmam olmus yatakta ikindim once 9 cm oldu o sirada suyumda patladi ikinirken kafasini gordu dur dedi ikinma kafasi geliyo.hemen catala aldilar orda da oldu 17.47 de oldu.belden uyusturdular ben istedim.sonra ayrintili anlatirim
Canim okuyamadim dogum mu var yarin sezaryan mi
Sen ne yaptin canim okuyamadimhavadansudan doğuma gittin galiba kuzum sağlıkla kucağına al inşallh yavrunu
@Xxdolunay çok geçmiş olsun kuzum tekrardan
Calismalara devam canim dogum istiyosan ,hergun yapmalisin
Kuzu 65-70 arası sanırım bu kağıttan pek anlamadım sayıyı ama düzenli çıkmış. 5-7 dk da bir gibi ortalama 15 dk 4 sancı gelmiş kağıda göre.Benden önce doğurmadanedense ikimiz aynı gün doğuracakmış gibi hissediyorum
Kuzum kaç çıktı sancıların
Ben tam anlayamadım şimdi doğum şeklinin nasıl olacağını
Birşey yapmadım kuzum bu gidişle ya hemen doğurucam ya doğuramayacam gibi geliyor banaCanım teşekkür ederim❤ Kızıma kavuşacağım inşallah yarın ama insan ister istemez korkuyor heyecanlanıyor
Sen naaptın canım? Doktorun normal doğum demiş bekleyelim demiş ne zaman ankara ya geçeceksiniz?
Canım çok sevindim darısı başıma inşallah
Teşekkürler canım bilgiler içinKizlar normal dogum yapacaksaniz epidural isteyin cok daha rahat oluyor.benim sancim az oldu calisanlarda sasirdi o sanciyle iyi duruyorsun dedi.o yuzden eger duzenli geliyorsa sanciniz gidin muhakkak doktora.nerdeyse evde olacakti.agrida adet agrisi gibi oluyor belede vuruyor.dun catimda cok agrimisti.5 dakikada bir sanci varsa gidin.dogum sirasinda sanci geldigi an buyuk abdestinizi yapar gibi ikinin bacaginizi diziniz cekin basinizi egin ittirin ikinin .sorunuz olursa sorun bakabildikce cevaplarim
Canım öncelikle güzel bir Doğum olmuş gözün aydınSen ne yaptin canim okuyamadim
Uyuyamıyorum yine
Bellimde bir ağrı var, adet ağrısı hissediyorum her alde yine sancı bunlar
[/QUOTE
dus al canım, açılmalı artırır, bende uyuamıyorum, ağrıdan değil de heyecandan artık.... yarın doğum yapacak tüm arkadaşlara şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum,havadansudan maşallah sana darısı basimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?