2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İstanbuldayım 600 veriyorum. Bi gittiğimde veriyorum bi gittiğimde vermiyorum. Bikaç haftaya bir doktora daha başlıcam çift doktor olacak 1000 bulucak sanırım
Anam bu ne dudagim uçuk ladı kız bu kadar olirmu profosör mu ne..ben o kadar veremem ya..resmen soyuyorlar

Anam bu ne dudagim uçuk ladı kız bu kadar olirmu profosör mu ne..ben o kadar veremem ya..resmen soyuyorlar
Güldürdün beni kuzum Benimki tüp bebek, tüp bebek doktorum prof. O yüzden tuzlu biraz. Doğum ücretide muayene ücreti gibi çok uçuk olduğundan orada doğum yapamıcam ama doğuma kadar muayeneye devam edicem. Onun dışında doğum yapacağım hastane bulup orada da bi doktor ayarlayıp ona da başlamam lazım artık ayım çok ilerlemeden. Bizim prenses doğmadan masrafları başladı

Sagol cnm 11. Haftada da kiz gibi demisti simdi kesin dedi
Canmmmmm tebrik ederim.senin adina cok sevindim. ne guzel bir oglun vardı bir kizinda olacak.Rabbim ikisinide tattiracak.Saglicakla gelsin insallah.

Kızlar Dr muayene ücreti ne kadar veriyorsunuz ben samsunda yım ve 117 veriyorum ama zam gelmiş galiba medicalpark 155 olmus
Şehirden şehire degisiyor galiba.Bende haftaya gidecegim burada da farkli farkli fiyatlar veriyorlar. 50 liradan 115 liraya kadar bir aralik var.Ama benimde duyduguma göre zam gelmis

Kızlar benim bebeğimin cinsiyeti için de yorum yapabilir misiniz?

Eklentiler

• 4CB4EEE9-9B9A-4F27-A3BF-84E0439583C7.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…