Alluu yiyip içmemiş halin buysa yiyip içsen nasıl olcak acabaBişey yiyip içtiğim söylemez aslında. Çok sağlıklı beslenemiyorumda hatta. Malum kızım hasta onunla uğraşmaktan kendime vakit ayıramıyorum. Ama iki gündür akşamları ballı muzlu ılık süt yapıyorum ailecek içiyoruz. Bide ceviz yiyoruz. Tek sağlıklı beslenmem bu :))) neden zayıf olsun kuzucuk 40 gramın lafı mı olur muş:))
Hevesleniyolar kuzum onlarda haklı aslında kaç zamandır bekliyolar bu mutluluğumelike222 bende diyorum canım değişir belki almayın daha bişey erken diyorum ama babaannemiz biraz alışverişi çok seviyor tamam diyor yine alıyor
Cinsiyetini öğrenmeden önce hem erkek hem kız alıyodu ikisinide hazırlıklıyız yani
Çok geçmiş olsun canım dikkat et yükselmesin ılık suyla duş alıp dinlenmek fayda eder dene istersen canımİyi akşamlar kızlar girdim ama yazamadım bugün. Burda bugün bayram eşim evde baya gezdik dolandık. Şimdide abim geldi yemeğe pizza sipariş verdik.
hafif ateşim var.. abimle eşim baktı ama endişelencek kadar olmadığını 38 derece bile olmadığını söylüyorlar ben biraz panik yaptım bu gece iyice uyuyup yarın duruma bakıcam
Kontrolden gelen herkese maşallah
Çok geçmiş olsun canım dikkat et yükselmesin ılık suyla duş alıp dinlenmek fayda eder dene istersen canım
Geçmiş olsun canım dinlen bol bol yorma kendiniİyi akşamlar kızlar girdim ama yazamadım bugün. Burda bugün bayram eşim evde baya gezdik dolandık. Şimdide abim geldi yemeğe pizza sipariş verdik.
hafif ateşim var.. abimle eşim baktı ama endişelencek kadar olmadığını 38 derece bile olmadığını söylüyorlar ben biraz panik yaptım bu gece iyice uyuyup yarın duruma bakıcam
Beni doktorum yönlendirecek canım hiç araştırmadım o yüzden, tamamen ona bıraktım artık :)Ayrıntılı yaptıracak arkadaşlar doktorunuzu buldunuz mu
Ben daha bulamadım bi türlü
Var bir kaç doktor karar veremiyorum napsam ne etsem
Ayrıntılı yaptıracak arkadaşlar doktorunuzu buldunuz mu
Pastorize sütten yoğurt yapıyoruz canım kv yolluyor sağolsun açık sütten içim rahat etmiyor yemedim hiç.Kızlar siz yoğurdu pastörize sütten mi yapıyorsunuz ? Ben daha önce de manda - inek karışımı yapıyordum şimdi de öyle yapıyorum bi zararı olur mu çok kaynatıyorum ama blog larda peynir yoğurt pastörize süt olsun diyorlar
Afiyet Bal şeker olsun sana da kuzuya da:)Alluu yiyip içmemiş halin buysa yiyip içsen nasıl olcak acaba
Nerdeyse 1 aydır hergün yatarken 1 bardak süt içiyorum 1 tane muz yiyorum,gün içinde bir avuç fındık antep ceviz üzüm ve bol meyve
Ayrıca haftada 1 balık 1 kırmızı et 1 gezen köylü tavuğu yiyorum
Neyi eksik yapıyorum acaba 40grmımız eksik çıktı
Hevesleniyolar kuzum onlarda haklı aslında kaç zamandır bekliyolar bu mutluluğu
Değişsede sıkıntı yok o zaman kuzum 2 cimse uygun alıyormuş
Yok canım mandıradan alıp yapıyorum. Çok kaynatıyorum bende.Kızlar siz yoğurdu pastörize sütten mi yapıyorsunuz ? Ben daha önce de manda - inek karışımı yapıyordum şimdi de öyle yapıyorum bi zararı olur mu çok kaynatıyorum ama blog larda peynir yoğurt pastörize süt olsun diyorlar
Hemen sitenin 1 kilometre uzaklığında köy var. Burda bekçi inekleri var istemiyorum sabah sağip getiriyor kaynatıp mayaliyorum. Mis gibi annemle köyde yaptığım gibi ama sütü hazır alıyorumKızlar siz yoğurdu pastörize sütten mi yapıyorsunuz ? Ben daha önce de manda - inek karışımı yapıyordum şimdi de öyle yapıyorum bi zararı olur mu çok kaynatıyorum ama blog larda peynir yoğurt pastörize süt olsun diyorlar
Geçmiş olsun canım dinlen bol bol yorma kendini
Cnm peritonoloğa yaptır ayrıntılı ultrasonunu.Ayrıntılı yaptıracak arkadaşlar doktorunuzu buldunuz mu
Risk raporum çıkmadı gözüküyor canım o yüzden gösteremedim. Çıktısını doktor alacak büyük ihtimalleKız sen geçen özele gidince gösteremedin mi sonucu
1 hafta göz açıp kapayana geçsin senin için
Bakıyom bakıyom bi türlü karar veremiyom
Aç karna sabah ballı süt iç. Kabızlık yüZünden amaliyat olmuş biri olarak söylüyorum ya da sabah aç karna kefir iç bir bardak tuvalete çıkmadan yemek yeme canım etki ediyor. O surup bende sadece gaz yapmıştı baska bişeye yaramamıştı dene bakalımHem sabah hem akşam içiyorum onu da canımbağırsaklarım beni dinlemiyor grevdeler
EveeetHareket leri kesin olarak hisseden var mi??
Geçmiş olsun canım akıntı oranına, kokusuna dikkat et enfeksiyon kaptıysan ateşin yükselebilir ama inşallah öyle bişey yoktur bol su içip dinlenmene bakİyi akşamlar kızlar girdim ama yazamadım bugün. Burda bugün bayram eşim evde baya gezdik dolandık. Şimdide abim geldi yemeğe pizza sipariş verdik.
Ayrıntılı yaptıracak arkadaşlar doktorunuzu buldunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?