2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar nasılsınız? Mide bulantıları devam edenleriniz var mı hala? Ben kurtulamadım özellikle akşam saatlerinde bana geliyorlar şuan da bulanıyor
Sürekli devam ediyor mu canım?
Benim geçti gibi ama koku hassasiyeti devam ediyor malesef. Burnuma çok koku gelirse sonuç kötü oluyor :))

Çok sevindim canım sonucun güzel çıkmasına gözün aydın Seninki ne nazlı çıktı öyle geç olacağını sanmıyorum bende dün sordum doktora ayrıntılıyı 20. Haftadan sonra yönlendiririm yaptırmak istersen dedi :)

Sen kaçırmışsın bak geçende yazmıştım
Annemler sen teyze olacaksın diyor hayır ben polis olucam diyor
Buna çok güldüm :)))
Çok geçmiş olsun.

Göstermiyorsa kız olacak diye birşey yok onlar hurafe:)) bi arkadasım oğlu 7. Ayda gösterdi diyim ben sana :)))
Kızlar nasılsınız? Mide bulantıları devam edenleriniz var mı hala? Ben kurtulamadım özellikle akşam saatlerinde bana geliyorlar şuan da bulanıyor
Geçti canım. İnşallah seninde en kısa sürede geçer.
Selam hamişler doktortan ciktimmmm veeeee %100 kiz dedi
Bal Oglusuma bal kiz kardes geliyor
Hadi hayırlı olsun :)) bir prenses daha geliyor:))))

Bende hakan beye aldım detaylı ultrason için canım hakkında çok olumlu yorumlar var
Aynen canim benim yegenimin kalp rahatsizligini o tespit etmisti ilk. Bir cok arkadasimda ona gitti. Hepsi cok memnun kaldi. Dedigin gibi internette de iyi yorumlar var.
benim her gun degil ama arada hala cikartiyorum. Genelde iki gunde bir. Bulantilarim, koku hassasiyetim hal devam ediyor ve benim tum gun. Berbat bir his ama yapacak bir sey yok artik.
Valla sorma kuzum ya. Hayir kizsa yine neyse de erkek olup bu kadar nazliysa eyvah eyvah yanii

Selam hamişler doktortan ciktimmmm veeeee %100 kiz dedi
Bal Oglusuma bal kiz kardes geliyor
Yaaa cok guzel bir haber. Hem de net olmasi cok guzel :) gozunuz aydin canim.
Ben de oyle diyorum canim. Utangac bir oglusum olur belki diyorum :) anasi yesin onu

Canım ara ara geliyor ama bu saatlerde coşuyor resmen hassasiyet bende de var et tavuk kokusuna dayanamıyorum

İnşallh benimki dr geçer ya
Azala azala geçecek inşallah canım bende sanki bu koku hassasiyeti ömür boyu kalacak gibi hissediyorum korkuyorum

Genital bolgenin ustunde malesef

Sağolasın cnm..benim ağrım var ama öksürüğü m yok arada boğazıMDA balgam hissediyorum peçete ye atmaya çalışıyorum tükürük çıkiyor anlamadin hep balgam hissi var sanki nefes alırken de agri batiyormus gibi oluyor Allahım yardım etsin doğum edim hemen cigerlerime baktircam valla

Kızlar Dr muayene ücreti ne kadar veriyorsunuz ben samsunda yım ve 117 veriyorum ama zam gelmiş galiba medicalpark 155 olmus

Kızlar Dr muayene ücreti ne kadar veriyorsunuz ben samsunda yım ve 117 veriyorum ama zam gelmiş galiba medicalpark 155 olmus
İstanbuldayım 600 veriyorum. Bi gittiğimde veriyorum bi gittiğimde vermiyorum. Bikaç haftaya bir doktora daha başlıcam çift doktor olacak 1000 bulucak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…