2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben ilk bebeğimde tamamladım hepsini ocyğden bunda yok artık

Su an cocugu olan annisler kizim 2 yasinda disleri sararmaya basladi dis macunu onerisi olan kullanan var mi acaba
Bizim dis dr. Umuz macunsuz sadece fircalamasini onermisti canim. Kizim 4 yasinda yeni dis macunu kullaniyoruz

Ben daha saglik ocağına ugramadim. gitmek gerekir mi acaba

ay maşallahhh tatlim 16 cm uzun boylu mu olacak ne?

Verebildin mi peki daha sonra aldığın kiloları
74 le hamile kaldım,94 le doğuma girdim.tam bir şiştim. zira bebeğimde çok ödemli doğdu. doğumdan sonraki 9 ay boyunca 80 lerde gezdim. sonra bir anda vermeye başladım. 66 lara kadar düştüm.bu sefer artık hamileyim diye psikolojik olarak ay tartılmam lazım dediğimde 70 ti tartı. 70le hamile kaldım diyim bakalım şimdi kaçla giricez doğuma

Maşallah canım kocaman olmuş. Kaç haftalık tam olarak ? Boylu bir bebek geliyor her alde :)

Kizlar sanirim 2. Kizim geliyor dr kiza benzettim dedi aksam resm atarim size cok sukur ensemiz 1 in altnda. Herkes erkek bekliodu millet uzuldu ben uzulmedim ama cok heyecanliydi
Tebrik ederim canım. Ne güzel iki kız kardeş birbirine arkadaş olurlar.. kaç haftalık olmuşsun canım

Tebrik ederim canım. Ne güzel iki kız kardeş birbirine arkadaş olurlar.. kaç haftalık olmuşsun canım
Sagol tatlim. Ben nedense erkek cocuk fikrinden korkuyorum yaramaz oluyorlar diye mi bilmiyorum yani erkek olsa da ama uzulmem. 12+3 um daha canm gec dollenmeden kaynakli

Sagol tatlim. Ben nedense erkek cocuk fikrinden korkuyorum yaramaz oluyorlar diye mi bilmiyorum yani erkek olsa da ama uzulmem. 12+3 um daha canm gec dollenmeden kaynakli

Seninkide cinsiyeti belli olmuş erkenden canım benim 12+5 erkek demişti. Bence yaramazlık eğitme sistemine bağlı yani çok şımartırsan erkek yada kız fark etmez yaramaz oluyorlar :). Tahmini doğum tarihin belli mi canım ?

başın sağolsun canım allah sabırlar versin

Çok geçmiş olsun canım. Crp değerin kaç? Kızımında bi ara baya yükseldi 6 tane iğneyle düzeldi. Bu hastalandığındada 12 olmuştu ilaçla düştü 2 günde.
Canim once 44 cikti maalesef. 8 tane igne sonrasinda 18.8 oldu. Sonra sef diye bir antibiyotik verildi 500 mg bi hafta onu kullandim. 16.6 olmus. Simdi yine 6 tane igne verildi maalesef cok yuksek cikiyor. Anlam veremiyorum. Doktor korkma diyor ama normal zamanda bile urkutucu bir deger.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…