2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydın kızlar..
dün giremedim ama sayfaları okudum.

İkili testin sonuçları çıkanlara hayırlı olsun.

Doktor konusu konuşulmuş bir tavsiye vermek istiyorum sadece 1 doktor seçin ve hamileliğinizin başından sonuna kadar aynı doktora görünün randevu üzerine. Lütfen sırf meraktan devlete gidip her hangi bir doktordan 2dklık ultrasonda baktırmayın. Doktorlar genelde ayda 1 kere randevu verir demek ki yeterli olduğunu düşünüyorlar. Acil bir durum varsa önce doktorunuzu arayın sonra hastahaneye gidin.
Diğer türlü sadece kafanız karışır.

Burda okuyorum bazılarınız dayanamadım devlette gittim şöyle muamele gördüm birşey demedi yada 1dk baktı falan.. boşu boşuna kendinizi ve bebeğinizi stresse sokuyorsunuz.

Naçizane tavsiyem relax olun. Musmutlu hafta sonları diliyorum

Aynı gün gidiyoruz muhtemelen ben bugün yavaştan başlayım diyorum listeye, dediğin gibi kafamda kurup durmaktansa yazıya dökmek daha iyi olacak
Geçen seferki 3lü kombine ben uyamadım :)
Bu seferde A April wind bize dahil olsun üçümüz beraber aynı gün gidelim bebişleri görmeye
Yazdıklarını tek tek banada söyle 2 acemi 1 usta ederiz

Bu seferde A April wind bize dahil olsun üçümüz beraber aynı gün gidelim bebişleri görmeye
Evet aynı gün gidemedik, o tarihlerde alacaksa aynı güne alabiliriz
Tamam listeleri hazırlayınca karşılaştıralım eksikleri tamamlayalım

Günaydın Arkadaslar en korktugum sey grip olmakti ve galiba oldum ben normal de de cok sık grip olurum ve ağır geçer ilac aldigim zaman toparliyodum simdi ilacda alamiyorum insallah hafif den gecer
Geçmiş olsun canım, çabuk ve hafif atlatırsın inşallah

Canım düşüncen için teşekkürler :)
Dün devlete gidenlerden birisi bendim kendi kontrolümü yapan doktorum özelde.
Benim amaçım kadın doğuma gitmek değildi,tsh ölçümüm yapılması gerekiyor 3-4 haftada bir,dahiliyeden sıra bulamadım bende devletten kadın doğuma sıra aldım sonuca göre özelden dahiliye için sıra alırım diye düşündüm :)

Aa siz geç gidiyorsunuz ama
Beni 22si gibi çağırdı 30una alabildim randevuyu. İkili sonucumu alıcam inşallah

Günaydın Arkadaslar en korktugum sey grip olmakti ve galiba oldum ben normal de de cok sık grip olurum ve ağır geçer ilac aldigim zaman toparliyodum simdi ilacda alamiyorum insallah hafif den gecer
Geçmiş olsun canım.bol bol mandalina ye.bu senede çok erken çıktı.ıhlamur iç

Geçmiş olsun canım bende ucundan döndüm bol bol meyve ye bal limon zencefil karışım yap. Ihlamurda içebilirsin

Anladım canım. Ama dediğim tek doktorun takip etmesi daha mantıklı geliyor. Keşke direkt kendi doktorundan randevu alsaydın ölçümü o yapardı.

Benim doktorum da özelde 70 euro muayene parası ödüyorum sigortamız olduğu halde yurtdışında ama en iyi şartlarda takip edilmek istiyorum doktorumla sürekli her koşulda iletişimdeyim.

Bir keresinde çok ağrım vardı doktorumu aradım pazar günüydü bana hastahaneye gitmemi söyledi kendisinin gelemeyeceğini ama arayıp orada bir arkadaşı olduğunu haber vereceğini söyledi. Gittim ve öyle oldu o doktoru tanımadığım halde doktorumun aracıyla gittiğim için acilde bile 20dk ultrason yapıldı eşim çok şaşırdı..

Demem o ki içimizde bir can parçası taşıyoruz. Bu devirde maddi olarak her ülkede çocuk yapmak çok büyük cesaret. Madem yaptık o zaman hastanesiydi doktoruydu herşeyin en iyisini araştıralım bulalım.

Sağlıktan daha mühim hiç birşey yok

Kan tahlılı için gıdecegın zaman tiroit ilacını içmeden gıt

Aa siz geç gidiyorsunuz ama
Beni 22si gibi çağırdı 30una alabildim randevuyu. İkili sonucumu alıcam inşallah
Hee sen ikili sonucu için gidiyosun,cinsiyet için değil demi
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin kuzum inşallah 10 gün kalmış
Sonrada sırada biz varız
Bu sefer ben uyumayacağım size
Denk gelmiyo bi türlü canım :)
Geçen siz gittiniz LoveAndMarriage ile
Bu sefer ben gidiyorum aynı gün bir sonraki kontrelde ikimiz bir denk geliriz belli mi olur

Ben uymam bu sefer de size

Evet canım bakalım ondan sonra ne zaman çağırır bu gittiğimden sonra bilmiyorum

Ben uymam bu sefer de size
Kesin birşeyler oluyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…