- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
İnşallah canım kızım benden uzun olur inşallahDemekki babasina cekmis.Manken gibi bir kız olur belki :)
Senin boyun nasıl babayla aranizda cok fark varmi
Kizlar cok soguk ya ben donuyorum öyle boyle degil.Yaktıniz mi evleri.
Kızlar normalde ayakta kalınca hiç kasık ağrım olmazdı. Az önce canım bi tatlı istedi yapayım dedim ortalığı topladım tatlı yaptım temizledim derken ayakta kaldım sol kasığım batıyor resmen. Şimdi oturdum kötü hissettim
Hadi yaa of bi netlik kazansa bizim su cinsiyetlerBende öğrenemedim daha 12 haftalikken kıza benzetti devlete gittim erkeğe benzetti 2 kasımda öğrenecem artik
Biraz şiddetliydi ondan korktum canım dinlenince normale döndü amaBende biraz ürperdim ama yakmadım canım evde minik zaten tv izlerken falan battaniye örtüyorum
Canım olur öyle arada çok normal bende muayneden sonra hep karın ağrım oluyor çok otursam karnım davul gibi şişiyor rahatsız ediyor beni
Bizde 13 haftalığızKızlar siz kaç kg aldınız ben 13 haftada yaklaşık 4 kg aldım ama düşğj tehlikesinden dolayı sürekli yattım
Ben ilk haftalar 1 kilo verdim sonra o 1 kiloyu aldim geri dün tartıya ciktim 2 kilo daha almışım şok oldum ama istahim yerinde .Birde guatir icin ilac kullanıyorum hamile kalmadan 2 ay önce 7 kilo vermistim galiba guatirdan dolayıydı acaba ilac da kilo yapiyomudurKızlar siz kaç kg aldınız ben 13 haftada yaklaşık 4 kg aldım ama düşğj tehlikesinden dolayı sürekli yattım
Bende hic alamadim ya. 2 ,3kilo normal zaten sen yatinca bir kilo da ekstra gelmiş anlasilan:)Kızlar siz kaç kg aldınız ben 13 haftada yaklaşık 4 kg aldım ama düşğj tehlikesinden dolayı sürekli yattım
Bende 2 kilo aldım. Ama artik başladı iştahlarımKızlar siz kaç kg aldınız ben 13 haftada yaklaşık 4 kg aldım ama düşğj tehlikesinden dolayı sürekli yattım
Aynı dert bende de var canımKızlar siz kaç kg aldınız ben 13 haftada yaklaşık 4 kg aldım ama düşğj tehlikesinden dolayı sürekli yattım
Amin canim cumlemizin insallahAmin canım hepimizinkini Allah bağışlasınHayırlı olsun sana da
Benim çok yakın arkadaşım orada doğum yaptı. Çok da memnundu. Ben de ziyarete gittiğimde beğenmiştim. Doktorunu sorduğumda ismini hatırlayamadı ama :) kadın ve popüler bir kadın olduğunu söylemişti.Olabilir canım babası baya uzun sağlıklı olsunda boyu önemli değil
Ben ilk hamileliğimde yaptırmıştım 5 dozunu birden. Şimdi yaptırmama gerek yok o yüzden. Sen neden yatırmak istemiyorsun ki ?
Üstünü okudum yutulmuyor sanırım Canım. Kızım hiç yutmadığı için bakmıyordum ben. R.o.c alabilirsin bence.
Tekrar geçmiş olsun canım. Geçer merak etme. İdrar yolları enfeksiyonu nedeniyle düşmemiştir bencede. Yanlış hatırlamıyorsam kızımında 44 tü 6 iğneyle düştü.
Holgeldiniz. Benimde ikinci kızım geliyor eşim gezer artık huniyle :))) evde 3 kız :)
Olsun cnm. İkiniz de sağlıklı olunda inş. Yapacak bir şey yok. Keyfi yatmıyorsun.Kızlar siz kaç kg aldınız ben 13 haftada yaklaşık 4 kg aldım ama düşğj tehlikesinden dolayı sürekli yattım
Canım ben çarşamba günü programım çok yoğun olmamasına rağmen ağrıdan çok zorlandım. Ne oturabildim ne doğrulabildim. Kasıklarım sırtım çok kötüydü. Doktora gitmiştim o gün. Sorduğumda ağrı geldiği zmn dinleneceksin başka türlü geçmez dedi. Oturuorum çok şiddetlenince dedim. Ama bgn geçmedi dedim. Otırarak çalışanların da olabiliyor ağrıları. Çünkü oturmak çözüm değil dedi. Uzanacaksın başka türlü geçmez dedi. Ben de hıı oldu dedim :) işteyken malum uzanmam mümkün değil. Ama sen evdeyken girerse uzan hemen.Kızlar normalde ayakta kalınca hiç kasık ağrım olmazdı. Az önce canım bi tatlı istedi yapayım dedim ortalığı topladım tatlı yaptım temizledim derken ayakta kaldım sol kasığım batıyor resmen. Şimdi oturdum kötü hissettim
Sağol canım inşallah senin enfeksiyonda geçecek merak etme:)Olabilir canım. Aslında çok su içiyorum yakalanmayayım diye ama bulantılarım yüzünden istifra ettiğim için sanırım yetersiz kalıyor aldığım sıvı demek ki.
O küçük kuzum da kıyamam küçük bedeniyle o kdr enfeksiyonrabbim tekrarını göstermesin canım. Size de çok geçmiş olsun. Bakalım ben de inş atlatırım en kısa zamanda.
aynen canım haklısın oturdum geçmedi uzandım öyle hafifleye hafifleye azaldı. İşyerinde zor uzanma imkanı yok.Canım ben çarşamba günü programım çok yoğun olmamasına rağmen ağrıdan çok zorlandım. Ne oturabildim ne doğrulabildim. Kasıklarım sırtım çok kötüydü. Doktora gitmiştim o gün. Sorduğumda ağrı geldiği zmn dinleneceksin başka türlü geçmez dedi. Oturuorum çok şiddetlenince dedim. Ama bgn geçmedi dedim. Otırarak çalışanların da olabiliyor ağrıları. Çünkü oturmak çözüm değil dedi. Uzanacaksın başka türlü geçmez dedi. Ben de hıı oldu dedim :) işteyken malum uzanmam mümkün değil. Ama sen evdeyken girerse uzan hemen.
İnşallah kuzum.Sağol canım inşallah senin enfeksiyonda geçecek merak etme:)
Aynen canım yat dinlen boşver o yüzden.aynen canım haklısın oturdum geçmedi uzandım öyle hafifleye hafifleye azaldı. İşyerinde zor uzanma imkanı yok.
Salı’dan beri girmemiş bende merak ediyorum yaGünaydın güzel annelergüzel bir haftasonu diliyorım herkese..
melike222 nerelerdesin canım? Bi problem yoktur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?