2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sonuç çıkmamıştır belki canım,
İzmir tüp bebek yaptırdığım(medicalpark) tahlilleride e nabızda görünüyo

Başka bulamadım en yakın temmuz 1 foto bu. Nasıl çikmis mi biraz. Yanı sanki biraz çikmis gibi geldi bana ama belki de siskinliktir
Ufak ufak çıkmaya başlamış canım :)
Sabah saatlerinde bak genelde çünkü ilerleyen saatlerde gaz şişkinlik oluyo

Ufak ufak çıkmaya başlamış canım :)
Sabah saatlerinde bak genelde çünkü ilerleyen saatlerde gaz şişkinlik oluyo
Evet Kesinlikle sabahları az göbis akşamları 5 aylık gibi oluo . aksam daha çok hoşuma gidio eşime gösteriyorum. O da anlamış artık sabaha iner kandırma beni diyor

Malesef alamadim. Kusma falan da yasamadim ama 2 kilo vermisim bile. Si.di yavaş yavaş yemeye başladım. Iştahim yoktu 2 aydır şimdi geldi ıns alırım.
İlk 3 ay kilo almamak daha sağlıklı diyo canım uzmanlar ilerleyen aylarda 4-5-6.aylar için 1 kilo 7-8-9.lar için 2 kiloyu ideal olarak görüp 10-12kiloyla gebeliğin tamamlanmasını sağlıklı buluyolar.
Zaten ilk 3 ay bebek annenin besin depolarını kullanıyolar, bebeğin sağlık durumu iyiyse varsın hiç kilo alma önemli değil

Doktor da öyle dedi bana. 11_13 alsan yeter dedi. Inş alırız açıldı ıştahim 2 gundur. Akşamları az bulantı oluyodu o da gitti. Aliriz artık herlde.

Evet Kesinlikle sabahları az göbis akşamları 5 aylık gibi oluo . aksam daha çok hoşuma gidio eşime gösteriyorum. O da anlamış artık sabaha iner kandırma beni diyor
benim eşimde aynı
Sabah kalkar kalkmaz göbeğimi gösteriyom çıkmış mı diye,gebelikten öncede böyleydin çıkmamış daha diyo.
Kavgada söylenmez bu laf diyorum

A

Aynen canim yaz fena yaylaya kaciyoruz bizde izin gunlerimizde. Ogretmensiniz sanirim 3 ay tatil olunca
Yok canım babamın mesleği nedeniyle oradaydık :) ben öğrenciydim o zamanlar okul tatilinde kaçıyorduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…