2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Oyy maşallah canım kızcene
Ne yiyip ne içiyon bu bebişe salı bende gittim doktora 140gr dedi zayıf mı benim kuzum senin prensese göre

Ayrıntılı yaptıracak arkadaşlar doktorunuzu buldunuz mu
Ben daha bulamadım bi türlü
Var bir kaç doktor karar veremiyorum napsam ne etsem

Kabız yapmayan kan ilacı varmış, dr a söyleyebilirsin değiştirsin. Ben değiştirmesini istiycem haftaya randevum
Vitaminimden olduğunu tahmin ettik probiyotik içeren bi vitaminle değiştirdik, kan ilacı kullanmıyorum vermedi bana. Yeni vitamine ilk başladığımda düzene girdim sonra tekrar eskiye döndüm düzelir inşallah bakalım

Canım çok güzel bunlar güle güle sağlıkla giymeyi nasip etsin Rabbim :)
Kızın olduğu kesinleşmiş miydi canım
Doktorumuz ikili testte yüzde doksan kız dedi, bilmiyorum değişir mi canım. Ben bişey alamıyorum zaten bakamıyorum bile hala bi korku var üzerimde Kayınvalidem fotığrafını atmış sakın getirme şimdi biraz daha geçsin aldıkların sende kalsın diyorum. Rabbim hayırlısıyla sağlıklısıysa cümlemizin evlatlarını kucağını almayı nasip etsin.

Bana kan ilacı verdi 2 hafta önce. İlk günden kabız yaptı hemen geçti zeytinyağı ile. İnş geçer senin de

Amin canım inşallah inşallah sağ salim kavuşuruz evlatlarımıza
Sakın korkuya kendini odaklayıp üzme canım kendini ve bebeğini
Allah korusun cümlemizin evladını,kendimin değiştiği için herkesin değişecek gibi bi hissiyat oluştu
Bana kan ilacı verdi 2 hafta önce. İlk günden kabız yaptı hemen geçti zeytinyağı ile. İnş geçer senin de
Geçmiş olsun canım kanın düşük mü kuru üzüm ve pekmez yemeni tavsiye ederim çok faydalı kan yapımında

Gözünüz aydın canım. Maşallah kuzuna
Sağlıkla büyüsünler inşallah

Ay çok şirin bu kızçe şeyleri
Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin prensese.

Gözün aydın canım. Maşallah prensese

Ayrıntılı yaptıracak arkadaşlar doktorunuzu buldunuz mu
Ben daha bulamadım bi türlü
Var bir kaç doktor karar veremiyorum napsam ne etsem
Ben daha doktora gidip soramadım bile 1 hafta var gitmeme. Sonucumu da alamadım ikilinin gerçi merak etmiyorum ama.
Doktorlar arası araştırma yap en içine sinene git kuzum.

Ben daha doktora gidip soramadım bile 1 hafta var gitmeme. Sonucumu da alamadım ikilinin gerçi merak etmiyorum ama.
Doktorlar arası araştırma yap en içine sinene git kuzum.
Kız sen geçen özele gidince gösteremedin mi sonucu
1 hafta göz açıp kapayana geçsin senin için
Bakıyom bakıyom bi türlü karar veremiyom

Kızlar eşim evde bugünü ona ayırdım bakamıyorum çok fazla. Doktora gidip güzel sonuçlarla dönen arkadaşlar var hepsine kocaman bir maşallah diyip bırakıyorum :)
Bende diyorum bizim hatun bugün sessiz meğer sevdiceği yanındaymış :)

Oyy maşallah canım kızcene
Ne yiyip ne içiyon bu bebişe salı bende gittim doktora 140gr dedi zayıf mı benim kuzum senin prensese göre
Bişey yiyip içtiğim söylemez aslında. Çok sağlıklı beslenemiyorumda hatta. Malum kızım hasta onunla uğraşmaktan kendime vakit ayıramıyorum. Ama iki gündür akşamları ballı muzlu ılık süt yapıyorum ailecek içiyoruz. Bide ceviz yiyoruz. Tek sağlıklı beslenmem bu :))) neden zayıf olsun kuzucuk 40 gramın lafı mı olur muş:))

M muttervonmarienkaefer Ay çok şirin bu kızçe şeyleri
Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin prensese.
[/QUOTE]

Teşekkür ederiz canım benim. Rabbim sağlıklı günlerinde giydirmeyi nasip eder inş.

melike222 bende diyorum canım değişir belki almayın daha bişey erken diyorum ama babaannemiz biraz alışverişi çok seviyor tamam diyor yine alıyor
Cinsiyetini öğrenmeden önce hem erkek hem kız alıyodu ikisinide hazırlıklıyız yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…