- 4 Eylül 2009
- 323
- 308
- 303
Sağlıkla inşallahMerhaba kızlar bende bugün öğrendim cinsiyeti bizim de erkek olacakmis hayırlısıyla artik alışveriş icin renk tonajlari da belli olmus oldu anketi de oyladim bir oyla erkekler öne geçmiş gözüküyor
Çok geçmiş olsun. Birşey olmaz Allah'ın izniyle. Doktor da olacak olsa bu riske girmezdi. İçini ferah tut. Unutma stres merak herşeyden daha çok zarar veriyor.Kizlar gittim geldim. İki disimden biri agriyordu ama cok agridigindan hangisi old karar veremedi doktor. Once birini uyusturdu agri kesilmedi sonra digerini uyusturunca agri kesildi. Kalbimdeki problem yuzunden ayni anda 2000 mg agumentin icmek zorunda kaldim ( İnsallah birsey olmaz ) Bir saat antibiyotigin etkisini bekledik haliyle bir saat sonra uyusan disimde agrimaya basladi tekrsr uyusturdu baya bir cok anestezi aldimBirde ustune bir anda 2000 mg antibiyotik. Doktor birsey olmaz dedi umarim olmaz. Velhasil kelam disimi cektirdim haftaya da digerini cektirecegim. Yine ayni sekilde 2000 mg agumentin alacagim. Rabbim bebegimi korusun insallah Dr ikinci uc aylik donemde yaptirdin yaptirdin 6 aydan sonra erken dogum riski oldugundan dis cekimi yapamiyoruz dedi.
Kizlar gittim geldim. İki disimden biri agriyordu ama cok agridigindan hangisi old karar veremedi doktor. Once birini uyusturdu agri kesilmedi sonra digerini uyusturunca agri kesildi. Kalbimdeki problem yuzunden ayni anda 2000 mg agumentin icmek zorunda kaldim ( İnsallah birsey olmaz ) Bir saat antibiyotigin etkisini bekledik haliyle bir saat sonra uyusan disimde agrimaya basladi tekrsr uyusturdu baya bir cok anestezi aldimBirde ustune bir anda 2000 mg antibiyotik. Doktor birsey olmaz dedi umarim olmaz. Velhasil kelam disimi cektirdim haftaya da digerini cektirecegim. Yine ayni sekilde 2000 mg agumentin alacagim. Rabbim bebegimi korusun insallah Dr ikinci uc aylik donemde yaptirdin yaptirdin 6 aydan sonra erken dogum riski oldugundan dis cekimi yapamiyoruz dedi.
İlahi çok güldümSen kaçırmışsın bak geçende yazmıştım
Annemler sen teyze olacaksın diyor hayır ben polis olucam diyor
Geçmiş olsun canım. Benim de kırık bir dişim var. Bu cumartesi doktorla gidip görüşeyim işlem yaptırıcam bende.Kizlar gittim geldim. İki disimden biri agriyordu ama cok agridigindan hangisi old karar veremedi doktor. Once birini uyusturdu agri kesilmedi sonra digerini uyusturunca agri kesildi. Kalbimdeki problem yuzunden ayni anda 2000 mg agumentin icmek zorunda kaldim ( İnsallah birsey olmaz ) Bir saat antibiyotigin etkisini bekledik haliyle bir saat sonra uyusan disimde agrimaya basladi tekrsr uyusturdu baya bir cok anestezi aldimBirde ustune bir anda 2000 mg antibiyotik. Doktor birsey olmaz dedi umarim olmaz. Velhasil kelam disimi cektirdim haftaya da digerini cektirecegim. Yine ayni sekilde 2000 mg agumentin alacagim. Rabbim bebegimi korusun insallah Dr ikinci uc aylik donemde yaptirdin yaptirdin 6 aydan sonra erken dogum riski oldugundan dis cekimi yapamiyoruz dedi.
