Söylediklerine katılıyorum canım ama malum hayat şartları duruma göre direk özelde dahiliyeye giderim diye hesap ettim :)Anladım canım. Ama dediğim tek doktorun takip etmesi daha mantıklı geliyor. Keşke direkt kendi doktorundan randevu alsaydın ölçümü o yapardı.
Benim doktorum da özelde 70 euro muayene parası ödüyorum sigortamız olduğu halde yurtdışında ama en iyi şartlarda takip edilmek istiyorum doktorumla sürekli her koşulda iletişimdeyim.
Bir keresinde çok ağrım vardı doktorumu aradım pazar günüydü bana hastahaneye gitmemi söyledi kendisinin gelemeyeceğini ama arayıp orada bir arkadaşı olduğunu haber vereceğini söyledi. Gittim ve öyle oldu o doktoru tanımadığım halde doktorumun aracıyla gittiğim için acilde bile 20dk ultrason yapıldı eşim çok şaşırdı..
Demem o ki içimizde bir can parçası taşıyoruz. Bu devirde maddi olarak her ülkede çocuk yapmak çok büyük cesaret. Madem yaptık o zaman hastanesiydi doktoruydu herşeyin en iyisini araştıralım bulalım.
Sağlıktan daha mühim hiç birşey yok
Günler geçiyo yaklaştıkça heyecan tavanÇok heyecan yapıyorum böyle liste falan diyince
Bizde bu hafta armut olduk 15+1Biz bu hafta elma olmuşuz 14+1
Canım düşüncen için teşekkürler değerlerim hep sınırda geliyor ilaca geçmedik o yüzden takip ediliyor devamlıKan tahlılı için gıdecegın zaman tiroit ilacını içmeden gıt
Bakalım ne zaman çağırcak bir sonraki kontroleBen uymam bu sefer de size
Bu gittiğinde kaç haftalık oluyosun canımEvet canım bakalım ondan sonra ne zaman çağırır bu gittiğimden sonra bilmiyorum
Kesinbirşeyler oluyor hep
15+4 oluyorum canımGünler geçiyo yaklaştıkça heyecan tavan
Bizde bu hafta armut olduk 15+1
Canım düşüncen için teşekkürler değerlerim hep sınırda geliyor ilaca geçmedik o yüzden takip ediliyor devamlı
Bakalım ne zaman çağırcak bir sonraki kontrole
Bu gittiğinde kaç haftalık oluyosun canım
Anlatayım dedim kendi yazdığımı kendim okurken kafam karıştıBide arkadaslar bu coklu alintiyi nasil yapiyosunuz bi sorum daha var bu emojileri nasil yapiyosunuz biraz fazla oldum ama
Canım cevapla kısmının yanında çoklu alıntı var eklemek istediklerine çoklu alıntı olarak işaretle. Mesaj yazdığımız kısımda da alıntıları ekle butonuyla ekleyip cevabını yazabilirsinBide arkadaslar bu coklu alintiyi nasil yapiyosunuz bi sorum daha var bu emojileri nasil yapiyosunuz biraz fazla oldum ama
Oyy maşallah minik kuzucuğaKızlar joker de sleepy bezler az bi indirimde. %17 kadar
24,79 tl bezler.
Ben yinede yazayım kuzenim 30dan alıyormuş.
15+4 oluyorum canım
Söylediklerine katılıyorum canım ama malum hayat şartları duruma göre direk özelde dahiliyeye giderim diye hesap ettim :)
Kadın doğumluk bir işlemim yoktu benim dahiliyeden sıra bulamamam beni kadın doğuma yönlendirdi :)
İnan ol canım eşim ve ben o sorumluluğu 7 sene önce aldık.
Sayısız illerdeki en ünlü proflar sayısız denemeler.şükür Rabbime bugünlere nasipmiş
Rabbim inşallah sağ salim cümlenin evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder
SorucAm canım onu not aldım.Oyy maşallah minik kuzucuğa
4lü yaptırmıcaksın diye hatırlıyorum canım.
