2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İyi akşamlar kızlar maşallah baya yazışmışsınız hepsini okuyamadım benim misafirlerim şimdi gitti ancak girebildim biraz yorulmuşum
İyi akşamlar canım hamilelikte misafir lafına pek sıcak bakamıyorum

Malum kış ayı kızlar bakın ne buldum :)

Hamilelikte kırmızı pancar faydaları:
  • Anne adayının ve dolayısı ile anne karnındaki bebeğin bağışıklık sistemini güçlendirir.
  • Anne adayının vücudunda kan eksikliği tedavisinde faydalı olur, kan yapıcı özelliğe sahiptir.
  • Hamilelikte yüksek tansiyon şikayetleri olan anne adayında tansiyonu düşürmeye yardımcıdır.
  • Kırmızı pancar anne adayında iştah açıcı özelliği ile bilinmektedir.
  • Hamilelikte vücudu radyosyondan temizler
  • Sindirim sistemine faydalıdır.
  • Vücutta genel olarak bulunan mikropları öldürür.
  • Kan damarları duvarlarını güçlendirir.
  • Kalp çalışmasını düzenler ve kalbe oksijen sağlar
  • Guatr şikayeti olanlara fayda sağlamaktadır.
  • Vücuda enerji ve dinçlik verir.
  • Anne adayının ve anne karnındaki bebeğin genel anlamda tüm vücut sağlığını korur.

Turşusunu çok severim

Kızlar siz sütü nasıl içiyorsunuz ben günlük sütü 20 dk kaynatıyorum sonra soğuyunca içiyorum ama 5-6 saat dışarda bekliyor acaba zararlı mı oluyordur şarbondan somayı kaynatıyorum

Kızlar siz sütü nasıl içiyorsunuz ben günlük sütü 20 dk kaynatıyorum sonra soğuyunca içiyorum ama 5-6 saat dışarda bekliyor acaba zararlı mı oluyordur şarbondan somayı kaynatıyorum
Şarbon mu? Günlük sütü soğuk içiyorum zaten pastorize kaynatmaya gerek yok ki

Normalde sütü soğuk içerim de midem rahatsız oluyor şimdi, kaynayana kadar ısıtıyorum sonra içiyorum bekletmeden. Doktor da özel olarak bir şey demedi.

Normalde sütü soğuk içerim de midem rahatsız oluyor şimdi, kaynayana kadar ısıtıyorum sonra içiyorum bekletmeden. Doktor da özel olarak bir şey demedi.
ya ben hic icmiyorum tadindan degil ama mideme kramplar giriyor sonrasında cok sancı yapiyor.Napicam bilmiyorum

ya ben hic icmiyorum tadindan degil ama mideme kramplar giriyor sonrasında cok sancı yapiyor.Napicam bilmiyorum
Bana da çok gaz yapıyordu içemiyordum başlamam gerek ama ara ara içiyorum 1 haftadır. İçine bir çay kaşığı bal koyuyorum kaynattıktan sonra o biraz midemi yumuşatıyor gibi geldi.

Merhaba kızlar :) bugün doktora gittim bebeğimi gördüm :) ben iki hafta da bir gidiyorum, tüp bebek ile hamile kaldığım için daha sık kontrol istiyorlar. En son gittiğimde erkek olduğunu öğrenmiştim, bu sefer gittiğimde hiç bir şey göstermedi bize o yüzden poposunun fotografını koyuyorum 17+ 2 Deyiz 178 gr olmuş sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah

Bana da çok gaz yapıyordu içemiyordum başlamam gerek ama ara ara içiyorum 1 haftadır. İçine bir çay kaşığı bal koyuyorum kaynattıktan sonra o biraz midemi yumuşatıyor gibi geldi.

Ben de çok rahatsız oluyordum süt içtiğimde, doktorum laktozsuz süt önerdi, her gün içiyorum gaz ve şişkinlik yapmıyor, bir dene istersen .

Ben de çok rahatsız oluyordum süt içtiğimde, doktorum laktozsuz süt önerdi, her gün içiyorum gaz ve şişkinlik yapmıyor, bir dene istersen .
Denemedim daha önce, işe yarıyorsa içerim tabi teşekkür ederim :)

Fransada doktorların ilgisi nasıl canm ? saglk sisteminden memnunmusun

Memnunum canım. Doktorum çok ilgili çok rahat ettirdi beni hamileliğimin başından beri. Sürekli kan tahlili idrar tahlili yaptırıyorum. Eşimede tahliller yapıyorlar. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım çok şükür

Maşallah canım. İnşallah sağ salim kucağına alırsın. Kaç cm boyu peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…