- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Güzel haberlerle gelirsin inşallah :)Birazdan muayneye gircm kizlar heyecanlandm ense olcecek
Rocs kullanıyoruzSu an cocugu olan annisler kizim 2 yasinda disleri sararmaya basladi dis macunu onerisi olan kullanan var mi acaba
Ben ilk bebeğimde tamamladım hepsini ocyğden bunda yok artıkHayırlı cumalar arkadaşlar. Cenazesi olan arkadaşımız inna lillah ve inna ileyhi raciun. Rabbim rahmet eylesin. Hastalarımıza da rabbimden şifa diliyorum. kızlar aile hekimliği 14 haftada gel tetenoz aşısı vuralım dedi, ama gitmedim daha. aşı vurulmak istemiyorum. sizler aşı yaptırdınız mı?
Bizim dis dr. Umuz macunsuz sadece fircalamasini onermisti canim. Kizim 4 yasinda yeni dis macunu kullaniyoruzSu an cocugu olan annisler kizim 2 yasinda disleri sararmaya basladi dis macunu onerisi olan kullanan var mi acaba
Ben de sira bekliyorumBirazdan muayneye gircm kizlar heyecanlandm ense olcecek
Ben daha saglik ocağına ugramadim.Hayırlı cumalar arkadaşlar. Cenazesi olan arkadaşımız inna lillah ve inna ileyhi raciun. Rabbim rahmet eylesin. Hastalarımıza da rabbimden şifa diliyorum. kızlar aile hekimliği 14 haftada gel tetenoz aşısı vuralım dedi, ama gitmedim daha. aşı vurulmak istemiyorum. sizler aşı yaptırdınız mı?
ay maşallahhh tatlim 16 cm uzun boylu mu olacak ne?Merhaba kızlar bende doktordan geldim şimdişükür her şey yolunda cinsiyetimiz kız netleştirdik ve doktorumda çok iyiydi ona devam edicem tek tek bebeği inceledik açıkladı her şeyi teker teker 16 cm olmuşuz bile
74 le hamile kaldım,94 le doğuma girdim.tam bir şiştim.Verebildin mi peki daha sonra aldığın kiloları
hayırlı olsun canım, sağlıcakla kucağına al inşallahKizlar sanirim 2. Kizim geliyor dr kiza benzettim dedi aksam resm atarim size cok sukur ensemiz 1 in altnda. Herkes erkek bekliodu millet uzuldu ben uzulmedim ama cok heyecanliydi
Maşallah canım kocaman olmuş. Kaç haftalık tam olarak ? Boylu bir bebek geliyor her alde :)Merhaba kızlar bende doktordan geldim şimdişükür her şey yolunda cinsiyetimiz kız netleştirdik ve doktorumda çok iyiydi ona devam edicem tek tek bebeği inceledik açıkladı her şeyi teker teker 16 cm olmuşuz bile
Tebrik ederim canım. Ne güzel iki kız kardeş birbirine arkadaş olurlar.. kaç haftalık olmuşsun canımKizlar sanirim 2. Kizim geliyor dr kiza benzettim dedi aksam resm atarim size cok sukur ensemiz 1 in altnda. Herkes erkek bekliodu millet uzuldu ben uzulmedim ama cok heyecanliydi
Himm tesekkurler canim paylasimin icinBizim dis dr. Umuz macunsuz sadece fircalamasini onermisti canim. Kizim 4 yasinda yeni dis macunu kullaniyoruz
Sagol tatlim. Ben nedense erkek cocuk fikrinden korkuyorum yaramaz oluyorlar diye mi bilmiyorumTebrik ederim canım. Ne güzel iki kız kardeş birbirine arkadaş olurlar.. kaç haftalık olmuşsun canım
Sagol tatlim cumlemiz inshayırlı olsun canım, sağlıcakla kucağına al inşallah
Sagol tatlim. Ben nedense erkek cocuk fikrinden korkuyorum yaramaz oluyorlar diye mi bilmiyorumyani erkek olsa da ama uzulmem. 12+3 um daha canm gec dollenmeden kaynakli
başın sağolsun canım allah sabırlar versinmsjlara yeni bakabildim yazmış kaçmış gibi oldum telefonu elime almaya firsatim olmadi ben foruma girdikten hemen sonra babannemin vefat haberini aldım apar topar babamlara gittim cenaze ile beraber herkesi memlekete uğurladım simdi eve girip çocuğu uyuttum. Oğluma 4-5 aylık hamileydim kayinpederimi kaybettim kızıma 4 aylık hamileyim babannemi kaybettim içim çok sizliyor çok farklı bir aci hissediyorum daha dun aksam boncuk gözlerine bakıyordum bugün tabutla yolcu ettim.haticenur kimsenin ismi değil esim bana sen ismini düşünme o ismiyle gelir demek istedi bana..
Canim once 44 cikti maalesef. 8 tane igne sonrasinda 18.8 oldu. Sonra sef diye bir antibiyotik verildi 500 mg bi hafta onu kullandim. 16.6 olmus. Simdi yine 6 tane igne verildiÇok geçmiş olsun canım. Crp değerin kaç? Kızımında bi ara baya yükseldi 6 tane iğneyle düzeldi. Bu hastalandığındada 12 olmuştu ilaçla düştü 2 günde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?