- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Ben ilk hamileliğimde yaptırmıştım 5 dozunu birden. Şimdi yaptırmama gerek yok o yüzden. Sen neden yatırmak istemiyorsun ki ?Hayırlı cumalar arkadaşlar. Cenazesi olan arkadaşımız inna lillah ve inna ileyhi raciun. Rabbim rahmet eylesin. Hastalarımıza da rabbimden şifa diliyorum. kızlar aile hekimliği 14 haftada gel tetenoz aşısı vuralım dedi, ama gitmedim daha. aşı vurulmak istemiyorum. sizler aşı yaptırdınız mı?
Üstünü okudum yutulmuyor sanırım Canım. Kızım hiç yutmadığı için bakmıyordum ben. R.o.c alabilirsin bence.Canim sagol. Peki bu yutulabilir mi cunki benim kizim fircalamayi bilmiyor firca almistim ama oyuna dokuyor isirip ceke ceke killarinin yarisini bitirdi.
Tekrar geçmiş olsun canım. Geçer merak etme. İdrar yolları enfeksiyonu nedeniyle düşmemiştir bencede. Yanlış hatırlamıyorsam kızımında 44 tü 6 iğneyle düştü.Canim once 44 cikti maalesef. 8 tane igne sonrasinda 18.8 oldu. Sonra sef diye bir antibiyotik verildi 500 mg bi hafta onu kullandim. 16.6 olmus. Simdi yine 6 tane igne verildimaalesef cok yuksek cikiyor. Anlam veremiyorum. Doktor korkma diyor ama normal zamanda bile urkutucu bir deger.
Holgeldiniz. Benimde ikinci kızım geliyor eşim gezer artık huniyle :))) evde 3 kız :)kızlar merhaba , her gün düzenli okuyup çıkanlardanım ben :) dedimki artık bir gireyim selam veriyim :) inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız bebeklerimizi kucaklarımıza , benimde yarın kontrolüm var cinsiyeti için 12 haftadayken % 60 erkek demişti bende öyle hissediyordum zaten yarın netleşir muhtemelen :) bir oğlum var bir tane daha olursa hunili ben takılırım herhalde evde
Esim druma sormus da onermiyormus canim. Dis macunu arkadasin dedigi gibi macunsuz fircalayin demisBen ilk hamileliğimde yaptırmıştım 5 dozunu birden. Şimdi yaptırmama gerek yok o yüzden. Sen neden yatırmak istemiyorsun ki ?
Üstünü okudum yutulmuyor sanırım Canım. Kızım hiç yutmadığı için bakmıyordum ben. R.o.c alabilirsin bence.
Tekrar geçmiş olsun canım. Geçer merak etme. İdrar yolları enfeksiyonu nedeniyle düşmemiştir bencede. Yanlış hatırlamıyorsam kızımında 44 tü 6 iğneyle düştü.
Holgeldiniz. Benimde ikinci kızım geliyor eşim gezer artık huniyle :))) evde 3 kız :)
Demekki babasina cekmis.Manken gibi bir kız olur belki :)Olabilir canım babası baya uzun sağlıklı olsunda boyu önemli değil
Öncelikle tebrik ederim canm.Sen anlatınca kendim aklima geldim.Ben erkek kardese cok sevinmistim çünkü tek kız olmak istiyordum :) Belki bir gün o da benim gibi sevinir. Ama su an iki erkek kardesim var ve kiz kardeş hic fena olmazdi diye düşünüyorum.Kizlar once troid dr.uma gittik. Korkulacak bi durum olmadigini ogrendik. Sonra kadin doguma gectik dr ignemi haftada ikiye cikardi magnezyum gunde 2 kullan dedi. Kendini yormamalisin dedi. Yurume ayakta kalma dedi. Cinsiyeti icinde %90 erkek dedi. Kizim kendine oyun arkadasi kiz kardes istiyordu. Eve gelince anlattim kardesin olacak erkek diye. Anlattigimdan beri agliyor herseyi bahane ederek
Valla napicagimi bilemedim. Ben de dediginiz gibi oyuncaklarin sadece senin olacak sen benim tek kizim olacaksin falan dedim ama hic memnun degil simdi de yemek yedi uyudu.Öncelikle tebrik ederim canm.Sen anlatınca kendim aklima geldim.Ben erkek kardese cok sevinmistim çünkü tek kız olmak istiyordum :) Belki bir gün o da benim gibi sevinir. Ama su an iki erkek kardesim var ve kiz kardeş hic fena olmazdi diye düşünüyorum.
