- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Recep Hastan memnun kalmayan bir kişi bilmiyorum canım. Adam ultroson cihazını koyar koymaz bir anomali varsa gören bir adam. Ablam önce medipol koşuyolunda ki Hakan bey r gitmişti. O anomali görünce Recep bey e yönlendirdi. Çapa da konseyde Recep bey vardı. Efsane bir adam. Riskli gebeliklerde özellikle adı sıkça duyulan biri. Benim çok giden arkadaşım oldu ona da memnun kalmayan yok.Ben randevu aldım canım 22 Kasım’a. İstanbul’da Şişli taraflarında Recep Has diye bi doktor. İnşallah memnun kalırım
Ben de hastanedeyim ama ben enfeksiyon için dahiliyeye geldim. Artık inş bitmiştirGünaydın hanımlar.suan metrodayım doktora gidiyorum ay çok heyecanlıyım ins cinsiyetini ogrenirum ve sağlıklıdır.sizler nasilsiniz
Geçmiş olsun canim.akintin mi vardiBen de hastanedeyim ama ben enfeksiyon için dahiliyeye geldim. Artık inş bitmiştir
Dilerim sen de çok güzel haberlerle gelirsin cnm.
Recep Hastan memnun kalmayan bir kişi bilmiyorum canım. Adam ultroson cihazını koyar koymaz bir anomali varsa gören bir adam. Ablam önce medipol koşuyolunda ki Hakan bey r gitmişti. O anomali görünce Recep bey e yönlendirdi. Çapa da konseyde Recep bey vardı. Efsane bir adam. Riskli gebeliklerde özellikle adı sıkça duyulan biri. Benim çok giden arkadaşım oldu ona da memnun kalmayan yok.
Teşekkür ederim canım, denerim bunları da :)Aç karna sabah ballı süt iç. Kabızlık yüZünden amaliyat olmuş biri olarak söylüyorum ya da sabah aç karna kefir iç bir bardak tuvalete çıkmadan yemek yeme canım etki ediyor. O surup bende sadece gaz yapmıştı baska bişeye yaramamıştı dene bakalım
Bende 11. Hafta için randevu almıştım 5 hafta öncesinde ama gidemedim 3 gün önceden arıyorlar geliyor musunuz yerinize hasta alacağım vs diye muhtemelen gitmediğim için tekrar randevu alamam ama zaten hep perşnatologa gittiğim için detaylı 4d usg ye giriyorum ve doktorumdan da çok memnunumRecep Hastan memnun kalmayan bir kişi bilmiyorum canım. Adam ultroson cihazını koyar koymaz bir anomali varsa gören bir adam. Ablam önce medipol koşuyolunda ki Hakan bey r gitmişti. O anomali görünce Recep bey e yönlendirdi. Çapa da konseyde Recep bey vardı. Efsane bir adam. Riskli gebeliklerde özellikle adı sıkça duyulan biri. Benim çok giden arkadaşım oldu ona da memnun kalmayan yok.
amin inşallah canım bugün 16+2 yiz artık boyunu ölçmüyor doktor bi kaç seferdir ama baş karın çevresi uyluk kemiği ölçüyo ya fl değeri var onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyomuş ben öyle yapıyorum 16 cm çıkıyo o zaman böyle yapabilirsin sen de ayrı ayrı ölçtüğünden her değer için başka hafta çıkıyo atıyım resminiGözün aydın canım. Maşallah kuzucuğa. Dünde konuşuldu ya zaten erkekler biraz önden gidiyormuş kilo olarak. :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Kaç günle uyumlu sizin ki? Ben boyunu bilmiyorum daayrı ayrı ölçtüler. Bugün biz 16.+3 üz
ben devlet hastanesinden aldım randevu 14 aralık bir de özel muayenehanesi olan bi kadın doğumcu var burada ona gideceğim inşallah devletten 2 hafta önce 20+ larda benim yaşadığım şehirde özel hastane yok bi kaç özel mayenehanesi olan doktor var çünkü :)Ayrıntılı yaptıracak arkadaşlar doktorunuzu buldunuz mu
Ben daha bulamadım bi türlü
Var bir kaç doktor karar veremiyorum napsam ne etsem
ben de hissediyorum tam 16+0 olduğu gün akşam başladı daha önce pıtpıt seğirme oluyo demiştim burda 14 haftadayken sonra onlar geçti 16+0 a kadar hissedemedim bi şey korkmaya başlamıştım artık niye hissetmiyorum diye ama şükür 2 gün önce hissetmeye başladım rahatladım :)Hareket leri kesin olarak hisseden var mi??
genetik faktördür o da gayet iyi besleniyorsun bence :)Alluu yiyip içmemiş halin buysa yiyip içsen nasıl olcak acaba
Nerdeyse 1 aydır hergün yatarken 1 bardak süt içiyorum 1 tane muz yiyorum,gün içinde bir avuç fındık antep ceviz üzüm ve bol meyve
Ayrıca haftada 1 balık 1 kırmızı et 1 gezen köylü tavuğu yiyorum
Neyi eksik yapıyorum acaba 40grmımız eksik çıktı
Amin canım inşallah inşallah sağ salim kavuşuruz evlatlarımıza
Sakın korkuya kendini odaklayıp üzme canım kendini ve bebeğini
Allah korusun cümlemizin evladını,kendimin değiştiği için herkesin değişecek gibi bi hissiyat oluştu
Geçmiş olsun canım kanın düşük mü kuru üzüm ve pekmez yemeni tavsiye ederim çok faydalı kan yapımında
Eveeet
Geçmiş olsun canım akıntı oranına, kokusuna dikkat et enfeksiyon kaptıysan ateşin yükselebilir ama inşallah öyle bişey yoktur bol su içip dinlenmene bak
Nasıl oldun canım düne bakarak biraz daha iyi misinHemen yapacağım teşekkür ederim canım bu fikir için
Ayy keşke benide yönlendirse ne kadar güzel olurduBeni doktorum yönlendirecek canım hiç araştırmadım o yüzden, tamamen ona bıraktım artık :)
Geçmek bilmiyodur kuzum günler :)Ben almıştım bile randevumu canım o yönden biraz sabırsızım
Pastorize sütten yoğurt yapıyoruz canım kv yolluyor sağolsun açık sütten içim rahat etmiyor yemedim hiç.
Sağol canımm bool gr olarak yarar inşallah minik kuzumaAfiyet Bal şeker olsun sana da kuzuya da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?