2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Annem hamilelikte çok içmiş çünkü resmen asitli içecek aşeriyormuş. Bir kutu fantadan koladan birşey olmaz canım. Ama kola yerine fanta tercih et kolada kafein var ama fantada kafein yok.

İkisinden birine karar verip al kuzum çabuk büyüyorlar zaten.
Demi çok haklısın çabuk büyüyorlar.. Bilemedim ya çok güzeller iyice düşünüp sipariş veririm yurtdışından sipariş vericem ya gönderme süresi falan hepsini hesaba katmam lazım birde son dakika işleri sevmem pek.. ama haala kendim gidip bebişe birşeyler alamıyorum nedense içimde bir korku haala var

Valla kuzum aynen öyle Allah’tan eşim ısrar etmiyor en başında demiştim ben onlar gelmeden gitmem diye. Kv ne düşünüyor bu konuda bilmiyorum tabi. Görümcem gelmişti ama 2 ay önce yazmış mıydım bilmiyorum

Evet hatırlıyorum onu, ya hatalı kimse o gelsin tabi büyük küçük fark etmez ki bu işler. Torun yumuşatır onları gelirler dayanamazlar

Daha var kuzum zaman. Dediğim gibi bizim borçlar var herşeyi 2 ayda halledecek gücüm yok o yüzden yavaştan başlıyorum Biraz daha zaman geçsin halledersin. Sende benim gibi planlı Programlısın zaten zorlanmazsın

Bende başlayalım artık diyorum da cinsiyet değişir mi acaba bu sefer de ona takıldım

Evet planlı programlıyım o konuda içim rahat. İyi yapıyorsun canım başla tabi her ay birşeyler alsan doğuma kadar herşey tamam olur hemde fazla zorlanmazsın..

Ben şöyle birşey alacağım sanırım
Tek tulum ve şapka 90 tl takım 220 tl

Eklentiler

• 389739B4-0A71-4B44-8697-0A711AAEBF63.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 48
  • FAF672A4-B057-4ACB-B6CE-D2932CC754F9.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 49
Bende başlayalım artık diyorum da cinsiyet değişir mi acaba bu sefer de ona takıldım

Bende onu düşünüyorum canım. Cinsiyeti değişir mi acaba içimde bir tereddüt var. 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var orda tekrar sorucam eğer kesin olursa artık başlayacam bende ufaktan birşeyler almaya ama evim küçük fazla yerim yok taşınmayı bekliyorum o yüzden aldıklarımı annemlerde depolamayı düşünüyorum

1 haftaya gittiğinde netleşir artık canım eğer gösterirse. Ortak renklerde alabilirsin krem sarı yeşil gibi :)

Benzerler canım benim baktığımla da. Çok güzeller çok yakışacak bebişe

Bizim kontrole daha 1 ay var bekleyemem sanırım benim de eşyam çok, fazla bi odamız var şehir dışından gelenler yatsın diye hazırlamıştık orayı boşaltmamız gerekiyor bizim de. Aldıklarımı depolamak için alan açmam lazım :) bu bahaneyle de evde istemediğim ne varsa hepsini göndercem

1 haftaya gittiğinde netleşir artık canım eğer gösterirse. Ortak renklerde alabilirsin krem sarı yeşil gibi :)

Benzerler canım benim baktığımla da. Çok güzeller çok yakışacak bebişe
Bakalım artık canım çok hevesleniyorum, değişse bile koyarım bi kenara çocuğu olanlara hediye götürürüm artık :)

Benim evim 1+1 fazla odam yok o yüzden taşınma mecburi.. Gönder canım ferahlarsın fazla eşya insanı boyuyor birde fazladan odan da varmış yavaştan odayı hazırlamaya da başlarsın

Benim evim 1+1 fazla odam yok o yüzden taşınma mecburi.. Gönder canım ferahlarsın fazla eşya insanı boyuyor birde fazladan odan da varmış yavaştan odayı hazırlamaya da başlarsın
Sorma canım hiç sevmem fazla eşya evde. Kayınvalidem çok sever her şey olsun, o zaman alışveriş yaparken gelenler o yok bu yok demesin diye aldırdı da aldırdı. Temizliğini geçtim dediğin gibi boğuluyorum artık alışmamışım böyle çok eşyaya annem sadedir çünkü. Kendi seçtiklerim kalsın gerisini göndercem. Bende öyle düşünüyorum yer açılınca rahat rahat yerleştiririm zamanla

Cook tesekkurederim . Suan yorumlanmasina ne kadar sevindim anlatamam. Yasim 32 .
Bir kan daha vermistim sanirim onun sonucu da cikacak belki o dediginiz trisomi onda cikar.
Tekrardan tesekkurederim
Rica ederim canım hepimiz yaşadık o stresli günleri,çok değil ama az biraz yaş riskin çıkabilir canım ama korkma Allahın izniyle birşeyçik çıkmaz sonuçlarında
Aran
Aranız iyi olsa belki daha bu kadar hoşuna gitmicekti canım,iyi olmadığı için daha çok mutlu olmuşsun görümcende hevesleniyo canım belliki

Kız 1 ay demişsin ayın 5-6sında gitmeyecek miydiniz siz melike222 ile.
Geçen hafta gittim ya ben kuzum ağrım olunca, kontrol saydı onu 18. Haftada çağırdı. Ultrasonla falan baktı ya şimdi sık çağırmayı sevmiyor doktorumuz :) kasımın sonuna sarktı kontrol

Geçen hafta gittim ya ben kuzum ağrım olunca, kontrol saydı onu 18. Haftada çağırdı. Ultrasonla falan baktı ya şimdi sık çağırmayı sevmiyor doktorumuz :) kasımın sonuna sarktı kontrol
Benim doktor gibi ehheh unutmuşum onu ben :) İyi bakalım kuzum tez zamanda geçer inşallah. 1 ay çok uzun geliyor bana 3 hafta tam kararında gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…