2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bebek olduğunu anlıyor musun yani o hareketin ben ne hissedeceğimi bilmediğim için anlamam gibi geliyor da maşallah kuzum, inşallah hepimiz hissetmeye başlarız
Evet canım anlayabiliyorum zaten çok uzun süren hareketler değil 2-3 saniye bazen, bu hafta daha bir uzun oluyor sadece.
Kelebeğin kanat çırpması,nabız atması gibi,yada balonun patlaması gibi hareketler kuzum genelde zaten ilerleyen haftalarda çok net o hissettiğin hareketlerin bebek olduğundan kesin olarak emin olabiliyorsun
Amin kuzum inşallah inşallah
Özellikle yediğimde tepki verdiği birşey daha var

Ben tam emin olamıyorum arada birşey hissediyorum ama hemen hissetmek istiyorum ya Nasıl birşey kalp atıyo gibi mi kelebek uçuyo gibimi ?
Geçtiğimiz haftalarda bendede arada oluyordu canım emin olamıyordum,bu hafta netlik kazandım artık hareketleri arttıkça
Kelebek uçması gibi,bazen içerden birşeyin deyip kaçması gibi,balon patlaması gibi oluyor bazende

Ayy ne güzel yaa, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel hisleri

Artık yavaş yavaş hissetmeye başlıcaz ilerde tekme yediğimiz günlerde gelecek
Bende anlamlandıramadığım birşey hissediyorum gibi ama tam emin olamıyorum. o yüzden kafa yormuyorum :)

Artık yavaş yavaş hissetmeye başlıcaz ilerde tekme yediğimiz günlerde gelecek
Bende anlamlandıramadığım birşey hissediyorum gibi ama tam emin olamıyorum. o yüzden kafa yormuyorum :)
Evet kuzum bebişlerin kilosu arttıkça hareketleri hissetmeye daha çok yaklaşıyoruz
İşk tekmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
Kız sen kontrole gittiğinde 14 haftalıktın demi bebişin kilosunu söyledi mi doktorun

Söyledi canım 114g yanlış hatırlamıyorsam. 14+6ydık :)

Nt 2.3
Crl 64.3
Pap-a 1295.6
Down sendrom 1 (pappa-serbest beta hcg) 88349

Canım yaş riski falan da olması lazım ama şuanki sonuçlara göre gayet iyi gibi sonuçlar.

Canım iç annem der ki canın ne istediyse mutlaka ye memen şişer diyo sürekli olmadığı sürece bir şey olmaz canım.

Şimdi ben yeni doktora başladım ya canım beni cuma günü kontrole çağırdı ilk giden herkese aynısını yapıyormuş hemde kan idrar b12 d vitamini vb testlerde istedi yarın onları yaptırıcam onun dışında ayda 1 miş kontroller

Kızlar baya yoruldum eşimle temizlik yaptık bugun oturma odasının koltukları silinecekti ne zamandır sağolsun eşim sildi koltukları süpürdü bende banyoyu yıkadım yerleri sildim yemek vs derken bi türk kahvesi yaptım içtim şimdi

Kolay gelsin ellerinize sağlık canım

Genelde ayda 1 oluyor evet kontroller keşke 2 haftada 1 olsa

Oh afiyet olsun canım

Park yatak çok Ama çok kullanışlı ben kızımda kullandim yalnız ilk başlarda normal beşik gibi sağlanmadığı için çok memnun degildim 6. Aydan sonra neredeyse 3 yaşını geçmişti park yatak süperdi.. Gece uyandı düştü derdin olmuyor sende deliksiz uyuyabiliyorsun...kesinlikle tavsiyemdir...

Aynen canım kardeşimde kullandık bizde çok memnunduk o yüzden bende park yataktan yanayım. Başını vurdu etti derdi yok odadan odaya taşı rahat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…