- 11 Ağustos 2018
- 384
- 446
- 33
- 43
Kuaförüm bana bitkisel diye bişey Yok kimyasal olmadan mümkün değil boya tutmaz demişti ben 2 renk geziyorum zaten öncesinde de aylarca boyatmamıştım şimdi hiç boyatmayı düşünmüyorum.Bitkisel boyadan birşey olmaz canım boya bende bitkisel boyayla boyayacam
Halamız çok güzel ciciler almış görünce duygulandım hep.
Selam kızlar bir iki haftadır afedersiniz idrar yaparken karnımın altı çok ağrıyordu ben gebeliktendir baskı felan oluyordur sanıyordum pek önemsemedim ama bugün kahverengi akıntı geldi hemen doktoruma gittim idrar resti yaptı idrar enfeksiyonu olabilir dedi yarın sonuçları alacağım umarım önemli bişey değildir...
Hatırlanmak bile insanın hoşuna gidiyor ya :) Bir insanı mutlu etmek bu kadar kolayken kalp kıranları hiç anlamıyorum
Kuaförüm bana bitkisel diye bişey Yok kimyasal olmadan mümkün değil boya tutmaz demişti ben 2 renk geziyorum zaten öncesinde de aylarca boyatmamıştım şimdi hiç boyatmayı düşünmüyorum.
Evet canım düşünülmek insanı çok mutlu ediyor gerçektenDüşünmesi bile güzel kuzum, kendi kızına alırken bizi de düşünmüş çok mutlu etti
Canım bu sonuçlarda trisomi ve yaş riskin eksik.Nt 2.3
Crl 64.3
Pap-a 1295.6
Down sendrom 1 (pappa-serbest beta hcg) 88349
Cook tesekkurederim . Suan yorumlanmasina ne kadar sevindim anlatamam. Yasim 32 .Canım bu sonuçlarda trisomi ve yaş riskin eksik.
Ense kalınlığı Nt 2.3
Bebek boyu Crl 64.3
Down sendorumu riskin 88349 kişide 1 görülmüş değerlerin gayet iyi canım
Evet canım öyle gerçektenGeçmiş olsun canım bol bol su iç
Gebelikte enfeksiyon çok sık karşılaşılan bir sorun
LoveAndMarriage
A April wind
Hediye olarak gelmesi insanı çok duygulandırıyor kızlar insanı mutlu ediyor
İlk hediyemiz eşimin teyzesinden geldi,ikinci hediyemiz ablamdan yanına gidince gösterdi.
Bebek çeyizi yapıcak hepsini o zaman gönderecek
Konuyu açmak istemezdim de kayınvalideden yeşil ışık yok muEvet canım öyle gerçekten
Benden hızlı çıkmış hastane çıkışı ve 4 tane tulum almış bizim aramız Kötü değil ama mesafeli görümceyle ama çok hoşuma gittiAramız iyi olsaydı bu kadar mutlu olmazdım büyük ihtimalle
Evet canım öyle gerçekten
Benden hızlı çıkmış hastane çıkışı ve 4 tane tulum almış bizim aramız Kötü değil ama mesafeli görümceyle ama çok hoşuma gittiAramız iyi olsaydı bu kadar mutlu olmazdım büyük ihtimalle
Eşimin bazen damarı tutuyor gidelim diye ama ben ilk o gelsin istiyorum bilmiyorum nasıl olur ilerleyen zamanlardaKonuyu açmak istemezdim de kayınvalideden yeşil ışık yok mu
Yok canım güzel şeyler almışta ben pandalı takımı çok beğendim onu giydirmeyi düşünüyorum. Aslında instagramda sürekli isimli hastane çıkışları cici cici görüyorum onlardanda alabilirimHastane çıkışı senin tarzın mı peki ? Yani sen olsan öyle bir takım mı alırdın ?
Oda önemli bir detay sonuçtagıcıklığına senin tarzın olmayan birşey de almış olabilir
Benim canım çok isteyince içiyorum vallah ama tabi eve almıyorum denk gelirse bir yerde bir bardak alıyorumNormalde icmezdim ama canim bir cola fanta icecek istiyor ki sormayin yaa cok zararli biliyorum ama pis pis buz gibi bi bardak hupletesim var
Yok canım güzel şeyler almışta ben pandalı takımı çok beğendim onu giydirmeyi düşünüyorum. Aslında instagramda sürekli isimli hastane çıkışları cici cici görüyorum onlardanda alabilirim
Benim hamilelikten önce kola bağımlılığım vardı maalesef hergün en az 1 lt kesin içerdim ayrı bütçe ayırıyorduk öyle diyeyimNormalde icmezdim ama canim bir cola fanta icecek istiyor ki sormayin yaa cok zararli biliyorum ama pis pis buz gibi bi bardak hupletesim var
Slm kızlar bayagidir takip edemiyordum nasil durumlar cinsiyet öğrenen var mi
Bende gördüm ondan çok hoşuma gitti canım. Ya kanatlı yada kral taçlı alıcam büyük ihtimalle giysin paşamİyi bağre güzel şeyler aldıysa canım. Bende görüyorum onlardan bir tane melek kanatlı sipariş vermeye düşünüyorum Eren ismiyle bakalım
Kumpir istiyordum uzun zamandir salam sosissiz mayonezsiz yaptirdim yedim ohh mis de allahim biri fanta gecirdi önumden resmen aseriyorum. Daha once de cekmisti de simdiki gibi olmamisti offBenim canım çok isteyince içiyorum vallah ama tabi eve almıyorum denk gelirse bir yerde bir bardak alıyorum
Evet canım ikiside çok güzel gerçekten. İkisini alsak olmaz mı kanatlı ve kral taçlıBende gördüm ondan çok hoşuma gitti canım. Ya kanatlı yada kral taçlı alıcam büyük ihtimalle giysin paşam
Şimdi küçük olduğun için haliyle senin gitmeni beklerler ama düğüne bile gelmeyen insanlar yani ne desem bilemedim, zaman gösterecek artıkEşimin bazen damarı tutuyor gidelim diye ama ben ilk o gelsin istiyorum bilmiyorum nasıl olur ilerleyen zamanlarda
Geçen eşime demiş inşallah kaynana toprağına çekerde kolay doğurur diye
Benim de canım çok çekiyor, eşimin bardağından bi fırt çekiyorum iki üç haftada bi nefsimi köreltsin diyeNormalde icmezdim ama canim bir cola fanta icecek istiyor ki sormayin yaa cok zararli biliyorum ama pis pis buz gibi bi bardak hupletesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?