Bende yarın sabah kan vericem bebeğimin kan grubunu öğrenmek için. Eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var. O yüzden özel bir dosya hazırladı doktorum yarın sabah artık gidip kan vericem inşallah sonuçlar çabuk çıkar
Bende yarın sabah kan vericem bebeğimin kan grubunu öğrenmek için. Eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var. O yüzden özel bir dosya hazırladı doktorum yarın sabah artık gidip kan vericem inşallah sonuçlar çabuk çıkar
Gıcık oldum ben gidiyorum kızlar
İyi geceler herkese
sabahın köründe kalkacam zaten ilk günaydını da ben yazarım büyük ihtimalle
Birşey değil sonradan alışkanlık olacak sizde ben iyi geceler demeden uyuyamayacaksınız
İyi geceler herkese
Birşey değil sonradan alışkanlık olacak sizde ben iyi geceler demeden uyuyamayacaksınız
İyi geceler herkese
Ayy kabizlik olanlar Allah Yardımçiniz olsun az önce bir gittim anam bu ne dedim gelmiyor kaldı orda zaten kan ilacından dolayi rengi tuhaf Afedersiniz.ne zormuş inş daha tekrarlamaz.terden öldüm valla ama sonunda basardim
Günaydın kızlar
Kızlar benim karnım indi Baya baya indi gitti yanii. Geriye sadece löp bi göbek kaldı. Geçen hafta çok şişti çok şaşırıyordum bu kadar büyük nasıl olur bu haftada diye. Şimdide neredeyse hiç kalmadı
İst. da medicalparktaki doktorum 140 tl idi. Medipole geçiyorum bu haftasonu o da 150 tl. ama benim tamamlayıcım var. Doğum teminatım yok ama sigorta firmasına özel indirim yapıyorlar. öyle de bi 90-110 tl falan olur diye düşünüyorum.
Maaşallah ne güzel ikisini de tadacaksın. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah Bir ben kalacağım herhalde cinsiyeti öğrenmeyen galiba en son randevu benimki 10 kasım