Bir kac gün prensesin tribini çekeceksin galiba:) ama alisacaktir.Ne güzel bir de prensin olacak şimdi. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.Valla napicagimi bilemedim. Ben de dediginiz gibi oyuncaklarin sadece senin olacak sen benim tek kizim olacaksin falan dedim ama hic memnun degil simdi de yemek yedi uyudu.
Şuan hatırlayamadım ama bi süre macunsuz fırçalamıştı kızım. Şimdi oral b kullanıyoruz yutmuyorda. Karbonat nasıl olur ki. Sen silsen karbonatlı temiz bir bezle?Esim druma sormus da onermiyormus canim. Dis macunu arkadasin dedigi gibi macunsuz fircalayin demis
Aynen benim esim de olmaz ki bole bi karar alinacak zaman bayanlar cogunluk olcak sizin dediginiz olcak dio
Allah kolaylık versin ne diyim. Kızımda erkek kardeş istemiyordu. Kız olacağını öğrenince en çok kızım sevindi. Eğer erkek olsaydı çok trip çekerdik.Kizlar once troid dr.uma gittik. Korkulacak bi durum olmadigini ogrendik. Sonra kadin doguma gectik dr ignemi haftada ikiye cikardi magnezyum gunde 2 kullan dedi. Kendini yormamalisin dedi. Yurume ayakta kalma dedi. Cinsiyeti icinde %90 erkek dedi. Kizim kendine oyun arkadasi kiz kardes istiyordu. Eve gelince anlattim kardesin olacak erkek diye. Anlattigimdan beri agliyor herseyi bahane ederek
Hic caninizi sıkmayın dokturunuza güvenin ve o ne derse onu yapın bende endokrine gidiyorum zehirli guatir var bende ilac kullanıyorum ve bunu gebeyken ögrendim 15 gün sonra kontrolum var ilacim değişecek guatirdan usg cekindim bklm be diycek druHayırlı akşamlar arkadaşlar kendimi 3 haftadır kötü hissediyordum. Endokrin Dr uma gittim kontrole ve maalesef şeker ve tiroid seviyelerim yükselmiş biraz. 3aydan sonra ihtiyaç artacak demişti Dr ama korkuyorum. Bebekte çok problemlere yol açıyor bu hastalıklar. İlaçların dozu yükselecek yarın. Dua edin bir problem çıkarmasın bebekte. İki düşüğüm var bu yüzden korkum hala devam ediyor 4 ayı atlatsakta. Cinsiyette yarın kesinleşir herhalde
Yaptirmaz kii. Macunsuz alistrcz mecbur yawas yawas bakalimm.Şuan hatırlayamadım ama bi süre macunsuz fırçalamıştı kızım. Şimdi oral b kullanıyoruz yutmuyorda. Karbonat nasıl olur ki. Sen silsen karbonatlı temiz bir bezle?
Kızlaaaarrr erkekler bir farkla başa baş gidiyor oylama.
artik bizde ogrensekte katilsak şu oylamaya degil mi?Bakin bu surat kiskanç tripli hamile modu. Ne istedigini bilmeyen cinsten :)
Benim de daha bir kac haftam var galiba canm.Anca gitcem doktora çünküBende oylama yapsam mi yapmasam mi sasirdim canim. Netlesene kadar bekliim dedim en son 1 ay sonra oylarim olmazsa sonra yaniltici olmasin
Bende çok üşüyorum, iki haftadır yakıyoruz biz. Site yönetimi 2 hafta önce açtı kaloriferleri yoksa daha önce yakardık elektrikli ısıtıcıyla falan idare ettik yakana kadarKizlar cok soguk ya ben donuyorum öyle boyle degil.Yaktıniz mi evleri.
Kolay gelsin:)Yaptirmaz kii. Macunsuz alistrcz mecbur yawas yawas bakalimm.
Merkezi sistem bizim sadece akşam yakıyorlar ama gündüz üşüyorum. Ayakta panduflar üste yelek idare ediyoruz. Bireysel olsa çoktan açmıştım:)Kizlar cok soguk ya ben donuyorum öyle boyle degil.Yaktıniz mi evleri.
Bugün yaktım valla yakmayacaktım ama.Kizlar cok soguk ya ben donuyorum öyle boyle degil.Yaktıniz mi evleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?