Canim cok gecmis olsun. Allah yardimcin olsun. Gercekten hamilelikte cok zor hastalik. Balgama en iyi gelen tereyagini eritip pekmezle karistirmak diyorlar cnm. Bir de oksuruk varsa kara turp oyup alttan ufak bir delik birakiosun bal koyuyosun icine o suzuluyor o cok iyi geliyor. Allh sifani versin cnm.Günaydın kızlar bende dün akşamdan beri eklem ağrılarım var boynum akcigerlerimin üstü koltuk altim agriyor resmen yîne mi balgam a dönecek diye korkuyorum ilk başlarda balgamda kan geliyordu film felan demişlerdi ben cektirmedim doğum yapınca artık bakacam o zamana kadar birsey olmazsa offf ya hamileyken hastalık çok zor oluyor 4 .haftadan beri çektim zaten valla çocuk doğsun stresli olacak belli hamileligim hep stresli geçiyor zaten egzama da stresten oluyormus
Aynen kuzucum telas yapma. 3-6 ay arasi gidilebiliyor yani islem yapiliyor. Diger zmanlar sadece ilc tedbiri alinabiliyor. Korkma benim iki haftadir aldigim antibiyotigin mg inin haddi hesabi yok. Ins olmaz bir sey. Kotuyu cagirmayalim.Kizlar gittim geldim. İki disimden biri agriyordu ama cok agridigindan hangisi old karar veremedi doktor. Once birini uyusturdu agri kesilmedi sonra digerini uyusturunca agri kesildi. Kalbimdeki problem yuzunden ayni anda 2000 mg agumentin icmek zorunda kaldim ( İnsallah birsey olmaz ) Bir saat antibiyotigin etkisini bekledik haliyle bir saat sonra uyusan disimde agrimaya basladi tekrsr uyusturdu baya bir cok anestezi aldimBirde ustune bir anda 2000 mg antibiyotik. Doktor birsey olmaz dedi umarim olmaz. Velhasil kelam disimi cektirdim haftaya da digerini cektirecegim. Yine ayni sekilde 2000 mg agumentin alacagim. Rabbim bebegimi korusun insallah Dr ikinci uc aylik donemde yaptirdin yaptirdin 6 aydan sonra erken dogum riski oldugundan dis cekimi yapamiyoruz dedi.
geçmiş olsun canım. inşallah sana da bebeğine de bi şey olmazKizlar gittim geldim. İki disimden biri agriyordu ama cok agridigindan hangisi old karar veremedi doktor. Once birini uyusturdu agri kesilmedi sonra digerini uyusturunca agri kesildi. Kalbimdeki problem yuzunden ayni anda 2000 mg agumentin icmek zorunda kaldim ( İnsallah birsey olmaz ) Bir saat antibiyotigin etkisini bekledik haliyle bir saat sonra uyusan disimde agrimaya basladi tekrsr uyusturdu baya bir cok anestezi aldimBirde ustune bir anda 2000 mg antibiyotik. Doktor birsey olmaz dedi umarim olmaz. Velhasil kelam disimi cektirdim haftaya da digerini cektirecegim. Yine ayni sekilde 2000 mg agumentin alacagim. Rabbim bebegimi korusun insallah Dr ikinci uc aylik donemde yaptirdin yaptirdin 6 aydan sonra erken dogum riski oldugundan dis cekimi yapamiyoruz dedi.
