Annem hamilelikte çok içmiş çünkü resmen asitli içecek aşeriyormuş. Bir kutu fantadan koladan birşey olmaz canım. Ama kola yerine fanta tercih et kolada kafein var ama fantada kafein yok.Kumpir istiyordum uzun zamandir salam sosissiz mayonezsiz yaptirdim yedim ohh mis de allahim biri fanta gecirdi önumden resmen aseriyorum. Daha once de cekmisti de simdiki gibi olmamisti off
Cok mu zararli ki yav icsem mi azcik bi yerim sismesin sonra icmezsem
İkisinden birine karar verip al kuzum çabuk büyüyorlar zaten.Evet canım ikiside çok güzel gerçekten. İkisini alsak olmaz mı kanatlı ve kral taçlı
Demi çok haklısın çabuk büyüyorlar.. Bilemedim ya çok güzeller iyice düşünüp sipariş veririm yurtdışından sipariş vericem ya gönderme süresi falan hepsini hesaba katmam lazım birde son dakika işleri sevmem pek.. ama haala kendim gidip bebişe birşeyler alamıyorum nedense içimde bir korku haala varİkisinden birine karar verip al kuzum çabuk büyüyorlar zaten.
Valla kuzum aynen öyle Allah’tan eşim ısrar etmiyor en başında demiştim ben onlar gelmeden gitmem diye. Kv ne düşünüyor bu konuda bilmiyorum tabi. Görümcem gelmişti ama 2 ay önce yazmış mıydım bilmiyorumŞimdi küçük olduğun için haliyle senin gitmeni beklerler ama düğüne bile gelmeyen insanlar yani ne desem bilemedim, zaman gösterecek artıkbak sen yorum da yapıyor uzaktan
Benim de canım çok çekiyor, eşimin bardağından bi fırt çekiyorum iki üç haftada bi nefsimi köreltsin diye
Evet hatırlıyorum onu, ya hatalı kimse o gelsin tabi büyük küçük fark etmez ki bu işler. Torun yumuşatır onları gelirler dayanamazlarValla kuzum aynen öyle Allah’tan eşim ısrar etmiyor en başında demiştim ben onlar gelmeden gitmem diye. Kv ne düşünüyor bu konuda bilmiyorum tabi. Görümcem gelmişti ama 2 ay önce yazmış mıydım bilmiyorum
Daha var kuzum zaman. Dediğim gibi bizim borçlar var herşeyi 2 ayda halledecek gücüm yok o yüzden yavaştan başlıyorumDemi çok haklısın çabuk büyüyorlar.. Bilemedim ya çok güzeller iyice düşünüp sipariş veririm yurtdışından sipariş vericem ya gönderme süresi falan hepsini hesaba katmam lazım birde son dakika işleri sevmem pek.. ama haala kendim gidip bebişe birşeyler alamıyorum nedense içimde bir korku haala var
Bencede dayanamazlarEvet hatırlıyorum onu, ya hatalı kimse o gelsin tabi büyük küçük fark etmez ki bu işler. Torun yumuşatır onları gelirler dayanamazlar
Bende başlayalım artık diyorum da cinsiyet değişir mi acaba bu sefer de ona takıldımDaha var kuzum zaman. Dediğim gibi bizim borçlar var herşeyi 2 ayda halledecek gücüm yok o yüzden yavaştan başlıyorumBiraz daha zaman geçsin halledersin. Sende benim gibi planlı Programlısın zaten zorlanmazsın
Daha var kuzum zaman. Dediğim gibi bizim borçlar var herşeyi 2 ayda halledecek gücüm yok o yüzden yavaştan başlıyorumBiraz daha zaman geçsin halledersin. Sende benim gibi planlı Programlısın zaten zorlanmazsın
Bende başlayalım artık diyorum da cinsiyet değişir mi acaba bu sefer de ona takıldım
1 haftaya gittiğinde netleşir artık canım eğer gösterirse. Ortak renklerde alabilirsin krem sarı yeşil gibi :)Bende başlayalım artık diyorum da cinsiyet değişir mi acaba bu sefer de ona takıldım
Benzerler canım benim baktığımla da. Çok güzeller çok yakışacak bebişeEvet planlı programlıyım o konuda içim rahat. İyi yapıyorsun canım başla tabi her ay birşeyler alsan doğuma kadar herşey tamam olur hemde fazla zorlanmazsın..
