Canım çok güzel bunlar güle güle sağlıkla giymeyi nasip etsin Rabbim :)
Oyy maşallah canım kızceneBizim kontrolümüz dündü ama gidemedik bugün gittik. 4 lü testi yaptırdım ben çünkü ikili teste bi değerim biraz düşük çıkmıştı.
Ağzını açtı ve kapadı bi ara kızçem. Elini başının altına koymuş keyif yapıyordu. Buarada kız olduğu kesinleşti :) dörtlünün sonucu salı günü çıkacakmış. Diğer sonuçlar çıkmıştır omlarıda Cumartesi alırım artık :) buarada 180 gram olmuş . 16+6 normalde ama 17+4 çıktı bu defa.
Evet uyanınca içiyorum, yarım saat 40 dakika da kahvaltı yapmıyorum etkisini göstersin diye ama yok
Vitaminimden olduğunu tahmin ettik probiyotik içeren bi vitaminle değiştirdik, kan ilacı kullanmıyorum vermedi bana. Yeni vitamine ilk başladığımda düzene girdim sonra tekrar eskiye döndümKabız yapmayan kan ilacı varmış, dr a söyleyebilirsin değiştirsin. Ben değiştirmesini istiycem haftaya randevum
Doktorumuz ikili testte yüzde doksan kız dedi, bilmiyorum değişir mi canım. Ben bişey alamıyorum zaten bakamıyorum bile hala bi korku var üzerimdeCanım çok güzel bunlar güle güle sağlıkla giymeyi nasip etsin Rabbim :)
Kızın olduğu kesinleşmiş miydi canım
Vitaminimden olduğunu tahmin ettik probiyotik içeren bi vitaminle değiştirdik, kan ilacı kullanmıyorum vermedi bana. Yeni vitamine ilk başladığımda düzene girdim sonra tekrar eskiye döndümdüzelir inşallah bakalım
Amin canım inşallah inşallah sağ salim kavuşuruz evlatlarımızaDoktorumuz ikili testte yüzde doksan kız dedi, bilmiyorum değişir mi canım. Ben bişey alamıyorum zaten bakamıyorum bile hala bi korku var üzerimdeKayınvalidem fotığrafını atmış sakın getirme şimdi biraz daha geçsin aldıkların sende kalsın diyorum. Rabbim hayırlısıyla sağlıklısıysa cümlemizin evlatlarını kucağını almayı nasip etsin.
Geçmiş olsun canım kanın düşük mü kuru üzüm ve pekmez yemeni tavsiye ederim çok faydalı kan yapımındaBana kan ilacı verdi 2 hafta önce. İlk günden kabız yaptı hemen geçti zeytinyağı ile. İnş geçer senin de
Gözünüz aydın canım. Maşallah kuzunaKızlar ben geldim ancak yazabildim.dr çok ılgilendi omuriligi ne iyice baktı. Şimdilik birsey gözükmüyor dedi resmen yarım saat baktı karnim.acidi resmen ama bizimkide bacak bacak üstüne atmış pozisyon vermedi çikolata yedim bide erken yiyorum demekki yoruluyor demekki gidene kadar.çok sukur Rabbim e bu arada kesin erkek dedi bir tane de kizim var zaten.kilosu 156 gr.dedide boyunu söylemedi benden bu kadar darısı bekleyenlerin basina
Ay çok şirin bu kızçe şeyleri
Gözün aydın canım. Maşallah prenseseBizim kontrolümüz dündü ama gidemedik bugün gittik. 4 lü testi yaptırdım ben çünkü ikili teste bi değerim biraz düşük çıkmıştı.
Ağzını açtı ve kapadı bi ara kızçem. Elini başının altına koymuş keyif yapıyordu. Buarada kız olduğu kesinleşti :) dörtlünün sonucu salı günü çıkacakmış. Diğer sonuçlar çıkmıştır omlarıda Cumartesi alırım artık :) buarada 180 gram olmuş . 16+6 normalde ama 17+4 çıktı bu defa.
Ben daha doktora gidip soramadım bile 1 hafta var gitmeme. Sonucumu da alamadım ikilinin gerçi merak etmiyorum ama.Ayrıntılı yaptıracak arkadaşlar doktorunuzu buldunuz mu
Ben daha bulamadım bi türlü
Var bir kaç doktor karar veremiyorum napsam ne etsem
Ben varımHareket leri kesin olarak hisseden var mi??
Kız sen geçen özele gidince gösteremedin mi sonucuBen daha doktora gidip soramadım bile 1 hafta var gitmeme. Sonucumu da alamadım ikilinin gerçi merak etmiyorum ama.
Doktorlar arası araştırma yap en içine sinene git kuzum.
Bende diyorum bizim hatun bugün sessiz meğer sevdiceği yanındaymış :)Kızlar eşim evde bugünü ona ayırdım bakamıyorum çok fazla. Doktora gidip güzel sonuçlarla dönen arkadaşlar var hepsine kocaman bir maşallah diyipbırakıyorum :)
İnşallah canım :))Bana kan ilacı verdi 2 hafta önce. İlk günden kabız yaptı hemen geçti zeytinyağı ile. İnş geçer senin de
Bişey yiyip içtiğim söylemez aslında. Çok sağlıklı beslenemiyorumda hatta. Malum kızım hasta onunla uğraşmaktan kendime vakit ayıramıyorum. Ama iki gündür akşamları ballı muzlu ılık süt yapıyorum ailecek içiyoruz. Bide ceviz yiyoruz. Tek sağlıklı beslenmem bu :))) neden zayıf olsun kuzucuk 40 gramın lafı mı olur muş:))Oyy maşallah canım kızcene
Ne yiyip ne içiyon bu bebişe salı bende gittim doktora 140gr dedi zayıf mı benim kuzum senin prensese göre
Ben hissediyorum Canım :)Hareket leri kesin olarak hisseden var mi??
Sağolasın Canım.Gözünüz aydın canım. Maşallah kuzuna
Sağlıkla büyüsünler inşallah
Ay çok şirin bu kızçe şeyleri
Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin prensese.
Gözün aydın canım. Maşallah prensese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?