2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben ilk hamileliğimde yaptırmıştım 5 dozunu birden. Şimdi yaptırmama gerek yok o yüzden. Sen neden yatırmak istemiyorsun ki ?
Canim sagol. Peki bu yutulabilir mi cunki benim kizim fircalamayi bilmiyor firca almistim ama oyuna dokuyor isirip ceke ceke killarinin yarisini bitirdi.
Üstünü okudum yutulmuyor sanırım Canım. Kızım hiç yutmadığı için bakmıyordum ben. R.o.c alabilirsin bence.

Tekrar geçmiş olsun canım. Geçer merak etme. İdrar yolları enfeksiyonu nedeniyle düşmemiştir bencede. Yanlış hatırlamıyorsam kızımında 44 tü 6 iğneyle düştü.
Holgeldiniz. Benimde ikinci kızım geliyor eşim gezer artık huniyle :))) evde 3 kız :)

Esim druma sormus da onermiyormus canim. Dis macunu arkadasin dedigi gibi macunsuz fircalayin demis

Aynen benim esim de olmaz ki bole bi karar alinacak zaman bayanlar cogunluk olcak sizin dediginiz olcak dio

Kizlar once troid dr.uma gittik. Korkulacak bi durum olmadigini ogrendik. Sonra kadin doguma gectik dr ignemi haftada ikiye cikardi magnezyum gunde 2 kullan dedi. Kendini yormamalisin dedi. Yurume ayakta kalma dedi. Cinsiyeti icinde %90 erkek dedi. Kizim kendine oyun arkadasi kiz kardes istiyordu. Eve gelince anlattim kardesin olacak erkek diye. Anlattigimdan beri agliyor herseyi bahane ederek

Öncelikle tebrik ederim canm.Sen anlatınca kendim aklima geldim.Ben erkek kardese cok sevinmistim çünkü tek kız olmak istiyordum :) Belki bir gün o da benim gibi sevinir. Ama su an iki erkek kardesim var ve kiz kardeş hic fena olmazdi diye düşünüyorum.

Valla napicagimi bilemedim. Ben de dediginiz gibi oyuncaklarin sadece senin olacak sen benim tek kizim olacaksin falan dedim ama hic memnun degil simdi de yemek yedi uyudu.

Valla napicagimi bilemedim. Ben de dediginiz gibi oyuncaklarin sadece senin olacak sen benim tek kizim olacaksin falan dedim ama hic memnun degil simdi de yemek yedi uyudu.
Bir kac gün prensesin tribini çekeceksin galiba:) ama alisacaktir.Ne güzel bir de prensin olacak şimdi. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.

Esim druma sormus da onermiyormus canim. Dis macunu arkadasin dedigi gibi macunsuz fircalayin demis

Aynen benim esim de olmaz ki bole bi karar alinacak zaman bayanlar cogunluk olcak sizin dediginiz olcak dio
Şuan hatırlayamadım ama bi süre macunsuz fırçalamıştı kızım. Şimdi oral b kullanıyoruz yutmuyorda. Karbonat nasıl olur ki. Sen silsen karbonatlı temiz bir bezle?

Allah kolaylık versin ne diyim. Kızımda erkek kardeş istemiyordu. Kız olacağını öğrenince en çok kızım sevindi. Eğer erkek olsaydı çok trip çekerdik.

Hic caninizi sıkmayın dokturunuza güvenin ve o ne derse onu yapın bende endokrine gidiyorum zehirli guatir var bende ilac kullanıyorum ve bunu gebeyken ögrendim 15 gün sonra kontrolum var ilacim değişecek guatirdan usg cekindim bklm be diycek dru

Bende oylama yapsam mi yapmasam mi sasirdim canim. Netlesene kadar bekliim dedim en son 1 ay sonra oylarim olmazsa sonra yaniltici olmasin
Kızlaaaarrr erkekler bir farkla başa baş gidiyor oylama.
artik bizde ogrensekte katilsak şu oylamaya degil mi? Bakin bu surat kiskanç tripli hamile modu. Ne istedigini bilmeyen cinsten :)

Bende oylama yapsam mi yapmasam mi sasirdim canim. Netlesene kadar bekliim dedim en son 1 ay sonra oylarim olmazsa sonra yaniltici olmasin
Benim de daha bir kac haftam var galiba canm.Anca gitcem doktora çünkü

Kizlar cok soguk ya ben donuyorum öyle boyle degil.Yaktıniz mi evleri.
Bende çok üşüyorum, iki haftadır yakıyoruz biz. Site yönetimi 2 hafta önce açtı kaloriferleri yoksa daha önce yakardık elektrikli ısıtıcıyla falan idare ettik yakana kadar

Kızlar normalde ayakta kalınca hiç kasık ağrım olmazdı. Az önce canım bi tatlı istedi yapayım dedim ortalığı topladım tatlı yaptım temizledim derken ayakta kaldım sol kasığım batıyor resmen. Şimdi oturdum kötü hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…