Ayrıntılı yaptırıcak olursan 18-23 hafta arasında yapılıyormuş en ideal zamanı 20-22 hafta arası olduğu yazıyor nette bir sonraki kontrele muhtemelen 20.haftada gidersin
Kız ben o şekilde yapmıyorum cevap vermek istediğin kişileri cevapla olarak seçiyorum çoklu cevap içinCanım cevapla kısmının yanında çoklu alıntı var eklemek istediklerine çoklu alıntı olarak işaretle. Mesaj yazdığımız kısımda da alıntıları ekle butonuyla ekleyip cevabını yazabilirsin
Anlatayım dedim kendi yazdığımı kendim okurken kafam karıştı
Daha sade anlaşılır birisi anlatır canım ben beceremedim
teşekkür ederim arkadaslar bende coklu alinti ekle diyodum ama gerisini beceremedim demekki böyleymişCanım cevapla kısmının yanında çoklu alıntı var eklemek istediklerine çoklu alıntı olarak işaretle. Mesaj yazdığımız kısımda da alıntıları ekle butonuyla ekleyip cevabını yazabilirsin
Canım burada özel hastaneler arasında öyle uçurumlar var ki özellikle de büyük şehirdeysen ve eğer doktor için referansımız yoksa mecburen gidip tanışıyoruz baktık elektrik alamadık ya da iyi ilgilenmedi başka doktor araştırıyoruz tabii hastane doğum koşulları da önemli örneğin ben ikili test için doktora 210 tl muayene ücreti verdim ve ilgiliydi ama içim ısınmadı sonraki randumu başka hastane ve doktora aldım inşallah iyi biridir ve ona devam ederim. Bir de burada özellerde bazı durumları abartma konusu var ya da sürekli çağırma test yapma vs şeyler.. o noktada devlete gidip görüş almak bizim için daha bağlayıcı oluyorAnladım canım. Ama dediğim tek doktorun takip etmesi daha mantıklı geliyor. Keşke direkt kendi doktorundan randevu alsaydın ölçümü o yapardı.
Benim doktorum da özelde 70 euro muayene parası ödüyorum sigortamız olduğu halde yurtdışında ama en iyi şartlarda takip edilmek istiyorum doktorumla sürekli her koşulda iletişimdeyim.
Bir keresinde çok ağrım vardı doktorumu aradım pazar günüydü bana hastahaneye gitmemi söyledi kendisinin gelemeyeceğini ama arayıp orada bir arkadaşı olduğunu haber vereceğini söyledi. Gittim ve öyle oldu o doktoru tanımadığım halde doktorumun aracıyla gittiğim için acilde bile 20dk ultrason yapıldı eşim çok şaşırdı..
Demem o ki içimizde bir can parçası taşıyoruz. Bu devirde maddi olarak her ülkede çocuk yapmak çok büyük cesaret. Madem yaptık o zaman hastanesiydi doktoruydu herşeyin en iyisini araştıralım bulalım.
Sağlıktan daha mühim hiç birşey yok
Bes kutu nasil 10gun gidiyor canim gunde kac tane igne yapiyorsun? bir kutuda 10tane igne oluyor 5kutu 50tane yapiyorKızlar bu raporu nasıl çıkardınız ya ben çıkartamadım. Tüp bebek doktorum çıkartamadığını devlet hastanesine gitmem gerektiğini söyledî, sonrasında kadın doğumcudan randevu aldım gittim eğitim araştırma hastanesine gitmen gerek dedi, okmeydanına gittim oradaki kadın doğumcu da çıkartmadı. Aile hekimine gidip 5 kutu yazdırıyorum. O da 10 gün gidiyor.
EhehheKız ben o şekilde yapmıyorum cevap vermek istediğin kişileri cevapla olarak seçiyorum çoklu cevap için
Rica ederim canım. Emoji için de yazı yazdığımız yerin üstünde gülücük simgesi var :) böyle.teşekkür ederim arkadaslar bende coklu alinti ekle diyodum ama gerisini beceremedim demekki böyleymiş
Hibor 5000 kullanıyorum canım ben. 1 kutuda 2 tane var. 2 günde 1 kutu gidiyor yani 1 kutu da keşke 10 tane olsaydı dediğin gibi.Bes kutu nasil 10gun gidiyor canim gunde kac tane igne yapiyorsun? bir kutuda 10tane igne oluyor 5kutu 50tane yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?