- 19 Ekim 2018
- 589
- 1.365
- 28
İyi akşamlar canım hamilelikte misafir lafına pek sıcak bakamıyorumİyi akşamlar kızlar maşallah baya yazışmışsınız hepsini okuyamadımbenim misafirlerim şimdi gitti ancak girebildim biraz yorulmuşum
Turşusunu çok severimMalum kış ayı kızlar bakın ne buldum :)
Hamilelikte kırmızı pancar faydaları:
- Anne adayının ve dolayısı ile anne karnındaki bebeğin bağışıklık sistemini güçlendirir.
- Anne adayının vücudunda kan eksikliği tedavisinde faydalı olur, kan yapıcı özelliğe sahiptir.
- Hamilelikte yüksek tansiyon şikayetleri olan anne adayında tansiyonu düşürmeye yardımcıdır.
- Kırmızı pancar anne adayında iştah açıcı özelliği ile bilinmektedir.
- Hamilelikte vücudu radyosyondan temizler
- Sindirim sistemine faydalıdır.
- Vücutta genel olarak bulunan mikropları öldürür.
- Kan damarları duvarlarını güçlendirir.
- Kalp çalışmasını düzenler ve kalbe oksijen sağlar
- Guatr şikayeti olanlara fayda sağlamaktadır.
- Vücuda enerji ve dinçlik verir.
- Anne adayının ve anne karnındaki bebeğin genel anlamda tüm vücut sağlığını korur.
Malum kış ayı kızlar bakın ne buldum :)
Hamilelikte kırmızı pancar faydaları:
İştah açar diyor ben uzak durayım canım
- Anne adayının ve dolayısı ile anne karnındaki bebeğin bağışıklık sistemini güçlendirir.
- Anne adayının vücudunda kan eksikliği tedavisinde faydalı olur, kan yapıcı özelliğe sahiptir.
- Hamilelikte yüksek tansiyon şikayetleri olan anne adayında tansiyonu düşürmeye yardımcıdır.
- Kırmızı pancar anne adayında iştah açıcı özelliği ile bilinmektedir.
- Hamilelikte vücudu radyosyondan temizler
- Sindirim sistemine faydalıdır.
- Vücutta genel olarak bulunan mikropları öldürür.
- Kan damarları duvarlarını güçlendirir.
- Kalp çalışmasını düzenler ve kalbe oksijen sağlar
- Guatr şikayeti olanlara fayda sağlamaktadır.
- Vücuda enerji ve dinçlik verir.
- Anne adayının ve anne karnındaki bebeğin genel anlamda tüm vücut sağlığını korur.
Şarbon mu? Günlük sütü soğuk içiyorum zaten pastorize kaynatmaya gerek yok kiKızlar siz sütü nasıl içiyorsunuz ben günlük sütü 20 dk kaynatıyorum sonra soğuyunca içiyorum ama 5-6 saat dışarda bekliyor acaba zararlı mı oluyordur şarbondan somayı kaynatıyorum
Bana Dr 20 dk kaynat iç dediŞarbon mu? Günlük sütü soğuk içiyorum zaten pastorize kaynatmaya gerek yok ki
Normalde sütü soğuk içerim de midem rahatsız oluyor şimdi, kaynayana kadar ısıtıyorum sonra içiyorum bekletmeden. Doktor da özel olarak bir şey demedi.Kızlar siz sütü nasıl içiyorsunuz ben günlük sütü 20 dk kaynatıyorum sonra soğuyunca içiyorum ama 5-6 saat dışarda bekliyor acaba zararlı mı oluyordur şarbondan somayı kaynatıyorum
Anladım canım doktor bana herhangi bir şey demedi sıcak da içemem zaten pastorize olduğu için güveniyorum.Bana Dr 20 dk kaynat iç dedi
Fransada doktorların ilgisi nasıl canm ? saglk sisteminden memnunmusunGenelde ayda 1 oluyor evet kontroller keşke 2 haftada 1 olsa
ya ben hic icmiyorumNormalde sütü soğuk içerim de midem rahatsız oluyor şimdi, kaynayana kadar ısıtıyorum sonra içiyorum bekletmeden. Doktor da özel olarak bir şey demedi.
Bana da çok gaz yapıyordu içemiyordum başlamam gerek amaya ben hic icmiyorumtadindan degil ama mideme kramplar giriyor sonrasında cok sancı yapiyor.Napicam bilmiyorum
Ben içine muz ve 1 kaşık bal koyup milkshake şeklinde içiyorum, öyle deneyebilirsin muz yerine çikolata da olabilir nasıl seviyorsanızya ben hic icmiyorumtadindan degil ama mideme kramplar giriyor sonrasında cok sancı yapiyor.Napicam bilmiyorum
Bana da çok gaz yapıyordu içemiyordum başlamam gerek amaara ara içiyorum 1 haftadır. İçine bir çay kaşığı bal koyuyorum kaynattıktan sonra o biraz midemi yumuşatıyor gibi geldi.
Denemedim daha önce, işe yarıyorsa içerim tabi teşekkür ederim :)Ben de çok rahatsız oluyordum süt içtiğimde, doktorum laktozsuz süt önerdi, her gün içiyorum gaz ve şişkinlik yapmıyor, bir dene istersen .
Fransada doktorların ilgisi nasıl canm ? saglk sisteminden memnunmusun
Eki Görüntüle 2201593 Eki Görüntüle 2201594 Merhaba kızlar :) bugün doktora gittim bebeğimi gördüm :) ben iki hafta da bir gidiyorum, tüp bebek ile hamile kaldığım için daha sık kontrol istiyorlar. En son gittiğimde erkek olduğunu öğrenmiştim, bu sefer gittiğimde hiç bir şey göstermedi bize o yüzden poposunun fotografını koyuyorum17+ 2 Deyiz 178 gr olmuş sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?