merhaba mide bulantın kaçıncı haftada başladı benimki daha bugün başladı ama sabahtan beri ne yediysem çıktı çok kötüyüm seviniyordum şimdiye kadar olmadı dahada olmaz diye
İnşallah canımm, gördüm kalp atışını duydum çok şükür bu doktor dinletti kan sulandırıcı verdi ufak bi bağışıklık sistemi rahatsızlığım var da ne olur ne olmaz diye başlattı küçük dozda
İnşallah canımm, gördüm kalp atışını duydum çok şükür bu doktor dinletti kan sulandırıcı verdi ufak bi bağışıklık sistemi rahatsızlığım var da ne olur ne olmaz diye başlattı küçük dozda
Amin canım çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizler de sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi , içime dert olmuştu doktor işi rahatladım gerçekten. İnşallah herkes bulur isteğine göre, doktor seçimi çok önemli gerçekten