Güzel haberler geliyor ohSlm canlar ben nihayet ikilimin sonucunu gosterme firsatim oldu bugun. Dusuk risk cikti. Ucluye gerek yok detayli yaptirirsib dedi. Sonra cinsiyet icin bakmasini istedim. Maalesef yine gostermedi. Bizim ki babasinin uykuculugunu benim de uyuma seklimi almis :) tek bacagini bukmus bacak arasini kapatmis. Ve uyandiramadik. Guzel guzel uyuyordu. Kipirdamadi da. Cinsiyet isi artik 18 ine ozele randevu alicam o zamana kismetse :) suan 15+3 gibi gorunuyor. 120 gr mis :) detayli icin de kosuyolu medipole 21+6 ya aldim ama iyi mi sizce zaman olarak? Sat a gore 21+2 olacak. Boylece ucer hafta arayla gormus olucam
Kuzu Zaten 2 saat kalmıştıSelam kizlar doktor randevumu one cektim ve suan bekliyorum birazdan cinsiyet ogrenebiliriz heyecan basti beni neyse saglikli olsun kuzucugum da muhim degil hicbir sey
Çok geçmiş olsun Allah’ın izni ile bişey olmaz inşallahKizlar gittim geldim. İki disimden biri agriyordu ama cok agridigindan hangisi old karar veremedi doktor. Once birini uyusturdu agri kesilmedi sonra digerini uyusturunca agri kesildi. Kalbimdeki problem yuzunden ayni anda 2000 mg agumentin icmek zorunda kaldim ( İnsallah birsey olmaz ) Bir saat antibiyotigin etkisini bekledik haliyle bir saat sonra uyusan disimde agrimaya basladi tekrsr uyusturdu baya bir cok anestezi aldimBirde ustune bir anda 2000 mg antibiyotik. Doktor birsey olmaz dedi umarim olmaz. Velhasil kelam disimi cektirdim haftaya da digerini cektirecegim. Yine ayni sekilde 2000 mg agumentin alacagim. Rabbim bebegimi korusun insallah Dr ikinci uc aylik donemde yaptirdin yaptirdin 6 aydan sonra erken dogum riski oldugundan dis cekimi yapamiyoruz dedi.
:) canim hadi senin ki gosterir insallah. Hayirli haberlerle gelmen dilegiyle.Selam kizlar doktor randevumu one cektim ve suan bekliyorum birazdan cinsiyet ogrenebiliriz heyecan basti beni neyse saglikli olsun kuzucugum da muhim degil hicbir sey
Aynen ya bir ay dusunemiyorum :) bir de ben hep erken gitmek zorunda kaldigim icin ne bileyim hayal edemiyorum. O yuzden muhtemelen 18. haftaya alicam bakalim. Esimle gidicem kismetse ama bakalim. Dedigin gibi biraz nazli cikti bizimki. Herkes karnimi erkek karnina benzetiyor. Ama gostermedigi icin acaba kiz mi diyor:) saglikli olsunda. De bir yandan da bir seyler almak istiyorum kaliyor maalesef :) neyse saglik olsun.Güzel haberler geliyor ohAma göstermemiş nazlı olacak sanırım
Bende genelde hep 3 hafta arayla gidiyorum en mantıklısı öyle geliyor. 1 ay ara çok uzun bence
Kuzu Zaten 2 saat kalmıştıHadi bakalım netleşsin göstersin inşallah
Slm canlar ben nihayet ikilimin sonucunu gosterme firsatim oldu bugun. Dusuk risk cikti. Ucluye gerek yok detayli yaptirirsib dedi. Sonra cinsiyet icin bakmasini istedim. Maalesef yine gostermedi. Bizim ki babasinin uykuculugunu benim de uyuma seklimi almis :) tek bacagini bukmus bacak arasini kapatmis. Ve uyandiramadik. Guzel guzel uyuyordu. Kipirdamadi da. Cinsiyet isi artik 18 ine ozele randevu alicam o zamana kismetse :) suan 15+3 gibi gorunuyor. 120 gr mis :) detayli icin de kosuyolu medipole 21+6 ya aldim ama iyi mi sizce zaman olarak? Sat a gore 21+2 olacak. Boylece ucer hafta arayla gormus olucam
Hadi bakalım gösterir inşallah bir daha ki gidişte :)Aynen ya bir ay dusunemiyorum :) bir de ben hep erken gitmek zorunda kaldigim icin ne bileyim hayal edemiyorum. O yuzden muhtemelen 18. haftaya alicam bakalim. Esimle gidicem kismetse ama bakalim. Dedigin gibi biraz nazli cikti bizimki. Herkes karnimi erkek karnina benzetiyor. Ama gostermedigi icin acaba kiz mi diyor:) saglikli olsunda. De bir yandan da bir seyler almak istiyorum kaliyor maalesef :) neyse saglik olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?