2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kardeşim zamanında crazybebe vardı aklına gelebilecek herşeyi alıp 170 lira ödemiştik kadife battaniyesine kadar. Ama şimdi hiçbir ürünü yok baktım ama
Herşey ateş pahası oldu gerçekten ya dolar bütün dengeleri alt üst yaptı
Ablamda bir siteden ucuz ucuz yiğenime kıyafetler alıyordu,adını öğreneyim onuda yazıcam
Canım hepsi birbirinden güzeller kız olunca renkler devreye giriyor
Evet ufak bi açıklama yaptım
Yokluğumda tam destek hep destek

Yaz kuzum tişikkir ederiz :)

Annem hamilelikte çok içmiş çünkü resmen asitli içecek aşeriyormuş. Bir kutu fantadan koladan birşey olmaz canım. Ama kola yerine fanta tercih et kolada kafein var ama fantada kafein yok.

Meyve suyu yaptirip ictim

Bizim topiğin bebişlerinin cicişlerinin ayrı sayfası olsa çok güzel olur zamanı gelmedi mi artık
Bence de ayrı sayfa güzel olur, en azından beğendiğimiz bişey olduğunda da açıp bakabiliriz hazırca. Buradan bulmak daha zor oluyor sayfalar çok biriktiği için

Bence de ayrı sayfa güzel olur, en azından beğendiğimiz bişey olduğunda da açıp bakabiliriz hazırca. Buradan bulmak daha zor oluyor sayfalar çok biriktiği için
Ben bulamıyorum bile hangi sayfadaydı diye unutuyorum
Birileri şu işe el atsa büyük sevap kazancak

Kızlar bu haftaya gelene kadar arada sırada çok nadir 2-3günde bir falan hissediyordum bebişin haraketlerini.
Bu hafta gün içinde hissettiriyor artık kendini
Maşallah bugünlerimize
Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu çok güzel gerçekten

Bebek olduğunu anlıyor musun yani o hareketin ben ne hissedeceğimi bilmediğim için anlamam gibi geliyor da maşallah kuzum, inşallah hepimiz hissetmeye başlarız

Ben tam emin olamıyorum arada birşey hissediyorum ama hemen hissetmek istiyorum ya Nasıl birşey kalp atıyo gibi mi kelebek uçuyo gibimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…