Evet canım anlayabiliyorum zaten çok uzun süren hareketler değil 2-3 saniye bazen, bu hafta daha bir uzun oluyor sadece.Bebek olduğunu anlıyor musun yani o hareketinben ne hissedeceğimi bilmediğim için anlamam gibi geliyor da maşallah kuzum, inşallah hepimiz hissetmeye başlarız
Geçtiğimiz haftalarda bendede arada oluyordu canım emin olamıyordum,bu hafta netlik kazandım artık hareketleri arttıkçaBen tam emin olamıyorum arada birşey hissediyorum amahemen hissetmek istiyorum ya Nasıl birşey kalp atıyo gibi mi kelebek uçuyo gibimi ?
Ayy ne güzel yaa, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel hisleriEvet canım anlayabiliyorum zaten çok uzun süren hareketler değil 2-3 saniye bazen, bu hafta daha bir uzun oluyor sadece.
Kelebeğin kanat çırpması,nabız atması gibi,yada balonun patlaması gibi hareketler kuzum genelde zaten ilerleyen haftalarda çok net o hissettiğin hareketlerin bebek olduğundan kesin olarak emin olabiliyorsun
Amin kuzum inşallah inşallah
Özellikle yediğimde tepki verdiği birşey daha var
Artık yavaş yavaş hissetmeye başlıcaz ilerde tekme yediğimiz günlerde gelecekKızlar bu haftaya gelene kadar arada sırada çok nadir 2-3günde bir falan hissediyordum bebişin haraketlerini.
Bu hafta gün içinde hissettiriyor artık kendini
Maşallah bugünlerimize
Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu çok güzel gerçekten
Amin kuzum inşallah inşallah,Rabbim herkese bugünleri görmeyi nasip etsin,gerçekten aşkın anlamıAyy ne güzel yaa, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel hisleri
Evet kuzum bebişlerin kilosu arttıkça hareketleri hissetmeye daha çok yaklaşıyoruzArtık yavaş yavaş hissetmeye başlıcaz ilerde tekme yediğimiz günlerde gelecek
Bende anlamlandıramadığım birşey hissediyorum gibi ama tam emin olamıyorum. o yüzden kafa yormuyorum :)
Söyledi canım 114g yanlış hatırlamıyorsam. 14+6ydık :)Evet kuzum bebişlerin kilosu arttıkça hareketleri hissetmeye daha çok yaklaşıyoruz
İşk tekmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
Kız sen kontrole gittiğinde 14 haftalıktın demi bebişin kilosunu söyledi mi doktorun
İyi yapmışsın canım afiyet olsunMeyve suyu yaptirip ictim
Çok sirin ya al bence
Aldım gittiDurduğun hata
Nt 2.3
Crl 64.3
Pap-a 1295.6
Down sendrom 1 (pappa-serbest beta hcg) 88349
Kumpir istiyordum uzun zamandir salam sosissiz mayonezsiz yaptirdim yedim ohh mis de allahim biri fanta gecirdi önumden resmen aseriyorum. Daha once de cekmisti de simdiki gibi olmamisti off
Cok mu zararli ki yav icsem mi azcik bi yerim sismesin sonra icmezsem
Kızlar sanırım hepimiz aynı dertten muzdaripiz benimde doktorum ayda 1 çağırıyor en son 15 ekimde görüştük bir dahaki kontrolüm 15 kasım zaman hiç gemiyor bazen birşey bulsam da gitsem diyorum ama kızacak biliyorum o yüzden dayanmaya çalışıyorum
Kızlar baya yoruldum eşimle temizlik yaptıkbugun oturma odasının koltukları silinecekti ne zamandır sağolsun eşim sildi koltukları süpürdü bende banyoyu yıkadım yerleri sildim yemek vs derken bi türk kahvesi yaptım içtim şimdi
Canım yaş riski falan da olması lazım ama şuanki sonuçlara göre gayet iyi gibi sonuçlar.
Canım iç annem der ki canın ne istediyse mutlaka ye memen şişer diyosürekli olmadığı sürece bir şey olmaz canım.
Şimdi ben yeni doktora başladım ya canım beni cuma günü kontrole çağırdı ilk giden herkese aynısını yapıyormuş hemde kan idrar b12 d vitamini vb testlerde istedi yarın onları yaptırıcam onun dışında ayda 1 miş kontroller
Oh afiyet olsun canımKızlar baya yoruldum eşimle temizlik yaptıkbugun oturma odasının koltukları silinecekti ne zamandır sağolsun eşim sildi koltukları süpürdü bende banyoyu yıkadım yerleri sildim yemek vs derken bi türk kahvesi yaptım içtim şimdi
Ben hala oda yapıp yapmamakta kararsızım ya.
Sanki bu olaya karar verebilsem diğer herşeyi halledebilecek gibi hissediyorum. Günlerdir bunu düşünüyorum :)
Park yatak almak istiyorum aslında yanında taşıyabilmen vs birçok avantajı var.
Uzun süreli de kullanılabiliyor 4-5 yaşına kadar.
Oda yaparsam yine park alıp beyaz mobilya döşesem yoksa sonradan mı yapsam odayı aşırı kararsız kaldım. Ben hep böyleyim birşeyde takılı kalınca ilerleyemiyorum takıntım mı var nedir.
Aynen canım kardeşimde kullandık bizde çok memnunduk o yüzden bende park yataktan yanayım. Başını vurdu etti derdi yok odadan odaya taşı rahat :)Park yatak çok Ama çok kullanışlı ben kızımda kullandim yalnız ilk başlarda normal beşik gibi sağlanmadığı için çok memnun degildim 6. Aydan sonra neredeyse 3 yaşını geçmişti park yatak süperdi.. Gece uyandı düştü derdin olmuyor sende deliksiz uyuyabiliyorsun...kesinlikle tavsiyemdir...
Oyy maşallah minik kuzuyaSöyledi canım 114g yanlış hatırlamıyorsam. 14+6ydık :)
Özlenmez olur mu kuzu onlar kuzu :)Oyy maşallah minik kuzuya
Bu kontrolde ilk defa bizede söylerler artık devlettekini saymazsam en son 13.haftada gittim kendi doktoruma,çook özledim minik kuzumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?