Canım burada özel hastaneler arasında öyle uçurumlar var ki özellikle de büyük şehirdeysen ve eğer doktor için referansımız yoksa mecburen gidip tanışıyoruz baktık elektrik alamadık ya da iyi ilgilenmedi başka doktor araştırıyoruz tabii hastane doğum koşulları da önemli örneğin ben ikili test için doktora 210 tl muayene ücreti verdim ve ilgiliydi ama içim ısınmadı sonraki randumu başka hastane ve doktora aldım inşallah iyi biridir ve ona devam ederim. Bir de burada özellerde bazı durumları abartma konusu var ya da sürekli çağırma test yapma vs şeyler.. o noktada devlete gidip görüş almak bizim için daha bağlayıcı oluyor
Devlet olayına gelince de özeller muayene ve özellikle tahliller pahalı olduğu için bir ayağımız devlette oluyor ya da bi ağrı sızı ya da dün düştüm ben mecbur hemen en yakın hastaneye koşuyoruz.
Anladım canım. Burda da çok fark var dediğim gibi devlet hastaneleri bedava burda özeller fiyatlar değişiyor. Benim doktorum sırf normal rutin kontrol için 70 euro alıyor ultrason için 150 euro alıyor. Oysa başka özel doktorlar 30 euro alıyor. Burda da değişiyor.
Ben sadece şunu demek istedim iyi bir doktor bulup bir daha değiştirmemek lazım. Umarım sende bulursun bir an evvel canım
sbry
canim bana doktor kanda pihtilasma olup olmadigina dair genetik test yaptirmisti. Sonuclarin yazili oldugu kagitla birlikte devlet hastanesi kadim dogumcuya gittim sisteme isledi kagittan,bir yillik rapor cikardi.
Günaydın kızlar benimde randevum 2 kasımda pazarteside cildiyeye gitmeyi düşünüyorum genital bolgenin üstü acayip kasiniyor birde cildim pütür pütür oldu zaten hiç bir zaman bebek gibi cildim olmadı ama.bir gidim nemlendirici felan verir ama alt taraftaki kasıntim önceden vardı ama ihmal ettim..Bu arada gizem Hatipoğlu da dogurmus
Günaydın kızlar benimde randevum 2 kasımda pazarteside cildiyeye gitmeyi düşünüyorum genital bolgenin üstü acayip kasiniyor birde cildim pütür pütür oldu zaten hiç bir zaman bebek gibi cildim olmadı ama.bir gidim nemlendirici felan verir ama alt taraftaki kasıntim önceden vardı ama ihmal ettim..Bu arada gizem Hatipoğlu da dogurmus
Geçmiş olsun canım git tabi. Benimde göğsüm soyuluyor bir garip şeyler oluyor
Aynen bende gördüm doğurmuş adına Lila koymuş :) Bir de İnstagram hesabı açmışlar kızına
Canım arkadaşın kullandığı kutu içinde 2 adet var.
5 kutu yazdırıyor raporlu olmadığı için o yüzden 10 günlük gidiyor.
Daha önce bende kullandım kutu içi adedi 2 tane olandan
Rica ederim canım. Emoji için de yazı yazdığımız yerin üstünde gülücük simgesi var :) böyle.
Ona tıkladığında altta emojiler çıkıyor canım kullanmak istediğine tıklarsın geliyor zAten hemen
Geçmiş olsun canım git ihmal etme vücudun kuru geliyorsa o yüzdende kaşıntı oluyordur :)
Benimde sinek ısırığı gibi sivilceler çıkmıştı vücudumda kaşı kaşı bi hal oluyordum,gebelikte oluyormuş alerjik dedi cildiyeci bir sürü şey saydı yeme biraz dedi verdiği ilaçları doktoruma sorasıya kadar yemedim dikkat ettim geçti çok şükür.
Ne zaman turşu suyu içsem hemen 2-3 yerimde çıkıp kaşınıyo
Günaydın canım.çok ıyı yapmışsın güle güle kullan.kardeşimde ondan alıp kullanmıştı gayette kullanışlı.bu hafta hep bebek üzerine şeyler gelmiş.beşigide gordun mu