Ben şöyle birşey alacağım sanırım
Tek tulum ve şapka 90 tl takım 220 tl
Bizim kontrole daha 1 ay var bekleyemem sanırımBende onu düşünüyorum canım. Cinsiyeti değişir mi acaba içimde bir tereddüt var. 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var orda tekrar sorucam eğer kesin olursa artık başlayacam bende ufaktan birşeyler almaya ama evim küçük fazla yerim yok taşınmayı bekliyorum o yüzden aldıklarımı annemlerde depolamayı düşünüyorum
Bakalım artık canım çok hevesleniyorum, değişse bile koyarım bi kenara çocuğu olanlara hediye götürürüm artık :)1 haftaya gittiğinde netleşir artık canım eğer gösterirse. Ortak renklerde alabilirsin krem sarı yeşil gibi :)
Benzerler canım benim baktığımla da. Çok güzeller çok yakışacak bebişe
Bizim kontrole daha 1 ay var bekleyemem sanırımbenim de eşyam çok, fazla bi odamız var şehir dışından gelenler yatsın diye hazırlamıştık orayı boşaltmamız gerekiyor bizim de. Aldıklarımı depolamak için alan açmam lazım :) bu bahaneyle de evde istemediğim ne varsa hepsini göndercem
Kız 1 ay demişsin ayın 5-6sında gitmeyecek miydiniz sizBakalım artık canım çok hevesleniyorum, değişse bile koyarım bi kenara çocuğu olanlara hediye götürürüm artık :)
Sorma canım hiç sevmem fazla eşya evde. Kayınvalidem çok sever her şey olsun, o zaman alışveriş yaparken gelenler o yok bu yok demesin diye aldırdı da aldırdı. Temizliğini geçtim dediğin gibi boğuluyorum artık alışmamışım böyle çok eşyaya annem sadedir çünkü. Kendi seçtiklerim kalsın gerisini göndercem. Bende öyle düşünüyorum yer açılınca rahat rahat yerleştiririm zamanlaBenim evim 1+1 fazla odam yok o yüzden taşınma mecburi.. Gönder canım ferahlarsın fazla eşya insanı boyuyor birde fazladan odan da varmış yavaştan odayı hazırlamaya da başlarsın
Rica ederim canım hepimiz yaşadık o stresli günleri,çok değil ama az biraz yaş riskin çıkabilir canım ama korkma Allahın izniyle birşeyçik çıkmaz sonuçlarındaCook tesekkurederim . Suan yorumlanmasina ne kadar sevindim anlatamam. Yasim 32 .
Bir kan daha vermistim sanirim onun sonucu da cikacak belki o dediginiz trisomi onda cikar.
Tekrardan tesekkurederim
Aranız iyi olsa belki daha bu kadar hoşuna gitmicekti canım,iyi olmadığı için daha çok mutlu olmuşsunEvet canım öyle gerçekten
Benden hızlı çıkmış hastane çıkışı ve 4 tane tulum almış bizim aramız Kötü değil ama mesafeli görümceyle ama çok hoşuma gittiAramız iyi olsaydı bu kadar mutlu olmazdım büyük ihtimalle
Geçen hafta gittim ya ben kuzum ağrım olunca, kontrol saydı onu 18. Haftada çağırdı. Ultrasonla falan baktı ya şimdi sık çağırmayı sevmiyor doktorumuz :) kasımın sonuna sarktı kontrol
Benim doktor gibi ehheh unutmuşum onu ben :) İyi bakalım kuzum tez zamanda geçer inşallah. 1 ay çok uzun geliyor bana 3 hafta tam kararında gibiGeçen hafta gittim ya ben kuzum ağrım olunca, kontrol saydı onu 18. Haftada çağırdı. Ultrasonla falan baktı ya şimdi sık çağırmayı sevmiyor doktorumuz :) kasımın sonuna sarktı kontrol
Bana da çok geliyor da gidince surat yapıyor kadın niye geldin diyeBenim doktor gibi ehheh unutmuşum onu ben :) İyi bakalım kuzum tez zamanda geçer inşallah. 1 ay çok uzun geliyor bana 3 hafta tam kararında gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?