2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bitkisel boyadan birşey olmaz canım boya bende bitkisel boyayla boyayacam
Kuaförüm bana bitkisel diye bişey Yok kimyasal olmadan mümkün değil boya tutmaz demişti ben 2 renk geziyorum zaten öncesinde de aylarca boyatmamıştım şimdi hiç boyatmayı düşünmüyorum.

Halamız çok güzel ciciler almış görünce duygulandım hep.

Güle güle kullansın minik

Çoook geçmiş olsun canım idrar enfeksiyonu olabilir. İnşallah çabuk düzelirsin

Hatırlanmak bile insanın hoşuna gidiyor ya :) Bir insanı mutlu etmek bu kadar kolayken kalp kıranları hiç anlamıyorum

Çok doğru dedin canım gerçekten

Kuaförüm bana bitkisel diye bişey Yok kimyasal olmadan mümkün değil boya tutmaz demişti ben 2 renk geziyorum zaten öncesinde de aylarca boyatmamıştım şimdi hiç boyatmayı düşünmüyorum.

Vejetal boyalar çıktı :) amonyaksız boyalar. Zaten bebeğe zararlı olan kimyasal made amonyak. Kendiniz satın alıp gidip kuaförünüze veriyorsunuz boyaması için. Kuaförlede zaten bitkisel boya olmaz. Tabi ben yurtdışındayı , belki sizin sistem farklıdır. Şuraya fotoğrafını da bırakayım. Ve doktorum bana sorun olmayacağını söyledi onun sözüne çok güveniyorum.

Eklentiler

• 922E70A9-E2C0-4B59-B276-81AF8F10FEE6.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 34
Nt 2.3
Crl 64.3
Pap-a 1295.6
Down sendrom 1 (pappa-serbest beta hcg) 88349
Canım bu sonuçlarda trisomi ve yaş riskin eksik.
Ense kalınlığı Nt 2.3
Bebek boyu Crl 64.3
Down sendorumu riskin 88349 kişide 1 görülmüş değerlerin gayet iyi canım

Canım bu sonuçlarda trisomi ve yaş riskin eksik.
Ense kalınlığı Nt 2.3
Bebek boyu Crl 64.3
Down sendorumu riskin 88349 kişide 1 görülmüş değerlerin gayet iyi canım
Cook tesekkurederim . Suan yorumlanmasina ne kadar sevindim anlatamam. Yasim 32 .
Bir kan daha vermistim sanirim onun sonucu da cikacak belki o dediginiz trisomi onda cikar.
Tekrardan tesekkurederim

Evet canım öyle gerçekten
Benden hızlı çıkmış hastane çıkışı ve 4 tane tulum almış bizim aramız Kötü değil ama mesafeli görümceyle ama çok hoşuma gitti Aramız iyi olsaydı bu kadar mutlu olmazdım büyük ihtimalle

Konuyu açmak istemezdim de kayınvalideden yeşil ışık yok mu

Hastane çıkışı senin tarzın mı peki ? Yani sen olsan öyle bir takım mı alırdın ?

Oda önemli bir detay sonuçta gıcıklığına senin tarzın olmayan birşey de almış olabilir

Konuyu açmak istemezdim de kayınvalideden yeşil ışık yok mu
Eşimin bazen damarı tutuyor gidelim diye ama ben ilk o gelsin istiyorum bilmiyorum nasıl olur ilerleyen zamanlarda
Geçen eşime demiş inşallah kaynana toprağına çekerde kolay doğurur diye

Hastane çıkışı senin tarzın mı peki ? Yani sen olsan öyle bir takım mı alırdın ?

Oda önemli bir detay sonuçta gıcıklığına senin tarzın olmayan birşey de almış olabilir
Yok canım güzel şeyler almışta ben pandalı takımı çok beğendim onu giydirmeyi düşünüyorum. Aslında instagramda sürekli isimli hastane çıkışları cici cici görüyorum onlardanda alabilirim

Normalde icmezdim ama canim bir cola fanta icecek istiyor ki sormayin yaa cok zararli biliyorum ama pis pis buz gibi bi bardak hupletesim var
Benim canım çok isteyince içiyorum vallah ama tabi eve almıyorum denk gelirse bir yerde bir bardak alıyorum

İyi bağre güzel şeyler aldıysa canım. Bende görüyorum onlardan bir tane melek kanatlı sipariş vermeye düşünüyorum Eren ismiyle bakalım

Normalde icmezdim ama canim bir cola fanta icecek istiyor ki sormayin yaa cok zararli biliyorum ama pis pis buz gibi bi bardak hupletesim var
Benim hamilelikten önce kola bağımlılığım vardı maalesef hergün en az 1 lt kesin içerdim ayrı bütçe ayırıyorduk öyle diyeyim
Bıraktım ama istediğimde yarım bardak içtim ayda bir gibi. Nefsini körelt birşey olmaz bence

İyi bağre güzel şeyler aldıysa canım. Bende görüyorum onlardan bir tane melek kanatlı sipariş vermeye düşünüyorum Eren ismiyle bakalım
Bende gördüm ondan çok hoşuma gitti canım. Ya kanatlı yada kral taçlı alıcam büyük ihtimalle giysin paşam

Benim canım çok isteyince içiyorum vallah ama tabi eve almıyorum denk gelirse bir yerde bir bardak alıyorum
Kumpir istiyordum uzun zamandir salam sosissiz mayonezsiz yaptirdim yedim ohh mis de allahim biri fanta gecirdi önumden resmen aseriyorum. Daha once de cekmisti de simdiki gibi olmamisti off
Cok mu zararli ki yav icsem mi azcik bi yerim sismesin sonra icmezsem

Eşimin bazen damarı tutuyor gidelim diye ama ben ilk o gelsin istiyorum bilmiyorum nasıl olur ilerleyen zamanlarda
Geçen eşime demiş inşallah kaynana toprağına çekerde kolay doğurur diye
Şimdi küçük olduğun için haliyle senin gitmeni beklerler ama düğüne bile gelmeyen insanlar yani ne desem bilemedim, zaman gösterecek artık bak sen yorum da yapıyor uzaktan
Benim de canım çok çekiyor, eşimin bardağından bi fırt çekiyorum iki üç haftada bi nefsimi köreltsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…