2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Liste isteyen arkadaşlara bir tavsiyede benden :)
2018 kasım bebeklerinin cicileri topiğinin ilk sayfasını okumalarını tavsiye ederim,özellikle benim gibi acemi anneler için çok açıklayıcı yazmışlar

Benden sana geçti
Bende 58.5la başladım eylül ayını 55.5latamamladım :)
Dün sağlık ocağında tartıldım 56.5 geldim boğazım 13 haftadan itibaren açıldı
Bu ayı 56.5la bitirmeyi umuyorum

Bende kilo aldım diye düşünürken tartıda 60 geldim 64’le başladım çok şaşkınım 3-4 gündür çok yiyorum ama kesin 4 kiloyu birden almışımdır
Yok kız bende dedim annemin ki fazla tartıyorsa 65 gelicem heralde diye ama öyle olmamış
Ay sonunda yükledim.
Eline sağlık canım çok beğendim ben
Liste isteyen arkadaşlara bir tavsiyede benden :)
2018 kasım bebeklerinin cicileri topiğinin ilk sayfasını okumalarını tavsiye ederim,özellikle benim gibi acemi anneler için çok açıklayıcı yazmışlar
Ay teşekkür ederiz kuzum iyi fikir

Benden sana geçti
Bende 58.5la başladım eylül ayını 55.5latamamladım :)
Dün sağlık ocağında tartıldım 56.5 geldim boğazım 13 haftadan itibaren açıldı
Bu ayı 56.5la bitirmeyi umuyorum
İlk 3 ay 2 kilo almak normalmiş canım ama. Hem vermişsinde 58.5a gelene kadar almamış kabul edersin

yaa neden franszca ama???Fransızcayi daha mi cok kullaniyorsunuz yada esinizde Fransz mi? cok mu soru sordum
Fransa da yaşıyoruz. Ben fransada doğdum büyüdüm eşim Türkiye de doğdu ama tabi oda Fransızca konuşuyor. Birde burdan alışveriş yapacağımız için yaşadığımız ülkeye göre yazdık malzemeleri :))

Saat 12yi bekledim randevu için ama çıkmadı doktorum
Benim doktor izine falan mı çıktı acaba ne oldu ki

Ben hic kilo almamisim normalmi acaba

Ben hic kilo almamisim normalmi acaba
Normal kız hiç sıkıntı etme Aynı kiloyla Doğum yapanlar bile var. Yada kusmaktan eksi kiloyla Doğuma gidenler vs.
İlk 3 ay almamak daha iyi Hatta bebek her türlü besleniyor bizim depolardan aldığımız kilolarla hiçbir alakası yok için ferah olsun kuzum kimseyle de kıyaslamayalım kendimizi

Iyi ya tsk ederim canim cevabin icin iki gundur aklimdan cikmiyor bebek gelismiyor mu diye pazartesi randevum var sabirsizdim sormak icin kizimda 30 kilo alip bunda hic almamak korkuttu

Tez zamanda geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…