2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kizlar cok soguk ya ben donuyorum öyle boyle degil.Yaktıniz mi evleri.

Bende biraz ürperdim ama yakmadım canım evde minik zaten tv izlerken falan battaniye örtüyorum

Canım olur öyle arada çok normal bende muayneden sonra hep karın ağrım oluyor çok otursam karnım davul gibi şişiyor rahatsız ediyor beni

Biraz şiddetliydi ondan korktum canım dinlenince normale döndü ama

Kızlar siz kaç kg aldınız ben 13 haftada yaklaşık 4 kg aldım ama düşğj tehlikesinden dolayı sürekli yattım
Bizde 13 haftalığız 1 aydır bende evde yatıyorum 2 kilo verdim bende nasıl oldu anlamadım sonradan açılacam galiba. Doktorum almaya başla yavaş yavaş diyor.

Kızlar siz kaç kg aldınız ben 13 haftada yaklaşık 4 kg aldım ama düşğj tehlikesinden dolayı sürekli yattım
Ben ilk haftalar 1 kilo verdim sonra o 1 kiloyu aldim geri dün tartıya ciktim 2 kilo daha almışım şok oldum ama istahim yerinde .Birde guatir icin ilac kullanıyorum hamile kalmadan 2 ay önce 7 kilo vermistim galiba guatirdan dolayıydı acaba ilac da kilo yapiyomudur

Olabilir canım babası baya uzun sağlıklı olsunda boyu önemli değil
Benim çok yakın arkadaşım orada doğum yaptı. Çok da memnundu. Ben de ziyarete gittiğimde beğenmiştim. Doktorunu sorduğumda ismini hatırlayamadı ama :) kadın ve popüler bir kadın olduğunu söylemişti.

Olabilir canım. Aslında çok su içiyorum yakalanmayayım diye ama bulantılarım yüzünden istifra ettiğim için sanırım yetersiz kalıyor aldığım sıvı demek ki.
O küçük kuzum da kıyamam küçük bedeniyle o kdr enfeksiyon rabbim tekrarını göstermesin canım. Size de çok geçmiş olsun. Bakalım ben de inş atlatırım en kısa zamanda.

Olsun cnm. İkiniz de sağlıklı olunda inş. Yapacak bir şey yok. Keyfi yatmıyorsun.
Benim başlangıc kilom 74 dü. Şimdi 15+5 iz çarşamba günü 70.4 çıktım. Ama ben çok istifra ediyorum. Hala devam ediyor yani. Hı ama tek fark ilk aylarda hiç bir şey yiyemiyordum. Şimdi yiyorum :) hatta geçen gece üçte karın gurultusuna uyanıp bişiler atıştırıp yattım. almaya başlarım kesin müthiş bir hızla.

Canım ben çarşamba günü programım çok yoğun olmamasına rağmen ağrıdan çok zorlandım. Ne oturabildim ne doğrulabildim. Kasıklarım sırtım çok kötüydü. Doktora gitmiştim o gün. Sorduğumda ağrı geldiği zmn dinleneceksin başka türlü geçmez dedi. Oturuorum çok şiddetlenince dedim. Ama bgn geçmedi dedim. Otırarak çalışanların da olabiliyor ağrıları. Çünkü oturmak çözüm değil dedi. Uzanacaksın başka türlü geçmez dedi. Ben de hıı oldu dedim :) işteyken malum uzanmam mümkün değil. Ama sen evdeyken girerse uzan hemen.

Sağol canım inşallah senin enfeksiyonda geçecek merak etme:)

aynen canım haklısın oturdum geçmedi uzandım öyle hafifleye hafifleye azaldı. İşyerinde zor uzanma imkanı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…