2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ah kuzum geçer inşallah bazen banada vuruyor kokular allah yardımcımız olsun
Koku hassasiyeti yapıştı banada geçmeyecek diye korkuyorum
Selam balimmm ben 4 ayin icindeyim diyorum 3 tu 3.5 tu ugrasmiyorum hic
Valla balım en iyisini yapıyorsun Zaten bilenler hafta soruyorda bilmeyenler ay olarak sorunca kem küm ediyordum. Bir de hala 3 aylık sanarken uygulama 3 ay bitti diyince hiç bilemedim
A April wind
LoveAndMarriage
Güzellik uykumdan uyandım
Ay hesabı kafanı karıştırır ama yinede çok söylemek istiyorsan söyle 4.ayın içindesin 13+0 ve 16+6 arası 4.ay oluyor
Öyleymiş canım galiba 3 bitti 4ten gün alıyoruz 4 diyebiliriz gibi birşey aman aynı yaş hesabı bu da

Aaa 4. Ayın içinde miyiz en güzeli hafta, ay karışık
İyi tek değilmişim hesap konusunda nedense demiştim bi garip hesaplara ben mi giriyorum
Bu arada arkadaşına hayırlı olsun bir minnoş daha gelmiş dünyaya

Canlar ya ihtiyac listesi hazirlayanlardan kopya cekmek istiyorum.Yapanlar bizimle paylasabilir mi?
inanin tecrübesizlik çok başka birsey.Aklima gelmiyor yani. Yardımlarınızı bekliyorum.

Sağol kuzum, paşa geldi bir tane evet Biz de sağlıkla alalım inşallah kucağımıza

Yaa ne güzel benimde bazı eşyalarım duruyor hala saklarım hatıra diye
Canlar ya ihtiyac listesi hazirlayanlardan kopya cekmek istiyorum.Yapanlar bizimle paylasabilir mi?
inanin tecrübesizlik çok başka birsey.Aklima gelmiyor yani. Yardımlarınızı bekliyorum.
Ben hazırlayamadım daha canım hazırlarsam atarım :)

Sağol kuzum, paşa geldi bir tane evet Biz de sağlıkla alalım inşallah kucağımıza
İnşallah

Ben yaptım ama Fransızca yaptım maalesef yoksa paylaşırdım

Bu arada ben kilo aldım sanarken almadım galiba.
Hamilelikten hemen önce annemde 62 kilo gelmiştim.
Sağlık ocağında 8. Haftada 60 çıktım.
Bugün yine annemde tartıldım 62 tarttı yine.
Ya kilo verdim tekrar aldım ya da annemin tartı 2 kilo fazla tartıyor. Sağlık ocağına gitmeden anlayamayacağım galiba
Annem fazla tartıyor olabilir dedi tartı için o yüzden muallakta kaldım

Suan benim hali hazirda bi ihtiyac listem yok bebis için ama tecrubelerime dayanarak yazayim en önemlisi hastane cantan çünkü doğuma gittiginde yanında bulanacak bu canta ve icindekiler senin icin olanlari yaziyorum 2 takım pijama önden düğmeli olursa emzirme kolay olacaktir ic çamaşırı sezaryen olacaksa hasta bezi ,çorap , terlik, yelek bunlar suan icin aklıma gelenler. Bebeğin için hastane cikis seti dedigimiz tum set takim olarak bundan tum set olarak en az iki tane olmali diger citcitli atlet alt tulum onlari yine ayrica aliniyo zaten , bebek bezi islak mendil , ve yine hastane için kucuk bir biberon bebek emmezse o an diye mama icin . Bebeğe ayrica pelus diye bildigim battaniye Bebek icin hastane ev icin karışık yazmis oldum doktorunun onerecegi pisik kremi ates ölçer . Bebe şampuanı küvet bebegin ayrica uretilmis bebe deterjanlari . Bebegin agzini silmek icin özel yumuşak mendiller satiliyo hatta ben onlardan bir tanesi bebegi yikarken kullanmak icin ayiriyorum vucudunu onunla yikiyorum yumusak oldugu icin . Ve yine bebek icin bebe banyo havlusu cok cok uzun oldu kusura bakma umarim ihtiyac listesinden kasit olarak dogru anlayip dogru cevap vermisimdir

Evet haftayı hesaplamak zor geldiği için ay bekliyor onlar gerçi hamile kalmadan önce bende hep kaç aylık diye sorardım üniversiteden en yakın arkadaşım da doğum yaptı birkaç saat önce
Bende sen gibiydim
Ayy miss kokulu bir bebek annesinin gögsünde uyuyor şuanda Rabbim bizlerede o günleri göstersin inşallah
Doğru tahmin canım aynı yaş hesabı gibi

2 kilo vermiş tekrardan almış olabilirsinde olmayabilirsindi

2 kilo vermiş tekrardan almış olabilirsinde olmayabilirsindi
Mantık sorusu gibi demi
Ama benim bulantılarım falan herşeyim 9. Haftada başlamıştı vermiş olamam diye düşündüm ama oladabilir Neyse bugün kendimi de sizide çok zorladım matematik hesaplarıyla Kendime gülüyorum ya

Bende kilo aldım diye düşünürken tartıda 60 geldim 64’le başladım çok şaşkınım 3-4 gündür çok yiyorum ama kesin 4 kiloyu birden almışımdır

gayet güzel oldu canm teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…