2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bana oyle bisi demediler. Kasim da cagirmislardi sanki. Ben ztn artik 15+4 oldum.

Masallah canimm gozun aydin
Medipole gidecektin değil mi? Memnun kalmana sevindimx

Sagol tatlim. Ben nedense erkek cocuk fikrinden korkuyorum yaramaz oluyorlar diye mi bilmiyorum yani erkek olsa da ama uzulmem. 12+3 um daha canm gec dollenmeden kaynakli
Canım gözün aydın. Ne güzel erkenden söylemişler cinsiyeti:) erkekden de korkma kuzum yine de. Ben ne uslu erkek çocukları ne haylaz kız çocukları görüyorum hergün. Rabbim evladında hyırlısını versin. Kız çocukları cicili bicili oluyor o güzel oluyor ama :)

kızlar merhaba , her gün düzenli okuyup çıkanlardanım ben :) dedimki artık bir gireyim selam veriyim :) inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız bebeklerimizi kucaklarımıza , benimde yarın kontrolüm var cinsiyeti için 12 haftadayken % 60 erkek demişti bende öyle hissediyordum zaten yarın netleşir muhtemelen :) bir oğlum var bir tane daha olursa hunili ben takılırım herhalde evde

Dogru soyluyorsun canm biraz da huy. 26 nisan da filan dedi canm nisan sonu dedi bakalim hayrlisi.

Anasinifi ogretmeni misin yoksa o da dogru ne bilim kizlar daha sevimli olunca mi bilmem. Masrafamiz da azalir ablasnin kiyafetlerini giyer

Anasinifi ogretmeni misin yoksa o da dogru ne bilim kizlar daha sevimli olunca mi bilmem. Masrafamiz da azalir ablasnin kiyafetlerini giyer
Yok canım ben lisedeyim. Lisedeki versiyonları daha vahim :)) o yüzden rabbim hyırlısını versin hepimize.
Evet bak doğru demişsin. :) masraflar azalır hem.

Hayırlı haberlerle inşallah

Kızlar balık yağı kullanan var mı?
Doktoru kullan diyen, öneren?
Özeldeki doktor mutlaka kullanmalısın dedi.
Kendi doktorum sadece decavit verdi bu arada.

Bana ocean mummy diye bi balık hapı verdi aldım ama inanın jelatin vs konularda incelemedim. Bunun dışında d vitamini kullanıyorum. Bi de kan hap verdi ama midem bulanıcak diye içmeye çekiniyorum açıkçası. ama ne zamana kadar kaçacağım bu fikirden bilmiyorum

çok geçmiş olsun canım
Kızlar merhaba
Göbişler büyürken çatlak oluşumunu engellemek için neler kullanmayı düşünüyorsunuz

ben ilk gebeliğimde mustela kullanmıştım çok az olmuştu çatlağım. daha başlamadım kullanmaya ama başlamam lazım artık. yine onu kullanmayı düşünüyorum.

Kızlar merhaba
Göbişler büyürken çatlak oluşumunu engellemek için neler kullanmayı düşünüyorsunuz
Aktardan yağ karışımı aldım canım onu kullanıyorum ben.
Hindistancevizi,kakao yağı kullababilirsin.
Oh maşallah kuzuya kocaman olmuş :)

Kizlar sanirim 2. Kizim geliyor dr kiza benzettim dedi aksam resm atarim size cok sukur ensemiz 1 in altnda. Herkes erkek bekliodu millet uzuldu ben uzulmedim ama cok heyecanliydi
Hayırlı olsun canım
Hoşgeldin canım. İnşallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza

Canım markası Ocean ise hiç korkma. Ocean balık yağında en iyilerden ifos onayı var bu çok önemli balık yağında. Tabletleri de sığır jelatini veya domuz jelatini kullanılarak değil balık jelatini ile üretiliyor. Gönül rahatlığıyla iç. Ben baya araştırdım bu balık yağını o yüzden biliyorum.

Maşallah canım kocaman olmuş. Kaç haftalık tam olarak ? Boylu bir bebek geliyor her alde :)
Teşekkürler kuzum Canım normalde 16+2 ama 16+5 çıktı babası uzun 1,90 mart sonu nisan başı gibi doğum olur dedi allah nasip ederse

Merhaba ben ikili testimden sonra hastane ve doktor değiştirdim fiyat sormamıştım (özel sağlık sigortam karşılıyordu) Şimdi ki hastanem ve doktorumdan çok memnunum , memorial ataşehirde devam edeceğim.
Allah pişmanlık vermesin de yani özel saglık sigortam olmadıgına cokk pişmanım. Eşim de ben de devlet memuruyuz bu işler özelde calısınca daha kolay oluyor bilgilendirme acısından. Hiiccc düsünemedim ve cok pişmanım

Hayırlı akşamlar arkadaşlar kendimi 3 haftadır kötü hissediyordum. Endokrin Dr uma gittim kontrole ve maalesef şeker ve tiroid seviyelerim yükselmiş biraz. 3aydan sonra ihtiyaç artacak demişti Dr ama korkuyorum. Bebekte çok problemlere yol açıyor bu hastalıklar. İlaçların dozu yükselecek yarın. Dua edin bir problem çıkarmasın bebekte. İki düşüğüm var bu yüzden korkum hala devam ediyor 4 ayı atlatsakta. Cinsiyette yarın kesinleşir herhalde

Kizlar nub ne dio

Eklentiler

• 20181026_181514.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…