2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ay ben yeni 4 aylik olduk diyodum. Olmadik mi yani simdi. Ay en iyisi hafta hesabi 13 haftalik demek en mantiklisi
Bende biraz internette baktım sanırım 17 haftada 4 aylık diyecekmişiz. Galiba bitirdiğimiz ayı söylüyoruz gibi oluyor

Nasilsiniz kizlar ne var ne yok. Sabahtan beri ayaktayim desem yalan olmaz. Once kapilari sildim sonra anneanneme gittum geldim. Sonra mutfak dolaplarini sildim. Simdi bi yemek yiyip bi de buz dolabini silebilirsem mukemmel olacak
Yavaş yavaş yap canım bende 1 gün dinlenip 1 gün ev işi yapıyorum. Yine de yorma kendini

Aslinda yavas yavas yapiyorum persembe gunu gunum var ben de dun ignemi oldum hazir agri sizi yokken ne yaparsam kar dedim
Güle güle kirletin insallah ne mutlu ev isi yapmışsınız ben ne zamandir yapamiyorum bugün yapıyım diye dünden niyetledim ama sabah kalktim grip olmusum

Güle güle kirletin insallah ne mutlu ev isi yapmışsınız ben ne zamandir yapamiyorum bugün yapıyım diye dünden niyetledim ama sabah kalktim grip olmusum
Geçmiş olsun. Ev tam annelerin deyimiyle heryer her yerde. Siz de sikmayin canınızı. Once iyi olun sonra yaparsiniz ya da bi kadın falan çağırırsınız. Hic takmayin kafaya

Bugün cok kötüydüm kizlar.
mide bulantim tam bitti derken,bu sabah yumurtadan bir tiksindim olanlar oldu.Aksama kadar elimde nane limon cayi yada limon vardi. Hem kokladm hem azar azar yedim bastırsın diye.Ustelik misafirlikteydim herkes hapur hupur yedi ben yiyemedim(

Gızlar bana uygulama dün dedi ki 3 ayı bitirmişim
Bitirdiğimiz ayı mı söylüyoruz nasıl oluyo o?
Yoksa 4 mü dicez artık. Ay hesabı kafamı çok karıştırıyor ya

Selam balimmm ben 4 ayin icindeyim diyorum 3 tu 3.5 tu ugrasmiyorum hic

Ay işi karışık iş ama benim uygulama öyle diyor bende onun yalancısıyım
İnsanlar hafta deyince şöyle bir bakıyo
Evet haftayı hesaplamak zor geldiği için ay bekliyor onlar gerçi hamile kalmadan önce bende hep kaç aylık diye sorardım üniversiteden en yakın arkadaşım da doğum yaptı birkaç saat önce

Kızlar ara verdim :). Fransada 15+1 olunca 4 aylık olmuş oluyoruz.

Bende bugün eşimle alışverişe gittik. Sonra annemle buluştum butik gezdik dondurma yemek yedik ordan komşuya gittik çay içmeye sonra tekrar annemlere geçtim eşim de geldi. Annem bebeklik kıyafetlerimi çıkartı onları gösteriyor aralarında bebişim için ayırdıklrım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…