2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben randevu aldım canım 22 Kasım’a. İstanbul’da Şişli taraflarında Recep Has diye bi doktor. İnşallah memnun kalırım
Recep Hastan memnun kalmayan bir kişi bilmiyorum canım. Adam ultroson cihazını koyar koymaz bir anomali varsa gören bir adam. Ablam önce medipol koşuyolunda ki Hakan bey r gitmişti. O anomali görünce Recep bey e yönlendirdi. Çapa da konseyde Recep bey vardı. Efsane bir adam. Riskli gebeliklerde özellikle adı sıkça duyulan biri. Benim çok giden arkadaşım oldu ona da memnun kalmayan yok.

Ben de normalde medipol koşuyolunda takipteyim. Hakan beyden de herkes memnun ama Recep bey sanırım çok daha iyi. Çok teşekkür ediyorum içim rahatlıyor böyle yorumlar gördükçe. Tabi inşallah bi aksilik çıkmaz :)

Teşekkür ederim canım, denerim bunları da :)

Bende 11. Hafta için randevu almıştım 5 hafta öncesinde ama gidemedim 3 gün önceden arıyorlar geliyor musunuz yerinize hasta alacağım vs diye muhtemelen gitmediğim için tekrar randevu alamam ama zaten hep perşnatologa gittiğim için detaylı 4d usg ye giriyorum ve doktorumdan da çok memnunum

amin inşallah canım bugün 16+2 yiz artık boyunu ölçmüyor doktor bi kaç seferdir ama baş karın çevresi uyluk kemiği ölçüyo ya fl değeri var onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyomuş ben öyle yapıyorum 16 cm çıkıyo o zaman böyle yapabilirsin sen de ayrı ayrı ölçtüğünden her değer için başka hafta çıkıyo atıyım resmini

Ayrıntılı yaptıracak arkadaşlar doktorunuzu buldunuz mu
Ben daha bulamadım bi türlü
Var bir kaç doktor karar veremiyorum napsam ne etsem
ben devlet hastanesinden aldım randevu 14 aralık bir de özel muayenehanesi olan bi kadın doğumcu var burada ona gideceğim inşallah devletten 2 hafta önce 20+ larda benim yaşadığım şehirde özel hastane yok bi kaç özel mayenehanesi olan doktor var çünkü :)

Hareket leri kesin olarak hisseden var mi??
ben de hissediyorum tam 16+0 olduğu gün akşam başladı daha önce pıtpıt seğirme oluyo demiştim burda 14 haftadayken sonra onlar geçti 16+0 a kadar hissedemedim bi şey korkmaya başlamıştım artık niye hissetmiyorum diye ama şükür 2 gün önce hissetmeye başladım rahatladım :)

genetik faktördür o da gayet iyi besleniyorsun bence :)

Son düzenleme:

Direk verdi başlamak lazım diye. Kan tahlili yapmadı.

Eveeet

Geçmiş olsun canım akıntı oranına, kokusuna dikkat et enfeksiyon kaptıysan ateşin yükselebilir ama inşallah öyle bişey yoktur bol su içip dinlenmene bak

Teşekkür ederim canım bugün iyim. Aka dikkate alacağım takipteyim eğer değişik bir durum hissedersem doktora gideceğim

Hemen yapacağım teşekkür ederim canım bu fikir için
Nasıl oldun canım düne bakarak biraz daha iyi misin
Beni doktorum yönlendirecek canım hiç araştırmadım o yüzden, tamamen ona bıraktım artık :)
Ayy keşke benide yönlendirse ne kadar güzel olurdu
Tüp bebek yaptırdığınız yerde yapıyolarsa ya orda yada ünide yaptırın dedi
İnsan şu doktora gidin diye adını verir
Ben almıştım bile randevumu canım o yönden biraz sabırsızım

Pastorize sütten yoğurt yapıyoruz canım kv yolluyor sağolsun açık sütten içim rahat etmiyor yemedim hiç.
Geçmek bilmiyodur kuzum günler :)
Ne güzel attın desene stresi
Kaç artı kaça aldın gününü canım
Afiyet Bal şeker olsun sana da kuzuya da:)
Sağol canımm bool gr olarak yarar inşallah minik kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…