2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Ben medipol koşuyoluna gidiyorum. 160 liraydı yanlış hatırlamıyorsam muayene ücreti

Ben de mersin de ozel bir hastaneye 90 tl oduyorum kizlar. Daha onceki hastanem 65 ti. Burda baya ucuz dusuyor sizin oralara bakis.

Ben ilk hamileliğimin bir süresini orada geçirmiştim, dr.um çarşıdaydı Seval Pata...O günleri anımsadım şimdi msjınızı okuduğumda...Sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah bebişiniz

Maaşallah ne güzel ikisini de tadacaksın. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah Bir ben kalacağım herhalde cinsiyeti öğrenmeyen galiba en son randevu benimki 10 kasım

Yaa kiyamam ya epey de varmis bebitolar saglikli olsun da ablam cinsiyeti ogrendiginde 6 aylikti

Ben medipol koşuyoluna gidiyorum. 160 liraydı yanlış hatırlamıyorsam muayene ücreti

Hangi doktora gidiyosun canım bende oraya başlıcam inşallah orada doğum yapanlar var mı tanıdığın normal doğum yanlısı bi hastane mi acaba?

Kuzular geldim herşeyimiz güzel ve uyumlu
Doktor 4d bile gösterdi :)
%10000 oğluşum oluyor
Pipi resmini vermemiş ama

Kuzumm hayırlı olsun gözün aydın artık alışveriş zamanı

Teşekkür ederim canım ağzım kulaklarımda şuan mutluluk depoladım :)
Zaten muayene günlerinin, cinsiyet öğrendiğimiz günün heyecanı ve coşkusu sanırım hiçbir şeyde yok.O gün bambaşka bir duyguyla geçiyor . Bende ikili test sonrasında yarın göreceğim tekrardan bebeğimi, şimdiden saat sayıyorum.

İsim düşünmüş müydünüz?

Evet isim kararlaştırma ve alışveriş kısmına geçebilirim artık

A April wind gözün aydın kuzum Sonunda kesinleşti
Sağol kuzum aynen ama ben doktorum bilir demiştim
Gerçekten öyle
Canım ben deniz eşim Uras istiyor daha net değiliz isim konusunda

Kesinlikle öyle Cinsiyeti öğrendiğin günü hiç unutamıyorsun,biz eşimle sürekli anlatırız. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı. Ece'ye uygun kız isimleri düşünüyorum. Fikri olan varsa memnuniyetle alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…