2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bana da çok geliyor da gidince surat yapıyor kadın niye geldin diye bekliyoruz artık napalım
bende 10. haftada gidince niye geldin ki 1 hafta daha bekleseydin demişti
Bu gidişimde bana kızacak ama niye gelmedin 2li test sonucunu almaya diye ayın 9una yeni bulabildim randevuyu

Kızlar meraba benim sol gogsum çok aciyor resmen kolumu kaldiramiyorum hamilelikten diyorum kendimce ama sadece sol yani parça aldırdıgim taraf çok korkuyorum.dua e diorum sürekli iNS emzirirken geçer şu kitleler diyr o zamana inş kötü bir şey olmaz bana dua edin hamilelerin duası kabul olur.

Bende başlayalım artık diyorum da cinsiyet değişir mi acaba bu sefer de ona takıldım

Bu tereddüt kızıma hamileyken bendede vardı Çocuk doğdu eğilip kız mı gerçekten diye bakmıştım. İçimde o ana kadar hep ya kız değilse diye korku vardı

Geçmiş olsun canım doktoruna danış istersen.
Birde ben sütyen giymediğim zaman felaket hassaslaşıyor. Nedense sütyenle o hassaslık azalıyor alakalı mıdır durumunla bilmiyorum ama belki fikir vermiş olurum diye yazmak istedim. Kötü düşünme canım hiç inşallah hiçbir sorun olmaz

Aynen canım gönder boşver sevmiyorsan durmasın boşuna. Ben minimalist yaşam tarzını çok seviyorum ona biraz ayak uydurmaya çalışıyorum

Bu tereddüt kızıma hamileyken bendede vardı Çocuk doğdu eğilip kız mı gerçekten diye bakmıştım. İçimde o ana kadar hep ya kız değilse diye korku vardı

Haha sanırım bende aynısını yaparım ya. O kadar hikaye duyduk ki doğumda cinsiyet değişen vs insan korkuyor ya

Kızlar sanırım hepimiz aynı dertten muzdaripiz benimde doktorum ayda 1 çağırıyor en son 15 ekimde görüştük bir dahaki kontrolüm 15 kasım zaman hiç gemiyor bazen birşey bulsam da gitsem diyorum ama kızacak biliyorum o yüzden dayanmaya çalışıyorum

bende 10. haftada gidince niye geldin ki 1 hafta daha bekleseydin demişti
Bu gidişimde bana kızacak ama niye gelmedin 2li test sonucunu almaya diye ayın 9una yeni bulabildim randevuyu
O senin suçun değil hiçbişey diyemez
Bende öyle yapcam bu gidişle

Sabır sabır sabır. Başka bir formülü yok ne yazık ki. İlk bebek, merak, heyecan. Doğduktan sonra insan karnında ki zamanları da özlemiyor değil doğrusu

Sabır sabır sabır. Başka bir formülü yok ne yazık ki. İlk bebek, merak, heyecan. Doğduktan sonra insan karnında ki zamanları da özlemiyor değil doğrusu

Evet gerçekten sabır gerekiyor. Ama insan özlüyor gerçekten birde hareketlerini hissetmeyince insan hamile olduğuna inanamıyor ya

Kız 1 ay demişsin ayın 5-6sında gitmeyecek miydiniz siz melike222 ile.
Kuzu benim randevu işide belki erkene alınabilir,eşim bu hafta içi dişçiye gitcek gitmişken bende o tarihe alayım diyorum randevuyu.
Eşimin randevu tarihine bağlı benim muayene tarihi
Bebiş gösterirse bu gidişimizde kesinlik kazanır heralde cinsiyetimiz
Geçen hafta gittim ya ben kuzum ağrım olunca, kontrol saydı onu 18. Haftada çağırdı. Ultrasonla falan baktı ya şimdi sık çağırmayı sevmiyor doktorumuz :) kasımın sonuna sarktı kontrol
Kuzu 18.haftada 3lü-4lü test için mi çağırdı?
Ayrıntılı yaptırıcakmısın konuştunuz mu

Hadi bakalım o zaman :) Göstermesin cinsiyeti sana

3lü ve 4lü’ye gerek duymadı kuzum. Ayrıntılıyı sordum yaptırmak istersen yönlendiririm 20. Haftadan sonra dedi. 18. Hafta 1 ay sonrası oluyor 14. Haftada gittim en son, o yüzden çağırdı yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…