2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende de durum aynı hele lekelenme olunca çok endişelendim ama hareketlerini hissetmek beni inanılmaz derecede rahatlatıyor

İyi geceler arkadaşlar ya illa sol tarafa doğru mu yatmak gerekiyor çünkü tutuluyor sol yanım artık bu konuda bilgisi olan var mı acaba araştırdım genel olarak sol tarafa doğru yatin yazıyor her yerde ama bu şekilde çok zor uyuyamıyorum

Hem sag tarfima hemde Sola yatiyorum Ben arada degistir canim pozisyonunu ,sen nasil rahat ediceksen

Ben de değiştirerek yatarım sadece sola degıl. Zaten alışkanlık sağa yatmaya daha alışkınım. Ama ben sırtüstü nefeste zorlamaya başladım. Neden bilmiyorum

Ben de değiştirerek yatarım sadece sola degıl. Zaten alışkanlık sağa yatmaya daha alışkınım. Ama ben sırtüstü nefeste zorlamaya başladım. Neden bilmiyorum
Bebise giden kan akisi azaliyormus sirt ustu yattigimizda yatmayin deniyor canim zaten ki ben de rahatsiz oluyorum

Bu arada doktor bebek hep bi hafta önden gittigi icin tahmini dogum tarihini bi hafta öne aldi bana da adet tarihini 9 temmuz yerine 2 temmuz dersin dedi.
Ne dusunuyosunuz kizlar boyle mi oluyor hep ?

Bu arada doktor bebek hep bi hafta önden gittigi icin tahmini dogum tarihini bi hafta öne aldi bana da adet tarihini 9 temmuz yerine 2 temmuz dersin dedi.
Ne dusunuyosunuz kizlar boyle mi oluyor hep ?
Canım benim kizimda hep öndeydim, doktor doğum tarihini hep erken olacak dedi, ben zaten tez canlıyım erken olacak diye ümitlendim, fakat 41 haftalık doğum yaptım, son haftalar geçmek bilmedi çok zorlandım, yanı belli olmuyor önden gitseler bile bekliyorlar...

Amin inşallah, boyu 15 cm i geçmiş canım, sanırım bu haftalardan sonra boy ve kilo anne babanın genetiğine göre değişiklik gösteriyormuş.

Maşallah canım kocaman olmuş ya. Tabiki boy ve kilo farkı olacak her bebek kendine has. Sağlıklı olsunlar yeter

Anladim bir onceki resim daha farkliydi rengi o yuzden boyanmis gibi geldi ,bana dr.boya ta bilirsin dedi ,doguma yakin boyarim belki benimki beyaz bir iki telde degil
l

Işıktan kaynaklıdır canım evet maalesef haala sap sarılar.. gitmem lazım kuaföre ama üşeniyorum yaa. Kuaföre gidip saatlerce oturmaktan nefret ediyorum eskiden sürekli giderdim ama şimdi hamile hamile çekemeyecem bende biraz beklesem diyorum zaten 1 buçuk ay sonra tatile gidicez gitmeye yakın boyamayı düşünüyorum bende

Benim oglusta öndeydi önceki doktorum degistirmemisti tarihi 40. Haftada sezeryan olmustum. Belki bu seferki de sezeryan olacak diye oyle bir sey yapti bilmiyorum koca docent vardir bi bildigi diyorum artik

Günaydın kizlar çok kötü bir hafta sonu geçirdik dedem çok hastaydı yoğun bakıma almışlardı hastanede cumartesi gece 2 de kaybettik dedemi bana gece haber vermemişler sabah karşı çok kotu bı rüya gördüm uyandım rüyamda evde bebeğimi doguruyorum ama bebek hareketsiz eşim geliyor dokunuyor bebek bı anda hareket ediyor diyorum doktora koş yetiştir nolur bu oğlum da ölmesin diye ağlıyorum derken uyandım telefon çalıyor annem kızım dedeni kaybettik dedi kime anlattiysam deden malum olmuş diyorlar ama çok korkuyorum bebeğime bişey olur diye lütfen kusura bakmayın sizi korkutmak için yazmıyorum yaşadıklarımı sizinle paylaşmak için yazdım tekrar kusura bakmayın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…