- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.589
- 133
Rica ederim canım hepimiz yaşadık o stresli günleri,çok değil ama az biraz yaş riskin çıkabilir canım ama korkma Allahın izniyle birşeyçik çıkmaz sonuçlarında
Cok tesekkurederim
bende 10. haftada gidince niye geldin ki 1 hafta daha bekleseydin demiştiBana da çok geliyor da gidince surat yapıyor kadın niye geldin diyebekliyoruz artık napalım
Bende başlayalım artık diyorum da cinsiyet değişir mi acaba bu sefer de ona takıldım
Bende onu düşünüyorum canım. Cinsiyeti değişir mi acaba içimde bir tereddüt var. 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var orda tekrar sorucam eğer kesin olursa artık başlayacam bende ufaktan birşeyler almaya ama evim küçük fazla yerim yok taşınmayı bekliyorum o yüzden aldıklarımı annemlerde depolamayı düşünüyorum
Geçmiş olsun canım doktoruna danış istersen.Kızlar meraba benim sol gogsum çok aciyor resmen kolumu kaldiramiyorum hamilelikten diyorum kendimce ama sadece sol yani parça aldırdıgim taraf çok korkuyorum.dua e diorum sürekli iNS emzirirken geçer şu kitleler diyr o zamana inş kötü bir şey olmaz bana dua edin hamilelerin duası kabul olur.
Sorma canım hiç sevmem fazla eşya evde. Kayınvalidem çok sever her şey olsun, o zaman alışveriş yaparken gelenler o yok bu yok demesin diye aldırdı da aldırdı. Temizliğini geçtim dediğin gibi boğuluyorum artık alışmamışım böyle çok eşyaya annem sadedir çünkü. Kendi seçtiklerim kalsın gerisini göndercem. Bende öyle düşünüyorum yer açılınca rahat rahat yerleştiririm zamanla
Bu tereddüt kızıma hamileyken bendede vardıÇocuk doğdu eğilip kız mı gerçekten diye bakmıştım. İçimde o ana kadar hep ya kız değilse diye korku vardı
O senin suçun değil hiçbişey diyemezbende 10. haftada gidince niye geldin ki 1 hafta daha bekleseydin demişti
Bu gidişimde bana kızacak ama niye gelmedin 2li test sonucunu almaya diye ayın 9una yeni bulabildim randevuyu
Bende öyle yapcam bu gidişleBu tereddüt kızıma hamileyken bendede vardıÇocuk doğdu eğilip kız mı gerçekten diye bakmıştım. İçimde o ana kadar hep ya kız değilse diye korku vardı
Kızlar sanırım hepimiz aynı dertten muzdaripiz benimde doktorum ayda 1 çağırıyor en son 15 ekimde görüştük bir dahaki kontrolüm 15 kasım zaman hiç gemiyor bazen birşey bulsam da gitsem diyorum ama kızacak biliyorum o yüzden dayanmaya çalışıyorum
Sabır sabır sabır.Başka bir formülü yok ne yazık ki. İlk bebek, merak, heyecan. Doğduktan sonra insan karnında ki zamanları da özlemiyor değil doğrusu
Ay bende hissetmiyorumEvet gerçekten sabır gerekiyor. Ama insan özlüyor gerçekten birde hareketlerini hissetmeyince insan hamile olduğuna inanamıyor ya
Ay bende hissetmiyorumDoktoruma sordum henüz çok erken dedi
Çavbellayı da severim bu arada . Kızımda sever birlikte söyleriz
Kuzu benim randevu işide belki erkene alınabilir,eşim bu hafta içi dişçiye gitcek gitmişken bende o tarihe alayım diyorum randevuyu.
Kuzu 18.haftada 3lü-4lü test için mi çağırdı?Geçen hafta gittim ya ben kuzum ağrım olunca, kontrol saydı onu 18. Haftada çağırdı. Ultrasonla falan baktı ya şimdi sık çağırmayı sevmiyor doktorumuz :) kasımın sonuna sarktı kontrol
Hadi bakalım o zaman :) Göstermesin cinsiyeti sanaKuzu benim randevu işide belki erkene alınabilir,eşim bu hafta içi dişçiye gitcek gitmişken bende o tarihe alayım diyorum randevuyu.
Eşimin randevu tarihine bağlı benim muayene tarihi
Bebiş gösterirse bu gidişimizde kesinlik kazanır heralde cinsiyetimiz
Kuzu 18.haftada 3lü-4lü test için mi çağırdı?
Ayrıntılı yaptırıcakmısın konuştunuz mu
Gösterene kadar git gel yaparız artıkHadi bakalım o zaman :) Göstermesin cinsiyeti sana
Yok yok ben senin kadar kötü olmayacağıııımGösterene kadar git gel yaparız artık
3lü ve 4lü’ye gerek duymadı kuzum. Ayrıntılıyı sordum yaptırmak istersen yönlendiririm 20. Haftadan sonra dedi. 18. Hafta 1 ay sonrası oluyor 14. Haftada gittim en son, o yüzden çağırdı yani :)Kuzu benim randevu işide belki erkene alınabilir,eşim bu hafta içi dişçiye gitcek gitmişken bende o tarihe alayım diyorum randevuyu.
Eşimin randevu tarihine bağlı benim muayene tarihi
Bebiş gösterirse bu gidişimizde kesinlik kazanır heralde cinsiyetimiz
Kuzu 18.haftada 3lü-4lü test için mi çağırdı?
Ayrıntılı yaptırıcakmısın konuştunuz mu
Nerden keşfettin kız ucuzmuşKızlar çillim diye bir bebek ürünleri olan site var çok güzel kıyafetler var hemde çok uygun biraz önce keşfettim fikir alabilirsiniz :)
İnşallah ban yemem
Gerçekten ucuzmuş sağol canım, şikayet etmezsek yemezsinKızlar çillim diye bir bebek ürünleri olan site var çok güzel kıyafetler var hemde çok uygun biraz önce keşfettim fikir alabilirsiniz :)
İnşallah ban yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?