2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Söylediklerine katılıyorum canım ama malum hayat şartları duruma göre direk özelde dahiliyeye giderim diye hesap ettim :)
Kadın doğumluk bir işlemim yoktu benim dahiliyeden sıra bulamamam beni kadın doğuma yönlendirdi :)
İnan ol canım eşim ve ben o sorumluluğu 7 sene önce aldık.
Sayısız illerdeki en ünlü proflar sayısız denemeler.şükür Rabbime bugünlere nasipmiş
Rabbim inşallah sağ salim cümlenin evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder

Teşekkürler arkadaslar o kadarda dikkat et mandalina cikar cikmaz almistim mide bulantilarima iyi geliyodu hastaliktan cok moralmen çöktüm niye grip oldum napicam diye

Çok heyecan yapıyorum böyle liste falan diyince
Günler geçiyo yaklaştıkça heyecan tavan
Biz bu hafta elma olmuşuz 14+1
Bizde bu hafta armut olduk 15+1
Kan tahlılı için gıdecegın zaman tiroit ilacını içmeden gıt
Canım düşüncen için teşekkürler değerlerim hep sınırda geliyor ilaca geçmedik o yüzden takip ediliyor devamlı
Ben uymam bu sefer de size
Bakalım ne zaman çağırcak bir sonraki kontrole
Evet canım bakalım ondan sonra ne zaman çağırır bu gittiğimden sonra bilmiyorum

Kesin birşeyler oluyor hep
Bu gittiğinde kaç haftalık oluyosun canım

Bide arkadaslar bu coklu alintiyi nasil yapiyosunuz bi sorum daha var bu emojileri nasil yapiyosunuz biraz fazla oldum ama

Kızlar joker de sleepy bezler az bi indirimde. %17 kadar
24,79 tl bezler.
Ben yinede yazayım kuzenim 30dan alıyormuş.

15+4 oluyorum canım

Bide arkadaslar bu coklu alintiyi nasil yapiyosunuz bi sorum daha var bu emojileri nasil yapiyosunuz biraz fazla oldum ama
Anlatayım dedim kendi yazdığımı kendim okurken kafam karıştı
Daha sade anlaşılır birisi anlatır canım ben beceremedim

Canım cevapla kısmının yanında çoklu alıntı var eklemek istediklerine çoklu alıntı olarak işaretle. Mesaj yazdığımız kısımda da alıntıları ekle butonuyla ekleyip cevabını yazabilirsin

Kızlar joker de sleepy bezler az bi indirimde. %17 kadar
24,79 tl bezler.
Ben yinede yazayım kuzenim 30dan alıyormuş.

15+4 oluyorum canım
Oyy maşallah minik kuzucuğa
4lü yaptırmıcaksın diye hatırlıyorum canım.
Ayrıntılı yaptırıcak olursan 18-23 hafta arasında yapılıyormuş en ideal zamanı 20-22 hafta arası olduğu yazıyor nette bir sonraki kontrele muhtemelen 20.haftada gidersin

Amin canım. Hayırlısı olsun hepimiz için

SorucAm canım onu not aldım.
Bakalım 3 4lü yaptırmam diye düşünüyorum.
Ayrıntılı için doktorum ne derse ona göre hareket ederiz büyük ihtimalle

Kız ben o şekilde yapmıyorum cevap vermek istediğin kişileri cevapla olarak seçiyorum çoklu cevap için

Anlatayım dedim kendi yazdığımı kendim okurken kafam karıştı
Daha sade anlaşılır birisi anlatır canım ben beceremedim

teşekkür ederim arkadaslar bende coklu alinti ekle diyodum ama gerisini beceremedim demekki böyleymiş

Canım burada özel hastaneler arasında öyle uçurumlar var ki özellikle de büyük şehirdeysen ve eğer doktor için referansımız yoksa mecburen gidip tanışıyoruz baktık elektrik alamadık ya da iyi ilgilenmedi başka doktor araştırıyoruz tabii hastane doğum koşulları da önemli örneğin ben ikili test için doktora 210 tl muayene ücreti verdim ve ilgiliydi ama içim ısınmadı sonraki randumu başka hastane ve doktora aldım inşallah iyi biridir ve ona devam ederim. Bir de burada özellerde bazı durumları abartma konusu var ya da sürekli çağırma test yapma vs şeyler.. o noktada devlete gidip görüş almak bizim için daha bağlayıcı oluyor

Devlet olayına gelince de özeller muayene ve özellikle tahliller pahalı olduğu için bir ayağımız devlette oluyor ya da bi ağrı sızı ya da dün düştüm ben mecbur hemen en yakın hastaneye koşuyoruz.

Bes kutu nasil 10gun gidiyor canim gunde kac tane igne yapiyorsun? bir kutuda 10tane igne oluyor 5kutu 50tane yapiyor

Kız ben o şekilde yapmıyorum cevap vermek istediğin kişileri cevapla olarak seçiyorum çoklu cevap için
Ehehhe Nasıl alıştın kız öyle

teşekkür ederim arkadaslar bende coklu alinti ekle diyodum ama gerisini beceremedim demekki böyleymiş
Rica ederim canım. Emoji için de yazı yazdığımız yerin üstünde gülücük simgesi var :) böyle.
Ona tıkladığında altta emojiler çıkıyor canım kullanmak istediğine tıklarsın geliyor zAten hemen

sbry canim bana doktor kanda pihtilasma olup olmadigina dair genetik test yaptirmisti. Sonuclarin yazili oldugu kagitla birlikte devlet hastanesi kadim dogumcuya gittim sisteme isledi kagittan,bir yillik rapor cikardi.

Bes kutu nasil 10gun gidiyor canim gunde kac tane igne yapiyorsun? bir kutuda 10tane igne oluyor 5kutu 50tane yapiyor
Hibor 5000 kullanıyorum canım ben. 1 kutuda 2 tane var. 2 günde 1 kutu gidiyor yani 1 kutu da keşke 10 tane olsaydı dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…