2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    272
Kizlar gittim geldim. İki disimden biri agriyordu ama cok agridigindan hangisi old karar veremedi doktor. Once birini uyusturdu agri kesilmedi sonra digerini uyusturunca agri kesildi. Kalbimdeki problem yuzunden ayni anda 2000 mg agumentin icmek zorunda kaldim ( İnsallah birsey olmaz ) Bir saat antibiyotigin etkisini bekledik haliyle bir saat sonra uyusan disimde agrimaya basladi tekrsr uyusturdu baya bir cok anestezi aldim Birde ustune bir anda 2000 mg antibiyotik. Doktor birsey olmaz dedi umarim olmaz. Velhasil kelam disimi cektirdim haftaya da digerini cektirecegim. Yine ayni sekilde 2000 mg agumentin alacagim. Rabbim bebegimi korusun insallah Dr ikinci uc aylik donemde yaptirdin yaptirdin 6 aydan sonra erken dogum riski oldugundan dis cekimi yapamiyoruz dedi.
 
Çok geçmiş olsun. Birşey olmaz Allah'ın izniyle. Doktor da olacak olsa bu riske girmezdi. İçini ferah tut. Unutma stres merak herşeyden daha çok zarar veriyor.
 

Geçmiş olsun canım
 
Geçmiş olsun canım. Benim de kırık bir dişim var. Bu cumartesi doktorla gidip görüşeyim işlem yaptırıcam bende.
 
Canim cok gecmis olsun. Allah yardimcin olsun. Gercekten hamilelikte cok zor hastalik. Balgama en iyi gelen tereyagini eritip pekmezle karistirmak diyorlar cnm. Bir de oksuruk varsa kara turp oyup alttan ufak bir delik birakiosun bal koyuyosun icine o suzuluyor o cok iyi geliyor. Allh sifani versin cnm.
 
Aynen kuzucum telas yapma. 3-6 ay arasi gidilebiliyor yani islem yapiliyor. Diger zmanlar sadece ilc tedbiri alinabiliyor. Korkma benim iki haftadir aldigim antibiyotigin mg inin haddi hesabi yok. Ins olmaz bir sey. Kotuyu cagirmayalim.
 
Slm canlar ben nihayet ikilimin sonucunu gosterme firsatim oldu bugun. Dusuk risk cikti. Ucluye gerek yok detayli yaptirirsib dedi. Sonra cinsiyet icin bakmasini istedim. Maalesef yine gostermedi. Bizim ki babasinin uykuculugunu benim de uyuma seklimi almis :) tek bacagini bukmus bacak arasini kapatmis. Ve uyandiramadik. Guzel guzel uyuyordu. Kipirdamadi da. Cinsiyet isi artik 18 ine ozele randevu alicam o zamana kismetse :) suan 15+3 gibi gorunuyor. 120 gr mis :) detayli icin de kosuyolu medipole 21+6 ya aldim ama iyi mi sizce zaman olarak? Sat a gore 21+2 olacak. Boylece ucer hafta arayla gormus olucam
 
geçmiş olsun canım. inşallah sana da bebeğine de bi şey olmaz
 
Güzel haberler geliyor oh Ama göstermemiş nazlı olacak sanırım
Bende genelde hep 3 hafta arayla gidiyorum en mantıklısı öyle geliyor. 1 ay ara çok uzun bence

Selam kizlar doktor randevumu one cektim ve suan bekliyorum birazdan cinsiyet ogrenebiliriz heyecan basti beni neyse saglikli olsun kuzucugum da muhim degil hicbir sey
Kuzu Zaten 2 saat kalmıştı Hadi bakalım netleşsin göstersin inşallah
 
Çok geçmiş olsun Allah’ın izni ile bişey olmaz inşallah
 
Aynen ya bir ay dusunemiyorum :) bir de ben hep erken gitmek zorunda kaldigim icin ne bileyim hayal edemiyorum. O yuzden muhtemelen 18. haftaya alicam bakalim. Esimle gidicem kismetse ama bakalim. Dedigin gibi biraz nazli cikti bizimki. Herkes karnimi erkek karnina benzetiyor. Ama gostermedigi icin acaba kiz mi diyor:) saglikli olsunda. De bir yandan da bir seyler almak istiyorum kaliyor maalesef :) neyse saglik olsun.
 
Merhaba

Tüp bebekle hamile olanlar kaçıncı aya kadar ilaclariniza devam ettiniz neler kullandiniz?
 

Bende hakan beye aldım detaylı ultrason için canım hakkında çok olumlu yorumlar var
 
Kızlar nasılsınız? Mide bulantıları devam edenleriniz var mı hala? Ben kurtulamadım özellikle akşam saatlerinde bana geliyorlar şuan da bulanıyor
 
Hadi bakalım gösterir inşallah bir daha ki gidişte :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…